Lexus gs300/gs430, mate zkusenosti?
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Lexus gs300/gs430, mate zkusenosti?
Jasny, chapu. No ono skok z Gs300 do i40 musi byt pekelny, protoze ty Hundaie teda nic moc...To samy stary Audi,BMW jsou drzaky... Ja vybiral z Audi A6, BMW 5 , Lexus GS , Skoda Superb...Pak jeste Honda Accord jsem zvazoval, ale spise ne, nez jo
Ono ten vyber je pomerne uzky, protoze Takovy Peugot,Mazda a podobny, ty jsou milovy kroky za prednimi adepty... 
No já nevím ale u auta na denní ježdění půjdu radši do novějšího auta než nějaké staré škatule...
Potřebuju něco co mě odveze z bodu A do bodu B bez toho abych na tom musel každý měsíc něco měnit...
Já mám na denní ježdění mazdu 6 GY rv2004(vpodsttě plná výbava krom webasta) a i tak už mi to auto připadá zastaralé. Já z tebou vypsaných zvažoval Audi nebo BMW. Ikdyž zrovna interier v a6 mi přijde celkem ohavný to radši a4b7...
A teď do mě...
A teď do mě...
Miluji svou vlast ,ale nenávidím tenhle stát.
Jako dival jsem se i na Mazdy, ale to jak Mazda hnije, to snad neni ani ve 21stoleti mozny
A nechtel bych 5 let stare auto, na kterem uz musim delat lemy ci podobne chutovky...Proste kastle by mely byt top i po 10 letech, ale pokud neni uz z fabriky poradna antikorozni ochrana, tak je to banan
Je fakt, ze ten interier neni uplne TOP, ale zase nepatri k nejhorsim, to zase ruku na srdce
Ja projel hodne znacek, dival jsem se i do konce na nejaky ameriky, jelikoz to jsou slusny koraby, ale zase se v nich tolik nevyznam a v okoli je taky nejak moc nepotkavam 
K věci asi moc neřeknu...
Sám mám usmrkanou IS200 rok 2003 a je úžasný jak vevnitř nikde nic nevrže a nebouchá jen je trochu slyšet vítr nad 100 km/h (Kam se hrabou nový auta kde po jednom roce všechno vrže a mlátí. Neumím si představit jaký je ticho ve větších Lexích). Co se týče koroze tak pod kapotou je snad každej držák orezlej, ale kastle jako taková je OK až na víko kufru kde jsou dva puchejře. Karosářský díly jsem po ťukanci sehnal v Polsku, v mý barvě, za slušný peníze. Spotřební věci jako brzdy, spojka atd.se daj sehnat i v druhovýrobě co jsem koukal. Sám budu kupovat spojku exedy, brzdy brembo ....
Kupoval jsem s 125000km, teď po skoro dvou letech kdy auto půl roku stálo má 160000km a dělal jsem jen nějaký prkotiny jako olej, tyčky stabilizátorů a tak.
Sám mám usmrkanou IS200 rok 2003 a je úžasný jak vevnitř nikde nic nevrže a nebouchá jen je trochu slyšet vítr nad 100 km/h (Kam se hrabou nový auta kde po jednom roce všechno vrže a mlátí. Neumím si představit jaký je ticho ve větších Lexích). Co se týče koroze tak pod kapotou je snad každej držák orezlej, ale kastle jako taková je OK až na víko kufru kde jsou dva puchejře. Karosářský díly jsem po ťukanci sehnal v Polsku, v mý barvě, za slušný peníze. Spotřební věci jako brzdy, spojka atd.se daj sehnat i v druhovýrobě co jsem koukal. Sám budu kupovat spojku exedy, brzdy brembo ....
Kupoval jsem s 125000km, teď po skoro dvou letech kdy auto půl roku stálo má 160000km a dělal jsem jen nějaký prkotiny jako olej, tyčky stabilizátorů a tak.
GXE10
-
Idaho von Věšín
Ale nikdo nemluví o tom že budes každý mesíc neco měnit. Já to řeším tak že koupím třeba o generaci až dve starší ( sice dýl vybírám ale vyberu ) vrazím do nej tolik penez že ve finále stojí jako bych koupil novější bez servisu.. potom rok většinou krom oleju nic neřeším ... Není to ot om koupit starou škatuli a jezdit.. Ono i když koupíš novější, tak je práve problém v tom že to co se u straších aut vetšinou vysíralo v 250tiskm + tak u novejších se sere o 100tis dříveBohuš píše:No já nevím ale u auta na denní ježdění půjdu radši do novějšího auta než nějaké staré škatule...Potřebuju něco co mě odveze z bodu A do bodu B bez toho abych na tom musel každý měsíc něco měnit...
Já mám na denní ježdění mazdu 6 GY rv2004(vpodsttě plná výbava krom webasta) a i tak už mi to auto připadá zastaralé. Já z tebou vypsaných zvažoval Audi nebo BMW. Ikdyž zrovna interier v a6 mi přijde celkem ohavný to radši a4b7...
![]()
A teď do mě...
- svobyrider
já třeba měl v plánu pořídit místo LS400 430tku, ale vim že motorově to je krok a i komfort bude asi lepší u 400, ale líbí se mi víc(facelift) a bude to zas novější, ale záleží na stavu jak píše Idaho, já teď dělal na LS ložiska, ramena a už to bude v cajku a budu si užívat komfortu.
a je to auto za pár desítek tisíc se dá říct.

