Cendler - TOYOTA MR2 Turbo
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Cendler - TOYOTA MR2 Turbo
5. to je někdo v USA, takže asi poslat atd, dává na to nějakou záruku, ono zvažuji i jiná turba, které se budou muset trochu přizpůsobyt a budu tak kolem 25t, což taky zvažuji
Fašouni maj taky ebay.de ... připadná snažší reklamace
Nebo angláni ebay.co.uk a Zemi nebo Idaho nebudou něco mít?
Nebo angláni ebay.co.uk a Zemi nebo Idaho nebudou něco mít?
Toyota MR2 SW20
reklamace CHRA si nedokážu popravdě představit, vždycky to každý odhodí na špatnou montáž
Idaho nemá a Zemi ho jsem ještě nezkoušel, jdu mu napsat
Idaho nemá a Zemi ho jsem ještě nezkoušel, jdu mu napsat
-
Beaver
Záruku nevím jestli nějakou explicitně poskytuje, ale co vím, tak jsou s ním absolutně všichni spokojení a dělá i upgrade stock twins pro 1JZ a 2JZ. Umí případně i jiný trim turba, na požádání keramický povlak turbíny, apod. Píšu to sem proto, že jeho práce je skutečně kvalitní a pokud bych se rozhodoval jít dál, silně bych zvažoval jestli jít do singlu a nebo si právě od něj nechat udělat upgrade abych mohl dát hrdě označovat motor jako twinturbo, protože u CT12A mimo jiné i nahrazuje původní keramickou turbínu novou ocelovou, takže si to pak nechá líbit i 2step launch control, což by jinak sériový turba zabilocendler píše:5. to je někdo v USA, takže asi poslat atd, dává na to nějakou záruku, ono zvažuji i jiná turba, které se budou muset trochu přizpůsobyt a budu tak kolem 25t, což taky zvažuji
Z číny jsem stredy bral natahal jsem jich pres 10 . DO te doby vse super a pak najednou skoro kazdej sunt , kdyz se jim neco napsalo tak uz neodepsali . Je to o tom jak se jim povede v dodavce uz mi treba maka 50 tkm bez problemu a s vlekem a vyšším tlakem .
Ted kluci brali od Nemcu a pohoda , tim by se to otriskalo o hlavu lip .
Ted kluci brali od Nemcu a pohoda , tim by se to otriskalo o hlavu lip .
Cendlere, kdyby jsi se chtěl pustit do repase, tak mám k dispozici hřídele s výfukovýma vrtulema. Repasi zmákneš doma, pak si ho necháš jen někde vyvážit

http://www.ebay.com/itm/turbo-turbochar ... 57&vxp=mtr
rovnou tam hoď ale svody a jiné turbo

http://www.ebay.com/itm/turbo-turbochar ... 57&vxp=mtr
rovnou tam hoď ale svody a jiné turbo
RX7 FD single GT35 - Uloženo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Na vyvážení můžu kdyžtak doporučit jednu firmu. Když jsem se totiž snažil nechat vyvážit svoje R33 turbo po vlastní repasi, tak jsem tvrdě narážel... No a funguje už 30tis bez problémů. Kdyžtak sdělím soukromě. 
i30N FL daily
Evolution 8 víkendovka
e46 winter svárosvor
Evolution 8 víkendovka
e46 winter svárosvor
Mattyno : děkuji, pořád nad tím přemýšlím, jestli ho neudělat a neprodat jako repasované, jinak jsem zjistil, že turba u toyoty CT26 a CT20b jsou všechny keramické, což se právě děje, to se stalo i zde, takže teď zvažuji co tam dám, protože ty toyotacky jsou nic moc
tofoj : kdyžtak pošly kontakt, někdy se bude hodit
-
Idaho von Věšín
všechny snad ne , žil jsem vždy v domnění že měly být keramicke jen JDM verze...cendler píše:Mattyno : děkuji, pořád nad tím přemýšlím, jestli ho neudělat a neprodat jako repasované, jinak jsem zjistil, že turba u toyoty CT26 a CT20b jsou všechny keramické, což se právě děje, to se stalo i zde, takže teď zvažuji co tam dám, protože ty toyotacky jsou nic moc
-
Beaver
Non-JDM turba CT26 pro Supry jsou s kovovou turbínou. Ovšem taky je ta turbína o pár mm větší a nejde použít do MR2/Celica twinscroll housingu.
Tak ako píše Idaho, keramické sú len JDM.
Len tak pre inšpiráciu, toto by sa páčilo mne
http://www.atsracing.net/Parts/Index/CT27
Len tak pre inšpiráciu, toto by sa páčilo mne
http://www.atsracing.net/Parts/Index/CT27
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe= 1bar, Tial Bov
Idaho : to jsem myslel taky, ale já mám USA verzi v 95 doveženou do německa z californie, takže bych měl mít kovové a nemám, teď jsem si psal s jedním honk-kongským prodejcem co prodává CT20b a tenmi napsal, že ty jeho mají keramické lopatky, takže těžko říct, jak to veskutečnosti je
ThomaSk : jojo na ty jsem už koukal i si snima píšu, nemám problém s cenou, ale nevím, přijde mi, že pak už můžu jít do nějaké laditelné jednotky, abych ho využil, ostatně jako u jiných turb, což jsem přemýšlel o Garrettu GT2860RS
ThomaSk : jojo na ty jsem už koukal i si snima píšu, nemám problém s cenou, ale nevím, přijde mi, že pak už můžu jít do nějaké laditelné jednotky, abych ho využil, ostatně jako u jiných turb, což jsem přemýšlel o Garrettu GT2860RS
Na tom poslednom grafe deklarujú 35koní na stock motore, nástup turba o 1500 otáčok skorej..na to že to je bolt on je to super podľa mňa.
..a tá keramika by mala byt naozaj len v JDM, je možné že už to pri tej Tvojej niekto vymenil, predsa len sa nejedná o nové auto.
Inak čo sa týka tých CHRA už som to tu niekde písal, mám nejakých 15.000km na 1bare a stále bez problémov..aj na druhej ST185 kde sa to menilo naraz stále drží 1bar..cenovo asi najlepšie riešenie
..a tá keramika by mala byt naozaj len v JDM, je možné že už to pri tej Tvojej niekto vymenil, predsa len sa nejedná o nové auto.
Inak čo sa týka tých CHRA už som to tu niekde písal, mám nejakých 15.000km na 1bare a stále bez problémov..aj na druhej ST185 kde sa to menilo naraz stále drží 1bar..cenovo asi najlepšie riešenie
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
Tak už zase jezdím, sehnal jsem turbo originál CT20b, což se dávalo do originálu, světový rekord je něco kolem 350Ps s originál setapem, momentálně zajíždím a tlačím 1bar a super, chtěl jsem původně jít do něčeho většího, ale pak by to bylo dost práce a v srpnu se mi má narodit prcek, tak jsem vzal tohle i tak mě to stálo skoro 30tkč a bude funkční auto, protože počítám, že sezona pro mě malinko pro tento rok skončí.
Něco s cesty a na Cars Wars

free photo hosting

pic host

forum image hosting

image upload no size limit

free photo hosting

pic host

forum image hosting

image upload no size limit
Tak napíšu taky nějaké novinky, a sice narodil se mi kluk cca před měsícem, tak na auto není až tolik času, tak jen takové menší upravy.
Koupil jsem si k narozeninám v japonsku digitální boost controler Greddy Profec, nastavení má hodně, ještě se pořád učím ho doladit je své spokojenosti.
Koupil jsem si k narozeninám v japonsku digitální boost controler Greddy Profec, nastavení má hodně, ještě se pořád učím ho doladit je své spokojenosti.
A ještě jsem změnil rádio, bohužel původní originál bylo taky 2din, místo něho jsem měl 1din Alpinu, tam mě ale štvala ta díra pod ním, tak jsem si pořídil 2din Kenwood a takhle to dopadlo.
Tak jsem toyotě zase něco pořídil a to podvozek, komplet štelovatelný výška/tuhost od XYZ a když už se budu hrabat na podvozku, tak sadu silentbloku na celý podvozek od Energisuspension
Pokud někdo nekupuje Speed, tak je tam, až bude čas udělám foto článku.
Gratulace....máš ji fakt dobrou
. Jen ten nápis dole na titulní stránce mě trochu podráždil

Jak to myslíš 
Hezky clanek ! Chtel bych videt vyraz Martina kdyz ji pretocil 
Honza to myslel tak ze pro Martina je lepsi MR2 nez supra, supru Martin nedavno testoval tak bude v nejakem dalsim cisle
Honza to myslel tak ze pro Martina je lepsi MR2 nez supra, supru Martin nedavno testoval tak bude v nejakem dalsim cisle
asi až v přespříštím... nebo až stihnu udělat fotky
každopádně docela hezký generační progres v recenzích s tím nejlepším na konci.. a všechno zdejší členové 
shama : tak byl trochu bělejší, ale bylo to na dobrém useku, tak jsem se jenom pousmál, že zjistil, o čem jsem mluvil, ale když jezdil bylo vidět, že ho ta hranice baví pokoušet, ale ten respekt tam byl
jojo zdejší členové, což je super, aspoň jsme ta komunita, a vím o další co by tam mělo být, ale to se bude teprve fotit atd. tak to ještě potrvá
jojo zdejší členové, což je super, aspoň jsme ta komunita, a vím o další co by tam mělo být, ale to se bude teprve fotit atd. tak to ještě potrvá
Ty máš v rev.1 posilovač a ještě el.? Jsem myslel, že když už byl tak hydraulickej
Tak už to vidím, on je hydraulický, jen pumpa není poháněna řemenem, ale elktromotorem
Nic nemění na tom, že článek mi přijde dost přehnaný
A víc než výraz Martina, by mě zajímal výraz Cendlera, když si uvědomil, že během vteřiny může přijít o MRchu

Tak už to vidím, on je hydraulický, jen pumpa není poháněna řemenem, ale elktromotorem
Nic nemění na tom, že článek mi přijde dost přehnaný
Toyota MR2 SW20