Jaké máte pneu na autì?
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Jaké máte pneu na autì?
Jaro už pomalu klepe na dveøe, tak se dívám po nìjakých letòákách. Co jsem staèil pochytit, tak prý dobré jsou Goodyear F1, Bridgestone RE øady 0 a potom pøijatelné Toyo Proxes, Pirelli P Zero....
Jelikož jsem zarytý japanofil, tak nìmecké Goodyeary si na auto nedám, budto Toyo Proxes nebo ty Bridge...ale jde o to, zda to jsou fakt ty pravé japan Bridge, o èemž pochybuji.
Jelikož jsem zarytý japanofil, tak nìmecké Goodyeary si na auto nedám, budto Toyo Proxes nebo ty Bridge...ale jde o to, zda to jsou fakt ty pravé japan Bridge, o èemž pochybuji.
toyo r888 muzu jen doporucit, stema chybu neudelas..
ja jezdim p zero nero, a ted chci vyzkouset markgum n-rally
zkusil sem ja toyo t1r tak t1s a rekl bych prumer, ve vyssi rychlosti mirne nestabilni, na mokru nicmoc..
Avon ZZR/ZZ3 - kazdej to hani ale ja mam dobry zkusenosti, az se zahrejou tak supr prilnavost..
ja jezdim p zero nero, a ted chci vyzkouset markgum n-rally
zkusil sem ja toyo t1r tak t1s a rekl bych prumer, ve vyssi rychlosti mirne nestabilni, na mokru nicmoc..
Avon ZZR/ZZ3 - kazdej to hani ale ja mam dobry zkusenosti, az se zahrejou tak supr prilnavost..
Na okruhu ti mnohem døív odejdou brzdy (pokud sou v takovym stavu, v jakym si myslim, tak je to otázka nìkolika kol). Takže urèitì nezpaomeò poøešit i tohle, pokud se chystáš na tra. 
- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat
vsem zajemcum o nove pneu doporucuju navstivit stranku http://www.tirerack.com/
vyhody:
- obrovsky vyber pneu (dost z nich se k nam ani nevozi)
- rozsahle recenze uzivatelu
- moznost filtrovat recenze podle toho na jake znacce, pripadne i modelu auta je recenzent mel
"nevyhoda:"
- anglicky, coz uvadim jen pro poradek, dneska uz se to jako nevyhoda neda ani brat
treba na takovou Bridge RE050A je tam 203 recenzi
nektere je ovsem treba brat s rezervou, recenze kde si borec stezuje ze mu RE050a ktere mel na sve 350Z nedrzely na ceste, kdyz se vracel z prace a zaclo mrznout
mi prijde dementni a svedci ze neco neni vporadku s ridicem a ne s gumou...
vyhody:
- obrovsky vyber pneu (dost z nich se k nam ani nevozi)
- rozsahle recenze uzivatelu
- moznost filtrovat recenze podle toho na jake znacce, pripadne i modelu auta je recenzent mel
"nevyhoda:"
- anglicky, coz uvadim jen pro poradek, dneska uz se to jako nevyhoda neda ani brat
treba na takovou Bridge RE050A je tam 203 recenzi
Gumy
No mel jsem toyo na civicu, a nic moc v lete musim rict, hlavne ma mokru dost klouzaly. Takze urcite bridgestone je jasna volba myslim. To je proste zaruka kvality, a japonsky gumy lepsi asi nesezenes....
Re: Gumy
prosim te který si mel, su dva druhyGregy píše:No mel jsem toyo na civicu, a nic moc v lete musim rict, hlavne ma mokru dost klouzaly. Takze urcite bridgestone je jasna volba myslim. To je proste zaruka kvality, a japonsky gumy lepsi asi nesezenes....
No ja mel jen obycejny Toyo 330 myslim... Je mozny ze jiny jsou lepsi, taky jsem cetl ruzny prispevky kde je hodnoti dobre, je jasny ze zalezi na konkretnim typu... Ale myslim ze kdybych mel volit mezi TOYO a BRIDGESTONE tak je to jasny... Prece jen Bridgestone ma lepsi jmeno a nepochybuju ze jsou taky lepsi nez toyo
takze jsem narazil na zajimavy testik... typek to naskenoval a nahral k sobe do profilu na audi clubu... http://www.audi-club.cz/list_user.php?cislo=36
btw. bridge docela propadly, kua zas sem na zacatku
btw. bridge docela propadly, kua zas sem na zacatku
Taky se koukam po gumach a ve 14" (195/55 R14) je na vyber jen jedna guma!! A to Toyo Proxes T1R.. neni spatna, ale na vyber nemam jinou. Bud je koupim nebo budu muset koupit 15" kola, ale kde na ne ted vezmu, to nevim.
Ted tam mam nejake SAVA, ktere mel predchozi majitel (starsi pan). Dobry vzorek, ale nedrzi vubec.
Rozjet se neda ani z 2000rpm, abych nehrabal, hnus.
Ted tam mam nejake SAVA, ktere mel predchozi majitel (starsi pan). Dobry vzorek, ale nedrzi vubec.
2 jagy: v tvem rozmeru jsem nasel jeste:
Dunlop SP sport 8000
Kumho Ecsta V710 tyhle budou mozna kapku nevhodne na vodu
Kumho VictoRacer V700
Dunlop SP sport 8000
Kumho Ecsta V710 tyhle budou mozna kapku nevhodne na vodu
Kumho VictoRacer V700
bohuzel jsem bez zkusenosti ale pri dnesnim kurzu a cenach tech pneu tam by mozna stalo nejakou tu zkusenost ziskat
je hodne pneu co u nas nejsou a hodne jich je predrazenych...
a co tahle? http://www.markgum.cz/index.php?page=pr ... mod=nrally
ta ma i Eckovou homologaci
a co tahle? http://www.markgum.cz/index.php?page=pr ... mod=nrally
ta ma i Eckovou homologaci