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
Ono tyhle 1995-2001+- budou tolik stat, ale co mi nejvice vadi, je asi ten vzhled
a treba GS 1998 proste uvnitr vypada strasne preplacane, chaoticky...Ta treti generace GS se mi libi jak vzhledove, tak i co se tyce interieru, tkery neni uz tak chaoticky a nedomrdly...
. BTw svoby ty chces kupovat to LS tu generaci 2005+ ?Nebo opet zase tu co mas ted LS ?
- svobyrider
nn, ta generace je tušim 2001-2005 a 2004-2005 je facelift.
něco takového.

něco takového.

Jo , takhle neco takovyho
http://www.tipcar.cz/inzerat/lexus-ls-4 ... 05624.html No jako kdyz je to udelany, tak je to pekny, ale jinak asi ne
Ja spise neco takovyho, ale kdyz me Honza od toho tak "odrazuje", tak nevim

Ja spise neco takovyho, ale kdyz me Honza od toho tak "odrazuje", tak nevim

- svobyrider
to neni facelift:) takhle něco.
kola, pustit to dolu a jezdit.
ale cena mimo. http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C ... 02445.html

Ja mel a mam v planu to udelat at uz se rozhodnut pro kterykoliv auto a je jedno ejstli to bude BMW/AUDi/Lexus/Skoda...PRoste pekny kola, dat to slusne dolu, zatmavit skla a pak to udrzovat v super stavu. Nakoupit pripravky na myti/lesteni a na osetreni kuze
A vice neni treba
Tyhle typy aut vice nepotrebuji ani

Mate osobní zkušenost s dovozem auta přes nejakyho prostředníka?Porad jsem auto nekoupil a leto se blizi a rad bych se nepotil v Suzuki
Jestli se oplati hledat auto skrz nekoho, kdo tyhle věci dela pravidelne, dokaze zjistit skrz majitele veskere informace (neumim moc nemecky) a třeba cestuje po Nemecku a ma zmapovany trh co se tyce prodeje skrz soukromou osobu (ne bazar). Projizdim mobile.de, autoscout.de , ebay.de ale nejsem schopny nic zjistit, skrz jazykovy problém, krome klasickeho popisu co tam maji

Naposledy upravil(a) Tom_ dne 17 dub 2016, 21:18, celkem upraveno 1 x.
-
Goldies_mr2
- Kontaktovat uživatele:
Ten vozi hlavne z UK pravaky ne? Aspon co vidim auta, ktere dovazi a ukazuje na foru

-
Goldies_mr2
- Kontaktovat uživatele:
A to si mel nejakou vybranou predem a on to prosel,pozjistoval a nalozil na lafetu jo?
To je ta, co byla utopena?