Bery18 - Supra MKIII
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Bery18 - Supra MKIII
Popravdě ještě nevím. Zatim jsem s ni vlastne nic nanajezdil. Na letošek mam hondu ale přecejenom ten 6tivalec ma užasnej zvukovej projev 
Já mít Supru tak jí nepustím 
Šestiválec to je jiný kafe no
Navíc je to ještě poctivě udělaný auto, i když podle fotek ti to původního stejně moc nezbylo...
Šestiválec to je jiný kafe no
88 AE92LB - 4age
02 NB8CE - BP-Z3
02 NB8CE - BP-Z3
Dobrý auto to je, ale lidi se k němu neumněji chovat a podle toho ty vraky vypadají. Plus supra bylo moje první auto tohoto typu a nevěděl jsem o tom nic. K tomu jsem dal na špatné lidi a bylo to
Co se v mládí naučíš.......... 
Nic zásadního se na supře neděje, doděláváme maličkosti jako výfuk sání atd s tím, že bych rád na dalším Joyride trošku po jezdil a uvidíme co se rozpadne dál
Ani to nebudu strojit tak to bude zajímavý oldschool 
Dělam co mužu ale nebavi mě to
Potřebuju aby už bylo utery a mohl jsem nakoupit hromadu věcí co nechce fungovat
jestli to do tydne škytne tak snad začnu věřit 
Potřebuju aby už bylo utery a mohl jsem nakoupit hromadu věcí co nechce fungovat
Tak jsem před 14dny odvezl supru do Jihlavy aby se tam dal do kupy motor.
Tak nakonec přišli na to že byl zaseklých regulátor tlaku paliva na liště, nepouštěl vůbec žádné palivo zpět do nádrže, tak se dal nový regulátor. Ještě se vyměnily svíce A čeká se na nové cívky. Při té příležitosti jsem ještě koupil AFR budík. Ale aspoň už to zase vrčí.
Jako vždy jsem se zúčastnil Joyride akce, ale tentokrát jsem dorazil se Suprou.
Byla to úplně první jízda po dlouhém skládání tak jsem byl trochu napnutý jestli něco neodejde hned po 2 min.
Naštěstí supra fungovala vcelku obstojně, samozřejmě objevilo se pár neduh co je potřeba vyřešit, a na konci dne se odporoučela spojka ale za mě celkově spokojenost.
Byla to úplně první jízda po dlouhém skládání tak jsem byl trochu napnutý jestli něco neodejde hned po 2 min.
Naštěstí supra fungovala vcelku obstojně, samozřejmě objevilo se pár neduh co je potřeba vyřešit, a na konci dne se odporoučela spojka ale za mě celkově spokojenost.
Udělal jsem si držák z karbonu na AFR.
Zeptám se zkušenějších, když pustím plyn odfoukne mi Bow a AFR ukáže to co je na spodní fotce nulu. za pár vteřin se zas chytí a normálně ukazuje čím to může být?
Zeptám se zkušenějších, když pustím plyn odfoukne mi Bow a AFR ukáže to co je na spodní fotce nulu. za pár vteřin se zas chytí a normálně ukazuje čím to může být?
Protože ti BOV odfoukne zvážený vzduch (který zvážila AFM) a jednotka tam nacpe palivo i pro ten odpuštěný vzduch a je to bohatý jako kráva.
Dá se to vyřešit buď uzavřenym okruhem BOVu, který zachová ten zvážený vzduch v okruhu, nebo pak výměnou MAF za MAP senzor za klapkou.
Dá se to vyřešit buď uzavřenym okruhem BOVu, který zachová ten zvážený vzduch v okruhu, nebo pak výměnou MAF za MAP senzor za klapkou.
to pises dobre akorat je divne ze mu to ukazuje chudou smes.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Toho sem si popravdě nevšiml, koukal jsem jenom na hodnotu "---" mimo stupnici, otázkou je jak funguje ten budík, jestli pokud je mimo hodnotu, tak jestli se to nezarazí vždy na "chudé" straně. Ale pokud se jedná jenom o sundání nohy z plynu, tak to bude u všech aut ukazovat hodnoty chudé mimo stupnici, protože do motoru nejde palivo.ZXman píše:to pises dobre akorat je divne ze mu to ukazuje chudou smes.
Tak supra je prič
na jednu stranu mě to mrzí na druhou jsem ráád že tuhle kapitolu mam za sebou. Snad jí kluci nerozeberou a ještě jí uvidíme.
https://www.youtube.com/watch?v=PzNTwMh0qEM
https://www.youtube.com/watch?v=PzNTwMh0qEM