GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Trinom: Třeba je, třeba není, ale vždy se tam najde někdo rychlejší.
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Zrovna s CRX bych se nebál , že by jsi brzdil provoz... Co jsem viděl ,tak Céra tam jsou ve svým živlu 
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

A proc? Cekals jestli ty bikery sejme nebo ne?turbo32 píše:mozno ste uz niekto videli toto, som sedel ako prikovany ked som to pozeral https://www.youtube.com/watch?v=ZHGakdglyaA
EE8 VTEC jo no, já měl ED9Trautenberg píše:Zrovna s CRX bych se nebál , že by jsi brzdil provoz... Co jsem viděl ,tak Céra tam jsou ve svým živlu
Jinak Toyotka vypadá super, zatim jsem dal v prvnim kole cca 7:45
http://www.youtube.com/watch?v=7C58Uh5NJwI
Nordchleife 7:42
Tsukuba 1:02
Motegi 2:10
Tak abychom to nezamluvili
, takže teď v neděli se teda pojede one make s GT86 a spol...na 450 PP a sport medium..a sice na NS, Tsukubě a pak se uvidí...já jenom abychom si to ujasnili. Zítra taky chci začít ladit už auto 
Taky už jsem si upravil BRZo na 450PP a překvapivě má barvu Honda indy yellow pearl
akorát ladit začnu asi až v sobotu
Já taky jezdím hodně často NS a zapnu si změnu času a počasí a vždycky v noci mě chytne déšt, je to pak sranda když člověk skoro nic nevidí a jede hlavně po paměti
Já taky jezdím hodně často NS a zapnu si změnu času a počasí a vždycky v noci mě chytne déšt, je to pak sranda když člověk skoro nic nevidí a jede hlavně po paměti

tak verze 1.0 je hotová... křídlo by být určitě alespoň podle mne nemuselo, ale vypadá to s nim líp a DF nastavena na 5 tak by to nemělo ani tolik zlobit, ale zkusím pojezdit i bez něj
@Peca: ja som netusil ze ho zbrzdia bikery, len ma dostalo ako si to supuje v tak starom aute.... ze tak by som sa asi neodvazil ist... ten koniec to je uz troska trapas no
BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
ten Maltake dává strašný laťky
Tak po urputném testování jsem se dostal na Severní smyčce na 7:40, Motegi 2:08 a tsukuba 1:02,59..... 
Jinak asi by bylo možná dobrý, kdybychom si rozdělili nějak ty barvy (při replay a tvorbě videí to bude lepší na rozpoznání kdo je kdo)...pokud souhlasíte, tak já mám tu tovární oranžovou metalízu
Jinak asi by bylo možná dobrý, kdybychom si rozdělili nějak ty barvy (při replay a tvorbě videí to bude lepší na rozpoznání kdo je kdo)...pokud souhlasíte, tak já mám tu tovární oranžovou metalízu
DjRaspby píše:ten Maltake dává strašný laťkyTak po urputném testování jsem se dostal na Severní smyčce na 7:40, Motegi 2:08 a tsukuba 1:02,59.....
proto jsem sem hodil screen aby všici věděli jakou barvou nelakovat.
NS za 8:30

Už jsme se svezli, že jo Raspby? Dalo mi celkem zabrat Tvůj čas překonat
Jinak ty časy co tu postujete jsou psycho, já se po úvodním nástřelu tuningu mého BRZ dostal na 7:50. Asi to bude chtít míň aero a víc výkonu
shaman píše:NS za 8:30![]()
Peca: no já se přiznám, že sem moc pokusů neodjel...ale jelo se s ní dobře , jenom by už potřebovala alespoň sport medium gumy
Jsem si řikal twl 7:30 takovej čas to budu muset asi přeladit ještěshaman píše:NS za 8:30![]()
Jo mám červenou barvu
Hvězdný čas jsem zajel s nenaladěným autem a na ovladači
očekávám velké zlepšení
moje bestie:
moje bestie:
zázrak to zrovna není... ono vzhledem ke konfiguraci PS3 je se co divit že GT6 vypadá tak dobře jak vypadáSkrblík píše:zdá se mi to, nebo to GT6 má špatnou grafiku?
ruku na srdce... udělat všech 1200 aut v HD kvalitě nebude nic lehkýho, zatím co forza má o hodně mín aut ale zas všechny HD 

to máš pravdu no..
já jsem bohužel zvyklej na grafiku z PC, takže se mi to GT6 zdá takový zastaralý..

- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Chlapáci, s jakými volanty jezdíte??
Jde mi o to, zda jde znát značný rozdíl mezi Logitechem (Driving Force Gran Turismo) za 4k a třeba nějakým za 2 - 2,5k ( např. nějaký Thrustmaster). Do dvou týdnů bych měl začít také jezdit (teprve se budu učit, takže multiplayer zatím nene
), takže se ptám, co a jak
Díkec
Jde mi o to, zda jde znát značný rozdíl mezi Logitechem (Driving Force Gran Turismo) za 4k a třeba nějakým za 2 - 2,5k ( např. nějaký Thrustmaster). Do dvou týdnů bych měl začít také jezdit (teprve se budu učit, takže multiplayer zatím nene
Díkec
Kup Driving Force, Gran Turismo je hlavně o požitku z řízení a s low-end volantem to imho nebude ono. Krom toho za 2,5k bys ho měl jetý sehnat..
Tsukuba 1:03:368...
chlapci jak to děláte :-/
Já bych to tak neřešil, na mě máš ztrátu ani ne vteřinu - a je přeci jasné že v závodě je všechno jinak...jediné co zůstává je Maltakův půlkolový náskokmaster88 píše:Tsukuba 1:03:368...