Jaké za 200k?
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
willy2.0
ITR je super stroj, ale uz je to taky 10let stare auto a nejake opravy uz tam byvaji potreba (motor, prevodovka dostavala zabrat) a to z pak leze do penez. Je to skvela ikona, to urcite, ale je na to potreba mit penize v zaloze. Jeste by me na tom aute vadil ten kroutak, ten tam chybi, takze bych radsi volil ve vysledku novejsi CTR s lepsim motorem a kratkym 6ti kvaltem. Dokoupit z japonske verze 4pistky, samosvor a bude to parada.
C2 jsou na ty rocniky hodne levne, ale me to prijde uz jako strasna krabice do mesta.
Saxo se mi libi vic. Ale taky se priznam, ze jsem po te C2 koukal, da se na to taky sehnat uplne vse primo z Citron Motorsportu.
C2 jsou na ty rocniky hodne levne, ale me to prijde uz jako strasna krabice do mesta.
Naposledy upravil(a) jagy dne 17 črc 2009, 10:49, celkem upraveno 1 x.
-
willy2.0
To Libas:já jen plácám at bere cokoliv,ale hlavnì,at mu to dìlá radost:)jagy píše:ITR je super stroj, ale uz je to taky 10let stare auto a nejake opravy uz tam byvaji potreba (motor, prevodovka dostavala zabrat) a to z pak leze do penez. Je to skvela ikona, to urcite, ale je na to potreba mit penize v zaloze. Jeste by me na tom aute vadil ten kroutak, ten tam chybi, takze bych radsi volil ve vysledku novejsi CTR s lepsim motorem a kratkym 6ti kvaltem. Dokoupit z japonske verze 4pistky, samosvor a bude to parada.
C2 jsou na ty rocniky hodne levne, ale me to prijde uz jako strasna krabice do mesta.Saxo se mi libi vic. Ale taky se priznam, ze jsem po te C2 koukal, da se na to taky sehnat uplne vse primo z Citron Motorsportu.
To Jagy:C2 krabice?no pøemejšlel bych,jestli mì nebude nudit jízdnì tøeba,ale,že by blbì vypadala?proti Saxu?auto vypadá fantasticky a racingovì,fakt pìknej závodáèek,vytažené blatníky nemaj chybu...auto je na vlastní oèi,ještì hezèí než na fotce v tomhle pøípadì a jak si napsal,pøes Citroen Sport,se hravì dostaneš tøeba ke 140ps,což na tu váhu,bude staèit.
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bgwaxpruvo2d
Ale tu ITR bych nezavrhoval úplnì,je to skvìlý auto,držák,když ji koupíš zachovalou,neèekaj tì výdaje,alespon ne hned.
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bgcqiuurqpmk
a tahle,ta vypadá fakt pìknì..majitel bude spíš leštìnkáø,ideál stav
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bgbneu4qkskr
Krouták nekrouták,nevìø na povìry,at je to jak chce,zkoušel sem,už sprint s ní a jedeme do kila úplnì stejnì:)
Na kopci to bude rovnìž nepøíjemnej soupeø,s kterým je dobrý poèítat,ikdyž budu mít CTR...
Problém bude ve chvíly,kdy ti odejde motor jako Honzovi ted,ale to bylo dle mì koupí olítanýho kusu..Aby hned odešla spojka a motor byt po pár závodech,který,ale netrvaj dlouho není normální.Je tøeba se toho vyvarovat,snažit se to koupit s rozumnejma km a od rozmnýho majitele,ideálnì starší pán,nebo leštenkáø,kterej není závodník"a nehuntuje to tak
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
ta C2 je designovì hroznej paskvil, leda tak pro Maøenu do mìsta.
A jestli nìco, tak rozhodnì nevypadá racingovì
Honzovi se utrhl ventil, což se nestalo poprvé, pøi vìtšim poètu km
krouák problem neni. 1,2,3 jsou parádní, ale chtìlo to 6. 4,5 jsou moc dlouhý, ale neni to neøešitelný
A jestli nìco, tak rozhodnì nevypadá racingovì
Honzovi se utrhl ventil, což se nestalo poprvé, pøi vìtšim poètu km
krouák problem neni. 1,2,3 jsou parádní, ale chtìlo to 6. 4,5 jsou moc dlouhý, ale neni to neøešitelný
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Willy: C2 je uzke, kratke.. Saxo se mi libi vic. Taky ma siroke blatniky, vypada pekne, jen frantici maj desne interiery, z toho bych fakt blil.
