Gregy - Honda Integra Type R - PRODANO
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Gregy - Honda Integra Type R - suspension rebuild
Nakonec zustane u piskovani, to je myslim nejucinejsi a nic to nestoji a vysledek zaruceny. Necham opiskovat i ty krasne modry hardrace ramena, protoze ten nastrik se podle me moc nepovedl - kousek uz byl odloupnuty kdyz to prislo a podle struktury toho nastriku to pujde pryc asi dost rychle
Jinak ale kvalita a robusnost zpracovani podle me na jednicku, vypada to ze to neco vydrzi.
Nevim co to je presne za nastrik, ale je citlivy na mechanicky kontakt (obdobne jako komaxit), takze behem hazeni s balikama se muze neco odloupnout, ale kdyz uz se to da na auto, tak se uz nic loupat nebude, nebot to nebude s nicim v kontaktu. U toho komaxitu to same, drzi to fajne, ale nesmis do toho "rypat" 
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
No s tim komaxitem jsem o tom slysel - ale moje zkusenost je jina. Mam kola nastrikany komaxitem a kdyz jsem je daval prvne na auto tak jsem musel trochu ocistit od nastriku stredovou diru a muzu rict ze to drzi jak pribity. A kola po 10tkm bez jedinyho skrabnuti.infinity píše:Nevim co to je presne za nastrik, ale je citlivy na mechanicky kontakt (obdobne jako komaxit), takze behem hazeni s balikama se muze neco odloupnout, ale kdyz uz se to da na auto, tak se uz nic loupat nebude, nebot to nebude s nicim v kontaktu. U toho komaxitu to same, drzi to fajne, ale nesmis do toho "rypat"
Takze jelikoz je mi hrozne lito Dejfa a Misaka tak jsem se rozhodl ze to vemu taky z gruntu. ITR neni tak slozity auto - podvozek je hracka, motor se necha udelat a kastle taky (ale tam toho moc nebude) a interier krome pristrojovky je taky venku za chvili. Nema cenu rozebirat a skladat jen podvozek. Prace zatim nezacali, mam trochu zpozdeni, ale posledni dobou nad tim dost premyslim rozhodl jsem se proste takhle. Casovy horizont bych videl tak cca 2-3 roky 
takze dalsi co si x let nezajezdi 
Takove dlouhodobe prestavby jsou podle me k nicemu... radsi bych na to nasetril penize najednou a udelal to behem 1/2 roku. Je skoda, aby takove auto stalo a nejezdilo.
No skoda to je, jenze to lip jde kdyz je na to dost casu a dela se to postupne. Prachy hold musi jit na jine veci a tohle je jedina moznost zatim.
druha vec ze si potom restaurator a na pekne trate sa mozes chodit len kochat... - ako sa vsetci ostatni driveri zlepsuju. Zasluzne a urcite velebne dielo ale podla mna zaroven strasna rehola. Potom zbadas puchierik hrdze niekde alebo ti nebodaj kamienok od kolesa odstreli kusok laku a mas tlak nezlucitelny s dobrym zdravotnym stavom - ved skoro same negativa:-) pozitivom by bolo to zakonzervovat a vystavovat a len tak zlahka vetrat raz za casjagy píše:Takove dlouhodobe prestavby jsou podle me k nicemu... radsi bych na to nasetril penize najednou a udelal to behem 1/2 roku. Je skoda, aby takove auto stalo a nejezdilo.
Včera dorazila posledni část podvozku
. Podvozek BC racing, BR-RS series, pruziny F10/R6 a nějaký silentbloky do zálohy ještě.

takze nebudes s ITR jezdit?Gregy píše:Prace zatim nezacali, mam trochu zpozdeni, ale posledni dobou nad tim dost premyslim rozhodl jsem se proste takhle. Casovy horizont bych videl tak cca 2-3 roky
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
dovolil bych si reagovat...
1. gratuluju k dílům...
2.opravdu dobře si to rozmysli... pošetřil bych prachy a pak to nejhorší zfouknul najednou
to dlouhý stání je na prd
sám jsem to tak neplánoval, ale v době kdy jsem jí rozebral bylá jiná doba, pak jsem měl jistý osobní problémy a bylo to v hajzlu 
na druhou stranu, kdyby byla moje ITR v cajku, tak už jí nemám...
1. gratuluju k dílům...
2.opravdu dobře si to rozmysli... pošetřil bych prachy a pak to nejhorší zfouknul najednou
to dlouhý stání je na prd
na druhou stranu, kdyby byla moje ITR v cajku, tak už jí nemám...
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Ja myslim, ze bys ted mel na sezonu poskladat podvozek...vzdyt mas vicemene vse nove a pripravene k instalaci. Sezonu si odjezdi, vyzkousej setup, uzij si auto...posetri trochu penez a na zimu se klidne pust do GO motoru a prevodovky... 
