Slovo dalo slovo a FTO je doma.
Je to kousek z 1994, tedy ze začatku vyroby, s motorem 2.0 V6 125kw bez Mivec. Takže to je pravé JDM. 2004 proběhl import do UK. 2012 se dostalo do čech.
A tady 5 let hnilo. Spodek snad jen povrchovka ale střecha je na několika místech skrz a jsou tam divné stopy po sváření. Jako by tam někdo navařil nosič. Další problém kastle je lehce nabořenej kufr. Ale to by měla být drobnost.
Dobrá sranda je taky interier. Anglán byl audiofil prasák. Jen do kufru vedlo 8 audio kanalu. O webkameře místo zámku nemluvě. Střed palubky je zprasenej od instalace počítače s dotykovým LCD. Veškerá elektroinstalace byla dělaná pomocí čokolád. Nemohl jsem se na to koukat a vyrval jsem to ven hned jak to šlo. Ani fotku toho raději nemám. Dále jsem vyškubnul zbytky auto alarmu Cobra. Pod palubkou ještě překážel antiradar a GPS navigace Snooper S6 plus.
Jaké jsou plány? V první fázi vyměna všech kapalin, rozhejbat brzdy, dat do rozumného stavu sání, vyměnit volant made in china a opravit zapojení budíku na A sloupku.
Pak přijdou na řadu rozvody, koroze, světla atd.
Papírově mám k autu jen útržek V5C/2 pro nového majitele. Podle toho co jsem si hledal na UK webu, tak papíry asi pořád platí. A zjišťuji, zda s tím půjde něco udělat. FTO legálně na silnici by se mi líbilo.