ITR nesouhlasim, ze kroutak neni problem.. vzdycky to bude problem. Kratsi prevodovka je sice fajn, ale kroutak chybi. Pokud to jede jako 20let stary Sunny, tak je neco spatne. Skoda, ze to neudelali jako dvoulitr uz u DC2. Jedna z moznosti je udelat B20, ale to uz leze do penez. Proto bych radsi volil novejsi CTR.
Porad je ale ITR super auto, abych nebyl spatne pochopen. Pro me jako Nissanaka je to srdcovka, ale ma sve mouchy, ktere se mi tam nelibi, ale urcite se daj resit a da se s tim zit.
Na vetsinu techto aut staci dat poradne pneu, brzdy a clovek si uzije zabavy az az.
ITR nesouhlasim, ze kroutak neni problem.. vzdycky to bude problem. Kratsi prevodovka je sice fajn, ale kroutak chybi. Pokud to jede jako 20let stary Sunny, tak je neco spatne. Skoda, ze to neudelali jako dvoulitr uz u DC2. Jedna z moznosti je udelat B20, ale to uz leze do penez. Proto bych radsi volil novejsi CTR.
Porad je ale ITR super auto, abych nebyl spatne pochopen. Pro me jako Nissanaka je to srdcovka, ale ma sve mouchy, ktere se mi tam nelibi, ale urcite se daj resit a da se s tim zit.
jak se s autem jezdilo nepoznas podle nalesteneho auta, nebo starsiho pana... by ses divil jak nekteri dedci slapou na plyn
spis je dulezity jestli autu dopral pravidelny servis nez jestli ma sedive vlasy a ples
c2 a racing? maximalne tak tesco racing... nelibi se mi, takova krabicka od sirek, neco na zpusob seat arosa
spis je dulezity jestli autu dopral pravidelny servis nez jestli ma sedive vlasy a ples
c2 a racing? maximalne tak tesco racing... nelibi se mi, takova krabicka od sirek, neco na zpusob seat arosa
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
-
willy2.0
Nákupní taška je velice schopná,má ji jeden maník jako tréningáè(jeho závodní verze C2R2 Max má cca 190ps:) a upss...jede to moc do zatáèek,až mì to pøekvapilo,moc,jeli sme v sériovém autì...
Je to kratas,takže,když,už pøijde smýèek probìhne velice rychle a auto se srovná okamžitì,perfektnì a rychle to mìní smìr,dokáže bejt taky pøetáèivej pìknì,když chceš:)je to dobrý auto a když se na nìj daj tøeba bílý 16ctky vypadá prostì racingovì:)!nejvíc je v èervený asi..Potøeba vidìt na valstní kukadla,ale,tøeba je to vìc vkusu...Já mám tyhle auta rád.Není to špatné autí,chvíly sem pøemejšlel,že koupím dvì a jedno dostane pøítelkynì:)Tady v Práglu jezdí týpek v žlutým CTR a taky má právì tuhle C2 a vždy si øeknu,kurna ten ví asi co je fajn:)
Ale budu mít nazpìt CTR a koupily sme Compomotive"bílý kolesa,tak budu koneènì zas celej,ještì dám asi decent zástìrky:)a kuchnu to krapet...bude to èasem prostì závodnièka.
Jezdit s ním každej den,je opruz,jednak je auto tvrdý a jednak je škoda,aby ti zevšednilo...Chtít to na denodenní dojíždìní i nìkam...Uvidíš,že si pak øekneš,že je to škoda a chce to ještì jeden normál šuplík,aby ti autí nezevšednilo brzy:)
Je to kratas,takže,když,už pøijde smýèek probìhne velice rychle a auto se srovná okamžitì,perfektnì a rychle to mìní smìr,dokáže bejt taky pøetáèivej pìknì,když chceš:)je to dobrý auto a když se na nìj daj tøeba bílý 16ctky vypadá prostì racingovì:)!nejvíc je v èervený asi..Potøeba vidìt na valstní kukadla,ale,tøeba je to vìc vkusu...Já mám tyhle auta rád.Není to špatné autí,chvíly sem pøemejšlel,že koupím dvì a jedno dostane pøítelkynì:)Tady v Práglu jezdí týpek v žlutým CTR a taky má právì tuhle C2 a vždy si øeknu,kurna ten ví asi co je fajn:)
Ale budu mít nazpìt CTR a koupily sme Compomotive"bílý kolesa,tak budu koneènì zas celej,ještì dám asi decent zástìrky:)a kuchnu to krapet...bude to èasem prostì závodnièka.