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak ják píše infi
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Diky za reakce
Nebojte - porad nad tim premyslim. Podvozek mam komplet novy takze dalsi varianta je ze by se dal do kupy jenom spodek, to by melo byt snad do leta hotovo. Samozrejme ze bych se rad svezl pres sezonu, ted nejezdim od podzimu a mam abstak. Jinak jeste jedna varianta ze proste jen nahodim to co jsem nakoupil a za vikend bude hotovo a bude se jezdit. Prostor pro premysleni tu zatim je dokud to nerozeberu.
Asi takhle bych to viděl já.Gregy píše:Jinak jeste jedna varianta ze proste jen nahodim to co jsem nakoupil a za vikend bude hotovo a bude se jezdit. Prostor pro premysleni tu zatim je dokud to nerozeberu.
Muj projekt nějak vázne, jelikož jsem se stěhoval a čekal na novou garáž. Ale v blízké době to s časem nevidím nějak dobře, takže tuto sezonu asi odjedu ještě se starym podvozkem. Tak jsem to alespoň po zimě poprvy umyl trochu při té příležitosti že jsme se přesunuli do nové garáže.

ja bych to asi prehodil kdyz uz to mas doma, nebo to hod nekde do kelly, tohle snad nemuzou zkazit.
mimochodem cim myjes kola od toho prokleteho prachu? ja to z prednich kol nemuzu dostat. uz jsem zkusil ruzne pripravky ale nic moc a tech penez vyhozenych
mimochodem cim myjes kola od toho prokleteho prachu? ja to z prednich kol nemuzu dostat. uz jsem zkusil ruzne pripravky ale nic moc a tech penez vyhozenych
93´Rx-7 FD
No jenze ja mam cely podvozek vcetne vsech ramen a silentbloku, to bych radeji sveril nekomu komu verim a vim ze to udela dobre. Problem je ted taky trochu s prachamaMeTaN píše:ja bych to asi prehodil kdyz uz to mas doma, nebo to hod nekde do kelly, tohle snad nemuzou zkazit.
http://www.mafra.com/CZ/catalogo-prodot ... 284&TIPO=C
Maji to bezne na benzinkach, vetsinou u AGIPu. Musis to ale cistit rucne hadrem, vapkou to z toho nedostanes. Njelepsi je nastrikat to na disky, pak nejakym mokrym kartacem jemnym to posudlit poradne aby to napenilo, pak splachnout vodou cistou a zbytek hold rucne.
tak to je jinaGregy píše:No jenze ja mam cely podvozek vcetne vsech ramen a silentbloku
no ja na ty kola zkousel ruzne veci, takove vselijake rozprasovace, dokonce mi i nejaky subarista na OMW pujcil svuj sprej kdyz mne videl jak to drhnu (mel to dovezene z US ale taky to neslo dolu) mel jsem i takove papuce na ruku s nejakym sajrajtem jako dratenka na nadobi napustena, penilo to ale taky sem to nevycistil. respektive zadni vydrhnout jdou ale predni to je furt takove nejake zanesene. naprd je ta struktura kola, neni to hladke ale takove zdrsnene. no zkusim tohle co pises a uvidim.
93´Rx-7 FD
Supermafrasol
a pak staci jen oplachnout wapem a je to dole bez prace 
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D
Pokud uz tam ten prach mas opravdu dlouho, tak se to proste "zazere". Ja mel taky kola pred tim nez jsem je repasoval vecne zasrany. Jediny reseni bylo sundat kolo, nastrikat cely MA-FROu a rucne malym kartackem drhnout, potom to slo pomalu ale jiste dolu i kdyz vzdycky tam neco zustalo. Ted co jsou po repasi je myju pravidelne vzdycky kdyz se odnekud vratim a neni to zadna prace skoro.MeTaN píše: tak to je jina
no ja na ty kola zkousel ruzne veci, takove vselijake rozprasovace, dokonce mi i nejaky subarista na OMW pujcil svuj sprej kdyz mne videl jak to drhnu (mel to dovezene z US ale taky to neslo dolu) mel jsem i takove papuce na ruku s nejakym sajrajtem jako dratenka na nadobi napustena, penilo to ale taky sem to nevycistil. respektive zadni vydrhnout jdou ale predni to je furt takove nejake zanesene. naprd je ta struktura kola, neni to hladke ale takove zdrsnene. no zkusim tohle co pises a uvidim.
mi to hod do ovy ja ti to poskladam 
Hayabusa: mate u vas asni nejake ine zenske ale tu u nas je akykolvek stary japonec povazovany kockami skor za uchylarnu - este tak MX5 niektre mozno bere - toto je stale skor entuziasticka zalezitost
hej - presne takblesk666 píše:Hayabusa: mate u vas asni nejake ine zenske ale tu u nas je akykolvek stary japonec povazovany kockami skor za uchylarnu - este tak MX5 niektre mozno bere - toto je stale skor entuziasticka zalezitost