Gregy - Honda Integra Type R - PRODANO

predstavte svoje auto ostatnim!

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Zamčeno
Gregy
Kontaktovat uživatele:

Re: Gregy - Honda Integra Type R - suspension rebuild

Příspěvek od Gregy » 15 úno 2011, 07:11

Nakonec zustane u piskovani, to je myslim nejucinejsi a nic to nestoji a vysledek zaruceny. Necham opiskovat i ty krasne modry hardrace ramena, protoze ten nastrik se podle me moc nepovedl - kousek uz byl odloupnuty kdyz to prislo a podle struktury toho nastriku to pujde pryc asi dost rychle :? Jinak ale kvalita a robusnost zpracovani podle me na jednicku, vypada to ze to neco vydrzi.

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 15 úno 2011, 16:30

Nevim co to je presne za nastrik, ale je citlivy na mechanicky kontakt (obdobne jako komaxit), takze behem hazeni s balikama se muze neco odloupnout, ale kdyz uz se to da na auto, tak se uz nic loupat nebude, nebot to nebude s nicim v kontaktu. U toho komaxitu to same, drzi to fajne, ale nesmis do toho "rypat" :)
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 15 úno 2011, 17:36

infinity píše:Nevim co to je presne za nastrik, ale je citlivy na mechanicky kontakt (obdobne jako komaxit), takze behem hazeni s balikama se muze neco odloupnout, ale kdyz uz se to da na auto, tak se uz nic loupat nebude, nebot to nebude s nicim v kontaktu. U toho komaxitu to same, drzi to fajne, ale nesmis do toho "rypat" :)
No s tim komaxitem jsem o tom slysel - ale moje zkusenost je jina. Mam kola nastrikany komaxitem a kdyz jsem je daval prvne na auto tak jsem musel trochu ocistit od nastriku stredovou diru a muzu rict ze to drzi jak pribity. A kola po 10tkm bez jedinyho skrabnuti. :smt017

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 02 bře 2011, 14:28

Takze jelikoz je mi hrozne lito Dejfa a Misaka tak jsem se rozhodl ze to vemu taky z gruntu. ITR neni tak slozity auto - podvozek je hracka, motor se necha udelat a kastle taky (ale tam toho moc nebude) a interier krome pristrojovky je taky venku za chvili. Nema cenu rozebirat a skladat jen podvozek. Prace zatim nezacali, mam trochu zpozdeni, ale posledni dobou nad tim dost premyslim rozhodl jsem se proste takhle. Casovy horizont bych videl tak cca 2-3 roky :?

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 02 bře 2011, 15:16

takze dalsi co si x let nezajezdi :D

jagy

Příspěvek od jagy » 02 bře 2011, 17:00

Takove dlouhodobe prestavby jsou podle me k nicemu... radsi bych na to nasetril penize najednou a udelal to behem 1/2 roku. Je skoda, aby takove auto stalo a nejezdilo.
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 02 bře 2011, 17:30

No skoda to je, jenze to lip jde kdyz je na to dost casu a dela se to postupne. Prachy hold musi jit na jine veci a tohle je jedina moznost zatim.

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 04 bře 2011, 01:07

jagy píše:Takove dlouhodobe prestavby jsou podle me k nicemu... radsi bych na to nasetril penize najednou a udelal to behem 1/2 roku. Je skoda, aby takove auto stalo a nejezdilo.
druha vec ze si potom restaurator a na pekne trate sa mozes chodit len kochat... - ako sa vsetci ostatni driveri zlepsuju. Zasluzne a urcite velebne dielo ale podla mna zaroven strasna rehola. Potom zbadas puchierik hrdze niekde alebo ti nebodaj kamienok od kolesa odstreli kusok laku a mas tlak nezlucitelny s dobrym zdravotnym stavom - ved skoro same negativa:-) pozitivom by bolo to zakonzervovat a vystavovat a len tak zlahka vetrat raz za cas

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 04 bře 2011, 09:37

Včera dorazila posledni část podvozku :smt026 . Podvozek BC racing, BR-RS series, pruziny F10/R6 a nějaký silentbloky do zálohy ještě.

Obrázek

kingart

Příspěvek od kingart » 04 bře 2011, 20:03

Gregy píše:Prace zatim nezacali, mam trochu zpozdeni, ale posledni dobou nad tim dost premyslim rozhodl jsem se proste takhle. Casovy horizont bych videl tak cca 2-3 roky :?
takze nebudes s ITR jezdit?

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 04 bře 2011, 20:43

dovolil bych si reagovat...

1. gratuluju k dílům... :-)

2.opravdu dobře si to rozmysli... pošetřil bych prachy a pak to nejhorší zfouknul najednou

to dlouhý stání je na prd :-( sám jsem to tak neplánoval, ale v době kdy jsem jí rozebral bylá jiná doba, pak jsem měl jistý osobní problémy a bylo to v hajzlu :-(

na druhou stranu, kdyby byla moje ITR v cajku, tak už jí nemám...
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 04 bře 2011, 21:07

Ja myslim, ze bys ted mel na sezonu poskladat podvozek...vzdyt mas vicemene vse nove a pripravene k instalaci. Sezonu si odjezdi, vyzkousej setup, uzij si auto...posetri trochu penez a na zimu se klidne pust do GO motoru a prevodovky... :wink:

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 04 bře 2011, 21:10

přesně tak ják píše infi
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 05 bře 2011, 08:35

Diky za reakce :-) Nebojte - porad nad tim premyslim. Podvozek mam komplet novy takze dalsi varianta je ze by se dal do kupy jenom spodek, to by melo byt snad do leta hotovo. Samozrejme ze bych se rad svezl pres sezonu, ted nejezdim od podzimu a mam abstak. Jinak jeste jedna varianta ze proste jen nahodim to co jsem nakoupil a za vikend bude hotovo a bude se jezdit. Prostor pro premysleni tu zatim je dokud to nerozeberu.

logger

Příspěvek od logger » 06 bře 2011, 10:28

Gregy píše:Jinak jeste jedna varianta ze proste jen nahodim to co jsem nakoupil a za vikend bude hotovo a bude se jezdit. Prostor pro premysleni tu zatim je dokud to nerozeberu.
Asi takhle bych to viděl já.