Jezdit s ním každej den,je opruz,jednak je auto tvrdý a jednak je škoda,aby ti zevšednilo...Chtít to na denodenní dojíždìní i nìkam...Uvidíš,že si pak øekneš,že je to škoda a chce to ještì jeden normál šuplík,aby ti autí nezevšednilo brzy:)
-
willy2.0
JJ to je jasný beru auto jen se servisní historií poøádnou a vždy si ho beru na hever a prolezu,to je daný...Ale je fakt,že,se mi hodnìkrát povedlo,koupit auto,který bylo po leštìnkáøovi a musím øíct,ty fakt jen leštily a snad nejezdily:))Amigo píše:jak se s autem jezdilo nepoznas podle nalesteneho auta, nebo starsiho pana... by ses divil jak nekteri dedci slapou na plyn
C2 a Seat arosa,zapomen Amigo
Je to pìkný auto:)
delate jakoby japonci delali ty nej interiery
koncem 90 let nekteri vyrobci na beton fetovali kdyz vybirali vzory a barvy calouneni!
C2 ne... osobne jsem tyhle mini zavrhl uz kvuli malemu motoru (stejne jako civicy VTi atd, ikdyz tam hrala roli i silena cena).
Vzdycky jsem mel 2.0 4valec a nic jineho ani nechci, kroutak by mi chybel a je jedno jestli u atmo nebo turbiny.
STi bylo jedine auto a ver ze tohle ti nezevsedni... na vykon si zvyknes, to urcite, ale o zevsedneni bych nemluvil
C2 ne... osobne jsem tyhle mini zavrhl uz kvuli malemu motoru (stejne jako civicy VTi atd, ikdyz tam hrala roli i silena cena).
Vzdycky jsem mel 2.0 4valec a nic jineho ani nechci, kroutak by mi chybel a je jedno jestli u atmo nebo turbiny.
STi bylo jedine auto a ver ze tohle ti nezevsedni... na vykon si zvyknes, to urcite, ale o zevsedneni bych nemluvil
-
willy2.0
JJ taky sem zvyklej na frenetický dvoulitry a asi níž nepùjdu,protože by to prostì nejelo...Ale vìø mi,že,když sem ted dva mìsíce dojíždìl do Prahy s CTRkem,zevšednilo mi...Chci si ho dávkovat.Chce to mít víkendovku a pak ještì jedno normál auto.Vìøím,že tvoje Subo"byl náøez!stará kastle GT s 300ps má koule...musí to ject mocAmigo píše:delate jakoby japonci delali ty nej interierykoncem 90 let nekteri vyrobci na beton fetovali kdyz vybirali vzory a barvy calouneni!
za 200tis by som uvazoval urcite aj o Impreze GT, alebo tak za 220-240 su uz aj WRX v slusnom stave (kamarat prave vyberal v tejto cene a po zvezeni v GT a WRX sa prestal zaujimat o celicu TTS ktoru uz mal vytypovanu). Nakoniec nasiel WRX v CR r.v 20001 116tis km, druhy majitel servisovane len Subaru, krasny komplet origo stav (jagy vie). a to stacilo na moje doporucenie len vyskusat raz GT a bolo rozhodnute
Hmm...takze moje nazory:
ITR > Skvela zabava. Ale neco za 200 a dostat to do slusneho stavu > zapomen.
CTR to samy, sice modernejsi, lepsi technika ale do 200k se servisem no chance.
Sunny > Hodne hudby za malo penez. Levne dily, da se slusne potunit. Nicmene stare auto a treba pro me vzhledove ne moc atraktivni
Prelude>zapomen
Mx-5 > po celice si moc nepomuzes, sice podvozek muze byt super, ale proste ten vykon tomu bude chybet.
4WD turba > trochu nakladny, ale pokud s tim budes jezdit malo, tak se to utahnout da...sahl bych po impreze gt ci nechal dotahnout a prestavet nejakej Type-Ra
Kazde auto se da potunit...takze bych jako meritko bral seriove schopnosti. Se sunnym muzes potrapit CTR, ale jak se poladi CTR tak je to zase jinde...to plati o kazdem aute.
Na tvem miste bych jeste nasetril aspon 75k
ITR > Skvela zabava. Ale neco za 200 a dostat to do slusneho stavu > zapomen.
CTR to samy, sice modernejsi, lepsi technika ale do 200k se servisem no chance.
