Video JDM Meeting FORUM... čo vy na to?

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
Winie

Re: Video JDM Meeting FORUM... čo vy na to?

Příspěvek od Winie » 28 bře 2012, 22:33

tady nejde o vykon v konich, ale to video by melo ukazat o cem tohle forum jeste porad je. To video od awatara je dobry jako inspirace. z nej bych vytahnul namet a styl, ale taky to video musi mit podtext, kterej je zas krasne videt u toho promo videa s tou NSX. Idealni by podle me bylo nejaky propojeni tehle dvou stylů. Ty garazovy videa jsou pekny, ale me to spis patri k lidem ktery uprednostnujou vzhled
Obrázek

marko daytona11

Příspěvek od marko daytona11 » 28 bře 2012, 23:40

SeeJ. píše:Noo, ten nápad se mi líbí, a klidně bych se ujal natáčení, či spolupracoval s někým kdo by do toho šel :)

Jen pro zajimavost kdo neviděl moje první testovací video s novou hračkou: http://vimeo.com/38704604
SeeJ to video je velmi dobre! Je tam ten cit pre pohib rychlost atd a hlavne perfektny obraz. Ja sice sa dotoho velmi nevyznam, ale co tak letmo som zachytil tak vraj cim rychlejsie dokaze snimat kamera, tak tym je spomaleny obraz plynulejsi alebo taketo cosi. to by bolo dobre. neviem ci je to aj ta tvoja hracka ale rozhodne je to perfektne a ked vas tu je viac s takymito strojmi tym lepsie :P Si myslim ze urcite vo videu nesmie chybat okruh. Asi by bolo dobre to rozvrhnut na nejake dni cca 2-3. v jeden by sa tocilo na okruhu a dalsie na urcenych miestach po CR. Mohly by sme to brat ako nase JDM zaujimave zrazi :smt006 :smt003 . Napad co sa tyka obsahu by som aj nejaky zaklad mal, ale je to zaklad zakladu. Urcite aby vystihoval forum a ludi z neho. To ako asi kazde z nas ovplivnil zivot s japoncom (autom :mrgreen: ), aby vystihovalo to performace, silu a krasu japonskych aut v zaujimavich miestach v CR. Velmi by bolo dobre to urobit a prepojit z ludmi ako je napr v tom prvom videu napr ten tipek z mobilom ako zamrzne, ten basketbalista, ludia na ulici, to ako tam njekto hraje na klaviri a husliah.dalej ten kontrast videa, tych farieb a velmi sa my paci ten efekt s prachom v tej garazi. Myslim si ze to vsetko tomu videu a autu dodava ludskost, zivot a mne osobne aj ako sa to u nas vravi.. husiu kozu, alebo zimomriavky na chrbte :) . A to ako tie tvari japan aut ked sa objavia na uliciah miest nutia koloiducich zastat a vnimat len to co sa pred nimi zjavilo a v tej chvili ide vsetko ostatne nabok. Akobi sa spomalil cas a ste len vy a to auto a nic ine akoby neexistovalo.... Inak mam dotaz co je ta sestka? :oops: :roll: . Zatial co ma napada obsahu, alebo scenaru ci ako tomu nadavat, tak ma zatial napada toto, ale este neviem ako by mal vyzerat zaciatok a ako by to malo byt zoradene v poradi: Mohlo by to vyzerat aj cca takto. Vodici, teda ludia ktori maju tieto auta su najskor zachyteni ako robia nieco bezne zo zivota a potom sa zastavia zamyslia ( malo by to vyzerat ako keby dostali na nieco chut), nechaju vsetko tak.. to co prave robia a kracaju... nejaky zaujimavi zaber na kracajuceho cloveka ako smeruje k svojemu autu (to by bolo pri vsetkych zucasnenich aut a ich majteloch)...nastupia nastartuju a vyrazia... potom nejake spomalene zaberi na auta ako idu po ceste v nejakom zaujimavom prostredi.. ( myslim nieco ako keby isli skor po vonkajsich cestach a smerovali k mestu. To by bolo podla mna jedno ake auto ku ktoremu. dolezite by bolo aby bolo vidiet ako ide k mestu).. zaberi ako vchadza do neho... zaberi ludi ako keby zamrzli a sustredili sa na auto.... niektore auta by sa mohli stretnut na krizovatke, pripadne od stretnutia pokracovat spolu...( ale tak max skupinky po 2-3 auta).. potom nejak aby bol strich ( neviem co medzi tym ) a ak viete o nejakej vetcej podzemnej garazi.. strih do tej garaze a najlepsie aby to zacinalo v sere. uz by tam boli vsetky auta.. zaujimave zaberi na ne.. aby zaberi presli cez vsetky auta.. potom postupne sa zacnu zapinat svetla aut za radom..do toho by mohli startovat a to by mohla byt dobra zvukova kulisa... auta by zacali zaradom vychadzat z garaze von... este par zaberou ako idu ako velka masa cez mesto avsetci ludia sa otacaju a jednoducho čumia... potom strih na okruh a potom nieco zaujimave aby sa dialo tam, ale to este ma nenapada ze co okrem toho ako vsetci by sa ako skupina prehanali po drahe (tu by mohla byt zmena v tempe vide a byt to trosku sialenejsie a aj s hudbou takou rychlejsiou (njeco ako je tu http://www.youtube.com/watch?v=YiQ6Fcyi ... ata_player) awatar dobri napad :smt003 ... no dalej este neviem :arrow: :roll: ... To vsetko by malo mat nejaku zaujimavu hudobnu kulisu doplnenu o okamzikove zvuky z videa a pripadne nejak zaujimavo urobeni hovoriaci hlas v niektorich pasaziach...
čo vi na to? mozno trochu strelene, alebo VELMI :smt005 :smt003 :lol:

