Jaké za 200k?

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
eso-sannycars

Příspěvek od eso-sannycars » 29 črc 2009, 08:40

jagy píše:Co treba ty Marfiho upravy? Svody, vyfuk, ECU, sani.. to muselo byt do 50tis. a jelo to jak z praku.
no u mne auto co jede tesne pod 14s teda jako z praku nejede....ja jsem pocital upravy tak, aby auto bylo nekde pod 13,5s bez nejakeho vyraznejsiho odlehceni.....
navic marfi ma vse od tody a svody-34tis kc, vyfuk-20 tis kc, ecu hondata 20tis kc....a jsi tam za 74tis kc.....navic aby to jelo aspon jako marfiho: ma navic kratky staly prevod, sani DC5, vacky DC5 atd...takze asi tak...ver mi, ze tech 169tis neni rozhodne prehnany udaj :wink:
sannycars-motorsport

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 29 črc 2009, 08:49

ja bych rekl ze i vice...to co napsal eso je vicemene jenom motor...udelej na tom poradne podvozek (vcetne pneu), brzdy a jsi zase na jiny castce...holt draha zabava :wink:
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 29 črc 2009, 09:47

to som uz pisla vyssie aj s pribliznou kalkulaciou co co stoji - po kupe kazde auto ak sa s nim ma jazdit trochu a nie auto len dorazit vyzaduje, komplet brzdy, silace, capy, tycky stabilaku, pneu. ak m aauto viac za sebou alebo bude hlavne na okruh tak plus novy podvozok + nove horne ulozenia. takze bez podvozku tak 1500 EUR na zaciatok nutnost pocitat

willy2.0

co se týèe závodù..

Příspěvek od willy2.0 » 29 črc 2009, 11:17

To, už se tu bavíme o stavbì na vrchy....ne o sériovým autì.
Jinak Eso.Myslím, že okolo 50tis se dá udìlat z CTR velmi rychlí auto(alespon pro mì), Marfi to posehnal v anglii a kdoví ještì kde(dyt asi víš,znáte se dobøe) a vyšlo to okolo 50tis myslím..
mìl tam Ecu,Toda svody,sání a kratší stálej pøevod(všechny vìci z druhý ruky)...a jelo to moc....alespon pro mì, už to bylo, až zbyteènì rychlí na okrsky....Až pak tam dával sání z DC5(nic moc efekt myslím),vaèky nemìl,ty má Loko a taky øekl, že sou nic moc...Hlavní efekt byl,ecu,svody,kratší st.pøevod...a to do 50tis seženeš...Je jasný, že tím to zaèíná, pak to chce dát min.ètyøpísty atd.atd....a seš v tom za chvíly za 200tis"a víc jak on,to je strašný...
Myslím, nebo mì v tomhle ohledu pøekvapila Honzova ITR, on z toho udìlal za málo penìz opravdu rychlí auto...Ty si taky postavil velmi rychlou ITR, je hustý, že 1.8 dokáže takhle jet...
Na závody sou Hondice dobrý....Ale s Cliem je potøeba taky poèítat, taky má potenciál slušnej, byt bude chybìt na Hondu po úpravách obou vozidel, tøeba 30ps pak....
Ale v sérii má Clio 172ps a CTR 200ps a je tìžší,takže sme furt na tom samým vlastnì:)!!Clio jde odlehèit na cca 930kg-940kg v poho(i víc,ale,už to pak bude vypadat jako jedna ITR:))
Dá se:sání BMC,ecu od RS g.N,vaèka g.N,svody ze 182(vìtší prùmìr),otevøený výfuk...a vše to lze taky posehnat z Anglie(kde jinde:)
budu s váhou 930kg a s výkonem cca.190ps na moc dobrým pomìru váha-výkon...proto i na rally dokážou Clia stále trápit CTR,byt se nadøou víc:)...Dík celku"auta ,vìøím, že budu staèit i poladìný Hondici co se týèe tøíd SE-2000....a nemusím se pouštet furt do brzd apod....
Je to otázka priorit,vkusu....Ale sou tu dvì znaèky se kterejma se poèítá v týhle tøídì 8)

blesk666

Re: co se týèe závodù..

Příspěvek od blesk666 » 29 črc 2009, 11:33

willy2.0 píše:To, už se tu bavíme o stavbì na vrchy....ne o sériovým autì.
Jinak Eso.Myslím, že okolo 50tis se dá udìlat z CTR velmi rychlí auto(alespon pro mì), Marfi to posehnal v anglii a kdoví ještì kde(dyt asi víš,znáte se dobøe) a vyšlo to okolo 50tis myslím..
mìl tam Ecu,Toda svody,sání a kratší stálej pøevod(všechny vìci z druhý ruky)...a jelo to moc....alespon pro mì, už to bylo, až zbyteènì rychlí na okrsky....Až pak tam dával sání z DC5(nic moc efekt myslím),vaèky nemìl,ty má Loko a taky øekl, že sou nic moc...Hlavní efekt byl,ecu,svody,kratší st.pøevod...a to do 50tis seženeš...Je jasný, že tím to zaèíná, pak to chce dát min.ètyøpísty atd.atd....a seš v tom za chvíly za 200tis"a víc jak on,to je strašný...
Myslím, nebo mì v tomhle ohledu pøekvapila Honzova ITR, on z toho udìlal za málo penìz opravdu rychlí auto...Ty si taky postavil velmi rychlou ITR, je hustý, že 1.8 dokáže takhle jet...
Na závody sou Hondice dobrý....Ale s Cliem je potøeba taky poèítat, taky má potenciál slušnej, byt bude chybìt na Hondu po úpravách obou vozidel, tøeba 30ps pak....
Ale v sérii má Clio 172ps a CTR 200ps a je tìžší,takže sme furt na tom samým vlastnì:)!!Clio jde odlehèit na cca 930kg-940kg v poho(i víc,ale,už to pak bude vypadat jako jedna ITR:))
Dá se:sání BMC,ecu od RS g.N,vaèka g.N,svody ze 182(vìtší prùmìr),otevøený výfuk...a vše to lze taky posehnat z Anglie(kde jinde:)
budu s váhou 930kg a s výkonem cca.190ps na moc dobrým pomìru váha-výkon...proto i na rally dokážou Clia stále trápit CTR,byt se nadøou víc:)...Dík celku"auta ,vìøím, že budu staèit i poladìný Hondici co se týèe tøíd SE-2000....a nemusím se pouštet furt do brzd apod....
Je to otázka priorit,vkusu....Ale sou tu dvì znaèky se kterejma se poèítá v týhle tøídì 8)
willy trt: co pisem to je zaklad na normlne jazdenie, ci chces jazdit vrchy alebo len tak a obcas okruh tak ci tak tento zaklad potrebujes, len podla zamerania sa zvoli zmes pneu (poloslick alebo UHP pneu) a brzdy - ale sam o tom nieco vies snad. seriovy podvozok po 100tis km ma tak 50% ucinnost (merania tlmicov su chujovina nic neukazu dokaze to ukazat na tecucom tlimici 60-70% ucinnost:-) capy a silace podvozku uz tiez nebudu ono (ked ich vymenis poznas rozdiel v preciznosti). kto to po kupe auta nerobi tak moze snivat o tom ze ma auto v 100% stave. seriove 50% pruzenie+tlmenie je este ok na bezn ejazdenie (aj ked s novym tlmicom potom poznas z eto jekomfortnejsie kedze sportove (pruziny ta vytriasaju bez 100% tlmenia) - plus to viac odskakuje (haha vzdy ked vidim ako ludia pisu po vymene pruzin ku vytrepanym tlmicov ze ako je to super len mame blbe cesty:-) a na okruhu je 90% seriovych podvozkov proste nepouzitelne blato uz od nova. takze +-1500E je len povinny servis ziadne vrchy!

willy2.0

Re: co se týèe závodù..

