GT86
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT86
Nijak zvlast me to neoslovuje, ale kdyz uz, tak radeji BRZ (pocitam, ze technika je stejna, resim ted jen design).
[b][color=red]JDM wheels[/color][/b] http://picasaweb.google.com/LukaashCR/WheelsForSale#
Mě se ta TRD verze teda vůbec nelíbí... A na tom, že je ten sériovej model vysoko a má to hnusný kola neni nic špatnýho. Místa pro práci podvozku neni nikdy dost a kdo bude chtít, ten si na to koupí nižší podvozek a hezčí kola (a podle japonskýho staff manualu by vám s výběrem dílů měl servisák v Toyotě dokonce poradit).

- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Mne se to naopak libi jeste vic nez koncept. Mozna bych se i odvazil rict, ze je to nejhezci auto "za normalni penize". Ale mozna je to taky tim, ze za tim vidim tu filosofii a techniku. Uz v nejakem predbeznem svezeni v autocaru to hodnotili hodne kladne a myslim, ze neni moc duvod jim neverit - nizke teziste, idealni koncepce, atmosfera a predevsim pak zamereni na zabavu, ne trhani rekordu nebo vsestrannost. Kdyz uvazim, kolik stoji 370Z, nemluve asi o provozu, a kolik stoji MX-5 (obavam se, ze Mazda bude mit problem)... Ja bych si ale vsadil, ze ji moc casto nepotkame. Nema to znacek audi, neprodava se to s dieslem, ani nejakym "pruznym" TSi apod. Nemluve o tom, ze tady na to clovek potrebuje pracovat 5 let, ne 5 mesicu jako v USA... Kdo vi, jak by vypadal zdejsi vozovy park, kdyby pomer ceny k prumernym mzdam byl stejny, jako treba v USA
Taky jsme cetl, ze by mela stat vyrazne vic, nez se cekalo a ze v USA bude stat zhruba polovinu - to ale neni az takove prekvapeni, vzdyt podobne je to (nebo alespon bylo) i u dalsich sportaku z JPN, ne?
Takhle od stolu bych sel do Subaru - k Toyote nemam zadny vztach, vzdycky si vybavim akorat to pos*ane Aygo, ktere fakt nesnasim
Takhle od stolu bych sel do Subaru - k Toyote nemam zadny vztach, vzdycky si vybavim akorat to pos*ane Aygo, ktere fakt nesnasim
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Presne tak - RX-8 je podle rady lidi taky dost vysoko, ale kdyz jsem videl rozhovor s designerem RX-8, tak long-stroke podvozek byl zamer. Nebylo to primarne myslene za okruhy, ale na zabavu na okreskach. A ani na tom okruhu to neni uplne k zahozeni, kdyz o tom premyslim, tak by mozna stacily jen trosku tuzsi pruziny/stabilizatory.Spitfire píše:Mě se ta TRD verze teda vůbec nelíbí... A na tom, že je ten sériovej model vysoko a má to hnusný kola neni nic špatnýho. Místa pro práci podvozku neni nikdy dost...
Spis jsem zvedavej, jake bude prijeti v komunite
RX-8 taky nebyla/neni zadnej trhac asfaltu a vsichni se dneska muzou zblaznit, ze ma malo koni a ze 350Z/370Z jich ma vic - no boze (i kdyz je pravda, ze tak 300PS by ji sluselo
Tady to vypada, ze Toyota si chce aftermarket hyckat (a primo pocita s tim, ze to budou lidi upravovat), ale pak si nejsem uplne jist tou (planovanou Evropskou) cenou...
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Myslím si ze evropa muže na nějakou podporu aftermarketu zapomenout. Minimálně ta střední. Není tu dostatek inteligentních lidí aby kupovali auta s touhle koncepci a filozofii. Podívejte se prodeje ganesisu, kteréj je za polovinu ceny ttcka a stejně se audi prodává mnohém víc. S tou amerikou bych to taky neviděl az tak divoce. Většina aut je tam na trhu v mnohém horší vybave a často i stavěna z horších komponentu. Tím netvrdím ze to bude případ 86.

uz jsou tady prvni upravy
tady je toho vice http://jonsibal.com/blog/2011/11/trd-sp ... ackage-86/
N1 uz vypada o neco lepe, jen bych ty kola videl jeste trochu ven a cele auto niz
tady je toho vice http://jonsibal.com/blog/2011/11/trd-sp ... ackage-86/
N1 uz vypada o neco lepe, jen bych ty kola videl jeste trochu ven a cele auto niz
93´Rx-7 FD
- RainbowSeven
otázka zda je auto vysoko, nebo není a pokud je, tak má automaticky perfektní podvozek, je trochu rozporuplná.
auto může dobře vypadat, může mít dlouho dráhu pružin a tlumičů, ale nemusí mít kvůli tomu zákonitě 10 cm, od blatníku ke kolu.
že je dneska móda dělat blatníky otevřený jak kráva, je debilita designérů. trend...nasadíme na to aspoň dvacítky (samozřejmě za tučný příplatek), ať to k nečemu vypadá je fakt mimo. jde to přece udělat i jinak.
auto může dobře vypadat, může mít dlouho dráhu pružin a tlumičů, ale nemusí mít kvůli tomu zákonitě 10 cm, od blatníku ke kolu.
že je dneska móda dělat blatníky otevřený jak kráva, je debilita designérů. trend...nasadíme na to aspoň dvacítky (samozřejmě za tučný příplatek), ať to k nečemu vypadá je fakt mimo. jde to přece udělat i jinak.
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Tu vejšku auta bych fakt viděl jako ten nejmenší problém, kdo bude chtít, ten si to dá na zem...

- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- RainbowSeven
u tohoto auta nad jiné platí, že kola dělají auto. tohle se mi líbí moc
Nissan 350Z - 2004
Abych to uvedl na pravou miru...
Od doby, co vysel koncept, jsem ocekaval malej a lehkej sportak. Tohle dost nabobtnalo, hlavne do vysky...
Takze kdyz uz tohle, tak pujdu do BRZ a zustanu vernej svoji oblibeny znacce
Od doby, co vysel koncept, jsem ocekaval malej a lehkej sportak. Tohle dost nabobtnalo, hlavne do vysky...
Takze kdyz uz tohle, tak pujdu do BRZ a zustanu vernej svoji oblibeny znacce
01'Toyota MR2 Roadster
00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

Jediny rozdil je cervena bocni odrazka (Scion - USA), jinak mi prijdou stejny s evropskymi GT-86 a BRZ.
[b][color=red]JDM wheels[/color][/b] http://picasaweb.google.com/LukaashCR/WheelsForSale#
ja nevim ja bych nedrzkoval a muzem byt radi ze je dnes nekdo ochotnej takovy auta vyrabet- just for fun
a ne jen ty prakticky krabice nebo luxusni super auta
a Pepo nic ve zlem ale podle me je to hezci nez Z33
a Pepo nic ve zlem ale podle me je to hezci nez Z33
GXE10
BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza