Byla naèatá, ale byla to moje chyba.
Sem pustil rychle spojku a bum
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Tak to by som vazne chcel vediet jeho meno kedze vacsinu ludi co maju v Ba evo poznam a neverim,ze je niekto tak blby,ze si nieco na evo da robit v mitsubishiblesk666 píše:kto ale jazdi seriove EVO:-) chalan z BA co to ma ako daily a vzyara to ako seria, rozbil prevodovku, oprava v Mitsu ho stala 250tis. uprimnu sustrast teda
To je pravda, kdybych mìl nìkdy EVO jakékoliv evoluce, tak bych ho nikdy do autorizovaného Mitsubishi servisu nedal. Jinak David se doopravdy asi nezastaví v té dílnì. Poklona pøed ním, i jeho jezdeckými výkony v této sezonì KWBT.Charlie píše:Mitsubishi se nespravuje v Mitsubishi ale v KOMVETU:D nova prevodovka 120tis., repas 70 tis.
Pokdu mohu pøidat vlastní zkušenost ( bohužel nemá EVO ale jinou -spíše neznámou 4x4 ), tak v mém pøípadì sem pøi výkonu trosku menším než souèasném "louskal" pøevodovky na druhý rozjezd.Vik_ píše:....
jj Toyky maj dobøe stavené pøevodovky - dokonce pro muj vuz je to nutný upgrade pokud se jde nad 330PS ( pøevodovka z 5g celicy 4x4 ), takže pokud bys o nejaké vedel tak dej vedet, zatím mne to sice nepálí, 300PS je s mým turbem hranice ( i souèasnej výkon je pøi mé váze slušnej adrenalinElviiis píše:jj to ma celda v serii... ale ja nejezdim zavody takze to nepotrebuju proste si rozjezdy hlidam... ale je fakt ze i muj motor jakoze nemam zdaleka 500nm dokaze pri rozjezdu vsechny 4 17" 225/45 urvat a razde je protoci takze i tenhle motor dokaze s prevodovkou pocvicit ale vyhoda je ze prevodovka jp kratka prevodovka s naglie vynde na 300liber + posta...
AmenCharlie píše:tak uz je vse ok , prevodovka vymenena a k tomu jeste spojka - 90 tis.oprava