GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
LadaF

Re: GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko

Příspěvek od LadaF » 02 úno 2014, 22:03

Joseph: z toho si nic nedělej, taky jsem kompař, takže nás nenapínejte a šup sem se záznamy ze závodu :mrgreen: předchozí byly super :smt023
Subaru Legacy Turbo RS-RA, MY93
Subaru Impreza 2,0R, MY07

master88

Příspěvek od master88 » 02 úno 2014, 22:04

nyní asi nebudou nebo jich nebude moc...

jinak PS3 není zas tak drahý... však se dají koupit z druhý ruky za 3000.
Honda Civic Type-R EP3, Honda Civic Coupe, Honda Civic EK3 Eco-Vtec SOLD
Honda Civic 2013, Eibach, FN2 wheels, F/R lip; Lexus IS 300h 2014, OEM rocks
Obrázek

DjRaspby

Příspěvek od DjRaspby » 02 úno 2014, 22:07

LadaF píše:Joseph: z toho si nic nedělej, taky jsem kompař, takže nás nenapínejte a šup sem se záznamy ze závodu :mrgreen: předchozí byly super :smt023
no z dneška právě kvůli tomu, co se dělo zatím nic dělat nebudu...i když zítra asi udělám Ascari..to bylo docela dobrý ještě

shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman » 02 úno 2014, 22:09

Přesně PS3 se dá koupit už za pár korun :-) a když nás bude jezdit víc jak deset tak to bude slušnej masakr :-D

Ascari a první NS byly dobrý. Když budu mít čas tak udělám video z NS

DjRaspby

Příspěvek od DjRaspby » 02 úno 2014, 22:28

shaman píše:Přesně PS3 se dá koupit už za pár korun :-) a když nás bude jezdit víc jak deset tak to bude slušnej masakr :-D
no důležitý hlavně je, aby taky se jezdilo patřičným způsobem...ona první zatáčka je úplně něco jiného když to ní jedou 4 nebo 10....ale samozřejmě čím víc tím líp :) Takový start na NS ve dvanácti lidech to by bylo asi hodně těsné do první zatáčky :-D

master88

Příspěvek od master88 » 02 úno 2014, 22:51

já myslím že ve více lidech to bylo zajímavější a že se všichni tak nějak naučíme jezdit online aby to byla zábava ale nebouralo se zbytečně, však já se s každým závodem taky učím, dneska pro mne byl první závod kdy jsem opravdu bojoval o dobré pozice a odnesl jsem si z toho další zkušenosti... takže myslím že ani růžovej panter nebude v budoucnu k zahození :-)
Obrázek

ALTARiN

Příspěvek od ALTARiN » 02 úno 2014, 23:25

tak mě si takeshi určitě omylem do kačírku ve SPA neposlal :) po prvním hitu jsem držel FTO furt po plynem protože bych to ustál jenže ty si jel taky furt pod plynem a vrazil si do mě podruhé... chápu, že občas se prostě nedobrzdí nebo někoho zavřeš v zatáčce ale to si ty dneska předváděl byl čistej NFS styl a nic víc to se na mě nezlob :) jinak promiň Miltaku za to zabrždění v prvním NS na konci :/ nechtěl sem ti dát červenou kartu nebo tak, jen severní smyčku moc neumím tak sem si na jistotu přibrzdil :)
Obrázek

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 02 úno 2014, 23:27

shaman píše:A musím říct že Master a Dejf se hodně zlepšili :smt023
děkuji :wink: ale chce to čas na trénink a volant... a ani jedno nemám :D

jinak za mě byly předokoly dobrý a určitě bych je zase někdy dal...

