Rozvody na MX-5
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Rozvody na MX-5
Zdarvím zdejší osazenstvo. Jelikož tu jezí i nìkolik Miat, rád bych se zeptal, zda nìkdo z vás ví, na kolika km se mìní rozvody u Mazdy MX-5 1,9 NB. Pøedem dìkuju za info.
Re: Rozvody na MX-5
myslim, že to bude u všech mx5 stejný. a to cca každejch 100tisic kmGAS píše:Zdarvím zdejší osazenstvo. Jelikož tu jezí i nìkolik Miat, rád bych se zeptal, zda nìkdo z vás ví, na kolika km se mìní rozvody u Mazdy MX-5 1,9 NB. Pøedem dìkuju za info.
NA miata má HLA, takže pøedpokládám že NB takyGAS píše:A když už tu mluvíme o motorech Miat, jak je to s vùlemi ventilù? Seøizují se manuálnì, nebo jsou vymezované hydraulicky? Ptám se proto, že jsem se právì stal hrdým majitelem MX-5 NB z roku 98.) a technické servisní intervaly jsem na netu nikde nenašel. Ještì jednou DÍKY.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Teda nechci kecat, ale NB praveze nema hydrostely, protoze s tim byly problemy u NA, nebo co... Neco takoveho jsem slysel, ale je mozny, ze to treba nema az NB-fl... Nicmene nektera miata urcite nema hydrostely...
Podivam se jeste do manualu - priznam se, ze to ani nevim, a to to auto mam...
Jinak rozvody se meni kazdych 90 000km, ve stejnou dobu je taky predepsana vymena oleje v prevodovce a v diferencialu.
Kdyz uz se zalozilo to tema - ma smysl kupovat nove rozvodove kola, nebo maji vpodstate neomezenou zivotnost? Je lepsi koupit neoriginalni rozvody?
Kdyz uz se zalozilo to tema - ma smysl kupovat nove rozvodove kola, nebo maji vpodstate neomezenou zivotnost? Je lepsi koupit neoriginalni rozvody?
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
- 323.Hans.626
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
-
Johnie_Walker
- Kontaktovat uživatele:
- Lukáš 325e
V9tek píše:Jestli se nepletu tak u B6ky je to celkem jedno protože se to potkat nemùže.Když jsem mìnil rozvody tak jsem zkoušel protoèit vaèkama a bez nárazu na píst.Nedávo jsem mìl taky dole hlavu a ventily vylejzaj pøes uroveò jen trochu a to je opatøeno vybráním pístù.
Hmm to je potìšující zpráva
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele: