Repasování tlumičů BC-Racing

dotazy, rady, tipy

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
Krivak

Repasování tlumičů BC-Racing

Příspěvek od Krivak » 27 srp 2018, 11:02

Ahoj, řešil někdy někdo z vás repasi těchto tlumičů? jde o to že auto dlouho stálo a teď nefungují jak mají a jejich chod je cca 4cm zdvihu, bojím se že zarezly vevnitř.

kubajz123

Re: Repasování tlumičů BC-Racing

Příspěvek od kubajz123 » 13 lis 2018, 13:37

Ahoj řešil jsi nějak repas?Popřípadě u koho a na kolik vyšla?

jagy

Příspěvek od jagy » 13 lis 2018, 14:45

Mohl bych to poptat, BC dodavame. Ale otazkou, zda se to pripadne vubec vyplati. Casto se to resi vymenou vlozky tlumice za novou. Kdyztak napiste do SZ co mate za auto, specifikaci podvozku a zjistim vam to.
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

kubajz123

Příspěvek od kubajz123 » 14 lis 2018, 15:03

Řeším koupi stelovaku s případnou repasy a jeho ceny.Repas na podvozek XYZ supersport umí zajistit typer.cz jelikož jsou i dodavatelé s cenou repase jednoho tlumiče 3.5-5 tisíc kč.BC Racing se da sehnat o něco levněji ale nevím kde ani za kolik vyjde repas jednoho tlumiče.Údajně tyto podvozky(xyz,bc,dgr,d2...) se vyrábí v jedné fabrice.Pokud má někdo zkušenost s cenou repase těchto podvozku v CZ dejte info :-)

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 14 lis 2018, 17:07

kubajz: uvazujes kupit pouzity podvozok a k tomu potom ked bude treba repas? Tou cestou by som nesiel. Aspon pokial ja mam info tak repas (vymena patron tlmicov) vyjde na cca polovicu az 2/3 ceny noveho podvozku, k comu ked pripocitas cenu za jazdeny podvozok, pracu tak si na tom podla mna aj lepsie ked kupis rovno novy so zarukou a este aj budes mat telo s nastavovacimi matkami, ulozeniami, pruziny nove neunavene a nehrdzave

kubajz123

Příspěvek od kubajz123 » 14 lis 2018, 20:02

Blbě sem to napsal.Chci nový podvozek.Ale dejme tomu že po záruční době odejde jeden nebo dva tlumiče, je zbytečný kupovat celou sadu když jdou repasovat.Šlo mi o cenu repase bc racing protože vychází nákup o něco levněji jak xyz.Ptal jsem se na repas dgr podvozku a jeden tlumič vychází na 5 tisíc takže předpokládám že to bude u všech taiwan podvozku stejné konstrukce podobný a je asi jedno co koupím.

Shaolin

Příspěvek od Shaolin » 15 lis 2018, 08:16

Řek bych , že tydle podvozky repas neznaj tam vždy vymění celej tlumič což je kolem těch 5k, proč to opravovat když se mužou chrlit kusy novejch že jo. Jako složit to někdo musel , tak počitám někdo šikovnej kdo vi jak to funguje to asi otevře ale záleží co za to bude chtít, jestly není prostě lepší mět novej kus z fabriky.
Třeba Protlum / HP maji svejch kšeftu dost tak nebudou dělat věc kterou považujou za šméčko. Co stojí repas tady netuším.
Třeba KW competišn 2-cesta stojí repas ( olej, gumky) 80 Eur bez dph / kus, + doprava samozřejmě a něco extra poškozeny samozřejmě love navíc.

jaymz

Příspěvek od jaymz » 15 lis 2018, 10:14

kubajz123 píše:Blbě sem to napsal.Chci nový podvozek.Ale dejme tomu že po záruční době odejde jeden nebo dva tlumiče, je zbytečný kupovat celou sadu když jdou repasovat.Šlo mi o cenu repase bc racing protože vychází nákup o něco levněji jak xyz.Ptal jsem se na repas dgr podvozku a jeden tlumič vychází na 5 tisíc takže předpokládám že to bude u všech taiwan podvozku stejné konstrukce podobný a je asi jedno co koupím.
Ja bych teda hlavne dobre zvazil samotny nakup levnych coiloveru typu bc, xyz apod., zvlast jestli mas auto na ktere jsou bezne dostupne i veci typu bilstein. Pokud je cilem auto poslat k zemi tak asi budiz, ale jestli to ma fungovat tak bych se jo rozmyslel zda do toho jit.
Ale taky jsem si tim prosel a tvrdil jak je to super :))
Pulsar GTiR

kubajz123

Příspěvek od kubajz123 » 15 lis 2018, 15:39

Je to na civic ek4 a našel jsem bilstein b6.Momentálně jezdím žluté koni sport+sériové pružiny+komplet podvozek v pu.Když se vzdám toho že sem to chtěl poslat cca 3 cm k zemi ,polepsim si v něčem nákupem výše zmiňovaných podvozku oproti koni sport?

LadaF

Příspěvek od LadaF » 15 lis 2018, 18:36

kubajz123 píše:Je to na civic ek4 a našel jsem bilstein b6.Momentálně jezdím žluté koni sport+sériové pružiny+komplet podvozek v pu.Když se vzdám toho že sem to chtěl poslat cca 3 cm k zemi ,polepsim si v něčem nákupem výše zmiňovaných podvozku oproti koni sport?
na Legu jsem původně měl taky tuhostně štelovací Koni se sériovýma pružinama, těď mám od kluků štelovák DGR a jsem s ním spokojenej (na Protlum nebyly finance) :D
Subaru Legacy Turbo RS-RA, MY93
Subaru Impreza 2,0R, MY07

ZXman

Příspěvek od ZXman » 17 lis 2018, 09:35

pokud jezdíš tak moooc km, že budeš budeš každou chvíli potřebovat repas, tak kup Protlum. Taiwan se nerepasuje, max pokud máš závadu na jednom tlumiči.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]

Odpovědět