příště 4wd klidně, jen bych potřeboval znát traťě GT jsem nikdy nehrál, tak že tam mám díry
Naposledy upravil(a) Dejf dne 02 úno 2014, 23:32, celkem upraveno 1 x.
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

takeshi

Příspěvek od takeshi » 02 úno 2014, 23:32

ALTARiN píše:tak mě si takeshi určitě omylem do kačírku ve SPA neposlal :) po prvním hitu jsem držel FTO furt po plynem protože bych to ustál jenže ty si jel taky furt pod plynem a vrazil si do mě podruhé... chápu, že občas se prostě nedobrzdí nebo někoho zavřeš v zatáčce ale to si ty dneska předváděl byl čistej NFS styl a nic víc to se na mě nezlob :) jinak promiň Miltaku za to zabrždění v prvním NS na konci :/ nechtěl sem ti dát červenou kartu nebo tak, jen severní smyčku moc neumím tak sem si na jistotu přibrzdil :)
nevim už co myslíš
každopádně ve spa někomu ruplo,tušim crx a nasypala to do mě naplno bez brzdění a to samý bylo v tsukubě žlutý ctr,podruhý jsem to viděl tak jsem uhnul :mrgreen: totálně čistá prasárna takovýhle jednání
já to nedělal naschvál,ale jsem zvyklý z kariery brzdit uplně na poslední chvíli :D , příště pojedu na volantu, už si na něj pomalu zvykám, ale na joysticku jsem rychlejší, třeba bude citlivější na brzdy :lol:
Ford Focus RS MK2
Most 1.58.74
Brno 2.35
1/4@ 3hod50minut , to mi moc nejde :D

shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman » 02 úno 2014, 23:37

Kouknul jsem na replay z Ascari a první NS a bylo to hodně dobrý, souboje od začátku až do konce. Bylo mi líto MalTaka ve druhém kole na NS vyletěl po té dlouhé rovince a tím přišel o druhé místo. A já jsem do něj ještě naboural ( nebylo to úmyslně, všude bylo hodně kouře a já ho neviděl).

DC2 mě v online závodu překvapila, původně jsem s ní nechtěl jezdit. Měl jsem připravenou Celicu :-D

Takeshi až se vyjezdí tak bude dobře jezdit, hlavně musí zjistit co si může dovolit a co zvládne. Jezdi na volantu. Poznáš že to je mnohem lepší, lépe cítíš co se děje s autem

Dneska to bylo super, hezky vyrovnaný :)

MalTake

Příspěvek od MalTake » 03 úno 2014, 06:32

ALTARiN píše: jinak promiň Maltaku za to zabrždění v prvním NS na konci :/ nechtěl sem ti dát červenou kartu nebo tak, jen severní smyčku moc neumím tak sem si na jistotu přibrzdil :)
v pohodě, ale tam se nebrzdí ! :D jinak to takhle dopadá, nechtěl sem tě sejmout a zkazit ti závod, tak sem to uklidil bokem :smt005

MalTake

Příspěvek od MalTake » 03 úno 2014, 07:03

takeshi píše:každopádně ve spa někomu ruplo,tušim crx a nasypala to do mě naplno bez brzdění a to samý bylo v tsukubě žlutý ctr,podruhý jsem to viděl tak jsem uhnul :mrgreen: totálně čistá prasárna takovýhle jednání
já to nedělal naschvál,ale jsem zvyklý z kariery brzdit uplně na poslední chvíli :D , příště pojedu na volantu, už si na něj pomalu zvykám, ale na joysticku jsem rychlejší, třeba bude citlivější na brzdy :lol:
To že si to nedělal naschvál, tě ale vůbec neomlouvá, když vim že mi auto nebrzdí, tak musim brzdit dřív než ostatní abych se vyhnul kontaktu... Když si mě pokaždý nabral na brzdách(a nejen mě), tak se nediv... Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá !
Slušností je, že když někoho sestřelíš, tak ho máš minimálně pustit zas před sebe abys dokázal, že to byl omyl, že si nechtěl, že si přestřelil :wink:
Věřím že ses ale snad poučil a příště to bude OK už, myslím že posl ring si již nikdo nestěžoval a jel si pěkně čistě

DjRaspby

Příspěvek od DjRaspby » 03 úno 2014, 08:11

No já bych už tohle téma asi uzavřel s tím, že holt někteří musí brzdit mnohem dříve než v singlu, protože v online závodu se jeden o druhého v zatáčce opravdu neopíráme...ale stejně tak bych se příště vyprdnul na nějaké oplácení a naschvály...chápu že hodně z nás (včetně mě) bylo z těch sebevražedných manévrů hodně vytočených, ale tyhle revanše mi imho nepřijdou taky nijak správné teda :roll: . Jinak pro příště bych to vyřešil tak, že by po shodě více lidí dostal případný viník ,,napomenutí" a pokud by se to stalo podruhé, tak asi nejjednodušší řešení bude že si ho odeberu z přátel a už se k nám nedostane...mohlo by se to pak s ním zkusit třeba za dva měsíce nebo tak...nicméně tedy po včerejšku hlásím reset a pojďme se připravovat na další závod :).

