GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Videa uzasny, poklona... Pokud kvalita zavodu nebude upadat, dle zavodu co jsem s Vama zatim jel rozhodne lepsi nez lonska F1 ... Jeste ty videa prodame :DD
BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
Díky
jenom bych to chtělo tu capture card...tou kamerou to natáčet není ono prostě no...i když je pravda že blikání si po minutě už ani nevšimnu...
ale super závody jinak...zkuste třeba do zítřejšího večera sem dát nějaké návrhy/názory - co dát příště, Zatím jsou ve hře tyto navržené varianty:
1) Vintage JDM - JDM auta do roku výroby 1980
2) JDM nebo jakákoli auta dle koncepce (FF,FR,MR,4WD,RR)
3)Super GT / event. GT3
plus mě napadlo že by bylo dobré si možná dát taky nějaký noční závod
Já bych se asi přikláněl k Vintage JDM - láká mě si udělat Toyotu 2000GT nebo starou Celicu
1) Vintage JDM - JDM auta do roku výroby 1980
2) JDM nebo jakákoli auta dle koncepce (FF,FR,MR,4WD,RR)
3)Super GT / event. GT3
plus mě napadlo že by bylo dobré si možná dát taky nějaký noční závod
Já bych se asi přikláněl k Vintage JDM - láká mě si udělat Toyotu 2000GT nebo starou Celicu
Závody byly super, když pominu ten lag na tsukubě, kdy mě auta (peta a dj) odhodily do zdi
Taky mě docela naštvalo, že mě pete(peca) vystřelil v poslední zatáčce na nordschleife, když neměl absolutně žádné právo se mi cpát na vnitřek když já už sem točil pravou a ty si mi to tam prostě poslal a moc dobře si věděl, jak to dopadne! Mě hrozně mrzí, že tě předjely tři auta ve slipstreamu, ale ani to ti nedává právo, jezdit jako hovado a do nekonečna do všech bourat... Tak tě naposled moc prosím... Jezdi trochu ohleduplně nebo začnu jezdit jako ty a věř že tě to potom moc dlouho bavit nebude... Měl si mnoho krásných čistých soubojů a chápu že to člověk někdy přežene, protože tu jsou jistá technická omezení( pocit přenosu váhy, rozhled v kokpitu, lagy atd... ) ale tohle si prostě zbytečně přehnal 
No nevím jak to viděl Pete, ale z mýho videa si na tý Tsukubě mohl vidět, že z mého pohledu jsme se tě ani jeden nedotkli...jestli jsem to byl já..tak sorry..ale já tam nic fakt nepostřehl...jinak čtvrtej závod se mi během ukládání seknul, a o celou práci jsem přišel..ale moc závodění tam ani nebylo druhý kolo ChuCkitoo_CZE ani nedojel, a zbytek jezdil o samotě..ale aby to bylo fér tak tu na rovinu řeknu, že Maltake vyhrál s náskokem asi 20ti vteřin...MalTake píše:Závody byly super, když pominu ten lag na tsukubě, kdy mě auta (peta a dj) odhodily do zdiTaky mě docela naštvalo, že mě pete(peca) vystřelil v poslední zatáčce na nordschleife, když neměl absolutně žádné právo se mi cpát na vnitřek když já už sem točil pravou a ty si mi to tam prostě poslal a moc dobře si věděl, jak to dopadne! Mě hrozně mrzí, že tě předjely tři auta ve slipstreamu, ale ani to ti nedává právo, jezdit jako hovado a do nekonečna do všech bourat... Tak tě naposled moc prosím... Jezdi trochu ohleduplně nebo začnu jezdit jako ty a věř že tě to potom moc dlouho bavit nebude... Měl si mnoho krásných čistých soubojů a chápu že to člověk někdy přežene, protože tu jsou jistá technická omezení( pocit přenosu váhy, rozhled v kokpitu, lagy atd... ) ale tohle si prostě zbytečně přehnal
Dyť jsem psal že na tsukubě za to mohl lag, nejspíše můj, protože jste mi oba poskočili směrem ven a odstřelili na mě zeďDjRaspby píše:No nevím jak to viděl Pete, ale z mýho videa si na tý Tsukubě mohl vidět, že z mého pohledu jsme se tě ani jeden nedotkli...jestli jsem to byl já..tak sorry..ale já tam nic fakt nepostřehl...jinak čtvrtej závod se mi během ukládání seknul, a o celou práci jsem přišel..ale moc závodění tam ani nebylo druhý kolo ChuCkitoo_CZE ani nedojel, a zbytek jezdil o samotě..ale aby to bylo fér tak tu na rovinu řeknu, že Maltake vyhrál s náskokem asi 20ti vteřin.....ty první tři závody byly jasně nejlepší
ok já už se v tom nebudu teda hrabat
. A co teda dáme příště? hlasování už běží 
asi bych dal rozdělení dle náhonů jednou třeba FWD pak RWD a nebo AWDDjRaspby píše:ok já už se v tom nebudu teda hrabat. A co teda dáme příště? hlasování už běží
zdá se mi to, nebo jsou FWD na slicích při stejnejch PP zvýhodněný?
