GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT6 - pozávoděníčko
dneska to nestíhám :/ dodělávám seminářku do školy a ještě přijela mladá. peklo
ale příště už určitě pojedu 

no kdo se nezúčastnil o hodně přišel...sice jsme byli jenom 3 ale byla to paráda...7 kol na Motegi nonstop jeden velkej souboj s Turbem32...pak stihacka na Brands Hatch končící za soumraku...paráda..kdyby nás bylo aspoň 6 tak by to nemělo chybu...udělám nějaký fotky na ukázku 
dobre bolo, dufam ze nabuduce nas bude viac. prvy krat som pouzil funkciu fotak tak berte s rezervou

Bylo to dobrý, hoši
hezký obrázky ze závodu a nejlepší je tenhle, přesně je tam vidět jak mi to na Brands Hatch šlo

hezký obrázky ze závodu a nejlepší je tenhle, přesně je tam vidět jak mi to na Brands Hatch šlo
ale nikdo neví jestli si o dvě zatáčky pozadu nebo skoro o kolo před

Nedokážu to ještě přesně potvrdit..ale pokud to půjde, tak bych dal další závod v pátek večer 
tak jsem včera konečně dokončil ty 2 třídy s licencema abych mohl online a hned sem si koupil svůj oblíbenej "ring machine" BMW M3 CSL
a šoupnul na něj setup z GT5....ovšem auto se stim setupem chová naprosto odlišně než v 5tce
.... nějaký rady? 

No kupodivu já jsem si udělal Supru MK3 a se stejným setupem se chová docela stejně. I když nevím jak přesně se to projevuje u tebe - jaké jsou rozdíly - tak bych řekl že celkově pneumatiky mají vyšší přilnavost než v GT5, tak zkus o stupeň horší gumy než v GT5...ja to poznal hlavně na GT86...i comfort soft gumama drží dost..tak zkusím comfort medium a uvidíme:)
v 5tce byla M3jka stimhle setupem celkem jako jezdit na jehňátku
i když o proti 5tce jí trošku narostl výkon 492 HP/1153 kg čiště postaveno pro 550pp online závody, tak se chová jako auto satanovo
dřív neodpouštělo až na úplný hraně ale ted kope i při menší chybě i v nízký rychlosti 

Ja si zase koupil m3 e92 ale omylem nejakou tuGT6 serii s kridlem a taky sem se divil jak se chova....
Jsem pro. Dnes posledni test v patek muzeme dat.... Jak se nakonec teda domluvily pravidla, abych edel jestli neschanet auto?
Max 500 pp nebo 300 hp
Tuning prohibited, nebo povolenej?
Jsem pro. Dnes posledni test v patek muzeme dat.... Jak se nakonec teda domluvily pravidla, abych edel jestli neschanet auto?
Max 500 pp nebo 300 hp
Tuning prohibited, nebo povolenej?
BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
no minule jsme jeli s JDM autama na sport hard gumách bez tuningu a limit 480PP..na každou japonskou sériovku okolo 300HP to stači...samozřejmě to můžeme udělat jinak ale dle mých zkušeností ( i kolegů snad) byl souboj Supra MK4 a 2x RX7 dost vyrovnanej a napínavej
, jan jsem si říkal, že nám v roštu chybí nějaké to Zetko, Evo nebo Impreza 
kluci a co takhle dát race v GT5?tam by se našlo asi více lidí 

touge-project.cz
já už ho nemám..dal sem ho protiúčtem za GT6 
souboj JDM aut je dobrej, RX7 vs. Supra jsou vyrovnany auta ale příště si vezmu NSX-R 
GT5 nevím jestli jde, někde jsem četl že pozastaví servery aby na nich mohla jet GT6. Když to půjde tak můžu dát i GT5
GT5 nevím jestli jde, někde jsem četl že pozastaví servery aby na nich mohla jet GT6. Když to půjde tak můžu dát i GT5
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
taky se s váma svezu, ale včera jsem vše zabalil ( holt je to ofiko ježíšek pro smráďata ) a když bude rozumná vánoční prémie, tak pořídim G27... bez něj je to bída... nikdy jsem konzole neměl a tak si na ten přiblblej ovladač těžko zvykám
tak že po novém roce budu ready se svou NSX-R
tak že po novém roce budu ready se svou NSX-R
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Pravidla co jste jeli znej dost v pohode... Kyz ja nevim ty ctyrkolky na velkejch okruzich... Ae zase v serii budou fungovat i tam, tonje cajk... Z me ale rx7 nebo godzilla 
BMW E36 318is M42
GT5 fachci zatial normalne takze sa da v pohode zajazdit a myslim ze to ide aj tak na rovnakych serveroch lebo cislo lobby zacina stale rovnako. ja som skusal evo IX a RX7 na to motegi pred zavodom a to evo je nedotacave. so zadokolkami sa ide omnoho lepsie i ked evo malo lepsi cas, skyliny mi pridu lenive a tiez nedotacave dost
tak tady vám představuju moje "ring machines"
Jedno je klasika z GT5 do 550pp NSX Type-R ´02 a jelikož mě M3 CSL dost zlobila tak sem ji nahradil Godzillou R33 V-spec. Obě auta maj setup pro online street legal (550pp) závody. I když mě GT6 dost trápí ohledně nastavení podvozku, tak jsou obě auta celkem dobře nastavený, teda aspoň pro mě
Když by jste chtěli tak sem případně můžu hodit oba setupy 

Naposledy upravil(a) ALTARiN dne 17 pro 2013, 19:16, celkem upraveno 1 x.

To se mezi Vámi nenajde ani jeden příznivce 350Z/370Z ?
jinak na motegi asi ne..ale třeba to Brands hatch by mohlo být pro 4x4 dobré, jsou tam slepé zatáčky a horizonty..tam se stabilita čtyřkolky hodí
je pravda že na Motegi by asi moc konkurence schopné nebyly...i když R33/R34 asi jo 
abych pravdou řekl, tak v GT5 jsem měl imprezu coupe 22b STi která měla 531 koní a 1039kg a neměl sem do 550pp problém ani na Monze
ale je fakt, že jsem dneska R33 zkoušel na Monze, a je moc pomalá na top speed
ale zas dost odpouští, sedí jak přibitá a v zatáčkách je i na váhu dost hbitá
řekl bych, že pro začátečníka je dobře nastavená R33 dobrej začátek

Můžeme dát taky závody kdy budeme mít všichni stejný auta např. BRZ/ GT86
Jinak se mi taky nejlíp jezdí se zadokolkama hlavně NSX-R, RX7, S2000 atd...
ALTARiN: dobrá volba aut ale NSX-R by měla být bílá
Jinak se mi taky nejlíp jezdí se zadokolkama hlavně NSX-R, RX7, S2000 atd...
ALTARiN: dobrá volba aut ale NSX-R by měla být bílá
Shaman: nevim proč, ale na hondách se mi červená prostě líbí
asi to bude tím, že jsem měl červenou Del Solku 
jinak jak tu všichni píšete, že se vám nejlíp jezdí se zadokolkama tak u mě to tak neni, až na NSX a dřív M3 CSL preferuju AWD, asi sem lama

jinak jak tu všichni píšete, že se vám nejlíp jezdí se zadokolkama tak u mě to tak neni, až na NSX a dřív M3 CSL preferuju AWD, asi sem lama