PS:Ospravedlnujem sa za negramotnost textu, ale jak sa vravi dostal som slinu a kopla ma muza tak som to tu sipal :mrgreen:
PS2 : Speedy ma tiez dobri napad. Takto by to mohlo koncit. Predctavenie kazdy kto co ma a tak :smt006
DAYTONA racing
Obrázek

Kandry

Příspěvek od Kandry » 29 bře 2012, 01:08

Já bych spíše natočil něco ve smyslu tohoto http://www.youtube.com/watch?v=clqp8-djyX0

Awatar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Awatar » 29 bře 2012, 06:33

SIDEWAYS.cz
S15 - JDM
@awatardk

SeeJ.

Příspěvek od SeeJ. » 29 bře 2012, 12:33

ON MÁ KAŽDÝ Z NĚČEHO TROCHU PRAVDY, od každého se hodí něco....

Každopádně souhlasím s: Qualem, točit točit točit, každej záběr se dá někdy použít
Speedy: má pravdu v tom co by tam mělo být
Awatar a Kandry: dobrá inspirace, něco takového by se mi líbilo

Co se týče točení a následně renderu a produkce, nic jednoduchýho a (když to přeženu) je to na stovky hodin práce.... Takže to chce promyslet, udělat nějakou osnovu podle které to natočit...
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954

Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power

speedy_s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speedy_s » 29 bře 2012, 12:42

Mě se poslední dobou docela zalíbil projekt FO Nordic Doku od felgenOutlet.
Udělaly 5různejch dílů o majitelích a jejich autech a dali to do nějakýho hlavního menu s odkazama na různá videa
http://youtu.be/tjw7S8WNxeI
Naposledy upravil(a) speedy_s dne 29 bře 2012, 15:10, celkem upraveno 1 x.
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S

marko daytona11

Příspěvek od marko daytona11 » 29 bře 2012, 14:34

Kandry píše:Já bych spíše natočil něco ve smyslu tohoto http://www.youtube.com/watch?v=clqp8-djyX0
Ja hlasujem za TOTOOooo!!!!!!!!!!!!! :smt007 :smt006 :smt002 :smt003 to je presne to co by vystihovalo toto forum
DAYTONA racing
Obrázek

Xcriss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xcriss » 29 bře 2012, 16:34

Myslim, ze by do toho jeste mohl rpomluvit JayJay, ma se svym autem docela profi video:
http://www.youtube.com/watch?v=37Yx3v88tdQ

Jeste me napada - tocit, tocit, tocit - treba vybrat nejakeho kameramana na nejakem miste v CR - Praha, Ova, Brno, Vysocina... A kazdy by natocil s tim, kdo by byl zrovna nejbliz... Pak to nejak poskladat z toho, co bude :)
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET

SeeJ.

