Nejrizikovìjší skupina øidièù v ÈR

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Smayk

Nejrizikovìjší skupina øidièù v ÈR

Příspěvek od Smayk » 10 úno 2009, 20:53

http://www.autorevue.cz/Bleskovky/Nejve ... fault.aspx

Co vy si otom myslíte?

Já øíkám Ámen
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...
Obrázek

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 10 úno 2009, 21:47

Zas jeden clovek zaujetej proti pcr co napsal clanek.

Amigo

Příspěvek od Amigo » 10 úno 2009, 21:49

joooo tak panove co neznaji co je to pripoutat se nam jdou prikladem v cim dal vice vecech....

BigJohn

Příspěvek od BigJohn » 10 úno 2009, 21:56

Co pak policie, to jsou borci! :smt038

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 11 úno 2009, 08:44

tedy srovnávat, že z 4,4mil registrovaných nabourají jen 4% aut, ale z 9000 policejních jich nabourá celejch 25% a soudit podle toho, že policajti neumìj øídit podle mì neni zrovna šastný...
Proud to be a "hater" that defends Authenticity

Amigo

Příspěvek od Amigo » 11 úno 2009, 08:59

nerikam ze neumeji ridit, rikam ze se nekdy chovaji jako pitomci a za kormidlem nemysli. Uz jen to ze se v 95% nepoutaji ptz nemusi svedci o jejich inteligenci, ale asi jim to dela dobre.
nemam problem ukazat policajtovi ze je na hlavu... delam to pokazde kdyz jedou nepripoutani (samozrejme nemuzu sedet v aute, to bych si to pekne sezral), nekteri se rozcilujou, nekteri pokrcili ramenama, dalsi se jen otocili a delali ze nevideli
maly priklad: pred mesicem stojim na zastavce, fizl parknul pred pekarnou, samozrejme jako kreten, to me ale neprekvapilo, ale proc s pytlem koblizku na kline musi odjizdet s piskajicima gumama mi jasne neni... za to bych toho zmrda nakopal do kouli

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 11 úno 2009, 09:20

vim, jak vypadá policajt za volantem, mám jednoho v rodinì :lol: a jízda s nim v mazdì byla nejhorší zážitek mého života :lol: a s radostí ukazuje, jak jel služebnim autem 200 nevim kolik po dálnici a fotil si to pøi øízení mobilem... jen øíkám, že ten èlánek je psanej ne moc objektivnì :)

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 11 úno 2009, 10:12

já vìtšinou patøim k zastáncùm policajtum, ale nìco je opravdu moc

podobnej pøíklad: u nás ( malý mìsto ) stojim u Penny, kde je v podstatì prázný parkovištì a jeden zákaz stání? kde asi stál pan policajt, kterej se stavil pro tøi rohlíky ke svaèinì?
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

Roverman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roverman » 11 úno 2009, 11:59

Jasný nìkterý cajtíci jsou lemplové a za volantem by nemìli co dìlat.
Ale berme to, že v plno pøípadech musí jezdit rychleji a ty auta zrovna moc dobrý nemají... vìtšinu bouraèek mají urèitì pod zaplým majákem a na køižovatce kde zase neumí jezdit civilové...
Já osobnì jsem nevidìl nabouraný auto bengù, asi jednou...

nejhorší jsou dùchodci a mlaïasové...
Honda Civic EG6 VTI

BigJohn

Příspěvek od BigJohn » 11 úno 2009, 12:12

Já osobnì žádnou zkušenost jak policie øídí nemám, ale že jsou blbci jsem se utvrdil už hodnìkrát. Napø. v noci mì stopla Policie všechno relativnì v pohodì, až se dostal dopøedu pøed moje auto a zaèal nadávat jak je možný že mám èervený parkovaèky! Až se mì podaøilo mu vysvìtlit, že nemám èervený parkovaèky ale že se v mejch svìtlech odráží ta jejich svítíci stopka co maj rozvícenou mezi majákama tak se rychle zdekoval a odjel.

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 11 úno 2009, 12:35

BigJohn píše: Napø. v noci mì stopla Policie všechno relativnì v pohodì, až se dostal dopøedu pøed moje auto a zaèal nadávat jak je možný že mám èervený parkovaèky!
haha tak to je hustý :lol: :lol:

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 11 úno 2009, 12:37

dobøe oni :lol: to je asi jako jak psal lulin nìkde, že po nìm u Civica chtìli homologaci sportovního volantu, když tam mìl originál :)

Amigo

Příspěvek od Amigo » 11 úno 2009, 12:40

jj... jsou to pripadi nekteri :-) vim ze po nekom chteli homologaci na kridlo u eva

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 11 úno 2009, 12:47

už si nepamatuju kdo to byl ( myslim, že Gregy ) ale nìkomu nechtìli pustit ITR pøes technickou, kvùli køídlu :)
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

BigJohn

Příspěvek od BigJohn » 11 úno 2009, 14:38

Jo jo, s tím køídlem na Sti mìl kamoš u nich taky problém!

Smayk

Příspěvek od Smayk » 11 úno 2009, 20:56

Další èlánek pro pøíznivce POLIPSIJE ÈR,aby se vám líp usínajo :lol:

http://www.autorevue.cz/Bleskovky/Polic ... fault.aspx
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...
Obrázek

cuir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir » 11 úno 2009, 22:04

policajty budu mit rad az budou opravdu neco delat. dote doby sou to pro me vymasteni kreteni co si leci akorat svoje komplexy z mladi.
Kdyz nakoupili nove pasaty tak sef policie se nechal slyset ,ze kdo ma zajem o rychle a silne motorky tak ze u policie je ta moznost kdo ma rad silna auta ,ze take neni problem, ze prave koupili pasaty...to me docela pobavilo ten clanek..mozna to bylo dokonce aji video.
Nesnasenlivost policajtu se umocnila kdyz meli akci na sportovni vozy a jen protoze mam cerne dlouhe sportovne vypadajici auto ,ale uz ne tak jedouci auto me staveli aji dvakrat za den. To uz sem byl opravdu nasranej.
A nejvetsi pecka byla kdyz sem jeste s mazdou 323cupe 1.5 motor predjel policajty do kopecka, ktery jeli tradicne na dvojku a lechtali plyn aby to nezdechlo. Spolu s nima sem predjizdel jeste dalsi dve auta ,ktera se je bala predjet. Byl to rovnej dlouhej prehlednej usek s prerusovanou carou a muj predjizdeci manevr byl naprosto bezpecnej , kazdopadne predjizdeni ma bejt co nejrychlejsi a tak sem porusil 50km/h abych je vsechny bezpecne predjel..okamzite se za mnou pustili. Zastavil sem stahl okno a policajt hlasi. Paneridici doklady od vozidla, ridicak proste klasika a vite co ste provedl. Rikam NEVIM, policajt: prekrocil jste povolenou rychlost, ja: hmmm sem si nevsim, muzete mi osvezit pamet nejakou fotkou ci snad videozaznamem?
policajt: ukazte mi povinou vejbavu...a v tomhle duchu se odehraval dalsi rozhovor, kde sem teda vystoupil a ukazal vejbavu a pak bez zeptani sahnul policajt do kufru a vzal si muj merak na mereni tlaku v pneumatikach. Rikam mu : to je ,ale muj merak a on na to ze vi. Tak sem prohodil...no ,ale slusnej clovek se nejdriv zepta nez si neco pujci. Policajt na to: Sak ja jenom zmerim tlak v rezerve. Tak rika: ok tedka vam ho pujcim ,ale priste se nejdriv zeptejte. Stejne se bude jednat jen o orientacni mereni , protoze tohle neni kalibrovany merak. Tim sem ho asi nasral pac docela zrudnul a rika : vytahnete me rezervu z kufru a odsroubujte ventilek. Tak sem murekl ,ze to teda ne ,ze si nechci spinit ruce a co me tu buzeruje ,kdyz ma stejne muj merak ,kterej si pujcil prvotne bez meho dovoleni a ze jestli si to chce orientacne zmerit at si ten ventilek odsroubuje sam a ze rezervu kvuli mereni neni potreba z kufru vytahovat! Vysledek byl ten ,ze uz sem tam s nima byl asi 30 minut. Porad se jim to zdalo malo a zjistil ,ze auto mam JEDEN den po technicke kontrole a ze teda vybavu mam v cajku. Takze zacal hledat upravy na aute. Nasel akorat zatmavena skla (zrdcadlove pokoveni) a ze prej kde mam atest od tech folii. Tak sem odpovedel ,ze atest nemam a ze je to tam asi od vyroby protoze sem auto takhle jiz koupil a nejedna se o folie nybrz o pokoveni skel. A tady zjistil ze neco nemam v poradku a uz byl na koni a mlel ukazte mi atest nebo pokuta a porad dokola. Tak sem se postavil nasadil neutralni ksicht a vdy kdyz neco rekl tak sem odpovedel " auto je den po technicke kontrole ,kde proslo bez problemu a takto pokovena skla byla na aute v dobe koupe" zas neco rekl opet hlasim z,e auto je den po technicke kontrole. Asi desetkrat sem to zopakoval a pak rikam tak nic panove. Reknete mi svoje jmena, nadiktujte mi sva cisla odznaku a sepiseme papir o buzeraci ridice, ktery nic neprovedl a ze bezna silnicni kontrola podle vas trva 45 minut. Tak neslysim vase jmena ani zadna cisla! Papir a tuzku jsem mel uz vytazeny. V ten moment mi policajt podava znacne ozuzlanou a od jeho potu upatlanou moji obcanku a ridicak (doklady od vozu mi polozil na sedadlo jiz predtim) a rika jedte ,ale doufam ,ze uz se vase riskantni jizda nebude opakovat!! na to sem se jen zasmal a rikam, ze sem jen predjizdel prekazku na silnici popripade chcou li lepsi vyjadreni tak brzdy provozu. Policajti chvili neco jeste tukali v aute do komplu a pak odjeli. Ja sem mezitim pobalil vybavu a take odjel. Jeste v tom samem kopci sem je opet predjizdel protoze nasadili opet tempo sneka a brzdili provoz. To asi vedeli ,ze se mnou nepochodi tak me jiz nechali jet.

omlouvams e za pripadne chyby a za trochu delsi clanek. Doufam ,ze se vam libil a pobavili ste se aspon tak jak ja se bavil kdyz sem byl kontrolovan policisty :D :D obzvlaste ten jeden to hodne spatne nesl...chvilema vypadal ze bouchne vzteky...

BigJohn

Příspěvek od BigJohn » 11 úno 2009, 22:10

Souhlasím, taky vždycky kápnu na takouvou dvojku.

Roverman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roverman » 11 úno 2009, 22:10

cuir: to je drsný, dobøe ty!
Honda Civic EG6 VTI

SeeJ.

Příspěvek od SeeJ. » 11 úno 2009, 22:17

to cuir: :lol: respekt, musíš mít nervy na uzdì :wink:
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954

Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 11 úno 2009, 22:21

ja bych je stejne nehazel vsechny do jednoho pytle, je to pripad od pripadu, stejne tak mladi ridici, duchodci...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

cuir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir » 11 úno 2009, 22:22

ja bych jinak byl nasranej ,ale zrovna ten den sem se jel jenom projet a tak mi ztrata 45 minut (zhruba) vubec nevadila a hlavne sem se naramne pobavil...a take sem vedel ,ze me nemaji na co nachytat..jenom na tech sklech a ty sem zahral na tu buzeracku a sepsani protokolu...

Amigo

Příspěvek od Amigo » 11 úno 2009, 22:24

cuir: DRSNE!!! congrats!!! takhle bych je taky nekdy rad pojebal po te jejich vymrdane kabuli :-) s predchozim autem jsem byl rad ze me nestaveli... asi tusite proc :oops:

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 12 úno 2009, 11:29

Dejf píše:už si nepamatuju kdo to byl ( myslim, že Gregy ) ale nìkomu nechtìli pustit ITR pøes technickou, kvùli køídlu :)
Jojo, to jsem byl ja.... fakt me dostal borec.... :D

Milhaus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus » 12 úno 2009, 18:24

Gregy píše: Jojo, to jsem byl ja.... fakt me dostal borec.... :D
To si delas srandu, fakt?? :smt043 To jsou dacani a pak jed na technickou :lol:

Odpovědět