Tak jsem se pobavil.....

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak jsem se pobavil.....

Příspěvek od Libas » 20 čer 2010, 19:09

Awatar píše: přečet si článek na wikipedii a hned se označuje jako odborník na touge. Přesně takovýhle odborníci jsou pak v noci na kopci dost nebezpečný a to že to pošle do škarpy, pak si to ještě fotí a hrozně s tim pak laboruje na fóru to jenom potvrzuje.
Nepostřehl jsem, že se označuje jako odborník na touge. Nechci ho omlouvat. Je fakt, že fotit se u zapíchlýho auta ve škarpě nemusel. Paradoxně prostě, dva týdny před rozjel diskuzi a pak to zapíchl do škarpy, nedivím se, že do něj všichni šijou, dá to rozum. Hold trochu pešík no....

master88

Re: Tak jsem se pobavil.....

Příspěvek od master88 » 20 čer 2010, 19:27

Awatar píše: Mě přijde, že viděl jeden díl InitialD, pár videí na youtube, přečet si článek na wikipedii...
tak to ti to přijde blbě... ;-) nicméně názor máš skálopevnej tak to asi nemá cenu tě o něčem jiným přesvědčovat, ale kdo se neptá, nedozví se nic a asi už se budu po několikáté opakovat, když řeknu, že fórum je od toho, aby se tu lidi ptali na otázky, na které si nedokáží sami odpovědět a ostatní jsou tu od toho aby vytvořili diskusi k danému tématu, určitě fórum není od toho, abychom tu na sebe koukali kolik tu máme zaregistrovaných lidí a než se na něco zeptáme 10x přemejšleli nad tím, jestli náhodou nebude někomu náš dotaz po chuti a označí jej na naprosto hloupý... doby kdy jsme se měli bát veřejně projevovat své myšlenky a názory jsou ty tam a myslím, že částečně předlistopadovou atmosféru tu nikdo z nás pociťovat nechce...
Honda Civic Type-R EP3, Honda Civic Coupe, Honda Civic EK3 Eco-Vtec SOLD
Honda Civic 2013, Eibach, FN2 wheels, F/R lip; Lexus IS 300h 2014, OEM rocks
Obrázek

Odpovědět