Za mě taky doporučuju Driving force GT...a možná i radši jetej než novej...jednak to vyjde na lepší peníze a podle všeho Logitech u poslední generace prý značně snížil kvalitu (neporovnával jsem, jenom jsem to četl/slyšel) Pokud máš něco kolem té dvojky, tak bych se určitě podíval po Driving force GTLibas píše:Chlapáci, s jakými volanty jezdíte??
Jde mi o to, zda jde znát značný rozdíl mezi Logitechem (Driving Force Gran Turismo) za 4k a třeba nějakým za 2 - 2,5k ( např. nějaký Thrustmaster). Do dvou týdnů bych měl začít také jezdit (teprve se budu učit, takže multiplayer zatím nene), takže se ptám, co a jak
![]()
Díkec
GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Jediný, co bych DFGT vytknul je malej volant a malá setrvačnost. Holt si asi brzo nechám udělat redukci a hodím na to normální volant z auta.
jenom trošku OT, ovladač u PS má L2/R2 takový, že je nemusím úplně zmáčknout aby zabíraly? myslím to tak, že můžu dát jenom 30% plynu atd.

jj...je to trigger stejně jako u Xbox ovladačeSkrblík píše:jenom trošku OT, ovladač u PS má L2/R2 takový, že je nemusím úplně zmáčknout aby zabíraly? myslím to tak, že můžu dát jenom 30% plynu atd.
Tak NS po sáhodlouhém nastavování 7:48 a pak Tsukuba v druhém kole 1:02 (se stejným setupem), co dělám blbě? 
Přítlak?Peca píše:Tak NS po sáhodlouhém nastavování 7:48 a pak Tsukuba v druhém kole 1:02 (se stejným setupem), co dělám blbě?
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
master88 píše:Tsukuba 1:03:368...
chlapci jak to děláte :-/
v klidu, zajezdíme si spolu
první nastavení a prvních pár kol a 1:03:04xx
poprvé od neděle co jsem PS3 zapnul... no na lámání rekordů to nebude
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Zkoušel jsem, ale strašně brzdí na rovinkách a ve stoupáních. Asi jsem holt jelito a NS máte líp najetouDjRaspby píše:
Přítlak?
no myslel sem naopak...jestli ho nemáš moc...na tsukubě se hodí, ale na NS už tolik ne
Reknu vam ze je to bida, nedokazu najit optimalni nastaveni ani na jednu trat 
Nejrychlejsi kola- Motegi- 2:11.070, Tsukuba- 1:02.700, NS- 7:55
Nejrychlejsi kola- Motegi- 2:11.070, Tsukuba- 1:02.700, NS- 7:55
ja mam G27 a som spokojny, je tam spojka aj H shifter takze o pozitok z jazdy je postarane, DFGT je vraj tiez v pohode ale toto by mi tam rozhodne chybalo.
na druhej strane v kazdom zavode idem na padla a plyn brzda styl motokara, pretoze je tie straty pri radeni poznat....obcas nejaky misshift a ides dole
na druhej strane v kazdom zavode idem na padla a plyn brzda styl motokara, pretoze je tie straty pri radeni poznat....obcas nejaky misshift a ides dole
Mám G27 a ty pádla pod volantem mě pěkně se*ou. Jinak volent je to super a můžu ho doporučit. Jen si ke svýmu budu muset dodělat ruční brzdu na driftování 
Ja mam taky G27, jezdim jenom s radickou ale nepouzivam spojku protoze mam blbe umisteny pedaly a nemam gumovy nohy 
Padla nepouzivam ani u formule a ani napr. u Ferrari Italia ktere ma 7 rychlosti, takze 1-6 radim na radicce a 7 soupnu padlem
Padla nepouzivam ani u formule a ani napr. u Ferrari Italia ktere ma 7 rychlosti, takze 1-6 radim na radicce a 7 soupnu padlem
chci se zeptat, je každej volant kompatibilní s PS3? mám doma už asi 3 roky nějákej momo racing od logitechu, a zajímalo by mě, jestli mi to půjde nebo si budu muset koupit i novej volant..popř, je to hratelný na ovladači? 

Já myslel že půjdeš radší do Xboxu a ForzySkrblík píše:chci se zeptat, je každej volant kompatibilní s PS3? mám doma už asi 3 roky nějákej momo racing od logitechu, a zajímalo by mě, jestli mi to půjde nebo si budu muset koupit i novej volant..popř, je to hratelný na ovladači?
http://www.gran-turismo.com/cz/products/gt6/ jinak tady je seznam oficiálně podporovaných volantů Gran Turismem 6...asi půjdou i další a nelze tam předpokládám zaručit plnou kompatibilitu (feedback, vibrace...) a možnosti nastavení ovládání atd....
tu bych musel online hrát sám
navíc je tam úplně divná fyzika , málo tratí, míň aut a tou grafikou se tohle všechno nevyváží 

no jestli myslíš Forzu na Xbox 360 tak bych neřekl že je nějak lepší (jenom jsou všechny auta ,,premium")...na Xbox ONE jo...ale rodíl generací to taky není...fyziku má GT lepší o hodně dle mého názoru..a pocit z jízdy taky...o tom je GT...Forza má sice lepší zvuky, ale je to relativní...co sem viděl, tak použili pár zvuků s dali je víc autům (třeba starej Chevelle má stejnej zvuk jako upravená Cobra, Mustang, Charger atd..) - to taky není moc ideální tedaSkrblík píše:tu bych musel online hrát sámnavíc je tam úplně divná fyzika , málo tratí, míň aut a tou grafikou se tohle všechno nevyváží
chápu chápu 
no ještě by mě zajímalo, jestli je to to hratelný i na ovladači?
no ještě by mě zajímalo, jestli je to to hratelný i na ovladači?

Hratelné to samozřejmě je...ale pro mě je to veliká nuda (po čtvrt hodině hraní jsem to vypnul - v době kdy sem byl chvíli bez volantu
), takže bych to řekl následovně: mít Gran Turismo a nemít volant, je jako mít volant a nemít Gran Turismo 
Nordschleife 7:37
Motegi 2:09
Tsukuba 1:01
níž už to asi nedám
níž už to asi nedám
Rusim svoji účastMalTake píše:Nordschleife 7:37
níž už to asi nedám
Zítra je taky denDjRaspby píše:
Rusim svoji účastale motegi sem dal ještě o vteřinu líp
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
tak Tsukuba 1:02:7, NS po nějakých třech kolech 7:59
je to bída, ale víc z toho ovladače asi nedostanu...
je to bída, ale víc z toho ovladače asi nedostanu...
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
jo a barvu mám standardně bílou type r
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz