kami: neptej se me na to co vrtase... - ano, jsem asi úchylnej
samolepky
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
Matesz
kuci mam prosbiscku, nechce se mi zakladat novy tema ale potreboval bych udelat navrh samolepky
tak snad mi tady pomuzete, je to vzpominka na kamarada kterej se zabil na motorce
halvni pozadavky, obdelnikovej tvar, napis CHVOJKA MOTORSPORT a obrazek cumaku imprezy GT....
odobne bych si predstavoval nejak takhle jenom bych dal jinaci font a imprezu ciste jenom obrys.... (tohle jsem mel hotovy za minutu
) uhel snad nehraje roly takze fantazie je volna, jenom tam chceme cumak Imprezy GT.... nechavam vam fantazi volnou jenom chceme aby vse bylo cerne, zadne barvy apod....

vyrez auta bych nechal tak jak je, ciste jenom ke sklu a po B sloupek...
Videl jsem tady hodne sikovnejch lidi ktery dokazou neco vymyslet tak snad nam pomuzou k ucteni pamatky kamarada kterej nam vnesl do zil japonskou krev
vsem moc dekuji za snahu....
halvni pozadavky, obdelnikovej tvar, napis CHVOJKA MOTORSPORT a obrazek cumaku imprezy GT....
odobne bych si predstavoval nejak takhle jenom bych dal jinaci font a imprezu ciste jenom obrys.... (tohle jsem mel hotovy za minutu

vyrez auta bych nechal tak jak je, ciste jenom ke sklu a po B sloupek...
Videl jsem tady hodne sikovnejch lidi ktery dokazou neco vymyslet tak snad nam pomuzou k ucteni pamatky kamarada kterej nam vnesl do zil japonskou krev
vsem moc dekuji za snahu....
Honda Accord 2.4 :)
[img]http://i331.photobucket.com/albums/l472/Davidoff123/DSC_8780.jpg[/img]
[img]http://i331.photobucket.com/albums/l472/Davidoff123/DSC_8780.jpg[/img]
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
dan750: vsechno co mam je zatim jen v pc ale urcite neco zkusim, hlavne jsem vedavy na kvalitu. zacnu treba tim gentlemanem pak dam vedet.
ad samolepky, ja sam na aute nemam nic krom znaku mazdy, rx7 a dalnicni znamky a jsem tak nejak proti lepeni nelepek na karoserii., nejen ze to za par let slunce okolo vypali takze to pak jde stale videt ale celkove to hyzdi auto. takze se mi libi maximalne mensi napisy na oknech (tak aby nevadily v pruhledu).
ad samolepky, ja sam na aute nemam nic krom znaku mazdy, rx7 a dalnicni znamky a jsem tak nejak proti lepeni nelepek na karoserii., nejen ze to za par let slunce okolo vypali takze to pak jde stale videt ale celkove to hyzdi auto. takze se mi libi maximalne mensi napisy na oknech (tak aby nevadily v pruhledu).
93´Rx-7 FD