Sunny > Hodne hudby za malo penez. Levne dily, da se slusne potunit. Nicmene stare auto a treba pro me vzhledove ne moc atraktivni
Prelude>zapomen
Mx-5 > po celice si moc nepomuzes, sice podvozek muze byt super, ale proste ten vykon tomu bude chybet.
4WD turba > trochu nakladny, ale pokud s tim budes jezdit malo, tak se to utahnout da...sahl bych po impreze gt ci nechal dotahnout a prestavet nejakej Type-Ra
Kazde auto se da potunit...takze bych jako meritko bral seriove schopnosti. Se sunnym muzes potrapit CTR, ale jak se poladi CTR tak je to zase jinde...to plati o kazdem aute.
Na tvem miste bych jeste nasetril aspon 75k
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
nakonec šla za 195kAmigo píše:stare hondy co jedou stoji balik jak prase... do toho bych nesel
prelude? vubec... EP3 je cenove zatim taky jeste trochu mimo... ikdyz Davidoff ji loni prodaval za 230k tusim??? nevim za kolik nakonec sla.
sry za OT
Honda Accord 2.4 :)
[img]http://i331.photobucket.com/albums/l472/Davidoff123/DSC_8780.jpg[/img]
[img]http://i331.photobucket.com/albums/l472/Davidoff123/DSC_8780.jpg[/img]
si delas prdel ne??? kua, za ty prachy bych to hodne zvazil a nebyl bych urcite sam!Davidoff píše:nakonec šla za 195k![]()
GT a WRX je sakra rozdil! vykon stejny a 200 kilo navrch u WRX
kdyz foukanou 4kolku, tak bych zavrhl celicu kvuli vaze, super auto ktere zabily kila
2 willy: narez nenarez, nejezdim autem do prace, takze mi proste nezevsednelo, po 2 mesicich v kuse bych mozna mluvil jinak
btw. Dneska jsme s Jagym dali 700 km v sunny GTi absolutne no problem, nic me neboli a to to neni zadna lestenka.
-
willy2.0
Taky sorry za OT,ale ještì k tìm ètyøkolám...
Když,už budu chtít ètyøkolu,páè víme co dokáže ve vrcholných kouskách nabídnout,budu øešit jen STI nebo Myš"...
GT nebo WRX sou pro mì vyhozený peníze.Málo výkonu,jednoduchej pohon ètyø kol...žádný rozdìlování výkonu na nápravy,žere to pomalu stejnì,není jedinej dùvod,proè to mít,bude to jen nedotáèivá mrcha...To,už radši CTR,který je jízdnì jinde,rychlejší rozhodnì.
Když,už,tak vrcholný verze,který zabíjej...Ale pak mì zas odradí ty provozní náklady,prostì tohle,už je drahej špás a to pøekousnu hodnì,na tohle poøízení nemám odvahu zatím,ikdyž na auto je.
V Berounì ted byl nìjakej maník,s bílou Imprezou STI typer verze...pøenádherná(to co mìl Amigo,ten typ asi)...FANTASTICKY KRÁSNÝ AUTO...Tuším 300ps v sérii...a ta váha,bude vraždit:)
Když,už budu chtít ètyøkolu,páè víme co dokáže ve vrcholných kouskách nabídnout,budu øešit jen STI nebo Myš"...
GT nebo WRX sou pro mì vyhozený peníze.Málo výkonu,jednoduchej pohon ètyø kol...žádný rozdìlování výkonu na nápravy,žere to pomalu stejnì,není jedinej dùvod,proè to mít,bude to jen nedotáèivá mrcha...To,už radši CTR,který je jízdnì jinde,rychlejší rozhodnì.
Když,už,tak vrcholný verze,který zabíjej...Ale pak mì zas odradí ty provozní náklady,prostì tohle,už je drahej špás a to pøekousnu hodnì,na tohle poøízení nemám odvahu zatím,ikdyž na auto je.
