Autokrize

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Winie

Autokrize

Příspěvek od Winie » 25 říj 2011, 01:03

Rad bych zalozil tohle tema, jako psychologickou berlicku pro vsechny kdo momentalne prochazi krizi spojenou se svojim plechovym milackem a ze ji kazdej obcas ma. at uz se vztekate kvuli neustale nefungujicim soucastkam, nebo nedostatku financi, nebo vam proste dochazi motivace, pripadne uvazujete i o prodeji. tak tu od toho budeme abychom vam pomohli.

Ja si dovolim zacit: Ja uz se na to muzu vysrat. takovejch penez me ten bilej kram uz stal, nefunguje to jak ma, nebrzdi to a pritelkyne uz jaksi nema moc pochopeni pro moje kazdomesicni utraceni penez za veci na auto. Dneska uz jsem dokonce uvazoval o prodeji obou aut a porizeni jednoho, ktery bude jak zabavny, tak se bude hodit na daily jezdeni. jenze ja se s miatou proste rozloucit nedokazu.

Tak a ted me povzbudte :) urcite povzbudi i neci jeste horsi situace :lol:
Obrázek

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Re: Autokrize

Příspěvek od riderhenry » 25 říj 2011, 01:17

Prodej to :smt003
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

sr20detn14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sr20detn14 » 25 říj 2011, 08:16

Winie píše:Rad bych zalozil tohle tema, jako psychologickou berlicku pro vsechny kdo momentalne prochazi krizi spojenou se svojim plechovym milackem a ze ji kazdej obcas ma. at uz se vztekate kvuli neustale nefungujicim soucastkam, nebo nedostatku financi, nebo vam proste dochazi motivace, pripadne uvazujete i o prodeji. tak tu od toho budeme abychom vam pomohli.

Ja si dovolim zacit: Ja uz se na to muzu vysrat. takovejch penez me ten bilej kram uz stal, nefunguje to jak ma, nebrzdi to a pritelkyne uz jaksi nema moc pochopeni pro moje kazdomesicni utraceni penez za veci na auto. Dneska uz jsem dokonce uvazoval o prodeji obou aut a porizeni jednoho, ktery bude jak zabavny, tak se bude hodit na daily jezdeni. jenze ja se s miatou proste rozloucit nedokazu.

Tak a ted me povzbudte :) urcite povzbudi i neci jeste horsi situace :lol:

Zdar Winie)-docela tě chápu :| někdy je to holt všechno zbytečný-moc drahý a hrozně pracný.(stárnem)
Porad se pachtit se,,starým krámem",nový to stejně nikdy nebude a málokdo to ocení-myslím ten citový vztah :D
Stojí mi dlouho... :roll: ale blbě v garáži a tak mi tam překáží :(
Ale co já na to jeb. je to miláček a stejně ho neprodám-to je jako prodat dům ve kterým bydlíš-taky to nejde :smt028
Spíš bych to viděl jinak nenechat si sr.t na hlavu v praci a jinde ty hovada všechny měli krizi už před 5-7 lety,ted tu neco je a kdo pojde,slušný obyčejný lidi co chtejí spokojeně žít-co je na tom divnyho?-NEPRODAVEJ :smt069
Musíme mít ty naše radosti i starosti jinak by neměli z koho tahat chlupy :smt027
Mějte se zima uteče pošetříme koruny i stroje :smt006
2xtrabant 601 limo/combi
fiat uno turbo
pug 106 sport
popelka ubaru justy
5xnisssunny Gti n14
vw G IV V6 2.8 4 motion
niss primera 2.0 NEOVVL
impreza wagon JDM STi bugeye 300ps
niss silvia 200 sx s 14 a forever love

Winie

Příspěvek od Winie » 25 říj 2011, 09:15

neprodam urcite:-) spis sem potreboval nejakou motivaci. SR20: v praci mi na hlavu rozhodne neserou, protoze jeste chodim na vejsku:-D a brigadu co mam, tak ta je naprosto super.
Obrázek

sr20detn14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sr20detn14 » 25 říj 2011, 09:21

Winie píše:neprodam urcite:-) spis sem potreboval nejakou motivaci. SR20: v praci mi na hlavu rozhodne neserou, protoze jeste chodim na vejsku:-D a brigadu co mam, tak ta je naprosto super.

