GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
Re: GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
tak já mám letitej logitech momo ( v době kdy jem ho kupoval to byla špička ) ale už nefunguje jek by měl a navíc se připojuje přes sériák, tak že mám smolíka... jen čekám, až se hecnu na tolik, že koupim G27 
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
já mám momo na usb
jo hoši já jsem na tom podobně. nsx, rx7, s2000 jsou rychlý v zatáčkách ale na rovince v nich dám nejvíc 245 km/h, raspbyho supra tam dá 285 km/h a to je velkej rozdíl a nejlepší čas z tech tří jsem měl s nsx a to nějakých 7:41.xxx.
Udělal jsem si Evo IX a s nim jsem zajel něco kolem 7:36.xxx ale není to s nim taková zábava jako s nsx a rx7, tak ještě nevím s čím pojedu
Udělal jsem si Evo IX a s nim jsem zajel něco kolem 7:36.xxx ale není to s nim taková zábava jako s nsx a rx7, tak ještě nevím s čím pojedu
bohužel ten výpočet PP je poměrně zarážející jelikož pro různé tratě by vlastně měl být jiný... na NS je potřeba auto co je sice těžší ale víc kroutí, abys právě mohl jezdit jako rapsby se suprou protože i když budeš sebevíc dobrej v zatáčkách nenaženeš tolik jako on na tý rovince když jede o 40-50kmh víc než ty :-/shaman píše:jo hoši já jsem na tom podobně. nsx, rx7, s2000 jsou rychlý v zatáčkách ale na rovince v nich dám nejvíc 245 km/h, raspbyho supra tam dá 285 km/h a to je velkej rozdíl a nejlepší čas z tech tří jsem měl s nsx a to nějakých 7:41.xxx.
proto jsem postavil tu R33ku. Imho bych zkusil příště nějakou menší trať a 450pp
Tak to ti radši nebudu říkat jakej čas jsem zajel jáshaman píše:jo hoši já jsem na tom podobně. nsx, rx7, s2000 jsou rychlý v zatáčkách ale na rovince v nich dám nejvíc 245 km/h, raspbyho supra tam dá 285 km/h a to je velkej rozdíl a nejlepší čas z tech tří jsem měl s nsx a to nějakých 7:41.xxx.
To je úplně jedno, bude to úplně ta samá situacemaster88 píše:bohužel ten výpočet PP je poměrně zarážející jelikož pro různé tratě by vlastně měl být jiný... na NS je potřeba auto co je sice těžší ale víc kroutí, abys právě mohl jezdit jako rapsby se suprou protože i když budeš sebevíc dobrej v zatáčkách nenaženeš tolik jako on na tý rovince když jede o 40-50kmh víc než ty :-/
proto jsem postavil tu R33ku. Imho bych zkusil příště nějakou menší trať a 450pp
Pochlub se a jaky budes mit auto ?MalTake píše:Tak to ti radši nebudu říkat jakej čas jsem zajel já
Pánové klid
, závod je úplně něco jiného než jízda na čas. Ano, čas se mi povedl docela dobrej, ale při závodě mi to bude úplně k ničemu. Viz minulé závody...jinak někdo tu psal že má auto lehce přes 300 koní a že Supra je nakoňovaná
, tak jenom připomínám, že co se týká výkonu, je auto /motor naprosto sériové
takže mám asi 340 koní (těch pár koníků navíc udělala výměna oleje) na 1250kg + -....možná ty rovinky spíš děla točivý moment...ale převodovka je taky sériová...v podstatě na Supře jsem udělal akorát odlehčení, křídlo, podvozek, spojka, LSD, kardan a brzdy...
tak uvidíme jak to bude večer vypadat...mám obavy z velkého masakru 
Možná bych měl jeden tip - je dobré provést základní performance úpravy (stage 2, ECU, výfuk) a pak stáhnout výkon limiterem, výsledkem je vyšší točák než bez úprav se stejnými PP.