Příspěvek od willy2.0 » 29 črc 2009, 14:11

blesk666 píše:willy trt: co pisem to je zaklad na normlne jazdenie, ci chces jazdit vrchy alebo len tak a obcas okruh tak ci tak tento zaklad potrebujes, len podla zamerania sa zvoli zmes pneu (poloslick alebo UHP pneu) a brzdy - ale sam o tom nieco vies snad. seriovy podvozok po 100tis km ma tak 50% ucinnost (merania tlmicov su chujovina nic neukazu dokaze to ukazat na tecucom tlimici 60-70% ucinnost:-) capy a silace podvozku uz tiez nebudu ono (ked ich vymenis poznas rozdiel v preciznosti). kto to po kupe auta nerobi tak moze snivat o tom ze ma auto v 100% stave. seriove 50% pruzenie+tlmenie je este ok na bezn ejazdenie (aj ked s novym tlmicom potom poznas z eto jekomfortnejsie kedze sportove (pruziny ta vytriasaju bez 100% tlmenia) - plus to viac odskakuje (haha vzdy ked vidim ako ludia pisu po vymene pruzin ku vytrepanym tlmicov ze ako je to super len mame blbe cesty:-) a na okruhu je 90% seriovych podvozkov proste nepouzitelne blato uz od nova. takze +-1500E je len povinny servis ziadne vrchy!
Tak urèitì na vrchy chce dát na Clio tvrdší podvozek,jinak je podvozek Clia dost mìkký na tohle ježdìní, o tom sem se,už pøesvìdèil,byt sem jim stejnì odjel(ale bylo mokro,takže mi série podvozek spíš pomohl:)...To platí o každým autì,když chceš ject kopec,okruh...to je jasný,musí bejt tvrdší,nížší tìžištì ideální to víme.
Jinak servis auta-to,že mám auto v top stavu,je u mì samozøejmost!!já nikdy neøešil èím zaènu tunit....první co sem vždy udìlal bylo to,že sem koupil vše nové co bylo tøeba,nebo to bylo,už nìjak opotøebovaný(ramena,èepy aspod..).
Kdybych koupil Clio 182"na cup podvozku s nìjakýma 120tis.km,první pro co pojedu do Renaultu bude novej cup setup"a další vìci na podvozku a budu vìdìt,že se mì to vrátí pøíjemnì 8)
je prima vìdìt,že,tyhle vìci,si,už lidi taky uvìdomujou....

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 29 črc 2009, 18:29

Willy neverim ze by si siel po Cup podvozok do Renaultu, nechal by si tam pomaly cenu auta... ale postup to je spravny, ja som myslel z enesuhlasis s tym ze kazde auto potrebuje pomenit co som pisal ak ma jazdit a tesit a nielen dosluzit

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 29 črc 2009, 19:02

blesk666 píše:Willy neverim ze by si siel po Cup podvozok do Renaultu, nechal by si tam pomaly cenu auta... ale postup to je spravny, ja som myslel z enesuhlasis s tym ze kazde auto potrebuje pomenit co som pisal ak ma jazdit a tesit a nielen dosluzit
Šel proè ne??je to to nejlepší co na to auto mùžeš dát....
Myslíš,že sem zastáncem jakýkoliv pružin,podvozkù?????NE!
Kvalitní podvozek to je 80tisíc a vejš...a ideální je,když si ho necháš udìlat.
Tenhle podvozek vyvinuli inženýøi v závodním oddìlení, sedí Cliu jak poklice na hrnec---nemá chybu.Není dùvod ho nenahradit,zas jen tím samým,ale tohle sem øekl,hodnì lidem.Takže to si piš,že bych šel a navíc bych mìl slevièku:))...vyjde nìkde okolo 15tisíc...
Ale tohle mì nauèil opìt kamarid-soutìžák...onehdy mi øekl,pokad èas od èasu nevymìníš,èepy,ramena...tlumièe atd.poznáš to,chce to...a pak to funguje furt dobøe!

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 29 črc 2009, 19:07

blesk666 píše:dejf snad nie Civic 7g "Sport":-) srandujem az tak by si asi nerypal:-)
ne neboj :) myslel jsem clio sport

willy2.0 píše: Je jasný,že to nebude platit na okruhu,tam je to o motoru,bavíme se o okrskách....

tak to je ta nejvìtší kravina co si øekl :?

Twilite tì vezl, tak víš, jak jeho auto jede a hlavnì co pojede

a to vše v podstatì se seriovim motorem

jediný co tam má je výfuk a to nijak dlouho
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

Matesz

Příspěvek od Matesz » 29 črc 2009, 19:22

Tak to je fikot :lol: :lol: :lol: až teï jsem našel víc èasu si to proèíst a spoustu pøíspìvkù :lol:
Jen se toho mohlo spoustu odklonit do jiného topicu - ctr vs clio sport :wink:
Asi nemá cenu se snažit nìjak detailnì reagovat na všechno, ale jinak jak jsem psal tak tìch - to znamená auto okolo 200tis. (neøíkám že splaším 250tis., ale 200tis. není strop) :wink:
A zase se budu opakovat... prostì okreska, vrch, ale rád se podívám i na okruhy, takže pro info se zatím dívám po CTR...
Není to tak že chci auto bez nìjakých nákladù, ale vím že EVO a STi apod. jsou docela nákladné auta...
Už dávno jsem pokukoval po ITR a byl jsem pevnì rozhodnutý, ale èasem prostì pøišlo, že a tam necpu na opravy apod. a mùžu se vozit a užívat, tak CTR mi pøišlo jako rozumné øešení.
Jinak auta jako mx-5, 106gti nebo další mùžou být zajimavé, ale to bych klidnì zùstal u Celicy, která mì bavila a jela zatáèky super ale prostì mi chybìl výkon. Takže bych se urèitì neposunul.
A co se týèe Sunny, tak to je super auto (Jagy pøedvedl), ale radši nìco novìjšího bych chtìl...
Nevím ale prostì mi poøád vychází CTR... :)
Tøeba taková M3 E36 se dá taky sehnat za dobré peníze a to auto jede, ale myslím že na provoz a urdžení, abych mohl jezdit, zatím nemám.

Trochu jsem to tu zbìsile sepsal, snad se to dá pochopit :lol: Popøípadì se opravím, vysvìtlím :lol:

Matesz

Příspěvek od Matesz » 29 črc 2009, 19:25

Jinak k tomu Cliu :D Je to super auto a neøíkám, že bych ho nechtìl, ale nejsem si jistý jestli na ten okruh jo... Prostì mám vidinu CTR a èasem poladit... Navíc japka jsou mi trochu bližší :)

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 30 črc 2009, 00:15

Dejf píše: ne neboj :) myslel jsem clio sport

tak to je ta nejvìtší kravina co si øekl :?

