GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
nemuze mit nekdo do SZ hodit jak si nastavit network v PSku ... skouseli sme to shamanem ale nejak to nejede .. k nemu se nepripojim a u DJraspby mi to hlasi plna mistnost ( vyuzito 4/16 takze prazdna )
ps: edit : nejdou mi CZ site .... na zahranicnich sem ted byl online a zavodil O.o
ps: edit : nejdou mi CZ site .... na zahranicnich sem ted byl online a zavodil O.o
Honda Legend 3.2 V6 Daily ECO
Lexus IS200 - lamač krků zastávkových čumilů
Lexus LS400 - japonskej mercedes
Mazda RX-7 FC turbo - downsizing kompromis
.... co dál?
Lexus IS200 - lamač krků zastávkových čumilů
Lexus LS400 - japonskej mercedes
Mazda RX-7 FC turbo - downsizing kompromis
.... co dál?
to vyřešíme
abychom tě mohli taky rozsekat 
Žolíček píše:nemuze mit nekdo do SZ hodit jak si nastavit network v PSku ... skouseli sme to shamanem ale nejak to nejede .. k nemu se nepripojim a u DJraspby mi to hlasi plna mistnost ( vyuzito 4/16 takze prazdna )
Vies si v routery nastavit PS3 do DMZ? ak to nemas sprav to ak by to neslo pomoze port forwarding. na stranke granturisma najdes ktore porty vyuziva a zadas ich do routra. ja som mal tiez problem pripojit sa k raspbymu. pomohlo vypnutie firewallu na routry
Takže hoši, jak to s váma dneska vypadá ? Máte připravený auta ? Kdo založí místnost v 18:00 ? Mám Založit já ?
já jsem na tom s netem takhle :
Průměrná rychlost připojení:
10,06 Mbit/s
Průměrná rychlost uploadu:
1045,56 kbit/s
Nevim jesi bude Mega upload stačit pro víc lídí ale můžem to zkusit
já jsem na tom s netem takhle :
Průměrná rychlost připojení:
10,06 Mbit/s
Průměrná rychlost uploadu:
1045,56 kbit/s
Nevim jesi bude Mega upload stačit pro víc lídí ale můžem to zkusit
To klidně můžeš, ale zaitm to nevypadá že chtěj kuci jezdit ale tak uvidíme já to před 18 00 založimSkrblík píše:chci se zeptat...může se k vám přidat totální amatér?
MalTake_CZE du založitSkrblík píše:jak se jmenuješ ve hře? maltakecz nebo něco takovýho?
Tak co, jelo se vubec?
BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
Jsem se tam včera podíval jak jsem se vrátil (někdy kolem osmé) a už sem žádnou místnost neviděl....že by se vůbec teda nejelo? ach jo člověk jednou nemůže a hned se nejede vůbec

Tak lidi co teda příště? Budeme jezdit ještě s nějakými předurčenými auty nebo zkusíme šampionátek začít? 
Ja bych ten sampionat i jel ale...jednak s autama co zbyvaji proste nepojedu, protoze se mi nelibi
Za druhe racing gumy - nutnost.U techhle aut obzvlast - a vlastne nechapu proc i kdekoliv jinde vubec jezdite neco horsiho nez sport-soft.Byli jste nekdy skutecne na okruhu na necem horsim nez semi-slicku?Vzdyt je to martyrium
A za dalsi vypnout catch-up a zapnout poskozeni...jinak se to nikam neposune 
Charlie killer

Sampionat se pojede s racing gumama. V normalnich zavodech jsou sport medium gumy idealni, tolik "nedrzi" tak se ukaze kdo je jaky ridic a ladic a prijde mi to mnohem zabavnejsi nez jezdit na nejakych racing gumach.Butcher píše:Ja bych ten sampionat i jel ale...jednak s autama co zbyvaji proste nepojedu, protoze se mi nelibiZa druhe racing gumy - nutnost.U techhle aut obzvlast - a vlastne nechapu proc i kdekoliv jinde vubec jezdite neco horsiho nez sport-soft.Byli jste nekdy skutecne na okruhu na necem horsim nez semi-slicku?Vzdyt je to martyrium
Catch-up bude vypnuty a poskozeni bude zapnuty.
Šampionát se jede na racing samozřejmě...na okruhu běžně jezdím na silničních gumách a nevidím v tom problém...a jak bylo na videu, v šampionátu bude vypnutý catchup, zapnuté (nejspíš) poškození, doplňování paliva atd....Butcher píše:Ja bych ten sampionat i jel ale...jednak s autama co zbyvaji proste nepojedu, protoze se mi nelibiZa druhe racing gumy - nutnost.U techhle aut obzvlast - a vlastne nechapu proc i kdekoliv jinde vubec jezdite neco horsiho nez sport-soft.Byli jste nekdy skutecne na okruhu na necem horsim nez semi-slicku?Vzdyt je to martyrium
se Skrblíkem jsme kroužili na Ringu asi 10kolDjRaspby píše:Jsem se tam včera podíval jak jsem se vrátil (někdy kolem osmé) a už sem žádnou místnost neviděl....že by se vůbec teda nejelo? ach jo člověk jednou nemůže a hned se nejede vůbec![]()
![]()
EDIT: tak se Skrblíkem
Naposledy upravil(a) MalTake dne 17 úno 2014, 19:12, celkem upraveno 1 x.
Maltake chvíli jezdil se mnou, bohužel na tom skillem je na úplně jiným levelu, takže na mě pořád jen čekal, dali jsme asi 5 kol...DjRaspby píše:Jsem se tam včera podíval jak jsem se vrátil (někdy kolem osmé) a už sem žádnou místnost neviděl....že by se vůbec teda nejelo? ach jo člověk jednou nemůže a hned se nejede vůbec![]()
![]()

