Kolik máte aut?
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Kolik máte aut?
Poslední dobou jsem si často povzdechl nad tím, že už jsem se dlouho pořádně neprojel a musím jezdit v daily car. Tak mě napadlo zjistit jak jsou na tom ostatni v tomto ohledu. Hlasování je nahoře, pokud chcete připište vlastní komentář.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kolik máte aut?
MX-5 jako daily i auto na zabavu po cely rok, Hondu CBR600RR na letni zabavu a castecne i daily, to se jeste uvidi 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
rx7 pro pozitek z jizdy ovsem klidne i do ikey nebo hornbachu 
jine auto nevedu.
pouzivani v obdobi "bez soli"
jine auto nevedu.
93´Rx-7 FD
jenže sůl může zůstat na silnici klidně rok, jestli to nesmyje vodaMeTaN píše:rx7 pro pozitek z jizdy ovsem klidne i do ikey nebo hornbachu
jine auto nevedu.
Od minuleho tydne jen MX-5. Jinak jsme meli/mame jeste Mazdu 121 DB (polokabrio), se kterou jsem obcas jezdil, hlavne kdyz bylo potreba prepravit neco vetsiho nebo vetsi pocet pasazeru
Kamarad mi ji ale minuly tyden zrusil. Jinak MX-5 podobne jako riderhenry daily fun car 
.: MX-5_NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino :. [url=http://www.spotreby.cz/mazda-mx-5-bp-ze-103-kw-140-hp-a1377/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_2_1377.gif[/img][/url]
ja mam miatku na blbnuti a jezdim s ni docela malo. respektive min nez bych chtel, a pak mam civica se kterym se da jezdit zabavne taky, ale neni to ono. a obe auta stojej v garazi a vytahuju je pouze kdyz potrebuju 

mam jedno auto na všechno a uplně mi to stačí
v létě střídám s motorkama
ale je pravda, že když potřebuji převézt něco většího tak si auto půjčuji ...
ale je pravda, že když potřebuji převézt něco většího tak si auto půjčuji ...

Tak ja mel posledni 2,5 roku jen ITR jak na bezne pouziti tak pro radost. Ale srdce mi krvacelo kdyz musela stat nekdy venku na desti a vypadalo to vevnitr jak ve chlive pri beznym pouzivani. Jinak zimu samozrejme travila v garazi a ja chodil pesky. Letos jsme s pritelkyni koupili daily Mazdu 323 a je po problemu. Je fakt ze jsem si na pohodlny auto rychle zvyknul a jak jsem dlouho nejel v ITR tak mi pomalu prestava chybet
No s prvnim jarnim dnem se to predpokladam rychle vrati k normalu 
Eclipse na zábavu a léto a teď na podzim jsem si sehnal Clio které čekal osud ekologické likvidace tak jsem ho zachránil a dělá mi zimní službu
jen ten rozdíl výkonu mě drtí obsah 1,2 mě nějak neuspokojuje.. 
Mitsubishi Eclipse GSX - prodáno
Mazda RX8
Mazda RX8
toto leto som sa rozhodol pre radikalne riesenie - jedno auto cisto len na zabavu (M3 E36), denne jazdim sluzobnu Opel Astra (H) cdti, dovolenky s manzelkinym C-Maxom.
Momentalne si to uzivam lebo specialne M3 potrebuje extra citlive zaobchadzanie za studena co ma v spojeni s tym ze to ma svoj vek malo dveri a tvrdy podvozok a tym ze sa casto niekde ponahlam, byvam v Bratislave a jazdim velmi vela kratkych jazd plne uspokojuje ze nenicim Funny car a co na nom upravym nemusi byt plne denne prakticky pouzitelne a spotrebne diely a drahsi olej netraba menit tak casto. Ako sa hovori - najlepsi terenak je sluzobak:-) Az na tie hodiny vcera na dialnici v 120km/hod - ale uz sa zacia zurocovat nejaka mala prax so smykajucim sa zadkom a aj ked som sa asi 300m smykal (asi 50m zadkom dopredu a pozeral sa na koministu ktoreho som predtym predbehol:-) nikoho a nic som netrafil.
Momentalne si to uzivam lebo specialne M3 potrebuje extra citlive zaobchadzanie za studena co ma v spojeni s tym ze to ma svoj vek malo dveri a tvrdy podvozok a tym ze sa casto niekde ponahlam, byvam v Bratislave a jazdim velmi vela kratkych jazd plne uspokojuje ze nenicim Funny car a co na nom upravym nemusi byt plne denne prakticky pouzitelne a spotrebne diely a drahsi olej netraba menit tak casto. Ako sa hovori - najlepsi terenak je sluzobak:-) Az na tie hodiny vcera na dialnici v 120km/hod - ale uz sa zacia zurocovat nejaka mala prax so smykajucim sa zadkom a aj ked som sa asi 300m smykal (asi 50m zadkom dopredu a pozeral sa na koministu ktoreho som predtym predbehol:-) nikoho a nic som netrafil.
Naposledy upravil(a) blesk666 dne 16 pro 2010, 11:18, celkem upraveno 1 x.
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
CRX VTEC na léto, funny ale i běžně s ním jezdím třeba nakoupit atd, ale jen v létě, ted je zazimované v garáži
Mazda 323 BF - daily, ale hlavně wintercar
Do prosoleného b.....u tahat Céro, to už fakt ne, pracky bych si musel zpřerážet.
Mazda 323 BF - daily, ale hlavně wintercar
Do prosoleného b.....u tahat Céro, to už fakt ne, pracky bych si musel zpřerážet.
mazda mx5 1.8 NA 1996 -splnění malého snu,útěk před všedností života,klasika ,poctivé auto s komunikativním řízením,sporťáček,zábava
subaru forester 2.5 turbo 2007-rodinné a zároveň služební auto,do pohody i nepohody všedních dnů, daily car + zábava
subaru impreza 2l 2004 -jezdí s ní převážně manželka s dětma,občas já když se musí někam dojet, daily car
subaru forester 2.5 turbo 2007-rodinné a zároveň služební auto,do pohody i nepohody všedních dnů, daily car + zábava
subaru impreza 2l 2004 -jezdí s ní převážně manželka s dětma,občas já když se musí někam dojet, daily car
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, LSD torsen type II, C Package - prodáno
Subaru BRZ sport 2.0i , my 2015 , manual -new
Subaru Forester xt 2.5T MY 2007
Subaru BRZ sport 2.0i , my 2015 , manual -new
Subaru Forester xt 2.5T MY 2007
Já mam e36 328i coupé jak na zábavu,tak i pro běžné ježdění.
V zimě je hezky pod střechou a já chodím pěšky
Na příští rok plánuju nějaké wintercars 4x4 .
V zimě je hezky pod střechou a já chodím pěšky
Na příští rok plánuju nějaké wintercars 4x4 .
Honda CRX del sol EG2 B16A2
Instagram : Zam3k
Ja se snazim vyuzivat auta podle toho, k cemu byly vyrobene, takze:
ITR - zabava, souteze, vikendy
Forester 2.0T - winter, daily, pracant
ITR - zabava, souteze, vikendy
Forester 2.0T - winter, daily, pracant
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
To je na mě?Winie píše:a co si udelal s cerem?
Crx mam rozložené a v plánuje komplet repas atd
Bohůžel sem si nějak osvojil ten výkon a krouták v bmw a crx sem odložil na neurčito
Edit: pardón za OFF topic
Honda CRX del sol EG2 B16A2
Miata NA funny,tu jsme koupil ted na zimu.ne jako winter car ale tesne pred tim nez zaclo padat to bily smeti 
A6 daily
T4 caravelle daily
RSV 1000 mile takovy to rychlejsi jezdeni
Husaberg FE450 momentalne nejvic vytizeny stroj
Aprilia SR125-malosi kit 175 LC,karburator,variator 25PS
A6 daily
T4 caravelle daily
RSV 1000 mile takovy to rychlejsi jezdeni
Husaberg FE450 momentalne nejvic vytizeny stroj
Aprilia SR125-malosi kit 175 LC,karburator,variator 25PS
EX : Legacy 2.5
T4 2.5TDI
NOW : Miata NA 1.8 SC
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
KaCzaba> proc si nekoupis poradnou japonskou motorku a kupujes si italskej dvouvál? 