Twilite tì vezl, tak víš, jak jeho auto jede a hlavnì co pojede

a to vše v podstatì se seriovim motorem

jediný co tam má je výfuk a to nijak dlouho
Twilite mì nevezl a ani bych nechtìl,na to sou jiný borci,jede tak jak jede,protože tam byl xkrát a prostì si to tam nadøel.Proto mì okruh nikdy bavit nemùže,to není o odvaze,adrenalinu to je o nadøení èistý stopy...a nakonec zajede každej,to samý sou motokáry v Radotínì,který mì bavìj 3 jízdy a radši bych si dal kafe,je to úplnì ten samej odvaz pro mì,nuda.
Asi si mì nepochopil s tím okruhem...
Okruh je motorová záležitost a pokad nemáš auto s 300ps a náhonem na zadek ideálnì-je to vše...jen ne zábava-
At,už s CTR nebo s Cliem,bude to pro mì nuda neskuteèná a byla....auto jenom blbì trápíš.Ale to je vlastnost okruhu,každý auto tam bude najednou pomalý a kort dvoulitr-bylo to myšleno takhle,rozhodnì by mì na nom bavila tøeba ta Honda NSX,ale ne dvoulitr,byt vytøíbenej,prostì to má hroznì málo výkonu na tak velký letištì.
Ale pozor,je to jen mùj názor tohle nikomu necpu.Byl na nom i kamarid s R26 Meganem a øekl mi to samé k èemuž sem taky pak došel...furt jízda blbì dokoleèka,až mì bylo pìknì blbì od žaludku(až když mì vezl Loko,doktorsky èistá stopa)...já se bavil hovadinkama a toužil po jediným furt,zkusit na tom aspon tøeba S2000...nìjakou zadokolu,nebo jen MX5,to je taky moc pìkný svezení...baví mì ject rozevlátì,strašnì by mì lákalo,zkusit tam-uèit se tam se zadokolkou to jo!
....Jinak letištì o nièem pro mì,žádnej adrenalin a k tomu gumy a brzdy v háji.Okruh?možná jednou,aby si ho èlovìk zkusil,víckrát je to o nièem...alespon co se týèe 200ps pøedokolky.Ale znovu,øíkám,tohle je jen mùj názor,je možný,že je to tím,že sem se našel v jiný disciplínì,mám kamaráda,kterej jezdí kopce a okruh ho naprosto rajcuje a asi i F1...Ale mì baví rallye.
Naposledy upravil(a) willy2.0 dne 30 črc 2009, 02:15, celkem upraveno 1 x.

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 30 črc 2009, 00:41

Matesz píše:Jinak k tomu Cliu :D Je to super auto a neøíkám, že bych ho nechtìl, ale nejsem si jistý jestli na ten okruh jo... Prostì mám vidinu CTR a èasem poladit... Navíc japka jsou mi trochu bližší :)
Jasný...Kolik máš pøedstavu utratit za CTR???
Já,už vím,že sem mìl zùstat u Clia a stálo mì o pùlku mín.Je fakt,že,když sem dnes vidìl svý CTR koneènì vypadá fantasticky,ale v tomhle mám jasno.CTR se ted prodá a až se doøeší vìci,jedu pro Clio
...............
Pokad hledáš CTR,mohu ti poslat fotky svého,bylo bourané na levý roh,nyní perfektnì opravené u teamhasik"(bouráno z dùvodu mikrospánku:((!...pøedek,byt to bylo jen na levý roh,koupený celý nový-pøedìláno na facelift-vše z nových dílù-vše originál Honda(lampy,maska,nárazník atd),dávali se i obì new ramena dolní.Je tam úplnì novì:tlumiè záklonu motoru Ingals,sada na štelování odklonu a sbíhavosti-zadní ramena a pøední šrouby-nastavená geometrie-teamhasik),novì dána pøední výpln silentbloku(tužší),vymìnìný olej v pøevodovce,støední a zadní DC Sport výfuk(ten má najeto cca 5tis km)...Vše doložím-Servisní knížka-dovoz ze SRN 3roky zpìt-39tisíc najeto,èerná barva,2003rok,nikdy nejeto v zime,perfektnì udržované(kupováno po kamarádovi leštìnkáøovi,opravdu se taky staral!) a je to limitovaná edice 30th aniversary,nemá to normál gauèe,má to perfekt Recara",vnitøek celý èervený,krásný auto,na kolech Compomotive(nebo dodám orig.Enkei) a pokaždé to dostaneš na úplnì nových Pirelli P zero nero.Naprosto nádherný auto.Bohužel,nemùžu ho,už mít a musím nìco poplatit.
Auto je top a krásné,naprosto bez jediný investice.Když sem na to dnes koukal,byla by škoda ho brát na vrchy,každej kdo ho uvidí si tohle dvakrát rozmyslí :D
Naposledy upravil(a) willy2.0 dne 30 črc 2009, 01:20, celkem upraveno 1 x.

SeeJ.

Příspěvek od SeeJ. » 30 črc 2009, 01:07

Matesz: MR2 Mk1 :D

Obrázek
Obrázek
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954

Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 30 črc 2009, 01:19

SeeJ. píše:Matesz: MR2 Mk1 :D
Tohle auto má známej,také v èervený a naprostej super stav a originál.
Musím øíct,že se mì hroznì líbí...moc.Bude to brzy krásnej youngtimer"kterej bych si hned koupil a ten zadní dekl nad motorem s tìma odvìtrávacíma otvorama,nevím proè,ale pøipomíná mi to malý Ferrari:)..pìkný fota!

Amigo

Příspěvek od Amigo » 30 črc 2009, 07:12

ta druha na cernych kolech je uplne BOZI 8)
stylovka...
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD

Matesz

Příspěvek od Matesz » 30 črc 2009, 17:00

SeeJ. píše:Matesz: MR2 Mk1 :D
Pìkná kára :) ale radši jako další auto navíc 8)

Amigo

Příspěvek od Amigo » 31 črc 2009, 09:11

willy2.0 píše:..............bylo bourané na levý roh,nyní perfektnì opravené u teamhasik"(bouráno z dùvodu mikrospánku:((!...
ehm... nevytlacila te nahodou nejaka pani :shock:
nechci vyvolavat flame, ale tohle jsem si nemohl odpustit
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 31 črc 2009, 09:55

nj willy pokazde jina historka :)

Jinak vcera na okruhu bylo asi 15 hond a 2 rencky, po jizde hondy vsechny OK, ty dva renaulty KO :D
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps

BigJohn

Příspěvek od BigJohn » 31 črc 2009, 10:02

infinity píše:Jinak vcera na okruhu bylo asi 15 hond a 2 rencky, po jizde hondy vsechny OK, ty dva renaulty KO :D
Taky jsem si øíkal, kde frantíci udìlali chybu?

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 31 črc 2009, 10:20

willy2.0 píše: Šel proè ne??je to to nejlepší co na to auto mùžeš dát....
Myslíš,že sem zastáncem jakýkoliv pružin,podvozkù?????NE!
Kvalitní podvozek to je 80tisíc a vejš...a ideální je,když si ho necháš udìlat.
Tenhle podvozek vyvinuli inženýøi v závodním oddìlení, sedí Cliu jak poklice na hrnec---nemá chybu.Není dùvod ho nenahradit,zas jen tím samým,ale tohle sem øekl,hodnì lidem.Takže to si piš,že bych šel a navíc bych mìl slevièku:))...vyjde nìkde okolo 15tisíc...
Ale tohle mì nauèil opìt kamarid-soutìžák...onehdy mi øekl,pokad èas od èasu nevymìníš,èepy,ramena...tlumièe atd.poznáš to,chce to...a pak to funguje furt dobøe!
willy ak by sa dal kupit origo Cup podvozok za 15tak neni o com. ja som len vychdzal z toho ze ceny napr na moje 306gti6 ked chces mozes mat zavodny Group N od Pug Sport staci ti "iba" 400EUR za jeden tlmic. Cupove tlmice by snad mali byt z podobnej kategorie nie? nie su to ti eiste s ktorymi s ajazdi Clio Cup, lebo ak ano tak sa mi fakt nechce verit z eje to tak lacne za 4tlmice. ak ano beriem spat. co viem ze urcite funguje je Protlum a Proflex-ceny ale ako pises 70tis Kc a vyssie za lacnejsi Protlum). Aftermarketove podvozky za 20-30tis verim ze nebude ziadny na urovni Cupoveho. aj ked ja som velmi, velmi spokojny s KW-ckom

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 31 črc 2009, 10:26

Amigo píše:ehm... nevytlacila te nahodou nejaka pani :shock:
nechci vyvolavat flame, ale tohle jsem si nemohl odpustit
auto v protismìru bylo také,ale myslím,že kdybych nespal ustál bych to,tìžko øíct...je možné,že ne.Ale vím,že sem opravdu nebyl pøi sobì,víc to nerozebírejme,je to smutný...jezdil sem svižnì a pak se stane tohle v nìjakých 50km/h...neudìláš nic :roll: ...každopádnì dík hasikovy",je auto top a fakt krásný....bude dìlat radost nìkomu jínýmu,já musím poplatit dluhy.

