Abych pravdu rekl, nevim jak Idaho porusil toto pravidlo
Jsem z toho jelen. Prodaval obyc BOV, coz by se mistnim clenum mohlo hodit...Pravidlo 7:
Platí striktní zákaz cílené reklamy èi jakékoliv formy propagace komerèních projektù (lze povolit individuálnì) a èeských nebo slovenských diskusních fór mimo partnerské sekce. Posouzení komerènosti projektu je na moderátorech nebo administrátorech fóra, jejich rozhodnutí je koneèné. Za cílenou reklamu je považováno i umístìní odkazu v podpisu uživatele nebo odesílání nevyžádaných Soukromých zpráv uživatelùm.
V sekci INZERCE je výslovnì zakázáno využívat inzerce produktù spoleèností, firem, i soukromých osob(OSVÈ) pro které není udìlena výjimka moderátory nebo administrátory. Inzeráty budou po uplynutí jednoho mìsíce smazány.
Zvláš závažné porušení tohoto bodu pravidel bude dùvodem k Vašemu okamžitému vylouèení z fóra.
Dalsi vec, jestli Ti neprijde blbe sem dat pravidlo a tyden na to mazat ucet? Ja myslim, ze by bohate stacilo nejake upozorneni at si to autor opravi...
Celkove jsem z tohoto spolku celkem rozpacity. Kazdy si nejak tak dela co chce a misto toho aby se sem lakali novi lide, tak je radsi svym arogantnim chovanim odpuzujete. A smazat cloveka s vedomostni Idaha kvuli takove male blbosti mi prijde jako nejvetsi stupidita. Jestli tak budete pokracovat, tak vam "znali lide" (nerikam ze jsem to ja:)) ) odejdou, klesne uroven fora a muzete si tu pak mazat accounty treba navzajem