H: "levneho" a kvalitniho lakyrnika + klempire, Pha a okoli

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
Nismo200

H: "levneho" a kvalitniho lakyrnika + klempire, Pha a okoli

Příspěvek od Nismo200 » 12 dub 2014, 08:41

Znate nekdo? Potreboval bych vyvarit 300zx, plus nalakovat blatnik atp, takze hledam nejlepe nejakeho nadsence a poctiveho klempire/lakyrnika.

Mam jiz jeden tip, diky Petane, ale radeji bych mel sirsi moznost vyberu :)

Diky

petan_250

Re: H: "levneho" a kvalktniho lakyrnika + klempire, Pha a ok

Příspěvek od petan_250 » 12 dub 2014, 08:45

zrovna jsem Ti chtel napsat, uz vis no :)
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?
Obrázek

osiris

Re: H: "levneho" a kvalitniho lakyrnika + klempire, Pha a ok

Příspěvek od osiris » 12 dub 2014, 11:27

ja vim o jednom moc sikovnym, ale je od chrudimi, a na zahrade ma frontu porad :-) ... z prahy jsi u nej za hodinku

svobda

Příspěvek od svobda » 12 dub 2014, 11:45

Lakyru mám dobryho zvládá i klempirinu .
Pokud by ti někdo udělal klempirinu v Teplicích to lakne . Kdyztak nápis poslu neco co delal

Idaho von Věšín

Příspěvek od Idaho von Věšín » 12 dub 2014, 13:52

Hledám tři roky, vždy když najdu fakt dobrého tak se do roka zmrví a mohu hledat dál.

Naposledy jsem skončil u jendoho vyhlášeného, viděl jsme jeho práci a byl jsme mo c spokojen. Dal jsem k nemu Zelenku, on si sám určil cenu za "TOP" lak odstrojeného auta ( to jsem po něm chtěl, a on si to prohlédl a nacenil ), výsledk byl 3x předěláváno a fura chyb, které už opravit nešly a jeho slova "co bys chtel za xxxx tisíc".
Dal jsem tedy po mesíci druhou práci, řekl jsem si mel špatné období, a opet prasečina neskutečná, stejkance laku přes pulku nárazníku, každý díl jiná barva atd.. Odesel jsem o d něj a nechápu to , opet jsme videl jeho práci a opet krása.. jenže si říká 3-5x tolik co si řekl mě. Ale kua proč? ja sem po nem nechtel levnej lak, ja chtel TOP lak a zákazník by ho zaplatil..

lidi jsou divní a na nikoho není spoleh :(

svobda

Příspěvek od svobda » 16 dub 2014, 21:51

No naštěstí kámoš to dělá roky jako bokovku ,že ho to spíše baví ,jinak ma bazar a další aktivity ... Takže sice to někdy trvá dýl než u lakýrníků co se tim živí ,ale umí a box si pronajímá . Když to dělají deně tak se nedivim že to poté začnou flákat taky bych to ...
Tuhle skudku delal Valimu třeba https://www.facebook.com/48195211849226 ... =1&theater

logger

Příspěvek od logger » 13 kvě 2014, 22:24

Nechal jsem dělat minulý rok lak v Rainbowcars v Praze a za ty peníze pěkný výsledek.

Scott

Příspěvek od Scott » 14 kvě 2014, 11:31

logger píše:Nechal jsem dělat minulý rok lak v Rainbowcars v Praze a za ty peníze pěkný výsledek.
Dělali celolak? Kolik vrstev? Alespoň rámcově cena? Jaká barva? Nějaký práce okolo nebo jen lak?
Subaru Impreza WRX STI Type R Version V
Subaru Impreza GL Wagon 1998

Odpovědět