Takže oficiálně to máme:
4WD JDM auta bez omezení roku výroby, 500PP, sport medium pneu a zbytek klasika...jako první rozjezdovou trať bych dal Bathurst :twisted:

master88

Příspěvek od master88 » 03 úno 2014, 08:59

takeshi píše: každopádně ve spa někomu ruplo,tušim crx a nasypala to do mě naplno bez brzdění a to samý bylo v tsukubě žlutý ctr,podruhý jsem to viděl tak jsem uhnul :mrgreen: totálně čistá prasárna takovýhle jednání
na SPA jsi nás několikrát nasral a proto jsi taky dostal... a to samý na tsukubě, kdy jsem díky tobě vyletěl a z první nebo druhý pozice byl poslední a bohužel to nebylo náhodou, ale nasral si mne na plno.... takže bych si tyhle srdceryvný řeči nechal, nicméně ring byl už ok... kariéra a oponenti v ní jsou čajíček oproti tomu co zažiješ online

add dejf: já bych klidně předohraby dal taky znova, mě to fakt bavilo

add altarin: spa - jak je po cílovce 180ka a pak rovinka... tak tu šikanu kde se lehce přibržďuje jsi ty a asi i ostatní bral rovně než abyste se drželi tam kde se má jezdit... to mi přišlo trochu blbý :roll:

add DJ: ok
Obrázek

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 03 úno 2014, 09:58

master88 píše:add altarin: spa - jak je po cílovce 180ka a pak rovinka... tak tu šikanu kde se lehce přibržďuje jsi ty a asi i ostatní bral rovně než abyste se drželi tam kde se má jezdit... to mi přišlo trochu blbý :roll:
udělal jsem to taky, shodou okolností v poslednim kole... nicméně to nebylo úmyslně, někdo mě tam vyslal, když jsem byl na brzdách a vracet se by v podstatě nešlo
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

Joseph

Příspěvek od Joseph » 03 úno 2014, 10:21

Momentálně jsem vyhodil dost peněz za volant, auto a rekonstrukci bytu, takže není z čeho kupovat PS3, ale do budoucna se asi přidám. Pokud to bude delší doba, tak bych rovnou vyřešil PS4 :D
1995 - Honda Civic EG4 M/T - SOLD
1993 - Honda Civic EG4 A/T - SOLD
2005 - Lexus IS200 M/T - DAILY

flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)

ALTARiN

Příspěvek od ALTARiN » 03 úno 2014, 14:44

párkrát mi to tam ujelo to je pravda :/ jinak jak jsem tě tam předjel, to nebylo naschvál :) já bych tu zatáčku i vybral tak jak se má ale ty si byl až strašně moc pomalej, že i kdybych duplnul na brzdu tak bych tě hrozně nakouřil :) vybral jsem menší zlo, tak to neber nějak špatně :)
master88 píše:add altarin: spa - jak je po cílovce 180ka a pak rovinka... tak tu šikanu kde se lehce přibržďuje jsi ty a asi i ostatní bral rovně než abyste se drželi tam kde se má jezdit... to mi přišlo trochu blbý :roll:

jak řikám, severní smyčku neumim navíc + 1. místo (rekordní :D ) + 315 na tacháči ( MIVEC just kicked in yo :D ) tak sem si radši přibrzdil :)
MalTake píše: v pohodě, ale tam se nebrzdí ! :D jinak to takhle dopadá, nechtěl sem tě sejmout a zkazit ti závod, tak sem to uklidil bokem :smt005
jinak počítám stím, že příští neděli budou mít všichni imprezy :roll: jinak Maltaku, naše imprezy se zas potkaj na trati :twisted: :D
Obrázek

shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman » 03 úno 2014, 14:57

ALTARiN: já budu mít Evo IX a jak znám Raspbyho tak bude mít Celicu :-) myslím si že to bude pestrý. Včera to bylo spíš jak Honda cup :-D

master88

Příspěvek od master88 » 03 úno 2014, 15:37

MalTake píše:Nedalo mi to a projel jsem svůj setup na Ringu se Slickama a zajel jsem 6:48 :smt005 Hrozný peklo brát ty zatáčky s takovejch rychlostech :D
taky jsem si to pak zkusil se slikama a stává se mi, že na full brzdách mi auto přelítává přes čumák každopádně i s chybama 6:54, ještě budu zkoušet :twisted:
Obrázek

takeshi

Příspěvek od takeshi » 03 úno 2014, 16:40

MalTake píše: To že si to nedělal naschvál, tě ale vůbec neomlouvá, když vim že mi auto nebrzdí, tak musim brzdit dřív než ostatní abych se vyhnul kontaktu... Když si mě pokaždý nabral na brzdách(a nejen mě), tak se nediv... Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá !
Slušností je, že když někoho sestřelíš, tak ho máš minimálně pustit zas před sebe abys dokázal, že to byl omyl, že si nechtěl, že si přestřelil :wink:
Věřím že ses ale snad poučil a příště to bude OK už, myslím že posl ring si již nikdo nestěžoval a jel si pěkně čistě
a vůbec co se do mě navážíš,když už jsem ve Spa všechny vymlátil z trati a měl jsem to vyhraný,tak jsi cílovou šikanu projel rovně,taky čestný :smt002
ale to byl nejlepší závod, hned první zatáčku jsem bral přes ručku,někdo to i komentoval :D
takže i když nejsem hostující tak si ty videa můžu nějak uložit ?
jo a ty mikrofony jsou celkem super věc, to musí být něco spešl přímo na ps3, nebo k tomu můžu připojit obyč od kompu nějakou jebku?
jde o to že první závod byl gentlemanský a hned jak někdo někoho narval tak se omluvil a počkal, ale pak s dalšíma závodama se to vytratilo a byl z toho nascar, vždycky když jsem to nedobrzdil tak ten kdo jel za mnou to hned komentoval a bacha růžová smrt je tady :mrgreen: :mrgreen:
bylo to dobrý, ale už to dělat nebudem :smt004
Ford Focus RS MK2
Most 1.58.74
Brno 2.35
1/4@ 3hod50minut , to mi moc nejde :D

master88

Příspěvek od master88 » 03 úno 2014, 17:18

pokud ne drahý PS3 headset pak stačí cokoliv co je na USB od headsetu po usb zvukovku
Obrázek

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 03 úno 2014, 17:21

shaman píše:ALTARiN: já budu mít Evo IX a jak znám Raspbyho tak bude mít Celicu :-) myslím si že to bude pestrý. Včera to bylo spíš jak Honda cup :-D

Evo VI
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

DjRaspby

Příspěvek od DjRaspby » 03 úno 2014, 17:44

Tak u mě jasná Celica GT-FOUR :) jenom si ještě vyberu generaci..ale s ST165 GT FOUR to bych byl frajer :-D

MalTake

Příspěvek od MalTake » 03 úno 2014, 17:44

takeshi píše:a vůbec co se do mě navážíš,když už jsem ve Spa všechny vymlátil z trati a měl jsem to vyhraný,tak jsi cílovou šikanu projel rovně,taky čestný :smt002
Je vidět že si nic nepochopil, tady vůbec nejde/nešlo o mě :wink: Všechno co jsem ti provedl byla odezva na tvojí jízdu, aby sis uvědomil jaký to je...
Takže by ses měl zamyslet a příště jezdit slušně, protože já tohle tolerovat nebudu a kluci co jezděj čistě určitě taky ne !

MalTake

Příspěvek od MalTake » 03 úno 2014, 17:45

ALTARiN píše: jinak Maltaku, naše imprezy se zas potkaj na trati :twisted: :D
Myslim že nepotkaj :D :D :D Réza šla do šrotu :smt005

Odpovědět