tvl satane,dneska jsem koupil gta,tak rikam jebu na to,ale když pojedeš ty tak ja takyButcher píše:Ja bych ten sampionat i jel ale...jednak s autama co zbyvaji proste nepojedu, protoze se mi nelibiZa druhe racing gumy - nutnost.U techhle aut obzvlast - a vlastne nechapu proc i kdekoliv jinde vubec jezdite neco horsiho nez sport-soft.Byli jste nekdy skutecne na okruhu na necem horsim nez semi-slicku?Vzdyt je to martyrium
jak byly v gt5 ty seazony,tak tam se jezdilo vesměs na jebkach,jednou byla i vyzva viper na komfortech, to mě bavi z toho důvodu že to pořád někam bokuje,ale jako závod ve více lidech si na tom nedokážu představit,to by byly bomby
nicméně když se vypne kečup,tak se rozdělí pozice a vesměs se nic neděje,žádný rejsy,auta rozházený po trati,sice real ale zábava 0, když se to zapne,tak zase neni rozdíl mezi tim kdo umí a neumí, nurb jsem vedl,pak v druhym kole jsem propadl až na poslední a třetí kolo jsem to dojel a nakonec vyhrál, sice arkada,ale pořád předjížděčky,zábava 100%
Ford Focus RS MK2
Most 1.58.74
Brno 2.35
1/4@ 3hod50minut , to mi moc nejde
Most 1.58.74
Brno 2.35
1/4@ 3hod50minut , to mi moc nejde
jenže ten šampionát má už bejt o tom, jestli to umíš nebo ne a né o "arkádovce" 
takeshi píše: tvl satane,dneska jsem koupil gta,tak rikam jebu na to,ale když pojedeš ty tak ja taky![]()
jak byly v gt5 ty seazony,tak tam se jezdilo vesměs na jebkach,jednou byla i vyzva viper na komfortech, to mě bavi z toho důvodu že to pořád někam bokuje,ale jako závod ve více lidech si na tom nedokážu představit,to by byly bomby
nicméně když se vypne kečup,tak se rozdělí pozice a vesměs se nic neděje,žádný rejsy,auta rozházený po trati,sice real ale zábava 0, když se to zapne,tak zase neni rozdíl mezi tim kdo umí a neumí, nurb jsem vedl,pak v druhym kole jsem propadl až na poslední a třetí kolo jsem to dojel a nakonec vyhrál, sice arkada,ale pořád předjížděčky,zábava 100%

shaman: mne neprijde...at jsou gumy jakykoliv, podminky maji prece vsichni stejny a moznost ostatnim ukazat(pokud i stesticko preje) jak dobre mam GT najeto(nebo jak ty rikas "jak dobrej ridic jsem") taky.Je mi jen proti srsti zabit fungujici auto ne-fungujicima gumama
dj: a co tam delas na tom okruhu?Pojizdnej kuzel?Nebo snad dokonce prekazku na trati?
takeshi: ahoj kamo
Skoda ze jsou vsechny ty auta(krome NSX
) tak hnusny.Mohli jsme zalozit TF tym a trochu je pozlobit...
dj: a co tam delas na tom okruhu?Pojizdnej kuzel?Nebo snad dokonce prekazku na trati?
takeshi: ahoj kamo
Charlie killer

Butcher píše:shaman: mne neprijde...at jsou gumy jakykoliv, podminky maji prece vsichni stejny a moznost ostatnim ukazat(pokud i stesticko preje) jak dobre mam GT najeto(nebo jak ty rikas "jak dobrej ridic jsem") taky.Je mi jen proti srsti zabit fungujici auto ne-fungujicima gumama![]()
dj: a co tam delas na tom okruhu?Pojizdnej kuzel?Nebo snad dokonce prekazku na trati?![]()
takeshi: ahoj kamoSkoda ze jsou vsechny ty auta(krome NSX
) tak hnusny.Mohli jsme zalozit TF tym a trochu je pozlobit...
Myslíš že JGTC auto co má 480 koní jsou racing hard gumy nefungující??? Jinak navážet se do mě opravdu nemusíš
Racing hard jsou ok...byla to reakce na shamanovo "V normalnich zavodech jsou sport medium gumy idealni, tolik "nedrzi" tak se ukaze kdo je jaky ridic a ladic a prijde mi to mnohem zabavnejsi nez jezdit na nejakych racing gumach".Za tu narazku se omlouvam, ale zrejme mame pri jizde na okruhu proste odlisnej nazor na "sheer driving pleasure" 
Charlie killer

V tomto případě ale nelze srovnávat hru a realitu...jezdit 500PP auta na slickách v GT5 je až příliš jednoduché, sice najednu stranu je to zábava a jezdí se pila, na druhou stranu je to jízda brzda plyn a není potřeba skoro žádný cit na plynu atd...v reálu bych si samozřejmě rád zkusil slicky..ale to je úplně jiný driving pleasure než když hraješ hru.Butcher píše:Racing hard jsou ok...byla to reakce na shamanovo "V normalnich zavodech jsou sport medium gumy idealni, tolik "nedrzi" tak se ukaze kdo je jaky ridic a ladic a prijde mi to mnohem zabavnejsi nez jezdit na nejakych racing gumach".Za tu narazku se omlouvam, ale zrejme mame pri jizde na okruhu proste odlisnej nazor na "sheer driving pleasure"