V Berounì ted byl nìjakej maník,s bílou Imprezou STI typer verze...pøenádherná(to co mìl Amigo,ten typ asi)...FANTASTICKY KRÁSNÝ AUTO...Tuším 300ps v sérii...a ta váha,bude vraždit:)
willy do istej miery suhlas, al elen preto ze by ma stale trapilo ako z toho urobit Sti - poznam sa, ale nie som si isty ci si jazdil GT, fakt to jazdi slusne, plus dobre sedacky, solidne radenie (no dobre nie tak exaktne ako CTR - ale zazivne) - nedotacave je to len zo zaciatku ked nevymaknes a pred vrcholom zatacky to zadupnes tak to zataca sakra rychle. ale ma to aj slabsie stranky (mne sa to zda hupave, ale som zvyknuty na dost tuhy podvozok lahkeho auta, brzdy asi navrhoval 120kilovy samuraj-bez poriadneho zaduopnutia to nebrzdi)
jestli se nepletu, tak tenhle týpek bydlí u mì "za rohem"... pøed domem má víc pìknejch aut (tohle, evo x a další)...willy2.0 píše:...V Berounì ted byl nìjakej maník,s bílou Imprezou STI typer verze...
k tématu, miatu by jsi mohl sehnat z nìmecka do 60k v dobrym stavu a zbývalo by ti 140k na úpravy, s èimž by se dalo nìco dìlat(turbo/kompresor/klapka atd.), ale poøád by to asi nebylo to pravé na to co s tim chceš dìlat, takže tuhle cestu bych asi nevolil
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
kupovat nieco ako Miatu, alebo Sunny neznamena kupovat hocico co je za par korun ale oplati sa investovat do toho nejlepsieho mozneho zohnatelneho kusu. inak ta caka postupne kopu nemilych prekvapeni a namiesto jazdenia z toho bude jeden z nekonciacich "projektov" iluzie ze spravim zakladny servis a hopsa na upravy obvykle nefunguju. ceny uprav+oprav presiahnu mnohonasobne cenu auta - opatovny predaj bude potom neprijemna strata. 100tis sa na upravach/opravach minie velmi, ale velmi rychlo - len novy podvozok (s repasom silacov, lozisk, kosti stabilakov...) a kola s kvalitnymi pneu zhltnu minimalne 45-50tis k tomu minimalne 10tis nove brzdy - to su ale veci ktore je NUTNOST urobit ak to ma byt auto na zabavu (uvedene ceny su pritom za to skor lacnejsie). K tomu treba pripocitat minimalne 10tis na udrzbu (a to musi byt vsetko v cajku) a si na cca minimalne 70tis a este si nezacal robit performance upravy, nehovoriac o tom ze na nejake vyvaranie, novy lak by som rovno zabudol ak to nema vyzerat ako za 5korun. zalezi ako si predstavujes dinalny stav, ale ak sa mas posunut dalej ako si mal Celicu tak nemysim ze s nejakou hnilobou budes spokojny
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
no je tu jeste moznost koupit zachovalou NB (NBfl) MX-5, kde by se do auta nemuselo dost mozna investovat zezacatku vubec, ale tezko rict. Zrovna kdyz jsem ted nalistoval aktualni Autocar, kde jsou ojetiny, tak v tehcto cenovych relacich doporucuji z japoncu ATR, MX-5 1.8 a 200SX s tim, ze Nissan je hodne rizikova koupe. Pak od 11 000 EUR S2000, coz by byla taky moje volba, mit ted takovy rozpocet, pockat na pristi sezonu a koupit S2K.
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
po tom co jsme vcera byli omrknout jedno auto musim naprosto souhlasit s bleskem... za auto chtel 80k, ale jen tak namatkou jsem spocital veci ktere by byly vicemene nutne koupit behem chvilky:
kola + semislick, daily pneu obout na kola co na aute byly (poskozene alu, sjete zimni pneu, kde jedna byla jina, takze na vyhoz), oprava/zastaveni koroze lemu a spoje prahu atd atd atd
minimalne 50k by do toho napadalo hned. Vzhledem k tomu ze to melo byt jen prechodne auto, tak onicem, vyhozene penize
nutno ale podotknout ze motor/interier byly OK, udrzovane, pravidelny kvalitni servis atd
200sx s SR20DET bych se nebal, ale i tak mit 11k euro, tak si znova prestavim JDM imprezu a nikdo mi to nevymluvi
kola + semislick, daily pneu obout na kola co na aute byly (poskozene alu, sjete zimni pneu, kde jedna byla jina, takze na vyhoz), oprava/zastaveni koroze lemu a spoje prahu atd atd atd
minimalne 50k by do toho napadalo hned. Vzhledem k tomu ze to melo byt jen prechodne auto, tak onicem, vyhozene penize
nutno ale podotknout ze motor/interier byly OK, udrzovane, pravidelny kvalitni servis atd
200sx s SR20DET bych se nebal, ale i tak mit 11k euro, tak si znova prestavim JDM imprezu a nikdo mi to nevymluvi