GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
Sklenk@
Kontaktovat uživatele:

Re: GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko

Příspěvek od Sklenk@ » 21 led 2014, 12:59

Videa uzasny, poklona... Pokud kvalita zavodu nebude upadat, dle zavodu co jsem s Vama zatim jel rozhodne lepsi nez lonska F1 ... Jeste ty videa prodame :DD
BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!

Honis kone, jezdis rovne?....

"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza

DjRaspby

Příspěvek od DjRaspby » 21 led 2014, 13:19

Díky ;) jenom bych to chtělo tu capture card...tou kamerou to natáčet není ono prostě no...i když je pravda že blikání si po minutě už ani nevšimnu... :-D ale super závody jinak...zkuste třeba do zítřejšího večera sem dát nějaké návrhy/názory - co dát příště, Zatím jsou ve hře tyto navržené varianty:
1) Vintage JDM - JDM auta do roku výroby 1980
2) JDM nebo jakákoli auta dle koncepce (FF,FR,MR,4WD,RR)
3)Super GT / event. GT3
plus mě napadlo že by bylo dobré si možná dát taky nějaký noční závod :)

Já bych se asi přikláněl k Vintage JDM - láká mě si udělat Toyotu 2000GT nebo starou Celicu :)

MalTake

Příspěvek od MalTake » 21 led 2014, 17:34

Závody byly super, když pominu ten lag na tsukubě, kdy mě auta (peta a dj) odhodily do zdi :? Taky mě docela naštvalo, že mě pete(peca) vystřelil v poslední zatáčce na nordschleife, když neměl absolutně žádné právo se mi cpát na vnitřek když já už sem točil pravou a ty si mi to tam prostě poslal a moc dobře si věděl, jak to dopadne! Mě hrozně mrzí, že tě předjely tři auta ve slipstreamu, ale ani to ti nedává právo, jezdit jako hovado a do nekonečna do všech bourat... Tak tě naposled moc prosím... Jezdi trochu ohleduplně nebo začnu jezdit jako ty a věř že tě to potom moc dlouho bavit nebude... Měl si mnoho krásných čistých soubojů a chápu že to člověk někdy přežene, protože tu jsou jistá technická omezení( pocit přenosu váhy, rozhled v kokpitu, lagy atd... ) ale tohle si prostě zbytečně přehnal :wink:

DjRaspby

Příspěvek od DjRaspby » 21 led 2014, 18:38

MalTake píše:Závody byly super, když pominu ten lag na tsukubě, kdy mě auta (peta a dj) odhodily do zdi :? Taky mě docela naštvalo, že mě pete(peca) vystřelil v poslední zatáčce na nordschleife, když neměl absolutně žádné právo se mi cpát na vnitřek když já už sem točil pravou a ty si mi to tam prostě poslal a moc dobře si věděl, jak to dopadne! Mě hrozně mrzí, že tě předjely tři auta ve slipstreamu, ale ani to ti nedává právo, jezdit jako hovado a do nekonečna do všech bourat... Tak tě naposled moc prosím... Jezdi trochu ohleduplně nebo začnu jezdit jako ty a věř že tě to potom moc dlouho bavit nebude... Měl si mnoho krásných čistých soubojů a chápu že to člověk někdy přežene, protože tu jsou jistá technická omezení( pocit přenosu váhy, rozhled v kokpitu, lagy atd... ) ale tohle si prostě zbytečně přehnal :wink:
No nevím jak to viděl Pete, ale z mýho videa si na tý Tsukubě mohl vidět, že z mého pohledu jsme se tě ani jeden nedotkli...jestli jsem to byl já..tak sorry..ale já tam nic fakt nepostřehl...jinak čtvrtej závod se mi během ukládání seknul, a o celou práci jsem přišel..ale moc závodění tam ani nebylo druhý kolo ChuCkitoo_CZE ani nedojel, a zbytek jezdil o samotě..ale aby to bylo fér tak tu na rovinu řeknu, že Maltake vyhrál s náskokem asi 20ti vteřin... :)..ty první tři závody byly jasně nejlepší :)

MalTake

Příspěvek od MalTake » 21 led 2014, 18:54

DjRaspby píše:No nevím jak to viděl Pete, ale z mýho videa si na tý Tsukubě mohl vidět, že z mého pohledu jsme se tě ani jeden nedotkli...jestli jsem to byl já..tak sorry..ale já tam nic fakt nepostřehl...jinak čtvrtej závod se mi během ukládání seknul, a o celou práci jsem přišel..ale moc závodění tam ani nebylo druhý kolo ChuCkitoo_CZE ani nedojel, a zbytek jezdil o samotě..ale aby to bylo fér tak tu na rovinu řeknu, že Maltake vyhrál s náskokem asi 20ti vteřin... :)..ty první tři závody byly jasně nejlepší :)
Dyť jsem psal že na tsukubě za to mohl lag, nejspíše můj, protože jste mi oba poskočili směrem ven a odstřelili na mě zeď :D To nikomu za vinu přeci nedávám :) Jen bych rád aby Pete jezdil ohleduplněji to je celé :wink:

