Bílej širokej 2.6t 155hp
Černej 2.0t 170hp
Červenej 2.0t 180hp
Jak už tomu tak bylo, co mohla to rozbila
. Odvezl jsem si je tedy na dílnu a začal makat na bílém, který měl nabouraný předek, ale jinak vše kompletní. Celé se zkontrolovalo, všechny kapaliny se vyměnily, koupila baterka a světe div se, auto šlapalo
. Postupně jsem mu seskládal trochu předek a byli jsme se i povozit na okruzích. Na starióny je peklo něco sehnat a o širokém to platí dvojnásob! Doposud sháním přední blatníky, lišty atd..., tak se uvidí časem.Asi o tři měsíce později se mi povedlo koupit 4. modrého starióna 2.0t 170hp, který byl totál KO. Ponechal jsem si vše co šlo a auto vyhodil.
Během celé doby se snažim koukat, hledat a zkupovat co se dá ... Z Německa jsem si koupil nějaké lišty, zadní světla a stále čekam na ty široké blatníky. Koupil jsem asi další 3 kusy 2.6 motorů a nedávno pořídil 2x auta hyundai sonata 2.4 ze kterých mohu použít motory, kdyby mi nestačily ty dvoulitrové
.Po úvahách co s tim vším a kam to směřuje jsem se rozhodl, že si bílého postavim jen na kukačku, nějaké srazy atd... Modrého jsem zlikvidoval už dávno, teď mi zůstal ještě černý a červený. Červený byl taky KO, takže jsem ho fiknul vejpůl a poslouží mi jako model pro výrobu věci pro černého.
Chci postavit černého na okruhy, pořádné sypačky, pro srandu a tady to vše začíná
. Už jsem s autem dál než jsem napsal, takže vám to sem budu zpětně vše psát a ukazovat. Pokud jste to dočetli až sem, tak díky a myslim, že se bude na co koukat a kecat... Nemohu sem psát a dávat fotky všeho, tak se dyžtak ptejte a zkusim doplnit... Díky
PS: něco málo z instagramu
https://www.instagram.com/davidhiml
.
. To dam prozatim ze sonaty, které jsem kupoval kvůli motorům. Maj stejný tisícihran na tyč řízení a i stejné čerpadlo, jelikož je to ten samý motor jako 2.0, jen 0,4 větší.
. Musel jsem úříznout držáky v nápravnici, abych ramena vydoloval v OK stavu, povedlo se. Siláče v ramenou byly KO, takže ven s nima a objednal jsem polyurethany z nějakého fiata, rozměrově jim podobné. Musí se zkrátit asi o 8mm ocelové futro a o 4mm každý siláč z vnitřní strany. 

, uvidíš kámo
.