Trochu jsem to koumal (podle fotek z netu) a já snad ani nemám pøesnì PRO 2000... Pøijde mi to jako kombinace PRO 2000 a EVO
Mates - Honda Civic Type-R EP3
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Vypadá to, že záhada Sparco vyøešena
Takže jsem byl mylnì seznámen se sedaèkou a je to SPARCO FIGHTER
Sparco Fighter podle google
:

to Dejf: Tobì pøeju a ti je nìkdo schopný dát k vyzkoušení
tøeba i nìkdo má v autì, tak se podívat, poptat...
Jestli to máš na i na normál použití, tak ta Circuit s tìma ušima nebude to pravé oøechové ne?
Sparco Fighter podle google

to Dejf: Tobì pøeju a ti je nìkdo schopný dát k vyzkoušení
Jestli to máš na i na normál použití, tak ta Circuit s tìma ušima nebude to pravé oøechové ne?
Honda Civic Type-R Gr.N
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
tak tak, auto bude i na obèasný projíždky ... ale navíc je i circuit suverénì nejtìsnìjší. zámìrnì nepíšu nejmenší protože to neni až tak pravda. z tìch tøí maj nejdìlší sedák a opìradloMates píše:to Dejf: Tobì pøeju a ti je nìkdo schopný dát k vyzkoušenítøeba i nìkdo má v autì, tak se podívat, poptat...
rozmìrovì je pro mì nejvíc zajímavá EVO 3, jen má nejkratší sedák a opìradlo
vyzkoušení uvidim no. jestli je bude mít speedpro skladem. jinak nevim kde vyzkoušet, protože musí jít o ty zvìtšený verze...
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
tlacitko sedne, ale jestli jsou obdobny jako moje(vypadaj ze jo), tak je z nekvalitniho plastu a pri nasazeni ti prasknou ty sponky co ho tam drzejMates píše:Vypadá, že by tam mìly jít pìknì... a i tlaèítko vypadá, že by mìlo sednout do zaslepené díry...
snad návod pošloujinak budu muset zamìstnat nìjakého šikovného kámoše nebo otce
![]()

-
eso-sannycars
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele: