Winie píše:Rad bych zalozil tohle tema, jako psychologickou berlicku pro vsechny kdo momentalne prochazi krizi spojenou se svojim plechovym milackem a ze ji kazdej obcas ma. at uz se vztekate kvuli neustale nefungujicim soucastkam, nebo nedostatku financi, nebo vam proste dochazi motivace, pripadne uvazujete i o prodeji. tak tu od toho budeme abychom vam pomohli.
Ja si dovolim zacit: Ja uz se na to muzu vysrat. takovejch penez me ten bilej kram uz stal, nefunguje to jak ma, nebrzdi to a pritelkyne uz jaksi nema moc pochopeni pro moje kazdomesicni utraceni penez za veci na auto. Dneska uz jsem dokonce uvazoval o prodeji obou aut a porizeni jednoho, ktery bude jak zabavny, tak se bude hodit na daily jezdeni. jenze ja se s miatou proste rozloucit nedokazu.
Tak a ted me povzbudte

urcite povzbudi i neci jeste horsi situace

Zdar Winie)-docela tě chápu

někdy je to holt všechno zbytečný-moc drahý a hrozně pracný.(stárnem)
Porad se pachtit se,,starým krámem",nový to stejně nikdy nebude a málokdo to ocení-myslím ten citový vztah
Stojí mi dlouho...

ale blbě v garáži a tak mi tam překáží
Ale co já na to jeb. je to miláček a stejně ho neprodám-to je jako prodat dům ve kterým bydlíš-taky to nejde

Spíš bych to viděl jinak nenechat si sr.t na hlavu v praci a jinde ty hovada všechny měli krizi už před 5-7 lety,ted tu neco je a kdo pojde,slušný obyčejný lidi co chtejí spokojeně žít-co je na tom divnyho?-NEPRODAVEJ
Musíme mít ty naše radosti i starosti jinak by neměli z koho tahat chlupy
Mějte se zima uteče pošetříme koruny i stroje