protoze japonci neumi poradnou motorku.samej bezcharakterni mixer.makaron ma dusi 
edit : japoncu mi proslo rukama mraky.a kupodivu koncim na italovi a pak rakousko svedskym a buhvijakym jeste hybridu HSB
opravdu uz me Hujdy,Buzuki,Namahy,Nagasaki neberou.
:-D:-D (co se dvou kol tyce)
edit : japoncu mi proslo rukama mraky.a kupodivu koncim na italovi a pak rakousko svedskym a buhvijakym jeste hybridu HSB
opravdu uz me Hujdy,Buzuki,Namahy,Nagasaki neberou.
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
KaCzaba> napis tohle na nejake motorkarske forum a sezerou te
tak jsi asi jezdil spatne modely 

ja vim,proto to pisu sem.jinak na motorkarich je hujda bezny jmenovani znacky jistych clenu:-D
nemyslim,byly v cajku.FJ,FRZ,ZX6R,CBR600,a pak nepocitam co jsem jezdil pujcenych a servisovanych,jelilkoz jsem se tim par let zivil....nerikam ze se serou,ale proste mi ten dvouval rika vic,ikdyz jede min,zere vic jak beno tak gumy..ale proste me uhranulo V60bicilindrico
nemyslim,byly v cajku.FJ,FRZ,ZX6R,CBR600,a pak nepocitam co jsem jezdil pujcenych a servisovanych,jelilkoz jsem se tim par let zivil....nerikam ze se serou,ale proste mi ten dvouval rika vic,ikdyz jede min,zere vic jak beno tak gumy..ale proste me uhranulo V60bicilindrico
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
nejake vyrazne rozdily rozdily oproti ctyrvalu? krom podrazovani ... po RSV jsem take pokukoval, jsou vcelku hodne levne, ale nakonec zustal u japonců
tak hlavne ze jsi spokojeny a motorka se ti nesere ...

daily Audi A6 s nejvic nejhorsi V6 TDi / Multitronic kombinaci
onroad Ducati 749 ... vecneseserouci ital, kteryho jakakoliv Japonska 6OOccm udela, kdy se ji zachce
offroad Husaberg FE450 ... a to se pro zmenu porad vali nekde v blate ...
onroad Ducati 749 ... vecneseserouci ital, kteryho jakakoliv Japonska 6OOccm udela, kdy se ji zachce
offroad Husaberg FE450 ... a to se pro zmenu porad vali nekde v blate ...
[b][color=red]JDM wheels[/color][/b] http://picasaweb.google.com/LukaashCR/WheelsForSale#