Nepoužívat ukazto.com!!
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Nepoužívat ukazto.com!!
Jsou to vydìraèi, chtìjí peníze. Jedinì imageshack.us
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší zpùsob, jak ukázat fotky
Otevøete si stránku www.imageshack.us , kliknete na tlaèítko procházet a na Vašem HDD (pamìovce....) si najdete fotku, kterou chcete ukázat. [Základní velikost fotky nesmí pøesáhnout 1.53MB, ale fotku nemusíte zmenšovat ruènì, staèí zakøížkovat "resize image" a zadat potøebnou velikost (ideální je 1280x1024)]. Když máte vybráno, kliknete na "host it". Obrázek se nauploaduje a Vy si vyberete odkaz u kterého je popis "Thumbnail for forums (1)". Ten pøidáte na fórum a máte tu krásné náhledy, nezabírající místo, nezpomalující pomalé nety a pøesto každý na první pohled vidí, co jste sem dali za fotku, staèí mu si jí zvìtšit kliknutím.
A to je konec pohádky, dobrou noc dìti
Otevøete si stránku www.imageshack.us , kliknete na tlaèítko procházet a na Vašem HDD (pamìovce....) si najdete fotku, kterou chcete ukázat. [Základní velikost fotky nesmí pøesáhnout 1.53MB, ale fotku nemusíte zmenšovat ruènì, staèí zakøížkovat "resize image" a zadat potøebnou velikost (ideální je 1280x1024)]. Když máte vybráno, kliknete na "host it". Obrázek se nauploaduje a Vy si vyberete odkaz u kterého je popis "Thumbnail for forums (1)". Ten pøidáte na fórum a máte tu krásné náhledy, nezabírající místo, nezpomalující pomalé nety a pøesto každý na první pohled vidí, co jste sem dali za fotku, staèí mu si jí zvìtšit kliknutím.
A to je konec pohádky, dobrou noc dìti
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Ted mì tak trochu navodil Henges, když jsem koukl do jeho topicu v Showroomu, že se mu nezobrazily fotky po uploadnutí na imageshack.us. Stalo se mi to nedávno také, dal jsem upload image -> naskoèili normal linky > vybral jsem ten poslední Direct link to image -> skopíroval mezi tagy [img]a[/img] v topicu a výsledek NULA - nezobrazilo se to!
Ovšem ten stejný link obrázku skopíruju normálnì do prohlížeèe, spustím, otevøe se imageshack.us stránka s tím obrázkem, kliknu na nìj pravým tl. myši -> kopírovat adresu obrázku -> pak dám vložit adresu mezi tagy img a hle, obrázek se v topicu zobrazí.
Mùžete mi tuto záležitost nìkdo objasnit??
Ovšem ten stejný link obrázku skopíruju normálnì do prohlížeèe, spustím, otevøe se imageshack.us stránka s tím obrázkem, kliknu na nìj pravým tl. myši -> kopírovat adresu obrázku -> pak dám vložit adresu mezi tagy img a hle, obrázek se v topicu zobrazí.
Mùžete mi tuto záležitost nìkdo objasnit??
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Pokud fakt používáte ty odkazy, kde je "Direct link", tak to musí být chyba u nich, paè já s tim nikdy problémy nemìl (viz tøeba téma s vlajkama)
Jinak sem to nikdy neøešil, paè používam výhradnì náhledový odkazy (nemusí se dopisovat žádný tagy, je to nejpøehlednììjší, šetrný k pomalým netùm a èlovìk mùže hodit fotku v plnym rozlišení a vypadá to hezky) - prostì v jednoduchosti je krása
Jinak sem to nikdy neøešil, paè používam výhradnì náhledový odkazy (nemusí se dopisovat žádný tagy, je to nejpøehlednììjší, šetrný k pomalým netùm a èlovìk mùže hodit fotku v plnym rozlišení a vypadá to hezky) - prostì v jednoduchosti je krása
Re: Nepoužívat ukazto.com!!
Já používám imgur.com a jsem maximálně spokojenej...
Ty jsi zase vytahnul topic ty kravo... Ja mam rajce a nic mi nechybi... Luxusne pohodlnej upload a rychlost stranek...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Rychlost Rajčete je jedna z nejhorších. Není nic debilnějšího, než koukat na kostičky, než se načte obrázek v plným rozlišení. 
Nemam problem...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
k***a to jsem si vůbec nevšim že je to tak starý téma
Rajče je šílenost, opravdu snad to nejpomalejší co může být...
Tak kazdej pouzivame jiny rajce asi. 
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848