10.5. 2008 JDM Performance Meeting Bechynì
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Milhaus
- Kontaktovat uživatele:
par fotecek
http://ukazto.com/?id=5493282&klic=HYmGXJDu&overall=1
nooo nejak se mi v tom udell chaozz na tom ukazto, tak tady davam jste par fotecek k tem par predtim
http://ukazto.com/?id=5494107&klic=Nb4nfkI8&overall=1
http://ukazto.com/?id=5493282&klic=HYmGXJDu&overall=1
nooo nejak se mi v tom udell chaozz na tom ukazto, tak tady davam jste par fotecek k tem par predtim
http://ukazto.com/?id=5494107&klic=Nb4nfkI8&overall=1
- zabicka
- Kontaktovat uživatele:
Zvoucek? Srandicky, jo?Milhaus píše:Nooo musim uznat, peknej srazek, takova pohodicka![]()
Jen je skoda, ze se do toho pripletla ta Sosnova, myslim si, ze kdyby nebyla, ze by prijeo vice lida.
PS: Zabko, musim rict, ze ti to leti jako blbiJinak pekna Integra
A ten zvoucek
SANNYCARS - dovoz a prodej automobilù z EU -> www.sannycars.cz
www.girlstuning.com
www.girlstuning.com
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu více než super akce
Nakonec jsem se i vyblbnul na slalomu
Jinak kdo zùstal až do posledních chvil (rozumìjte pouze já
:D) tak mohl poznat i Areurratyho i s 200SX
).
Jinak žabky ITR mìla nehoráznej zvuk (vím, že takovej nechceš
) ale bylo to fakt peklo. Jsem rád, že už jsi doma, že nìkde nemusíš uklízet rozbitá okna, která v úzkých ulièkách vylítala
Jinak se fakt moc tìšim, až tam budeš mít namontovaný ty nakoupený hraèky
Právì se dìlá na uploadu fotek, tak je tu budete mít
Jinak kdo zùstal až do posledních chvil (rozumìjte pouze já
Jinak žabky ITR mìla nehoráznej zvuk (vím, že takovej nechceš
Právì se dìlá na uploadu fotek, tak je tu budete mít
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako jeden z poøadatelù zhodnotím akci:
Poèasí na jednièku, možná až moc, jsem jak uvaøený rak
Úèast oproti minule nesrovnatelné, myslím, že nìjak 20 aut už je slušné, asi 15 odøeklo pøedem èi se omluvilo.
Lidi také super, majitelé dvou ATR nezklamali svou neustálou pozitiv energií, novì jsem poznal Senseie, ozzyho, žabièku a Esa
Opravdu musím pochválit vozový park Sannycars, opravdu je vidìt, když to nìkoho baví a má na to prostøedky, tak to prostì odsýpá. Takže jen tak dál, budu držet pìsti
Jinak do budoucna ještì budu pøemýšlet, zda vùbec nìjaké tady ty srazy dìlat, jestli nebude lepší se setkávat na tìch ofiko velkých srazech, kde jsou mìøené sprinty atd., spolu s prezentací a rozdáváním info letákù s web adresou.
Samozøejmì všem zúèastnìným dìkuji a tìším se nìkde nìkdy pøíštì.
Ještì dodávám zbytek fotek, pøedevším duo white ITR a tyrkys CRX

Poèasí na jednièku, možná až moc, jsem jak uvaøený rak
Úèast oproti minule nesrovnatelné, myslím, že nìjak 20 aut už je slušné, asi 15 odøeklo pøedem èi se omluvilo.
Lidi také super, majitelé dvou ATR nezklamali svou neustálou pozitiv energií, novì jsem poznal Senseie, ozzyho, žabièku a Esa
Opravdu musím pochválit vozový park Sannycars, opravdu je vidìt, když to nìkoho baví a má na to prostøedky, tak to prostì odsýpá. Takže jen tak dál, budu držet pìsti
Jinak do budoucna ještì budu pøemýšlet, zda vùbec nìjaké tady ty srazy dìlat, jestli nebude lepší se setkávat na tìch ofiko velkých srazech, kde jsou mìøené sprinty atd., spolu s prezentací a rozdáváním info letákù s web adresou.
Samozøejmì všem zúèastnìným dìkuji a tìším se nìkde nìkdy pøíštì.
Ještì dodávám zbytek fotek, pøedevším duo white ITR a tyrkys CRX

- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Libas: a já myslel, že jsem jedinej grilovanej
jinak taky jsem Tì moc rád poznal
stejnì jako ostatní
ad pøíští srazy: rozhodnì bych tyhle "soukromé" srazy dìlal dál
Myslím, že tu japonskou atmosféru žádnej tuning sraz nedá. Tam se akorát vìtšinou pozdravíme, spousta z nás pøijede s kamarádama z mìsta s nejaponskejma autama, pak dilema kde teda stát..atd.
