Já ji mám ještě taky
(Zrovna dávám tu GT3 jak píše eso výše
Moderátoři: Amigo, riderhenry

vsak jsem nepsal, ze seriova m3 da porscheJason píše:to ale moc seriová m3 neni
jo onboard mam, sice jeste kdyz to byla uplna seriovka, ale i presto to stacilo na cas 8:25....ale je to onboard z telemetrie, takze zaber i na ridice a tvarim se tam tak debilne, ze to nemuzu publikovatRiCi píše:eso úpravy masakr,máš onboard z ringu???
tys byl s nama jen jednou? ja bych klidne prisahal ze nekolikrat....njn cerny ctr jako cerny ctrjarka píše:Jsem byl na ringu jen jednou, ale už nějaký čas před tím jsem ho jezdil v BMW M3 challange a už prakticky v prvním kole jsem nikde nějak extra nebloudil. Až mě to samotnýho překvapilo jak pěkně to odpovídá realitě (dokonce i nějaký ty nerovnosti co jsem si pamatoval odpovídaly). Myslím, že zrovna tuhle trať je dobrý nastudovat dopředu (podle mě pro stopu ideál). Hlavně i na tom simulátoru je to pecka.
To samozřejmě, ale ta trať jej na druhou stranu dává, i když na stopky případně nekoukámeso píše:pozitek jde prece ruku v ruce s casem ne?
Tak s tím good luckImolaRed píše: ...samozřejmě nejlépe tam v okolí koupit malou chaloupku - myslím, že je to ideální místo pro rekreace

Neproháněl jsi náhodou na nějakým trackday červenýho Caterhama?Butcher píše:asi 3,5 roku pokud dobre pocitam
spíš psychicky drtil, než prohánělScott píše: Neproháněl jsi náhodou na nějakým trackday červenýho Caterhama?