DjRaspby

Příspěvek od DjRaspby » 21 led 2014, 19:19

ok já už se v tom nebudu teda hrabat :). A co teda dáme příště? hlasování už běží :)

MalTake

Příspěvek od MalTake » 21 led 2014, 19:37

DjRaspby píše:ok já už se v tom nebudu teda hrabat :). A co teda dáme příště? hlasování už běží :)
asi bych dal rozdělení dle náhonů jednou třeba FWD pak RWD a nebo AWD

Sklenk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sklenk@ » 21 led 2014, 19:47

zdá se mi to, nebo jsou FWD na slicích při stejnejch PP zvýhodněný?
BMW E36 318is M42

shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman » 21 led 2014, 20:15

Je mi celkem jedno jestli se pojedou Vintage JDM nebo FWD, a pokud se pojedou Vintage JDM bude povolen tuning ?
FWD se může jet s ITR DC5

sklenka: jaký myslíš zvýhodnění ? Já jsem si ničeho nevšimnul

Chucky nedojel protože se za Flugplatz vysekal a tam jsem do něj naboural a pak se vyboural ještě za liščí dírou, tak asi toho měl dost :-) já jsem dojel asi se ztrátou 45 sekund a Chucky by měl asi ještě větší ztrátu :-)

Časem můžeme dát závody taky s Kei cars

master88

Příspěvek od master88 » 21 led 2014, 20:49

pokud FWD tak bych to dal bez specifikace auta, stejně se v 90% pojede DC5, EP3, FD2...

ale osobně je mi to jedno, něco naladim tak jako tak snad :) každopádně bych to rád věděl abych si na to vyšetřil chvilku protože o víkendu jsem mimo a přijedu asi až na závody
Honda Civic Type-R EP3, Honda Civic Coupe, Honda Civic EK3 Eco-Vtec SOLD
Honda Civic 2013, Eibach, FN2 wheels, F/R lip; Lexus IS 300h 2014, OEM rocks
Obrázek

DjRaspby

Příspěvek od DjRaspby » 21 led 2014, 20:54

No pravda je že některá auta jsou proti ostatním nepoužitelná v podstatě bez ohledu na tuning...když FF tak bych si chtěl vzít Corollu...ale vím že jestli pojedou Integry a Civicy tak je mi jasný že nemám šanci..bez ohledu na to jak to auto nastavím...už sem jí zkoušel i v GT5...všechno možné...ale pořád hrabala a byla neskutečně nedotáčivá..i na race gumách...ať sem přidával hmotnost tam nebo tam, nastavoval podvozek atd..prostě v závodě nepoužitelná..bohužel...tak nevím no..já bych dal Vintage zase do 450PP a Sport medium....klasika (některá auto jsou slabší tak aby se na to každý dostal...s čím chce)

Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca » 21 led 2014, 21:13

MalTake: Za tu NS promiň, bylo to asi opravdu z frustrace že většinu závodu vedu a pak mě vezmete na rovince, nebude se to opakovat.
"to ti nedává právo, jezdit jako hovado a do nekonečna do všech bourat" tohle jsi snad nemyslel vážně ;)

MalTake

Příspěvek od MalTake » 21 led 2014, 21:30

Peca píše:MalTake: Za tu NS promiň, bylo to asi opravdu z frustrace že většinu závodu vedu a pak mě vezmete na rovince, nebude se to opakovat.
"to ti nedává právo, jezdit jako hovado a do nekonečna do všech bourat" tohle jsi snad nemyslel vážně ;)
to víš... to sem si zas vzpomněl na silverstone s s15 pak nurburgring s korvetou :wink: Nemyslel jsem to tak doslova, pochopitelně ale každýho naštvě když poslední kolo skončí v hodinách, protože ho někdo vytlačí na trávu a tak podobně :) Nechci to už rozebírat, věřím že si inteligentní člověk a že si pochopil co jsem tím chtěl říct :) Nemám nic proti soubojům plech na plech, ale někde je určitá mez, která by se prostě neměla překračovat...

Omluva se přijmá a teď se pojďme soustředit na další závody a spoustu čistých soubojů plech na plech :D

jarka

Příspěvek od jarka » 21 led 2014, 21:33

Opět moc pěkný závody, jen bacha na řevnivost, ať to pak není bezkontaktní nuda :) . Vždycky si vzpomenu na: "Škrtání je závodění, Cole" (super film mých mladších let).
PS: chlapy poraďte mi jaký normální volant k tomu krámu koupit - ideálně ať to komplet zabere co nejmíň místa a dá se hrát z gauče (ať se s vama můžu výhledově taky svízt).
Hairdresser car

Sklenk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sklenk@ » 21 led 2014, 22:53

já bych gumy sport medium zanechal na stálo, podle mě ideálně vyhovujou, racing je nuda a když se utrhnou, je to v háji.... nebo comfort a pár zatáček proklouzat, to by taky šlo :)...
BMW E36 318is M42

shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman » 21 led 2014, 23:25

jarka: někdo má Logitech Driving Force GT, Logitech G27 a nebo momo racing wheel. Klidně si můžeš koupit nějakej použitej
Záleží na tobě kolik za něj chceš dát a jestli chceš spojku + řadičku, nebo jestli ti stačí sekvence. Není moc volantů co podporuje GT6

Když budeš mít čas tak si to tady pročti už se to tu několikrát řešilo :)

master88

Příspěvek od master88 » 21 led 2014, 23:52

tak teda vintage 450pp - jakékoliv auto JDM 1980 a dřív?
Honda Civic Type-R EP3, Honda Civic Coupe, Honda Civic EK3 Eco-Vtec SOLD
Honda Civic 2013, Eibach, FN2 wheels, F/R lip; Lexus IS 300h 2014, OEM rocks
Obrázek

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 22 led 2014, 06:50

master88 píše:tak teda vintage 450pp - jakékoliv auto JDM 1980 a dřív?

taky bych to tak viděl...
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

DjRaspby

Příspěvek od DjRaspby » 22 led 2014, 07:32

Tak OK...dohodnuto...JDM auto do 450PP sport medium gumy a rok výroby do 1980 :) Tak jakou Toyotu si vezmu? :) 2000GT, Celicu, první Supru.... :-D

DjRaspby

Příspěvek od DjRaspby » 23 led 2014, 18:19

ještě jsem přemýšlel co za tratě? Napadlo mě NS, Brands Hatch, Spa (v noci třeba :twisted: ) a Matterhorn...co vy na to?

MalTake

Příspěvek od MalTake » 23 led 2014, 19:52

DjRaspby píše:ještě jsem přemýšlel co za tratě? Napadlo mě NS, Brands Hatch, Spa (v noci třeba :twisted: ) a Matterhorn...co vy na to?
já bych dal asi japan tratě ne ? Suzuka, Fuji atd nevim co tam ještě je ale ty městský nee :-) možná bych dal i nějaký origo GT

DjRaspby

Příspěvek od DjRaspby » 23 led 2014, 19:58

no origo jsme nejeli to je fakt....Ale já bych fakt dal matterhorn (ten nejtechničtější...tam je to hodně o citu a nervech :) ), no jinak klidně grand valley, Suzuku a Fuji..co takhle? :)

DjRaspby

Příspěvek od DjRaspby » 23 led 2014, 22:00

Tak to vypadá, že v neděli budu jezdit s tímto...sice sem to asi 2 hodiny ladil...ale tak jako tak je to o hubu s tím kličkovat na Suzuce...dal sem s ní zatím 2:19,6 . Tak jsem zvědavej, co si za veterány vezme zbytek :)
Přílohy
Syrakusy (den).jpg

Marko448
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marko448 » 23 led 2014, 22:41

Nazdárek kluci, tak jsem tomu taky podlehl a pořídil jsem si PS3. Během příštího týdne pořeším připojení a seženu GT6 a taky bych se k vám přidal. Akorát nevím jaký budou zezačátku ty moje výkony, ale budu se snažit. Zatím lehce trénuji v GT5, tak potom uvidíme. Ale musím říct, že naposledy jsem hrál GT1 a GT2 na PS1 a dost se to změnilo. O hodně k lepšímu, takže se na budoucí souboje s vámi opravdu těším.
BS13 TOUGE
http://bs13touge.tumblr.com

Sold - '91 Nissan 200SX S13 CA18DET
Project - '90 Nissan 240SX Coupe KA24E - ONEVIA USDM
Project Engine - KA24E + T

Skrblík

Příspěvek od Skrblík » 23 led 2014, 22:44

DjRaspby píše:Díky ;) jenom bych to chtělo tu capture card...tou kamerou to natáčet není ono prostě no..
http://www.hobbydiag.cz/profidiag/eshop ... ber-64-bit , nemáš zač :D
Obrázek

Odpovědět