Honda CR-Z - už přichází do ČR
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Honda CR-Z - už přichází do ČR
S příchodem nového modelu od Hondy na český trh se na webu hondaclub.cz rojí každým týdnem mnoho nových článků pojednávajících o tomto autě, o výbavach, prvních zkušenostech, doplňcích, budoucnosti a nově také vyšel ceník CR-Z pro Českou republiku.
Posuďte sami, zda opravdu má to auto takovou hodnotu:
http://www.hondaclub.cz/default.aspx?a=2012
Jsem na to auto opravdu hodně zvědavý, ale ne tím, že bych se na to těšil, spíš jen tiše doufám, že mě to auto mile překvapí jízdními vlastnostmi a "výkonem motoru". Protože papírově je to opravdu jedna velká nuda za jedny velké peníze.
Posuďte sami, zda opravdu má to auto takovou hodnotu:
http://www.hondaclub.cz/default.aspx?a=2012
Jsem na to auto opravdu hodně zvědavý, ale ne tím, že bych se na to těšil, spíš jen tiše doufám, že mě to auto mile překvapí jízdními vlastnostmi a "výkonem motoru". Protože papírově je to opravdu jedna velká nuda za jedny velké peníze.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Zase kazdej chytrej jak radio
Prodeje v evrope jsou v jednotkach % z celkovych prodeju hondy...Toto auto se bude nejvice prodavat v japonsku a USA. Takze to, ze si tady nekdo muze koupit clio ci ufo ctr je tak celkem o nicem...navic toto auto nema byt konkurent clia ani ctr...Honda CTR dela, tak proc delat jiny velmi podobny hatch? Toto auto si proste jde svoji cestou a svoje kupce si najde.
Co se tyce vzhledu, tak pro me to rozhodne neni nejosklivejsi auto, naopak se mi libi.

Jsou lidi kteri remcaji a jezdi v 10+ let starych popelnicich a jsou lidi, kteri kupujou nove auta a tvori soucasnou ekonomiku automobilek. Bohuzel vetsi polovina z nas patri do te prvni skupiny, takze je to uplne jedno
I kdyby to stalo 400k tak si to stejnak nekoupite...
Me to pripomina basneni o s2k, jak to kazdej chtel, jak kazdej brecel ze se to prestalo vyrabet...a i presto ze v poslednich letech prodeje stala nova s2k nejakych 850tisic, tak se prodaly u nas jeden nebo dva kusy...
btw: vzpomente si jak kazdy rikal ze novy UFO CTR je o nicem, ze to nikdo nekoupit atd...a podivejte se kolik jich dnes jezdi, dokonce slovakia ring ted koupil 6kusu...
Prodeje v evrope jsou v jednotkach % z celkovych prodeju hondy...Toto auto se bude nejvice prodavat v japonsku a USA. Takze to, ze si tady nekdo muze koupit clio ci ufo ctr je tak celkem o nicem...navic toto auto nema byt konkurent clia ani ctr...Honda CTR dela, tak proc delat jiny velmi podobny hatch? Toto auto si proste jde svoji cestou a svoje kupce si najde.
Co se tyce vzhledu, tak pro me to rozhodne neni nejosklivejsi auto, naopak se mi libi.

