omouvám se za zdržení na konci, celou dobu u toho sedim, ale prostě dementní loading ....
GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
nějak mi to tak jako negripuje 
omouvám se za zdržení na konci, celou dobu u toho sedim, ale prostě dementní loading ....
BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
Ale nebylo to špatný, sice to nebylo úplně regulérní závodění, ale spíš taková sranda...nicméně mě to bavilo....dobré momenty - driftující kombík na Suzuce, splašený Fiat 500 na NS 
Super racing jak ascari tak motegi tak ring... Suzuka trochu fail
ale paráda s S2000 si rozumíme
Díky Všem zúčastněným
dneska mě to zatim nejvíc bavilo
škoda že jsme nedali nikdy ten eiger, vlásenky a silná zadokola,nebo kombík s 30:70 je něco pro mě, pořádný pálení
škoda že jsme nedali nikdy ten eiger, vlásenky a silná zadokola,nebo kombík s 30:70 je něco pro mě, pořádný pálení
Ford Focus RS MK2
Most 1.58.74
Brno 2.35
1/4@ 3hod50minut , to mi moc nejde
Most 1.58.74
Brno 2.35
Eiger je super...ale bojím se že v sedmi lidech by byla v první zatáčce zácpa že by se zastavilo 
Bylo to fajn. Ascari a Suzuku jsem se trápil, vůbec mi to nešlo ale Motegi a NS byly super
já se těšil jak si vyzkouším svůj setup RX7 FD a prostě to nešlo uřídit .... občas mám pocit jakoby se to auto chovalo při každym zapnutí PS jinak ...
BMW E36 318is M42
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
včera paráda
na Ascari jsem se trochu trápil nesmyslnými chybami ( nehezky jsem sejmul Rapsbyho... sorry ) ale pak to bylo fajn
myslim si, že se ve všech jízdách potvrdilo, že catch up neni na škodu a nepřetržitě se bojovalo...
no a skončit na Motegi o 0,017s druhej je pětknej vopruz
myslim si, že se ve všech jízdách potvrdilo, že catch up neni na škodu a nepřetržitě se bojovalo...
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Ascari neřešDejf píše:včera parádana Ascari jsem se trochu trápil nesmyslnými chybami ( nehezky jsem sejmul Rapsbyho... sorry ) ale pak to bylo fajn
tak nějaké foutou,omlouvám se za suzuku,jsem zaspal 20sekund, škoda že jsem neslyšel co jste k tomu měli za řeči

ty vole průser

a Nordšlajfe

ty vole průser

a Nordšlajfe

Ford Focus RS MK2
Most 1.58.74
Brno 2.35
Most 1.58.74
Brno 2.35
takeshi kolik si ztoho 500 vytáhnul na tý koneční dlouhý rovince? 

Určitě víc než já z nsx, měl jsem tam něco lehce přes 240ALTARiN píše:takeshi kolik si ztoho 500 vytáhnul na tý koneční dlouhý rovince?
Vím že mě se nikdo neptal, ale já asi jenom 263
, to kvůli tomu PP, jinak sem tam dával přes 280
. Nicméně i na těch kratších rovinkách 500 frčelo super, ale tipnul bych že měl krátké převody, protože mi několikrát přišlo, že začal náhle zpomalovat... 
fiat jen 495pp na max,ale co mě překvapilo že to je jen 5st, takže to ve 230 končilo snad, neměl jsem čas to odladit na ns s finalní rychlostí 
Ford Focus RS MK2
Most 1.58.74
Brno 2.35
Most 1.58.74
Brno 2.35
Nešli by nedělní závody posunout na 20:00?
No minimálně pro Shamana asi určitě ne...a Maltake většinou kolem té osmé už taky odchází...za mě to problém není, ale nevím jak ostatní....master88 píše:Nešli by nedělní závody posunout na 20:00?
Já se ptám hlavně proto, že vím že s prodlužujícím dnem a tím, že na víkendy nebejvám doma to pro mne bude určitě problém... respektive vzhledem k mojí absenci v posledních 14 dnech už je vidět že to problém trochu je a rád bych si s váma zajezdil 
skoda ze ten kluk prodal tu sestavu za 8000, bylo by fajn s vama jezdit
-
OndraS13
- Kontaktovat uživatele:
PS3 jsou furt na prodej za pár šušňů - nedávno kamarád prodal to co Dušan ( Wheety co prodal tu sestavu ) akorát bez volantu za 5000
Stačí hledat - kdybych věděl že mě to nepřestane po dvou večerech bavit tak taky pořídim ( vlastně už jedny PS3 s volantem mám ale mám je z části se švagrem a jsou stejně furt u něj … )
Stačí hledat - kdybych věděl že mě to nepřestane po dvou večerech bavit tak taky pořídim ( vlastně už jedny PS3 s volantem mám ale mám je z části se švagrem a jsou stejně furt u něj … )
[img]http://i234.photobucket.com/albums/ee247/OndraS13/Beznzvu-6.jpg[/img]
a kdo tě takhle povodil na výjezdu ?Dejf píše:včera parádano a skončit na Motegi o 0,017s druhej je pětknej vopruz
master88: přesně jak píše djraspby. Já po 20 hodině jezdím domů do Prahy. Tak na mě už je to pozdě
takeshi: hezký obrázky
dejf: já to znám, Maltake mě porazil v závodě 4WD aut na Bathurstu o 0,011s a nejhorší na tom bylo že jsem byl rychlejší a být cílová rovinka o metr dál tak jsem vyhrál
takeshi: hezký obrázky
dejf: já to znám, Maltake mě porazil v závodě 4WD aut na Bathurstu o 0,011s a nejhorší na tom bylo že jsem byl rychlejší a být cílová rovinka o metr dál tak jsem vyhrál
Víš, jak se to říká, že? Kdyby byly někde ryby... 
pařit doma jako mě se ti nechce?shaman píše:master88: přesně jak píše djraspby. Já po 20 hodině jezdím domů do Prahy. Tak na mě už je to pozdě
takeshi: hezký obrázky![]()
Nebudu se smát !shaman píše:dejf: já to znám, Maltake mě porazil v závodě 4WD aut na Bathurstu o 0,011s a nejhorší na tom bylo že jsem byl rychlejší a být cílová rovinka o metr dál tak jsem vyhrál