Podmínky registrace na foru
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Podmínky registrace na foru
Neuvazuji mistni admini a moderatori a zprisneni pravidel pro vstup na forum? Osobne bych byl pro urcite zkusebni obdobi a pak hlasovani clenu o pripadnem vyrazeni novacka (cca 50 prispevku), s tim by samozrejme byla spojena registrace pouze po predchozim schvaleni - nutny motivacni dopis + popis auta. Zacinaji se nam tu mnozit ne zcela vhodni a pravidel znalý členové. Je třeba proti tomu něco dělat.

Re: Podmínky registrace na foru
Super způsob jak to tady zabít 
Verim, ze tvoje verze, by zabrala modum atd. vic casu, nez proste zabanovat toho, kdo se nemini podridit pravidlum.... 
Nissan Primera - VEcko fplynu
z toho tady chceš udělat nějakou elitářskou skupinu? 
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
+1SilverFox píše:Super způsob jak to tady zabít
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
Winie píše:...zkusebni obdobi ... nutny motivacni dopis
je to tady snad ucházení se o práci??
90' 323F BG GT - ex daily
87' RX-7 FC TII - rotary monster
86' RX-7 FC - crazy swap boro project
92' RX-7 FD - barn find beauty
98' E39 523i - daily
01' MX-5 NBfl Sportive - boro cabrio - sold
77' RX-3 - amazing youngtimer
90' NA Miata 1.8 kompresor - smile machine
"if you don't care for a rotary engine, it won't care for you"
87' RX-7 FC TII - rotary monster
86' RX-7 FC - crazy swap boro project
92' RX-7 FD - barn find beauty
98' E39 523i - daily
01' MX-5 NBfl Sportive - boro cabrio - sold
77' RX-3 - amazing youngtimer
90' NA Miata 1.8 kompresor - smile machine
"if you don't care for a rotary engine, it won't care for you"
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
takhle funguje shovwstation, neni to špatnej systém, hodně se redukujou ty 13ti letí kteří nedokážou rozumně pořádně přispívat 
ale daleko jednodušší tady je podle mě, několik příspěvků a ban
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Dost zbytečné téma Winie, nemyslíš? Každý rok se to omýlá stále dokola. Taky kolikrát přemýšlím, jak to tady zkvalitnit, dostat sem jen opravdu ty jezdící, normální lidi, kteří mají rádi auta, ježdění, techniku, dobrý pokec a vše okolo toho. Bohužel sociální podmínky v ČR nejsou kvalitním forum moc nakloněny. Pokud se sem registrují uživatelé, kteří tu budou stále dokola psát off topicy a další nesmysly, samozřejmě dostanou napomenutí a po neuposlechnutí i BAN. Nějaké motivační dopisy a popisy aut, to nevidím jako řešení. To tu fakt do roka nikdo nebude. Podívej se, kolik je tu registrovanách uživatelů a kolik jich je doopravdy aktivních (myslím skrze příspěvky, ježdění po kempech a silničkách každého nebaví, to je jasná věc). Jinak souhlas ostatními. 
presne tam sem se inspiroval. Ten koho tohle forum zajima s tim nebude mít problém a mozna si toho bude i o to vic vazit ze tu je. osobne v tom nejaky zabiti fora rozhodne nevidim. SVWS funguje perfektne a je to v crspeedy_s píše:takhle funguje shovwstation, neni to špatnej systém, hodně se redukujou ty 13ti letí kteří nedokážou rozumně pořádně přispívat

To mě docela zaujalo - přijde mi, že (běžné) zájmové komunity jsou založeny na úplné asimilaci členů a automatické presumpci toho, že vyhoví, osobně bych si považoval více přístupu, že budu-li se chovat společensky nezávadným způsobem v dané komunitě, budu vždy vítán a budu článkem jako jakýkoli jiný, naopak skutečnosti, že je tu vyšší vrchnost, která analyzuje mé první příspěvky, motivační dopis, přístup a auto, a že pak budu definitivně přijat by mě (čistě z psychologického hlediska) potenciální zájem utlumilo a onu sociální sortu znevážilo... - už jen ten fakt, že mě někdo posuzuje, nikoli to zda vyhovuji automaticky presumujeWinie píše: a mozna si toho bude i o to vic vazit ze tu je
myslím si, že toho by si lidé moc nevážili... - jen můj názor, bez ohledu na to o jakou jde sociální skupinu
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
ImolaRed: souhlas, hlavně s tímto: už jen ten fakt, že mě někdo posuzuje, nikoli to zda vyhovuji automaticky presumuje 
proto jsem psal, ze by uzivatele hodnotili stavajici uzivatele. Ale evidentne vam tu decka nevadí.

