taky souhlasim, je to hodne financne narocny ale stoji to za to, kazdopadne kazdymu vyhovuje neco jinyho, ale to je preci dobre ne.RainbowSeven píše:svatá pravda.....![]()
už jsem to psal....ètyøkolku bych bral vždycky akorát na zimu. jak se udìlá krásnì, jsem moc spokojenej s modrákem
Tommy - Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Tommi Makinen
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Tommi Makinen
tak to se omlouvam, budu si ted davat pozor, abych priste zamaval, spis asi nekoukam moc kolem sebe.speedy_s píše:docela casto te potkavam v provozu obcas jsem na tebe i maval (zelenej c-max) ale vzdy bez reakce, ani se nedivim. Takze muzu potvrdit moc hezkej kousek. jinak dneska jsme meli v praci bily TME6, bylo vyramovany a levostranny
Bily evo je tommi makinen RS, hodne vzacny auto, je to naseho kamarada a nejlepsiho zakaznika, mame ho tam ted a jezdi s nim kalda, jedou v patek do alp na nejakou akci od klubu sportovnich aut, tohle auto se prestavovalo min rok, neuveritelna kara
A nemáš to jedno?Amigo píše:ja vim o dvou, takze pokud jste i vy nejakou 22b dovezli, tak pocitas spatne
2005 Mitsubishi Lancer Evolution VIII 360PS 490Nm - R.I.P. :-(
2002 Mitsubishi Lancer Evolution VII RS Sprint - SOLD
2011 Renault Mégane RS 250 - SOLD
2011 Nissan 370Z GT Edition - SOLD
1998 Mitsubishi Lancer Evolution V GSR
Jezdí jak èuníkmaca píše:22b, to je moje srdcovka a byvala laskaneni hezci Subaru na svete a je v me to top 5 nej aut
a tu pomalovanou GD sem jednou provokoval na dalnici vedom si toho ze me kdykoliv sfoukne jak svicku a taky ze jo ve 220 se mi za nim tim odstavnym pruhem nechtelo![]()
rad pozuju na pumpe 
ta polepena impreza urcite nejezdi jako cune, tomik jezdi vcelku slusne a pomalu a odstavnej to mi na nej nesedi uprimne teda
ja vim o dvou 22B co privezl dan hruby z asianlegend, pak je tu udajne schovana jedna origo zadovni 22B opravdovy wrc ale to jsou mozna jen famy. Jinak ze by u nas byly 3 kdyz jich je 400 se mi moc verit nechce. Spis to bude nejaka kopie.
ja vim o dvou 22B co privezl dan hruby z asianlegend, pak je tu udajne schovana jedna origo zadovni 22B opravdovy wrc ale to jsou mozna jen famy. Jinak ze by u nas byly 3 kdyz jich je 400 se mi moc verit nechce. Spis to bude nejaka kopie.
jo tak o tech dvou co dovezl Dan vim, myslel jsem prave jestli to neni vami dovezene, tzn ze by bylo tretiTommy-SGP píše:ta polepena impreza urcite nejezdi jako cune, tomik jezdi vcelku slusne a pomalu a odstavnej to mi na nej nesedi uprimne teda![]()
nn, me 22b nikdy nelakalaMilanEvo píše:A nemáš to jedno?
Naposledy upravil(a) Amigo dne 16 led 2010, 19:03, celkem upraveno 1 x.
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
jo to vim ze se s nima nejezdi, ono ani neni jak kdyz jsou obe z japanuTommy-SGP píše:22B jsme nevezli, je s nima trosku problem co se tyka vzhledu, hlavne je to hodne penez. Dan vozi nejvic aut nasemu nejlepsimu zakaznikovi, takze jsme tam uz jednu meli na servis. JInak obe stoji ve skladu a nejezdi se s nima.
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
Takové auta on s nima nejezdí? Takové lidi nechápu.Tommy-SGP píše:22B jsme nevezli, je s nima trosku problem co se tyka vzhledu, hlavne je to hodne penez. Dan vozi nejvic aut nasemu nejlepsimu zakaznikovi, takze jsme tam uz jednu meli na servis. JInak obe stoji ve skladu a nejezdi se s nima.
Jinak kamarád si staví 22B ale jako WRC na rally tak by tu mohly být 4
2005 Mitsubishi Lancer Evolution VIII 360PS 490Nm - R.I.P. :-(
22b se kupovala spis jako investice do budoucna, az se prestavej na levou stranu, verim ze se s nima bude jezdit, je to vcelku vzacny auto tak je skoda s nim nekde litat, ikdyz zrovna tenhle majitel spis s autama lita nez by resil ze je dulezity je mit nalesteny v garazi 
Spíš...Jezdí normálnì Maco,ne jak s hnojemmaca píše:22b, to je moje srdcovka a byvala laskaneni hezci Subaru na svete a je v me to top 5 nej aut
a tu pomalovanou GD sem jednou provokoval na dalnici vedom si toho ze me kdykoliv sfoukne jak svicku a taky ze jo ve 220 se mi za nim tim odstavnym pruhem nechtelo![]()
Gsxr1000K4Street
Ex 300 Zx Z31 :
http://vimeo.com/channels/jdmtoday/8850045
Ex 300 Zx Z31 :
s tebou se nekdo bavil? ja jezdim tak aby mi vydrzeli papiry co nejdyl protoze nemam prachy na uzplatek ani na pokutu a nerad bych nekoho zabil. jo a pak mi auto vydrzi dyl ne ze ho budu furt opravovat, mimochodem prevodovku mas uz opravenou ze jo....Vik píše:Spíš...Jezdí normálnì Maco,ne jak s hnojem
GXE10
Omlouvám se,neèekal jsem od tebe takovou reakci,bereš to vždy ze srandy. Ano,pøevodovku už mám druhou.maca píše:s tebou se nekdo bavil? ja jezdim tak aby mi vydrzeli papiry co nejdyl protoze nemam prachy na uzplatek ani na pokutu a nerad bych nekoho zabil. jo a pak mi auto vydrzi dyl ne ze ho budu furt opravovat, mimochodem prevodovku mas uz opravenou ze jo....
Gsxr1000K4Street
Ex 300 Zx Z31 :
Ex 300 Zx Z31 :
bez prekazok to uz ide asi len v rumunsku:)Mrk píše:Moc krasne auto, gratuluji. Jak to je w Ceske Republice - muzete registrovat automobile RHD bez przekazek?
kua.. ta 22b mi neda spat.. dotiahnite niekto tie dve masiny (22b a toho mysaka) na nejaky zraz a ja docvalam hoc z opacnej casti ceskoslovenska..
PS:na predaj by ta 22b nebola? ked sa vam tam tak povaluju:)