POHODA teda)-
2xtrabant 601 limo/combi
fiat uno turbo
pug 106 sport
popelka ubaru justy
5xnisssunny Gti n14
vw G IV V6 2.8 4 motion
niss primera 2.0 NEOVVL
impreza wagon JDM STi bugeye 300ps
niss silvia 200 sx s 14 a forever love

WotanMitUns
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WotanMitUns » 25 říj 2011, 10:25

Ja byl vcera asi po dvou letech v jednom servisu a manik krotil hlavou, ze jsem balezn, kdyz jsem nasral tolik penez dotakovy stary jebky. A pak rekl, ze je to ale slusna motokara i pres jeji stari. Driv jsem si editoval veci co jsem na to koupil, fotil si je a zapisoval k nim ceny :) , ale to uz asi pres rok nedelam, kdyz investice prelezla pres 300 hadru :(
Tezko rict, jak sam pred sebou budu obhajovat to moje auto, nekdy s tim mam velky problemy, ale vim, ze je neprodejny, protoze maximalni prodejni cena by nebyla ani pulka investic do nej :(

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 25 říj 2011, 11:58

No me vzdy pomuze, kdyz se v tom aute svezu. Takhle sedet doma a premyslet kolik statisic mas v garazi je to nejhorsi...
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps

WotanMitUns
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WotanMitUns » 25 říj 2011, 12:05

infinity píše:No me vzdy pomuze, kdyz se v tom aute svezu. Takhle sedet doma a premyslet kolik statisic mas v garazi je to nejhorsi...
ale když auto nejede, nebo je s ním nějaká jiná potíž, tak zbývá jen sedět doma :)

Winie

Příspěvek od Winie » 25 říj 2011, 12:18

WotanMitUns píše:ale když auto nejede, nebo je s ním nějaká jiná potíž, tak zbývá jen sedět doma :)
presne. :(
Obrázek

WotanMitUns
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WotanMitUns » 25 říj 2011, 12:26

Winie píše:presne. :(
jednou jsem do něj i vzteky kopal, holt jsem cholerik...

Awatar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Awatar » 25 říj 2011, 12:51

vezmu to ve zkratce při 3tím motoru už přítelkyni začli docházet nervy po tom, co odešel 4tý a chci kupovat 5tý, tak už si to doma i vyslechnu. :-D A větu tak to už konečně prodej sem už přestal počítat, jenže když je v tom člověk už za mazec, tak se mu do toho nechce to prodat. :-D
SIDEWAYS.cz
S15 - JDM
@awatardk

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 25 říj 2011, 12:59

já mám naštěstí přítelkyni chápající slasti a strasti tohohle zájmu... nebýt toho, tak žádnou nemám :D
Proud to be a "hater" that defends Authenticity

Winie

Příspěvek od Winie » 25 říj 2011, 13:39

WotanMitUns píše:jednou jsem do něj i vzteky kopal, holt jsem cholerik...
ty jo. to bych asi neumel. to bych pak musel opravovat :lol: ale je pravda, ze kdyz sem se dozvedel ze budu muset to kolo zase nechat opravovat, tak jsem se nasral a zahodil pneumatiku do pole. a drzet v ruce zrovna to kolo, tak nevim co by se stalo.... (pro vysvetleni tem co nevi o co jde. po projizdce na tech novejch SH se zjistilo ze jedno z kol (ne to opravovany) ma mikroskopickou prasklinku, ktera se musi zavarit a nasledne cely kolo zase prelestit, takze dalsi dva litry vyhozeny do kose kvuli 0,2mm velky dirce)
Obrázek

Pavel260
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel260 » 25 říj 2011, 14:08

WotanMitUns píše:ale vim, ze je neprodejny, protoze maximalni prodejni cena by nebyla ani pulka investic do nej :(
svatá pravda - to máme asi všichni stejný :?
tak mě mazda už taky nějaký ten pátek stojí v garáži a kdybych věděl že mi za ní někdo dá aspoň 150 tak letí asi hned (pořád se na tom něco se.e, opravíš jedno vyse.e se druhý :D ) ale 150 mi nikdo nedá a tak si stojí v garáži a čeká až budu mít nervy, chuť a prachy to řešit :D :smt006
Mazda Mx-5
Mini Cooper 1.0
[img]http://img121.imageshack.us/img121/482/roadstert.gif[/img]