No moc sem nechodím, ale podle toho co vidím na jiných fórech a klubech, tak většinou takoví ti "noobové" vadí jen lidem, kteří chcou všem vnutit svůj názor a styl. Většinou takové lidi stačí ignorovat nebo hned zabanovat a je klid.
oblibene tema, tohle "filtrovani" by se melo delat tak nejak automaticky, na pozadi fora a bude to v pohode.
neco jako jeden nejmenovany user s Rx8 ktery tedka o auto prisel, protoze se snim rozesla jeho zenska a ejhle, rexina byla jeji
neco jako jeden nejmenovany user s Rx8 ktery tedka o auto prisel, protoze se snim rozesla jeho zenska a ejhle, rexina byla jeji
93´Rx-7 FD
winie, já chápu o co ti jde, ale buď je to veřejné fórum nebo uzavřená komunita. Tohle je a myslím si, že by i měl být, ten první případ. Plně souhlasím s tím, co psal Imola.
A těch 13ti letcýh s nemístnýma přípsěvkama tu je oproti jiným forum myslím minimum.
A těch 13ti letcýh s nemístnýma přípsěvkama tu je oproti jiným forum myslím minimum.
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:

tenhle pan tady myslim chybel
A ted vazne...
1) Nechapu, proc tady zabudovavat nejake podivne elitarske praktiky - o tom prece proboha JDM neni a nikdy nebude...
2) Idealni reseni by bylo zalozeni clenske sekce, do ktere se napr. dostanou jen ti, kteri o to opravdu stoji, jezdi, aktivne funguji. Tam muzou vest sve rozumy a nikym neobtezovane vysostne debaty, zbytek bych nechal pristupny vsem
EDIT: Na navrh mistniho clena zmena fotka "pana" na vice trefneho. Predtim tam byl jeho nemecky "kolega".
Naposledy upravil(a) Xcriss dne 02 čer 2013, 23:34, celkem upraveno 2 x.
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
bez doprdele s takovejma fotkama 
Mazda Mx-5
Mini Cooper 1.0
[img]http://img121.imageshack.us/img121/482/roadstert.gif[/img]
Mini Cooper 1.0
[img]http://img121.imageshack.us/img121/482/roadstert.gif[/img]
Vlada CR, Brusel, Washington D.C., vsude vymysleni nejake regulace, usmerneni popr bejkarny
JDM je jedna z mala oaz kde zatim tyhle "mocenske" praktiky nejsou. Ze prispivaji 13ti leti? No a, za par let nas nahradi a budou udrzovat tuhle komunitu pri zivote. Pokud nekomu vadi jejich prispevky, myslim ze tu je dost lidi kteri nazory XX-tiletych usmerni spravnym smerem. Pokud to nepomuze, staci BAN.
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

tohle je dobrepetan_250 píše:Ze prispivaji 13ti leti? No a, za par let nas nahradi a budou udrzovat tuhle komunitu pri zivote. Pokud nekomu vadi jejich prispevky, myslim ze tu je dost lidi kteri nazory XX-tiletych usmerni spravnym smerem. Pokud to nepomuze, staci BAN.
93´Rx-7 FD
BMW klub je taky rozdělený na členskou sekci do které se bez zaplacení příspěvku nedostaneš a že to není málo - 500 pro nového, 300 každý další rok.
Ale nemyslím si, že by takové malé forum jako tohle potřebovalo něco takového.
Ale nemyslím si, že by takové malé forum jako tohle potřebovalo něco takového.
Souhlasím s pár větami které tu už padly. Sám jsem tady na foru registrovanej od svých 16-ti a ikdyž sem málo přispíval (dnes ikdyž už mám auto to není o moc lepší) tak stále to tu pročítám a nemyslím si, že by tu těch mladých "13-ti letých frajírků" bylo moc, spíš jestli nějací jsou. Ovšem ten nápad na členskou sekci pro ty co přispějí není vůbec špatnej nápad a peníze by se mohly užít na srazech, či propagaci fora. 
Honda CRX EE8 1.6 110kW - Prodáno
Honda Civic EJ9 1.4 55kW - Daily
Honda Civic EJ9 1.4 55kW - Daily
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím oslovit pár lidí soukromě, zní to dobře, uvidíme.Sumisu píše:Ovšem ten nápad na členskou sekci pro ty co přispějí není vůbec špatnej nápad a peníze by se mohly užít na srazech, či propagaci fora.