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 31 črc 2009, 10:59

blesk666 píše:willy ak by sa dal kupit origo Cup podvozok za 15tak neni o com. ja som len vychdzal z toho ze ceny napr na moje 306gti6 ked chces mozes mat zavodny Group N od Pug Sport staci ti "iba" 400EUR za jeden tlmic. Cupove tlmice by snad mali byt z podobnej kategorie nie? nie su to ti eiste s ktorymi s ajazdi Clio Cup, lebo ak ano tak sa mi fakt nechce verit z eje to tak lacne za 4tlmice. ak ano beriem spat. co viem ze urcite funguje je Protlum a Proflex-ceny ale ako pises 70tis Kc a vyssie za lacnejsi Protlum). Aftermarketove podvozky za 20-30tis verim ze nebude ziadny na urovni Cupoveho. aj ked ja som velmi, velmi spokojny s KW-ckom
Nejde srovnat aftermarket"jako je KW s Cup RS setupem,který koupíš u Renaultu...Cup podvozek byl ušitej na míru tomu autu,je krásnì poddajnej funguje...nemá chybu,není tvrdej, prostì funguje,to se musí zažít...
Kdyžto když kupuješ podvozek KW,HR a podobnì,kupuješ si žehlící prkno na ZAV a okruh,tam bude dobrej...a vyjde slušnej tak od 30tis vejš.
Pochopit Cup setup je jednoduchý:prostì není není vhodnej na ZAV tøeba(není to závodní podvozek od RS,to sou jiný ještì),na to by byl furt mìkèí zbyteènì,je prostì na okrsky...a tam sem nezažil lepší podvozek na autì a asi jen tak nezažiju a to ještì existuje edice Trophy......Podvozek,který by si nechal tak líbit i na rozbíjeèce...letíš a furt ti pøijde,že jedeš na polštáøi,kterej ti o všem øíká,tlumí to i dost velký nerovnosti,pøitom to v životì auto nerozhodí....furt tì žene kupøedu,oproti standart verzi jde dál o trošku prostì,je výraznì lepší a pøitom i ve standartu je skvìlej...stojí za to si pøiplatit platí to kort u new Clia,navíc je udìlanej k 16"kolùm,na 16" taky Clio vypadá už dospìle,o dost líp.
Když sem mluvil o podvozku 70tis a vejš..myslel sem Protlum tøeba...udìlat si ho fakt k autu..Ale myslím,že pokad nejezdíš závody,bohatì postaèí Cup.
Clia co jezdí cup seriál,mají úplnì jiný,opravdu závodní

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 31 črc 2009, 11:20

no pre mna neni az tak jednoznacne ze len "okreskovy" podvozok je jediny spravny, ja osobne povazujem za ozajstne zajazdenie si len na uzavretom kopci (no dobre mozno obcas v premavke) a na uzavretom okruhu - tam slusn eaftermarkety dokazu dodat auto potrebnu rychlost reakcii a stabilitu. al ejasne v ramci seriovych podvozkv je Cup-ovy jeden z najlepsich vobec. Ale podl amna je zameranie take ze Cupovy j edesignovany na okruh, lepsie okresky a Trophy a obyc sport na univerzalne pouzitie. inak spat k cene 15tis is cucas z prsta alebo je to real? ak real tak fakt neni o com

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 31 črc 2009, 19:11

Cenu Cup podvozku ti pøesnì zjistím oka?
Jinak tady pár foto mýho CTR,cena okolo 280tis dohoda jistáá...
Na živo nemá chybu-krásný auto,naprosto top stav jen jezdit.03rok/40tis najeto,limitovaná edice 30th aniversary.

http://willy-rallyfans.rajce.idnes.cz/CTR/
:cry: :roll: :cry: ,prodávám jen z dùvodu toho,že mì postihli finanèní problémy :roll:

Odpovědět