BMW E36 318is M42
Je mi celkem jedno jestli se pojedou Vintage JDM nebo FWD, a pokud se pojedou Vintage JDM bude povolen tuning ?
FWD se může jet s ITR DC5
sklenka: jaký myslíš zvýhodnění ? Já jsem si ničeho nevšimnul
Chucky nedojel protože se za Flugplatz vysekal a tam jsem do něj naboural a pak se vyboural ještě za liščí dírou, tak asi toho měl dost
já jsem dojel asi se ztrátou 45 sekund a Chucky by měl asi ještě větší ztrátu 
Časem můžeme dát závody taky s Kei cars
FWD se může jet s ITR DC5
sklenka: jaký myslíš zvýhodnění ? Já jsem si ničeho nevšimnul
Chucky nedojel protože se za Flugplatz vysekal a tam jsem do něj naboural a pak se vyboural ještě za liščí dírou, tak asi toho měl dost
Časem můžeme dát závody taky s Kei cars
pokud FWD tak bych to dal bez specifikace auta, stejně se v 90% pojede DC5, EP3, FD2...
ale osobně je mi to jedno, něco naladim tak jako tak snad
každopádně bych to rád věděl abych si na to vyšetřil chvilku protože o víkendu jsem mimo a přijedu asi až na závody
ale osobně je mi to jedno, něco naladim tak jako tak snad
No pravda je že některá auta jsou proti ostatním nepoužitelná v podstatě bez ohledu na tuning...když FF tak bych si chtěl vzít Corollu...ale vím že jestli pojedou Integry a Civicy tak je mi jasný že nemám šanci..bez ohledu na to jak to auto nastavím...už sem jí zkoušel i v GT5...všechno možné...ale pořád hrabala a byla neskutečně nedotáčivá..i na race gumách...ať sem přidával hmotnost tam nebo tam, nastavoval podvozek atd..prostě v závodě nepoužitelná..bohužel...tak nevím no..já bych dal Vintage zase do 450PP a Sport medium....klasika (některá auto jsou slabší tak aby se na to každý dostal...s čím chce)
MalTake: Za tu NS promiň, bylo to asi opravdu z frustrace že většinu závodu vedu a pak mě vezmete na rovince, nebude se to opakovat.
"to ti nedává právo, jezdit jako hovado a do nekonečna do všech bourat" tohle jsi snad nemyslel vážně
"to ti nedává právo, jezdit jako hovado a do nekonečna do všech bourat" tohle jsi snad nemyslel vážně
to víš... to sem si zas vzpomněl na silverstone s s15 pak nurburgring s korvetouPeca píše:MalTake: Za tu NS promiň, bylo to asi opravdu z frustrace že většinu závodu vedu a pak mě vezmete na rovince, nebude se to opakovat.
Omluva se přijmá a teď se pojďme soustředit na další závody a spoustu čistých soubojů plech na plech
Opět moc pěkný závody, jen bacha na řevnivost, ať to pak není bezkontaktní nuda
. Vždycky si vzpomenu na: "Škrtání je závodění, Cole" (super film mých mladších let).
PS: chlapy poraďte mi jaký normální volant k tomu krámu koupit - ideálně ať to komplet zabere co nejmíň místa a dá se hrát z gauče (ať se s vama můžu výhledově taky svízt).
PS: chlapy poraďte mi jaký normální volant k tomu krámu koupit - ideálně ať to komplet zabere co nejmíň místa a dá se hrát z gauče (ať se s vama můžu výhledově taky svízt).
Hairdresser car
já bych gumy sport medium zanechal na stálo, podle mě ideálně vyhovujou, racing je nuda a když se utrhnou, je to v háji.... nebo comfort a pár zatáček proklouzat, to by taky šlo
...
BMW E36 318is M42
jarka: někdo má Logitech Driving Force GT, Logitech G27 a nebo momo racing wheel. Klidně si můžeš koupit nějakej použitej
Záleží na tobě kolik za něj chceš dát a jestli chceš spojku + řadičku, nebo jestli ti stačí sekvence. Není moc volantů co podporuje GT6
Když budeš mít čas tak si to tady pročti už se to tu několikrát řešilo
Záleží na tobě kolik za něj chceš dát a jestli chceš spojku + řadičku, nebo jestli ti stačí sekvence. Není moc volantů co podporuje GT6
Když budeš mít čas tak si to tady pročti už se to tu několikrát řešilo
tak teda vintage 450pp - jakékoliv auto JDM 1980 a dřív?
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
master88 píše:tak teda vintage 450pp - jakékoliv auto JDM 1980 a dřív?
taky bych to tak viděl...
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Tak OK...dohodnuto...JDM auto do 450PP sport medium gumy a rok výroby do 1980
Tak jakou Toyotu si vezmu?
2000GT, Celicu, první Supru.... 
ještě jsem přemýšlel co za tratě? Napadlo mě NS, Brands Hatch, Spa (v noci třeba
) a Matterhorn...co vy na to?
já bych dal asi japan tratě ne ? Suzuka, Fuji atd nevim co tam ještě je ale ty městský neeDjRaspby píše:ještě jsem přemýšlel co za tratě? Napadlo mě NS, Brands Hatch, Spa (v noci třeba) a Matterhorn...co vy na to?
no origo jsme nejeli to je fakt....Ale já bych fakt dal matterhorn (ten nejtechničtější...tam je to hodně o citu a nervech
), no jinak klidně grand valley, Suzuku a Fuji..co takhle? 
Tak to vypadá, že v neděli budu jezdit s tímto...sice sem to asi 2 hodiny ladil...ale tak jako tak je to o hubu s tím kličkovat na Suzuce...dal sem s ní zatím 2:19,6 . Tak jsem zvědavej, co si za veterány vezme zbytek 
- Marko448
- Kontaktovat uživatele:
Nazdárek kluci, tak jsem tomu taky podlehl a pořídil jsem si PS3. Během příštího týdne pořeším připojení a seženu GT6 a taky bych se k vám přidal. Akorát nevím jaký budou zezačátku ty moje výkony, ale budu se snažit. Zatím lehce trénuji v GT5, tak potom uvidíme. Ale musím říct, že naposledy jsem hrál GT1 a GT2 na PS1 a dost se to změnilo. O hodně k lepšímu, takže se na budoucí souboje s vámi opravdu těším.
BS13 TOUGE
http://bs13touge.tumblr.com
Sold - '91 Nissan 200SX S13 CA18DET
Project - '90 Nissan 240SX Coupe KA24E - ONEVIA USDM
Project Engine - KA24E + T
http://bs13touge.tumblr.com
Sold - '91 Nissan 200SX S13 CA18DET
Project - '90 Nissan 240SX Coupe KA24E - ONEVIA USDM
Project Engine - KA24E + T
http://www.hobbydiag.cz/profidiag/eshop ... ber-64-bit , nemáš začDjRaspby píše:Díkyjenom bych to chtělo tu capture card...tou kamerou to natáčet není ono prostě no..