Mám jedinou výtku k organizaci a to, že pøíštì by bylo lepší se pøedem domluvit na èasu obìdu a spojit to se spanilkou. Takhle èást jela domù, èást na obìd, èást zùstala na letišti. To by chtìlo líp domluvit, ale jinka fakt super. Na to, že se vlastnì zmìnil termín a místo konání na poslední chvíli.....to bylo fakt na jednièku s *
ad pøíští srazy: rozhodnì bych tyhle "soukromé" srazy dìlal dál
Mám jedinou výtku k organizaci a to, že pøíštì by bylo lepší se pøedem domluvit na èasu obìdu a spojit to se spanilkou. Takhle èást jela domù, èást na obìd, èást zùstala na letišti. To by chtìlo líp domluvit, ale jinka fakt super. Na to, že se vlastnì zmìnil termín a místo konání na poslední chvíli.....to bylo fakt na jednièku s *
- Milhaus
- Kontaktovat uživatele:
No musim se pridat, byla to fakt paradni akcicka a moooc se mi to libilo, snad nejlepsi srazek za tuhle sezonu
A navic samej japonec. Jj taky jsem prijel krapet prismahlej
A s tim mensim programem, rikali jsme si s klukama, ze by ta spanilka nebyla spatna
a kamos rikal, ze mu tam chybi stanek s klobasou
No hold, uz se mooc tesim na dalsi srazek, pac tam byli sami fajn lidi a auta a doufam, ze to bude zase na tomto miste(myslim si, ze by dorazilo mnohem vice lidi,a le oni jsou tento vikend drifty + prej nejaka rally bo co to kluci dneska potkali).
Dnesnimu srazku zdar
Dnesnimu srazku zdar
No co ja bych dal za takovej traktorzabicka píše:Jako mluvci sannycars tymu se primlouvam o dalsi sraziky.Bylo to super!
Libas: pekny fotecky!!!
Ps: Ale z myho traktoru si uz srandu nedelejte nebo nebudem kamaradi![]()
![]()
Jede ti to pekne kazdopadne myslim, donutilo me to k zamysleni, musim to taky trosku poladit, ale to bude asi az na pristi sezonu. Rad jsem te poznal! Dalsi clovicek s ITR, jednou snad poznam vsechny
- zabicka
- Kontaktovat uživatele:
Gregy: Taky jsem Te rada poznala.. Skoda, ze Vlada (cervena integra) odjel driv
(mimochodem taky mu to pekne jede, na to ze to neni typer ne?) Uz tu mame tu cernou Integru, tak bychom mohli dat minisrazika a udelat fotky 2x bila + 1x cervena + 1x cerna ne? Jinak dik, ale v koutku duse doufam, ze to brzo pojede jeste krapet lip 
SANNYCARS - dovoz a prodej automobilù z EU -> www.sannycars.cz
www.girlstuning.com
www.girlstuning.com
No jasny, kdyz sezenete dostatek ITR tak muzem udelat nejaky foto, nejakej minisrazik a tak, staci dat vedet a prijedu. Kdyztak mi pis na ICQ, tady je to takovy nemotornyzabicka píše:Gregy: Taky jsem Te rada poznala.. Skoda, ze Vlada (cervena integra) odjel driv(mimochodem taky mu to pekne jede, na to ze to neni typer ne?) Uz tu mame tu cernou Integru, tak bychom mohli dat minisrazika a udelat fotky 2x bila + 1x cervena + 1x cerna ne? Jinak dik, ale v koutku duse doufam, ze to brzo pojede jeste krapet lip
Zdravím ve spolek, sraz byl fajn, pøíjemnì se tam pokecalo. Právì si prohlížím fotky - moc pìkné. Díky hlavnì za fotky mojeho miláèka
. Sám jsem vždycky línej cokoliv fotit, takže oceòuji práci nìkoho jiného.
Jak tu bylo zmínìno, mìl bych akorát konstruktivní pøipomínku k organizaci. Když už není daný program pøedem, tak by nebylo na škodu nìkde na ploše tøeba jen orientaènì napsat køídou napø. 11.00 sprinty, 13.00 obìd, 15.00 slalom. Každý by o tom vìdìl a nenásilnì se tomu pøizpùsobil. Byl jsem totiž mìzi tìmi, kteøí odjeli pøed slalomem a pøitom bych to klidnì rád zkusil.
Každopádnì díky Libasovi za pozvání a rád zase pøijedu, pokud se bude nìco konat.
Jak tu bylo zmínìno, mìl bych akorát konstruktivní pøipomínku k organizaci. Když už není daný program pøedem, tak by nebylo na škodu nìkde na ploše tøeba jen orientaènì napsat køídou napø. 11.00 sprinty, 13.00 obìd, 15.00 slalom. Každý by o tom vìdìl a nenásilnì se tomu pøizpùsobil. Byl jsem totiž mìzi tìmi, kteøí odjeli pøed slalomem a pøitom bych to klidnì rád zkusil.
Každopádnì díky Libasovi za pozvání a rád zase pøijedu, pokud se bude nìco konat.
Nissan 350Z
Kua,to nemohl bejt poslení sraz !! Z fotek je jasný,že to musela bejt paráda. Naprosto souhlasím ze Senseiem,že takovýhle setkání je fajn i když ta èasomíra možná nìkomu chybí,ale jen vo tom to pøeci neni
to chce èas a trpìlivost 
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Pøesnì tak, èas si každej zmìøí na ofigo tuning srazech, tady je to spíš o porovnání (ikdyž samozøejmì pokud by se èasomíra zajistila, bylo by to super). Ale myslím, že to neni podmínka.
Což ostatnì dokazuje úèast týmu Sannycars, kteøí si nepøijeli pro nìjakej èas (tìch mají myslím dost
), ale i tak pøijeli
Ba co víc, èekali na nás na letišti, až my se vrátíme z obìda
a nikdo tam neøekl, že "nemá cenu jezdit, když neni èasomíra" Sprintù se jelo docela dost
Což ostatnì dokazuje úèast týmu Sannycars, kteøí si nepøijeli pro nìjakej èas (tìch mají myslím dost
a nikdo tam neøekl, že "nemá cenu jezdit, když neni èasomíra" Sprintù se jelo docela dost