Jsou lidi kteri remcaji a jezdi v 10+ let starych popelnicich a jsou lidi, kteri kupujou nove auta a tvori soucasnou ekonomiku automobilek. Bohuzel vetsi polovina z nas patri do te prvni skupiny, takze je to uplne jedno
Me to pripomina basneni o s2k, jak to kazdej chtel, jak kazdej brecel ze se to prestalo vyrabet...a i presto ze v poslednich letech prodeje stala nova s2k nejakych 850tisic, tak se prodaly u nas jeden nebo dva kusy...
btw: vzpomente si jak kazdy rikal ze novy UFO CTR je o nicem, ze to nikdo nekoupit atd...a podivejte se kolik jich dnes jezdi, dokonce slovakia ring ted koupil 6kusu...
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
infinity: Jenze my jsme tady v Evrope a komentujeme mimo jine jeho ceskou cenu, ktera byla ted zverejnena. Komu to auto podle tebe teda konkuruje? Ze se S2000 moc neprodavala se davalo za vinu i nulovemu marketingu Hondy, o tom aute proste verejnost nemela zadne povedomi a Honda CR tohle zpackala. Nebo cim si jinak vysvetlit, ze prodeje Mazdy MX-5 byly i v dobe te nizke ceny S2000 mnohokrat vyssi? Tys nekde videl reklamu "S2000 nyni od 849 000"?
"Honda CTR dela, tak proc delat jiny velmi podobny hatch?" Jo tuhle otazku si taky kladu, obzvlast jeste s podobnou cenou. Nebo snad nekdo z nas chce obhajovat to, ze ma auto vyssi cenu kvuli nizsi spotrebe, a jen tak mimochodem dynamice novodobych rodinnych MPV?
Mne se to auto designove taky libi, ale kvuli designu bych si spis koupil Alfu Romeo, ne sportovni Hondu...
"Honda CTR dela, tak proc delat jiny velmi podobny hatch?" Jo tuhle otazku si taky kladu, obzvlast jeste s podobnou cenou. Nebo snad nekdo z nas chce obhajovat to, ze ma auto vyssi cenu kvuli nizsi spotrebe, a jen tak mimochodem dynamice novodobych rodinnych MPV?
Mne se to auto designove taky libi, ale kvuli designu bych si spis koupil Alfu Romeo, ne sportovni Hondu...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
ja se obavam ze to s tema sportovnima vlastnostma nebude zas tak horky, sice se to zepredu tvari jako sportak, ale nevim.... jinak infi si sem dal sice hezkou fotku, ten predek jeste ujde, ale zadek je humus, a celkova linie auta je takova moc ufo. navic se mi nelibi ta uniformita velkej grilu. maj to vsichni od korei az po usa.riderhenry píše: Mne se to auto designove taky libi, ale kvuli designu bych si spis koupil Alfu Romeo, ne sportovni Hondu...

mì by teda zajimalo, èeho je crz konkurentem
Neremcám. Je mi celkem fuk, že honda už dávno neni to co byla. Dokud tu budou jiný automobilky, co naštìstí eštì stále maj nìjakýho sportovního ducha a èas od èasu udìlaj sporák i pro obyèejný lidi, pøestože to tøeba nebude tak ziskový, protože trh si žádá nìco jinýho, tak budu vpohodì.
jagy: já myslim, že zrovna tady z fóra by se našla dobrá øádka lidí, co by na ft86 mìla...
jagy: já myslim, že zrovna tady z fóra by se našla dobrá øádka lidí, co by na ft86 mìla...
piss factory
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
panpica píše:Stejne si nemyslim, ze se nejaky z tehle novych aut bude schopny svoji "pritazlivosti" vyrovnat ikonam z 90 tych let. Takze az bude S14 jezdit jak si predstavuju, tak si jako dalsi auto radsi poridm rx7, ae86 nebo BNR32.

Hybrid prodas a misto nej koupis K20 swapGregy píše:CRZ se mi hodnì líbí, ale to je vec nazoru kazdeho soudruha. Ovšem za tu cenu je to opravdu ranec. Zase je to hybrid, tam se vyssi cena predpoklada. Jeste v tom nikdo nejel tak nekritizujte. Ale uznavam ze kdybych chtel jit do hybridu, tak ne do tohoto urcite. Ale auticko moc hezky!
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
Nazdárek CR-Z vypada podle mì super ale ta cena je urchtì velka ale co èekate když je to hybrid.Cele to auto není urèene na nìjaky zavodìní ale na spotøebu urèitì.Hybridní technologie je zatim v plenkach proto podle mì ta cena a srovnávat cr-z s ft-86 to se neda toyota je uplnì jina kategorie,každopadnì jsem zvìdaví jak bude CR-Z jezdit.
Život začíná nad 5500 otáček