MeTaN

Příspěvek od MeTaN » 25 říj 2011, 14:15

Awatar píše:vezmu to ve zkratce při 3tím motoru už přítelkyni začli docházet nervy po tom, co odešel 4tý a chci kupovat 5tý, tak už si to doma i vyslechnu. :-D A větu tak to už konečně prodej sem už přestal počítat, jenže když je v tom člověk už za mazec, tak se mu do toho nechce to prodat. :-D
co blaznis? :D ja myslel, ze jen u rotary se lide z auta na dalku zdravi vztycenymi prsty.
Kolik prstu tolikaty motor :D
Obrázek
93´Rx-7 FD

WotanMitUns
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WotanMitUns » 25 říj 2011, 14:16

Pavel260 píše:svatá pravda - to máme asi všichni stejný :?
tak mě mazda už taky nějaký ten pátek stojí v garáži a kdybych věděl že mi za ní někdo dá aspoň 150 tak letí asi hned (pořád se na tom něco se.e, opravíš jedno vyse.e se druhý :D ) ale 150 mi nikdo nedá a tak si stojí v garáži a čeká až budu mít nervy, chuť a prachy to řešit :D :smt006
čas by byl, ale prostě největší problém jsou ty prachy, který jsou zapříčiněný debilní prací :(
Za 150 bych to taky prodal :)

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 25 říj 2011, 17:03

Pri kupe M3 som dostal ultimatum rozvod alebo auta, prave pre vsetky vyssie uvedene dovody plus navyse "dochrames sa a ja sa o teba starat nebueem", tak som sa vysral na kopce a nie auta, potom padol zas argument "ked nedochrames seba dochramu sa deti casom vdaka blbemu prikladu otca a potom dochramem teba..."
Momentalne manzelka ani nechce vediet ake mam auto a preto som aj prestal riesit ake by skor akceptovala. Prakticky mam ale ultimatum ze s tym skoncim do konca buducej sezony...
Preto som si kupil hotove auto v ktorom sa nevrtam- lebo mam sotva cas obcas sa zviezt. Napriek tomu mam nejake plany na zimu aj ked to mozno budem kvoli rodine musiet na konci sezony predat. Viac menej uz vobec neriesim pomer investicii a predajnej ceny a akceptujem trhove ceny- teda take za ake ked sa rozhodnem auto do 2-3 tyzdniv vzdy predam. Strata - nestrata. Inak si vobec neviem predstavit ze by som mal byt bez hobby auta a kujem uz aj plan B (vybavit si vo firme sluzobny hh namiesto managerskeho sedanu)

Murty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Murty » 25 říj 2011, 17:57

Když jsem si přivezl svoje první 200sx tak všichni v mém okolí řikali co to je za vrak. Poté co jsem je provezl změnily názor. Na chvíli jsem je umlčel a co se nestalo peníze docházeli, auto začalo mít samou poruchu a nebyl čas. Hlášky typu kup si VW nebo Opel ale ja se nenechal odradit motor ven nova kastle a nechápavost okolí a blízkých ještě větší. Psychika na nule a tak šel nissan na prodej pač auto stalo 1,5roku před barákem. Nakonec došlo k výměně za Pulsara a já znovu v plný síle na lidi už kašlu kůlnu co tu mam předělávám na dílnu další 200sx už skoro doma a nemoc zvaná JDM v plném proudu jen doufam že mě to nadšení neopustí ale i tatík mě začal podporovat. ( Díky že jsem se tu mohl takhle vyhnojit :smt003 )
Nissan Sunny N13 CA18DE

Kousmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kousmen » 25 říj 2011, 18:08

Já jsem psychopat začátečník, ale jsem na tom už stejně jako všichni. Už když jsem si dovezl to nepraktický přihřátý auto zvaný miata, tak jsem byl pro široký okolí jouda na Ntou. :lol: Naštěstí mě ostatní moc nezajímají a jedu si svoje. Má to ale jednu nevýhodu. Nemám ji ani rok a už je v ní o 90 tyček víc jak při koupi. A že to pro člověka jako jsem já není málo peněz... Jezdil jsem zatím prakticky jen v zimě, protože se pod ní od jara válím. Zatím mě to nepřechází, ale netěším se na ty stavy, kdy v ní bude za půl baráku jako to má hodně z vás. :D Ale vím co mě zachrání - první jarní projížďka. :twisted:

WotanMitUns
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WotanMitUns » 25 říj 2011, 18:25

Kousmen: svělká volba volantu :)

Kousmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kousmen » 25 říj 2011, 18:37

