Co me tak napadlo - E30 318is, MX5, 240sx (drahsi pojistka), Ae86 (zrezly a na daily skoda), Swift 4x4,...
Tak piste, co znate, s cim mate zkusenost.. stare Toyoty, Nissany, cokoliv..
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Dát dohromady GTi a 4x4 neni zrovna lehky.jiny naporavy sekani do kastle atd..Swift 4x4 jsem mel a muzu jen doporucit.dost husta zabava na polnackach kdyz zaprselo.vykon byl dostacujici i kdyz ne famozní...na blbnuti stacil.kdyz jsem sundal kardan tak to jelo jak splasenyMates píše:BMW - Jo
mx-5 - ne
240sx - ne
ae86 - ne
swift 4x4 - ne (pokud nedáš dohromady 4x4 a GTi)
a co tøeba Mazda 323 4x4? Dìlaly se 1.6 a 1.8 (tady je zas turbo)
To BMW by nemusela být špatná volba...
Kamrad ten swap delal na hobby Rallycross ale nakonec to bylo FWD.vim že byly jiny napravy sekalo se do kastle atd.veèer mi napise podrobny info jestli chces...jagy píše:Rider: no pod kopcem prave nechci, tam zustava nekdy predokola.![]()
Imprezy a Legacy urcite ne.. jde mi i tu spotrebu a pojistku. Zatim se mi jevi nejlepe ten Swift. Jeste mi to musi ukazat Mates nekde na polnacce.
Ten swap GTi by me zajimal, jak velky problem to je.. nejradeji samozrejme jen GTi motor do 4koly kastle, pokud to jde. Ma nekdo nejake odkazy, info..?
Btw. co ma za nasledek sundani kardanu? Predokolka?
gtxky ( BG ) se prodávali jeste z jara za 50-55tis ve velice dobrém stavu ( sam sem dve koupil ( horší za 40 a vonavou na 50 )..Rada36 píše: Dát dohromady GTi a 4x4 neni zrovna lehky.jiny naporavy sekani do kastle atd..Swift 4x4 jsem mel a muzu jen doporucit.dost husta zabava na polnackach kdyz zaprselo.vykon byl dostacujici i kdyz ne famozní...na blbnuti stacil.kdyz jsem sundal kardan tak to jelo jak splaseny
Jinak pochybuju ze sezene slusnou BG GTX-ku za tyhle penize.GTR je velka skoda.Jedine starou GTX