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 22 kvě 2011, 16:47

Muj projekt nějak vázne, jelikož jsem se stěhoval a čekal na novou garáž. Ale v blízké době to s časem nevidím nějak dobře, takže tuto sezonu asi odjedu ještě se starym podvozkem. Tak jsem to alespoň po zimě poprvy umyl trochu při té příležitosti že jsme se přesunuli do nové garáže.

Obrázek

Obrázek

MeTaN

Příspěvek od MeTaN » 23 kvě 2011, 08:06

ja bych to asi prehodil kdyz uz to mas doma, nebo to hod nekde do kelly, tohle snad nemuzou zkazit.
mimochodem cim myjes kola od toho prokleteho prachu? ja to z prednich kol nemuzu dostat. uz jsem zkusil ruzne pripravky ale nic moc a tech penez vyhozenych :?
93´Rx-7 FD

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 23 kvě 2011, 09:45

MeTaN píše:ja bych to asi prehodil kdyz uz to mas doma, nebo to hod nekde do kelly, tohle snad nemuzou zkazit.
mimochodem cim myjes kola od toho prokleteho prachu? ja to z prednich kol nemuzu dostat. uz jsem zkusil ruzne pripravky ale nic moc a tech penez vyhozenych :?
No jenze ja mam cely podvozek vcetne vsech ramen a silentbloku, to bych radeji sveril nekomu komu verim a vim ze to udela dobre. Problem je ted taky trochu s prachama :-) Jinak kola myju nejakym pripravkem v spreji od MA-FRA:

http://www.mafra.com/CZ/catalogo-prodot ... 284&TIPO=C

Maji to bezne na benzinkach, vetsinou u AGIPu. Musis to ale cistit rucne hadrem, vapkou to z toho nedostanes. Njelepsi je nastrikat to na disky, pak nejakym mokrym kartacem jemnym to posudlit poradne aby to napenilo, pak splachnout vodou cistou a zbytek hold rucne.

MeTaN

Příspěvek od MeTaN » 23 kvě 2011, 10:07

Gregy píše:No jenze ja mam cely podvozek vcetne vsech ramen a silentbloku
tak to je jina ;)

no ja na ty kola zkousel ruzne veci, takove vselijake rozprasovace, dokonce mi i nejaky subarista na OMW pujcil svuj sprej kdyz mne videl jak to drhnu (mel to dovezene z US ale taky to neslo dolu) mel jsem i takove papuce na ruku s nejakym sajrajtem jako dratenka na nadobi napustena, penilo to ale taky sem to nevycistil. respektive zadni vydrhnout jdou ale predni to je furt takove nejake zanesene. naprd je ta struktura kola, neni to hladke ale takove zdrsnene. no zkusim tohle co pises a uvidim.
93´Rx-7 FD

Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin » 23 kvě 2011, 10:10

Supermafrasol ;) a pak staci jen oplachnout wapem a je to dole bez prace :)
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 23 kvě 2011, 11:21

MeTaN píše: tak to je jina ;)

no ja na ty kola zkousel ruzne veci, takove vselijake rozprasovace, dokonce mi i nejaky subarista na OMW pujcil svuj sprej kdyz mne videl jak to drhnu (mel to dovezene z US ale taky to neslo dolu) mel jsem i takove papuce na ruku s nejakym sajrajtem jako dratenka na nadobi napustena, penilo to ale taky sem to nevycistil. respektive zadni vydrhnout jdou ale predni to je furt takove nejake zanesene. naprd je ta struktura kola, neni to hladke ale takove zdrsnene. no zkusim tohle co pises a uvidim.
Pokud uz tam ten prach mas opravdu dlouho, tak se to proste "zazere". Ja mel taky kola pred tim nez jsem je repasoval vecne zasrany. Jediny reseni bylo sundat kolo, nastrikat cely MA-FROu a rucne malym kartackem drhnout, potom to slo pomalu ale jiste dolu i kdyz vzdycky tam neco zustalo. Ted co jsou po repasi je myju pravidelne vzdycky kdyz se odnekud vratim a neni to zadna prace skoro.

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 23 kvě 2011, 13:18

mi to hod do ovy ja ti to poskladam :lol:

Hayabusa

Příspěvek od Hayabusa » 23 kvě 2011, 14:02

krásnej kočkolap :D
rad pozuju na pumpe :smt003

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 23 kvě 2011, 14:49

Hayabusa: mate u vas asni nejake ine zenske ale tu u nas je akykolvek stary japonec povazovany kockami skor za uchylarnu - este tak MX5 niektre mozno bere - toto je stale skor entuziasticka zalezitost

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 23 kvě 2011, 17:21

blesk666 píše:Hayabusa: mate u vas asni nejake ine zenske ale tu u nas je akykolvek stary japonec povazovany kockami skor za uchylarnu - este tak MX5 niektre mozno bere - toto je stale skor entuziasticka zalezitost
hej - presne tak :) nejvetsi kockolapy jsou AUDI a BMW :D

Zamčeno