speedy_s - Mazda RX-7 1986
Moderátoři: Amigo, riderhenry
nedavej tam zadne prahy ani zadne dalsi plasty prosiiim to auto vypada nadherne tak jak je ..dokonce bych zrusil aji to lizatko vepredu...zepredu vypada pekne , z boku uz je vsak skarede a mozna aji moc megalomanske..moc se mi k autu nehodi..no je to tve auto ,ale podle me ho tema plastama zabijes..me se strasne moc libi ten lehounkej decent co si udelal se svetlama z te druhe verze a proste si to vyhledove poladil...a ted uz to dle meho jde hodne pres hranici a to uz se mi moc nelibi
no a,el na renocaru si te odchytnu a treba se mi to libit bude...uvidime
zatim ahoj.
Nerekl bych megalomanske je to proste dobove... na 200sx to taky bylo bez jakejch koliv prahu vypadalo to tam dosti podobne... proste to byl takovej styl... rozhodne mam tenhle styl rad a vse lepsi nez laminaty az po zem...
takhle vypada na 200sx (bohuzel nemuzu najit fotku z boku tu mam asi doma)...

takhle vypada na 200sx (bohuzel nemuzu najit fotku z boku tu mam asi doma)...

TOYOTA CELICA 4wd TURBO CARLOS SAINZ 1992 153KW = FUNNY
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a f TDIcku i kliiimu to ma 81KW = DAILY
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a f TDIcku i kliiimu to ma 81KW = DAILY
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
Swejky: vìci od Shine auto uz se mi líbìj delší dobu, ale na stránkách na Ebay ukazujou jenom ty horší, ty lepší maj jenom na dotaz. Napø jejich verzi vìcí od foresight nebo sexystyle. Jinak ty vìci maj hezky zpracovaný, ale ja bych si radši koupil origo, ikdyž za 2x tolik penìz
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
tady to máš http://stores.ebay.com/shineautoprojectSwejky píše:ebay?? asi sem trotl ale na ebay sem nikde nic nenašel
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
Tak koneènì jsem zase pojizdný
, sice musim ještì poupravit zdvih pedálu, ale už to jezdí. Aposò jsem koneènì odhalil problém se spojkou, který jsem mìl a to, že protékala kapalina kolem pístku vypínacího válce do manžety, kde nemá co dìlat, což byla pøíèina neustálého zavzdušòování a utékáni kapaliny Ale objevil se zase ve vìtší míøe starý známý problém a to špatnì tìsnící, palivové hadice, už mì to pøestává bavit...
Tak nìjaký foteèky, sice jenom mobilem, ale urèitý rozdíly tam jsou vidìt

Byl to docela porod ho povolit zevniø, horší pozici jsem snad ještì nazažil..

Jenom celkový vzhled by už kazila jenom stará hadièka, tak její místo zaujala jedna od Goodridge

Tak nìjaký foteèky, sice jenom mobilem, ale urèitý rozdíly tam jsou vidìt

Byl to docela porod ho povolit zevniø, horší pozici jsem snad ještì nazažil..

Jenom celkový vzhled by už kazila jenom stará hadièka, tak její místo zaujala jedna od Goodridge

- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
Pùvodnì jsem myslel, že hodim pár foto a odkaz ale když už jsem u toho sedìl, tak jsem to udìlal takhleriderhenry píše:Krasa, jen cekam kdy nekdo zacne nadavat ze jsi mel hodit jen odkaz a ze se to dlouho nacita - mne to sice vuec nevadi...