GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
ten poslední ťukanec byl zlej :-/ nebylo kam uhnout... panel, chucky, panel, chucky...
Tratě příště zní ok. Ale nevím zda tentokrát stihnu.
Tratě příště zní ok. Ale nevím zda tentokrát stihnu.
No 3 to už by bylo opravdu málo....Haló ALTARiNe, Sklenko,Dejfe, Peco, Turbo...kde jste? 
tak jsem si chcel dneska zajezdit seazny, a po zapnutí to chce update na 1.05 ale po odkliknutí to kopne error
jde to udělat nějak manuálně ? pokaždý s tim mam problem ale dneska to nevidim úspěšně
jde to udělat nějak manuálně ? pokaždý s tim mam problem ale dneska to nevidim úspěšně
Ford Focus RS MK2
Most 1.58.74
Brno 2.35
1/4@ 3hod50minut , to mi moc nejde
Most 1.58.74
Brno 2.35
no mě se to stáhlo hned samo a v klidu...není to stejnej error jako byl v tom minulym že to musís odkliknout do dvou vteřin?takeshi píše:tak jsem si chcel dneska zajezdit seazny, a po zapnutí to chce update na 1.05 ale po odkliknutí to kopne error
už se mi to podařilo, ale update pro mě k ničemu, pořád tam neni BRNO a MOST 
Ford Focus RS MK2
Most 1.58.74
Brno 2.35
Most 1.58.74
Brno 2.35
Já občas i jezdím, jen v tu neděli mi to nějak nevychází 
jede se dnes něco ? 
jasně...GP nurburgring, Brands Hatch a Barthurst...a jestli pojede takeshi tak si přál eiger..tak bych to dal jako bonus závod s 55PP autamaMalTake píše:jede se dnes něco ?
dneska za mě ekselente
škoda že jsme nedali to jako závod, pak už nám ty tandemy celkem šli a byly by bomby fotky, nechtěli jste
akorát kam všichni zmizeli,takovej eiger v 8, to by byly oblaka kurde
škoda že jsme nedali to jako závod, pak už nám ty tandemy celkem šli a byly by bomby fotky, nechtěli jste
Ford Focus RS MK2
Most 1.58.74
Brno 2.35
Most 1.58.74
Brno 2.35
Jo boky na eigeru byly fajn...takeshi píše:dneska za mě ekselente![]()
škoda že jsme nedali to jako závod, pak už nám ty tandemy celkem šli a byly by bomby fotky, nechtěli jste![]()
Jen připomínám, že dnes se tedy nejede...a asi nejen dnes:-). Sezóna začala a už jsou dlouhé dny tak už se stejně ani v moc hojném počtu nesejdeme viz minule a předminule:-). Tak zatím to asi necháme být a když někdo bude chtít dát, tak se tu můžeme domluvit nanějaký jednorázový event:-)
tak už konečně mám volant..
nechce se někdy někdo jen tak for fun projet? 

tak si zítra večer dáme jen tak? kolem osmé?Skrblík píše:tak už konečně mám volant..nechce se někdy někdo jen tak for fun projet?
hele jelikož mám sádru, tak budu smrdět doma celej víkend, takže můžu vcelku kdykoliv
zítra v 8 se mi to hodí 

já jsem nemocnej , tak můžu taky kdykoliv 
Podařilo se někomu dát celej S License na zlatou? Já se mordoju už několik dní na prvním eventu s GT86 a furt mi zbejvá asi 1 vteřina.. Jezdim na ovladači, volant nemám kam dát.
Toyota Celica ST182 - CRASHED
Toyota Corolla EE101 - Project car
jdu si ted zajezdit kdyby někdo chtěl.
Dal jsem za 2 tydny platinovku.Jediny co se mi nepodarilo na zlato byl ten posledni coffee break...drift v Madridu tusim a ten mi utekl snad jen o 100b, pak uz jsem na to nemel nervy(to driftovani tam neni moc dobre udelanyDanqe píše:Podařilo se někomu dát celej S License na zlatou? Já se mordoju už několik dní na prvním eventu s GT86 a furt mi zbejvá asi 1 vteřina.. Jezdim na ovladači, volant nemám kam dát.
Charlie killer

díky Rapsbymu za super jízdy

JJ..nejdřív hon se silničníma autama na závodní HSV na NS, pak předohraby, boky a nakonec drag...master88 píše:díky Rapsbymu za super jízdy![]()
![]()
Tak dneska sem dal to S, chybí jen Veyron ale to nebude problém. Na platinum to vidim tak za tejden. 
Toyota Celica ST182 - CRASHED