Jo, tak volant byl jedna z položek, co vyšvihly ty investice tak vysoko. Ale zároveň veliká radost. Není nad to plnit si sny... A to se povedlo už samotnou koupí miaty. Volant na mým snu má taky nějakej podíl, nic jinýho tam snad ani patřit nemůže ne? :D http://img28.imageshack.us/img28/2446/201110197.jpg
Docela mě udivuje, že všude vzbouří vlnu obdivu a hodně mě to těší, takže díky. :wink: To jsou taky ty chvilky, kdy se uklidním, že dělám správnou věc. :wink:
EDIT: přesně tak, je novej. :wink:
Naposledy upravil(a) Kousmen dne 25 říj 2011, 19:11, celkem upraveno 1 x.

WotanMitUns
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WotanMitUns » 25 říj 2011, 19:06

Kousmen píše:Jo, tak volant byl jedna z položek, co vyšvihly ty investice tak vysoko. Ale zároveň veliká radost. Není nad to plnit si sny... A to se povedlo už samotnou koupí miaty. Volant na mým snu má taky nějakej podíl, nic jinýho tam snad ani patřit nemůže ne? :D http://img28.imageshack.us/img28/2446/201110197.jpg
Docela mě udivuje, že všude vzbouří vlnu obdivu a hodně mě to těší, takže díky. :wink: To jsou taky ty chvilky, kdy se uklidním, že dělám správnou věc. :wink:
to věřím, pokud jsi kupoval novej, tak ta cena je trochu vyšší :) Já už bych taky nechtěl jinej volant než Nardi... Alespoň že se interiér nesere, když už auto jo...

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 25 říj 2011, 19:07

Aby som dal bodku za svojom vylevom. Stare kramy maju este jednu peknu motivacnu vlastnost - maju sancu byt lepsie a lepsie ako pri kupe. S novym autom je to uplne naopak a na cene nestraca o nic menej ako 95% z nas utrati za tie stare plecky. Zaroven som cim dalej presvedcenejsi ze az na vynimky su sucastne auta cim dalej vzdialenejsie idealu skutocne vodicskeho auta a robime zasluznu cinnost v osvete medzi ludmi ze takto spatne to vzdy nebolo a stare plecky treba aspon v nejakom pocte zachovat do buducna a aj vyvyjat urcity spolocensk tlak ze aj ked budu tie nove auta jazdit lepsie casy na ringoch nebude to hned znamenat ze sa z toho vsetci poserieme a budeme cintat nad najnovsimi cislami povacsinou komfornych zvastou v motomagazinoch.

jagy

Příspěvek od jagy » 25 říj 2011, 20:17

Ja bych mluvil rozumne a poradim prodat. :D Ale ono je to tezko, protoze casto jsou to nevratne penize... je to nekonecny kolotoc a i ja si vyslycham od zeny, ze jsem zavislak, ze mam pod posteli nahradni dily. :D A cim jsme starsi, tim se priklanime k tomu racionalnejsimu chovani, takze si ty auta jeste uzijme, nez nebudou a my budem jezdit v nudnych hybridech...
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 25 říj 2011, 20:23

blesk666 píše:Aby som dal bodku za svojom vylevom. Stare kramy maju este jednu peknu motivacnu vlastnost - maju sancu byt lepsie a lepsie ako pri kupe. S novym autom je to uplne naopak a na cene nestraca o nic menej ako 95% z nas utrati za tie stare plecky. Zaroven som cim dalej presvedcenejsi ze az na vynimky su sucastne auta cim dalej vzdialenejsie idealu skutocne vodicskeho auta a robime zasluznu cinnost v osvete medzi ludmi ze takto spatne to vzdy nebolo a stare plecky treba aspon v nejakom pocte zachovat do buducna a aj vyvyjat urcity spolocensk tlak ze aj ked budu tie nove auta jazdit lepsie casy na ringoch nebude to hned znamenat ze sa z toho vsetci poserieme a budeme cintat nad najnovsimi cislami povacsinou komfornych zvastou v motomagazinoch.
Tak jsem nad tim neuvazoval, ale mas pravdu...kdyz si vemu ze CTR8 stalo pred 3-4 lety 700tis? Nedavno jsem videl auto pod 100tkm za 250tis :) Takze za 4 roky -450tis a auto "nejede"...pokud do toho clovek nenacpe dalsi statisice...
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps

Odpovědět