Jinak já mám nachystané dvě auta, obě umí kolem 7:30 tak uvidíme, ale jak tu už padlo, závod je úplně něco jiného než timeattack. Tuším nejednu šťouchanici
Jinak já mám nachystané dvě auta, obě umí kolem 7:30 tak uvidíme, ale jak tu už padlo, závod je úplně něco jiného než timeattack. Tuším nejednu šťouchanici
Jinak tedy co se týká dneška, tak jak se tu psalotak tedy začneme krátkým sprintem na 5 kol na GP verzi, a pak 3 kola NS - jakou konkrétní verzi si řekneme kdyžtak až v místnosti...jenom takové malá změna. Do teď v každém závodě bylo zapnutý lehký catchup..ale na NS bych ho možná asi vypnul. Protože jednak asi budou pravděpodobně zastávky v boxech a když by někdo ,,takticky" zajel po prvním kole hned od boxů, tak pak díky tomu catchupu má jasnou výhodu - dožene ostatní snadno i když byl v boxech....takže pro NS catchup vypínám...potom kvůli vyhnutí se masakru na začátku mě napadnul letmý start..ale to asi nikdo chtít nebudete, tak necháme asi klasiku 
klasikuDjRaspby píše:Jinak tedy co se týká dneška, tak jak se tu psalotak tedy začneme krátkým sprintem na 5 kol na GP verzi, a pak 3 kola NS - jakou konkrétní verzi si řekneme kdyžtak až v místnosti...jenom takové malá změna. Do teď v každém závodě bylo zapnutý lehký catchup..ale na NS bych ho možná asi vypnul. Protože jednak asi budou pravděpodobně zastávky v boxech a když by někdo ,,takticky" zajel po prvním kole hned od boxů, tak pak díky tomu catchupu má jasnou výhodu - dožene ostatní snadno i když byl v boxech....takže pro NS catchup vypínám...potom kvůli vyhnutí se masakru na začátku mě napadnul letmý start..ale to asi nikdo chtít nebudete, tak necháme asi klasiku
Já si řikal že byl zaplej catch up, když se mi nepodařilo nikdy ujet... Pokud se pojede ring na 3 kola, tak boxy nejsou potřeba... Dále prosím a zapnutí voice chatu aspon na minimální kvalitu, protože na tom volantu opravdu moc vypisovat nejde
Jo a Ring dávám za 7:18

čím jezdíš?MalTake píše:Já si řikal že byl zaplej catch up, když se mi nepodařilo nikdy ujet... Pokud se pojede ring na 3 kola, tak boxy nejsou potřeba... Dále prosím a zapnutí voice chatu aspon na minimální kvalitu, protože na tom volantu opravdu moc vypisovat nejdeJo a Ring dávám za 7:18
![]()
![]()
no catchup jsem zapnul z důvodu ,,zábavy", když se někdo rozseká, tak aby dostal možnost se ještě vrátit do závodu a dát si nějaký souboje a nemusel kroužit s minutovou ztrátou po zbytek závodu...co jsem tak koukal tak myslím že to bylo celkem ku prospěchu věci....nicméně jak chcete můžu ho vypnout, s boxama těžko říct no, povinný nebudou, ale nevím, jestli budou imprezy zase jezdit pořád bokem, tak těžko říct, jestli jim gumy vydrží až do konce
jinak Maltake - krásnej čas
jj zapnu ho...jinak stačí jakákoli USB klávesnice do PS3MalTake píše:Já si řikal že byl zaplej catch up, když se mi nepodařilo nikdy ujet... Pokud se pojede ring na 3 kola, tak boxy nejsou potřeba... Dále prosím a zapnutí voice chatu aspon na minimální kvalitu, protože na tom volantu opravdu moc vypisovat nejdeJo a Ring dávám za 7:18
![]()
![]()
tak dejme GP jako tréning s catchupem for fun... a NS jako serious bez catche...
klidněmaster88 píše:tak dejme GP jako tréning s catchupem for fun... a NS jako serious bez catche...
DjRaspby píše:...
JJ ta cenzura mě právě vždycky dodělá když to tam smolim dvě hodiny
Autemmaster88 píše:čím jezdíš?
Jak funguje ten catch v online? Kdyz oba jedou nejaky casy tak jak to umaze ztratu 30s po crashi treba? To konzole nejak dopocita? Moc to nechapu...
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D
já bych řekl že to jakoby přidá výkon tomu poslednímu autu takže to dožene...myslím že jsem si toho sám všiml u některých závodu že jsem na rovinkách jel rychleji než normálně....a zabírá to asi zhruba do 300 metrů ztráty..pak už to nefunguje...Michelin píše:Jak funguje ten catch v online? Kdyz oba jedou nejaky casy tak jak to umaze ztratu 30s po crashi treba? To konzole nejak dopocita? Moc to nechapu...
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
tak dneska jsem tam byl leda tak na okrasu
evo na normálním okruhu už nikdy víc... svině jedna nedotáčivá
evo na normálním okruhu už nikdy víc... svině jedna nedotáčivá
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Pánové díky moc...bylo to fakt dobrý...čistý...to jsem nečekal..ode všech dobrá jízda
nicméně catchup bude asi pořád..osvědčil se 
Pánové díky moc za fajn pozávodění, hlavně Bathurst a poslední Ring stály za to. Poprosím pak o zveřejnění replaye z Ringu, protože Maltakova jízda byla fakt ukázková (i když mám podezření že se spíš ujal role camera-car a zapomněl z ní včas vystoupit a vyhrát 
Hodně dobrej Racing ! dneska Upnu ten poslední RingDjRaspby píše:Pánové díky moc...bylo to fakt dobrý...čistý...to jsem nečekal..ode všech dobrá jízdanicméně catchup bude asi pořád..osvědčil se