Příspěvek od SeeJ. » 29 bře 2012, 16:51

speedy_s píše:Mě se poslední dobou docela zalíbil projekt FO Nordic Doku od felgenOutlet.
Udělaly 5různejch dílů o majitelích a jejich autech a dali to do nějakýho hlavního menu s odkazama na různá videa
http://youtu.be/tjw7S8WNxeI
Dost dobré;)
SeeJ. Photography

JAY-JAY

Příspěvek od JAY-JAY » 29 bře 2012, 17:23

tak ten můj kamarád točí pro VaG mafii, takže udělat video by udělal. Ale je to zase ten problém, je z Ostravy. Napadá mě ještě jedna věc.. Kluci z Prahy a okolí by se domluvili, sehnali nějakého člověka, který má slušnou kameru a natočí něco. Poté další jedinci z Moravy, Slezska a okolí se sejdou a natočí např. nějaké záběry (třeba SeeJ.) a dohromady se to uploadne někde na server - uloz.to. A ten můj kamarád, popřípadě SeeJ, který se jeví velmi slibně to dotáhnou do úplného konce alias sestříhají a vytvoří video.

tady videa co děla : http://www.youtube.com/user/MidasTKOZ
btw: jeho nejnovější práce cca 4hod. staré http://www.youtube.com/watch?v=Vl6jVyKH ... e=youtu.be

edit: až teď jsem si přečetl co řekl Xcriss a mám stejný nápad. viz co píšu
- Toyota Celica GT 2002 - 225/40 R18 Michelin Pilot Sport 3, invidia exhaust, DC sport header, Dbilas Dynamic,fidanza flywheel, INJEN cold air intake, short shift, other VVT-i ventil (-500 ot/min), EBC turbo groove discs, weitec suspension etc..

Kousmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kousmen » 29 bře 2012, 17:42

Awatar píše:Já sem určitě pro a můžu kdyžtak pomoct něco natočit, mám Canon EOS 550D a GOPro Hero2, jenom mam trochu problem s časem na střihání a konečnou úpravu.

Jinak mam osobne radši videa, který nejsou až tak vyumělkovaný jako jsou ty na začátku.

Třeba videa tohohle typu stačej a jsou fajn (s tim, že s dnešní technikou lze dosáhnout daleko větší kvality):
http://www.youtube.com/watch?v=jHSiyiy8 ... ata_player
Tak můžeme natáčet materiál společně. Mám na to taky kvalitní náčiní EOS 550D + objektiv 17-40mm. Bohužel stříhání a veškerou postprodukci by musel dělat někdo jinej. Na to programy nemám. Kluk co točil ty feliny by to mohl udělat. Šikovnej chlapec. :P

petan_250

Příspěvek od petan_250 » 29 bře 2012, 20:15

Napad se mi libi, takovy uvodnik by neuskodil :)

mych par napadu:

- par zaberu z osobniho zivota jak se prolina s JDM, napr speedy posila kamen (curling) a plynule prejde zaber na auto
- zabery z dilny, jak nekdo lezi pod autem a hrabe se pomalu vyjede z pod auta a odchazi si napr pro klic a pricemz hladi blatnik auta (vse zpomalene)
- listovani a diskuze nad casopisem s JDM tematikou (ted jich rozdistribuji po clenech dost a dost :smt006 )
- ranni vstavani aby se clovek mohl v klidu projet po prazdnych silnicich
- sraz, nametu bude spousta, me by se libilo podepisovani se na Koudyho blatnik na Civic a zabery jak Civicu blatni sekne :)
- cekani ve fronte na okruh?
- spolecne jizdni zabery
- rozcileny borec je moc dobry napad, tech par zaberu bych s nim dal take (kdo se hlasi? :) )
- zaber na hromady novych dilu (staci krabice) doma v pokoji ci na posteli
- co zavod na kolech viz posledni sraz v Albrechticich a prolnout to se zavodem aut?
- zabery na 6 borcu sledujicich za deste v S13 nejaky film? ;)
- zpomaleny zaber zezadu na blondynku vystupujici z auta .... otoci se a je to vysmaty Maca :D
- zabery z motokar?
- par clenu ma nyni auta ve stadiu rozborky ....
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?
Obrázek

Pallas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallas » 29 bře 2012, 20:29

Nabizim plameny z vyfuku :-)
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE

speedy_s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speedy_s » 29 bře 2012, 21:23

petan_250 píše: - zpomaleny zaber zezadu na blondynku vystupujici z auta .... otoci se a je to vysmaty Maca :D
Víc neni třeba! :lol: :lol: :lol: :lol:
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S

Lubosh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubosh » 29 bře 2012, 21:59

Tohle video má podle mě všehno co potřebujeme :-)

http://www.youtube.com/watch?v=wmMir6frUI8
GXE10

200sxfabi

Příspěvek od 200sxfabi » 29 bře 2012, 22:08

Luxusní video :oops:

Woyta

Příspěvek od Woyta » 29 bře 2012, 22:40

Hromada dilu vsude mozne? Neni problem :D
Trosku umyslne udelam bordel a rozhazim dily vsude mozne.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)

On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)

marko daytona11

Příspěvek od marko daytona11 » 29 bře 2012, 22:48

Inšpiracie je tu rozhodne veľa a to veľmi dobrej :D len to nejak skomletizovat, skonkretizovať. S tym problemom ohladne tych vzdialeností a riešenia ma pravdu JAY-JAY.
Akurat ten okruh by sme mohli dat nejaky zrazik všetci :smt003 . Inak fakt si pozrite toto video cele http://www.youtube.com/watch?v=clqp8-djyX0. Je tam všetko čo sa popisalo tu, aby video obsahovalo: ukažka aut, ludi, to ako ludia pracuju, alebo pracuju na aute to niečo ako pisal petan_250 a spojiť to s jeho napadmi. Akurat by po tom videu mohlo nasledovat. napriklad ak by sme sa stretli niekde na okruhu, tak tam by sa mohla natočiť čast s tym predstavenim každeho s jeho autom...
DAYTONA racing
Obrázek

Xcriss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xcriss » 30 bře 2012, 00:56

petan_250 píše: - zpomaleny zaber zezadu na blondynku vystupujici z auta .... otoci se a je to vysmaty Maca :D
:mrgreen: tohle me naprosto rozsekalo, ale napad dobrej :lol:

A jeste treba obdobny konec jako tohle :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=dXcWYluLFms 6:40 :mrgreen:
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET

SeeJ.

Příspěvek od SeeJ. » 30 bře 2012, 12:38

SeeJ. Photography

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 30 bře 2012, 19:00

speedy_s píše:udělal bych nějaký rozhovory, kdo jsme co máme, a nějaký záběry + nějakej rozjezd/průjezd, prostě takový představení kdo jsme :D
Souhlas, od každé značky vybrat vhodné auto a něco spáchat...hlavně netočit na jednom místě všechny auta, a zakomponovat do toho nějak body od Petana :smt004 Úplně by to stačilo si myslím.

petan_250

Příspěvek od petan_250 » 30 bře 2012, 20:40

kdyz Mazdu tak vsichni spolem :wink: a nebo vzdy skupinu dle typu ale sam bych byt nechtel ....
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?
Obrázek

marko daytona11

Příspěvek od marko daytona11 » 30 bře 2012, 20:53

petan_250 píše:kdyz Mazdu tak vsichni spolem :wink: a nebo vzdy skupinu dle typu ale sam bych byt nechtel ....
Souhlas :smt002
DAYTONA racing
Obrázek

Lubosh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubosh » 30 bře 2012, 21:06

ale já mám hnusný kola :-/ nemůžu reprezentovat
GXE10

marko daytona11

Příspěvek od marko daytona11 » 30 bře 2012, 21:13

Lubosh píše:ale já mám hnusný kola :-/ nemůžu reprezentovat
zaberi sa daju urobit hocijake :smt002 a pri jazde, ked sa auto bude hybať je to jedno ake maš :)
DAYTONA racing
Obrázek

Odpovědět