GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
Žolíček
Kontaktovat uživatele:

Re: GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko

Příspěvek od Žolíček » 14 úno 2014, 22:04

nemuze mit nekdo do SZ hodit jak si nastavit network v PSku ... skouseli sme to shamanem ale nejak to nejede .. k nemu se nepripojim a u DJraspby mi to hlasi plna mistnost ( vyuzito 4/16 takze prazdna )

ps: edit : nejdou mi CZ site .... na zahranicnich sem ted byl online a zavodil O.o
Honda Legend 3.2 V6 Daily ECO
Lexus IS200 - lamač krků zastávkových čumilů
Lexus LS400 - japonskej mercedes
Mazda RX-7 FC turbo - downsizing kompromis
.... co dál?

shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman » 15 úno 2014, 01:49

to vyřešíme :wink: abychom tě mohli taky rozsekat :-D

turbo32

Příspěvek od turbo32 » 15 úno 2014, 09:41

Žolíček píše:nemuze mit nekdo do SZ hodit jak si nastavit network v PSku ... skouseli sme to shamanem ale nejak to nejede .. k nemu se nepripojim a u DJraspby mi to hlasi plna mistnost ( vyuzito 4/16 takze prazdna )

ps: edit : nejdou mi CZ site .... na zahranicnich sem ted byl online a zavodil O.o

Vies si v routery nastavit PS3 do DMZ? ak to nemas sprav to ak by to neslo pomoze port forwarding. na stranke granturisma najdes ktore porty vyuziva a zadas ich do routra. ja som mal tiez problem pripojit sa k raspbymu. pomohlo vypnutie firewallu na routry
Obrázek

MalTake

Příspěvek od MalTake » 16 úno 2014, 11:38

Takže hoši, jak to s váma dneska vypadá ? Máte připravený auta ? Kdo založí místnost v 18:00 ? Mám Založit já ?

já jsem na tom s netem takhle :

Průměrná rychlost připojení:
10,06 Mbit/s
Průměrná rychlost uploadu:
1045,56 kbit/s

Nevim jesi bude Mega upload stačit pro víc lídí ale můžem to zkusit :D

Skrblík

Příspěvek od Skrblík » 16 úno 2014, 12:47

chci se zeptat...může se k vám přidat totální amatér? :D
Obrázek

MalTake

Příspěvek od MalTake » 16 úno 2014, 16:46

Skrblík píše:chci se zeptat...může se k vám přidat totální amatér? :D
To klidně můžeš, ale zaitm to nevypadá že chtěj kuci jezdit ale tak uvidíme já to před 18 00 založim

Skrblík

Příspěvek od Skrblík » 16 úno 2014, 17:42

jak se jmenuješ ve hře? maltakecz nebo něco takovýho? :D
Obrázek

MalTake

Příspěvek od MalTake » 16 úno 2014, 17:43

Skrblík píše:jak se jmenuješ ve hře? maltakecz nebo něco takovýho? :D
MalTake_CZE du založit

Skrblík

Příspěvek od Skrblík » 16 úno 2014, 17:45

máš tam request
Obrázek

MalTake

Příspěvek od MalTake » 16 úno 2014, 17:56

Založeno :wink:

Sklenk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sklenk@ » 17 úno 2014, 14:26

Tak co, jelo se vubec?
BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!

Honis kone, jezdis rovne?....

"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza

DjRaspby

Příspěvek od DjRaspby » 17 úno 2014, 14:46

Jsem se tam včera podíval jak jsem se vrátil (někdy kolem osmé) a už sem žádnou místnost neviděl....že by se vůbec teda nejelo? ach jo člověk jednou nemůže a hned se nejede vůbec :-D :-D :mrgreen:

DjRaspby

Příspěvek od DjRaspby » 17 úno 2014, 16:17

Tak lidi co teda příště? Budeme jezdit ještě s nějakými předurčenými auty nebo zkusíme šampionátek začít? :)

Butcher

Příspěvek od Butcher » 17 úno 2014, 16:45

Ja bych ten sampionat i jel ale...jednak s autama co zbyvaji proste nepojedu, protoze se mi nelibi :) Za druhe racing gumy - nutnost.U techhle aut obzvlast - a vlastne nechapu proc i kdekoliv jinde vubec jezdite neco horsiho nez sport-soft.Byli jste nekdy skutecne na okruhu na necem horsim nez semi-slicku?Vzdyt je to martyrium :roll: A za dalsi vypnout catch-up a zapnout poskozeni...jinak se to nikam neposune :smt098
Charlie killerObrázek

shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman » 17 úno 2014, 17:17

Butcher píše:Ja bych ten sampionat i jel ale...jednak s autama co zbyvaji proste nepojedu, protoze se mi nelibi :) Za druhe racing gumy - nutnost.U techhle aut obzvlast - a vlastne nechapu proc i kdekoliv jinde vubec jezdite neco horsiho nez sport-soft.Byli jste nekdy skutecne na okruhu na necem horsim nez semi-slicku?Vzdyt je to martyrium :roll: A za dalsi vypnout catch-up a zapnout poskozeni...jinak se to nikam neposune :smt098
Sampionat se pojede s racing gumama. V normalnich zavodech jsou sport medium gumy idealni, tolik "nedrzi" tak se ukaze kdo je jaky ridic a ladic a prijde mi to mnohem zabavnejsi nez jezdit na nejakych racing gumach.
Catch-up bude vypnuty a poskozeni bude zapnuty.

DjRaspby

Příspěvek od DjRaspby » 17 úno 2014, 17:26

Butcher píše:Ja bych ten sampionat i jel ale...jednak s autama co zbyvaji proste nepojedu, protoze se mi nelibi :) Za druhe racing gumy - nutnost.U techhle aut obzvlast - a vlastne nechapu proc i kdekoliv jinde vubec jezdite neco horsiho nez sport-soft.Byli jste nekdy skutecne na okruhu na necem horsim nez semi-slicku?Vzdyt je to martyrium :roll: A za dalsi vypnout catch-up a zapnout poskozeni...jinak se to nikam neposune :smt098
Šampionát se jede na racing samozřejmě...na okruhu běžně jezdím na silničních gumách a nevidím v tom problém...a jak bylo na videu, v šampionátu bude vypnutý catchup, zapnuté (nejspíš) poškození, doplňování paliva atd.... :roll:

MalTake

Příspěvek od MalTake » 17 úno 2014, 18:01

DjRaspby píše:Jsem se tam včera podíval jak jsem se vrátil (někdy kolem osmé) a už sem žádnou místnost neviděl....že by se vůbec teda nejelo? ach jo člověk jednou nemůže a hned se nejede vůbec :-D :-D :mrgreen:
se Skrblíkem jsme kroužili na Ringu asi 10kol :wink: Pěkně jsme si pojezdili :twisted: no Catch

EDIT: tak se Skrblíkem :D :D :D
Naposledy upravil(a) MalTake dne 17 úno 2014, 19:12, celkem upraveno 1 x.

Skrblík

Příspěvek od Skrblík » 17 úno 2014, 18:50

DjRaspby píše:Jsem se tam včera podíval jak jsem se vrátil (někdy kolem osmé) a už sem žádnou místnost neviděl....že by se vůbec teda nejelo? ach jo člověk jednou nemůže a hned se nejede vůbec :-D :-D :mrgreen:
Maltake chvíli jezdil se mnou, bohužel na tom skillem je na úplně jiným levelu, takže na mě pořád jen čekal, dali jsme asi 5 kol...:D
Obrázek

takeshi

Příspěvek od takeshi » 17 úno 2014, 21:04

tvl satane,dneska jsem koupil gta,tak rikam jebu na to,ale když pojedeš ty tak ja taky :mrgreen:
jak byly v gt5 ty seazony,tak tam se jezdilo vesměs na jebkach,jednou byla i vyzva viper na komfortech, to mě bavi z toho důvodu že to pořád někam bokuje,ale jako závod ve více lidech si na tom nedokážu představit,to by byly bomby
nicméně když se vypne kečup,tak se rozdělí pozice a vesměs se nic neděje,žádný rejsy,auta rozházený po trati,sice real ale zábava 0, když se to zapne,tak zase neni rozdíl mezi tim kdo umí a neumí, nurb jsem vedl,pak v druhym kole jsem propadl až na poslední a třetí kolo jsem to dojel a nakonec vyhrál, sice arkada,ale pořád předjížděčky,zábava 100%
Ford Focus RS MK2
Most 1.58.74
Brno 2.35
1/4@ 3hod50minut , to mi moc nejde :D

ALTARiN

Příspěvek od ALTARiN » 18 úno 2014, 16:50

jenže ten šampionát má už bejt o tom, jestli to umíš nebo ne a né o "arkádovce" :)
takeshi píše: tvl satane,dneska jsem koupil gta,tak rikam jebu na to,ale když pojedeš ty tak ja taky :mrgreen:
jak byly v gt5 ty seazony,tak tam se jezdilo vesměs na jebkach,jednou byla i vyzva viper na komfortech, to mě bavi z toho důvodu že to pořád někam bokuje,ale jako závod ve více lidech si na tom nedokážu představit,to by byly bomby
nicméně když se vypne kečup,tak se rozdělí pozice a vesměs se nic neděje,žádný rejsy,auta rozházený po trati,sice real ale zábava 0, když se to zapne,tak zase neni rozdíl mezi tim kdo umí a neumí, nurb jsem vedl,pak v druhym kole jsem propadl až na poslední a třetí kolo jsem to dojel a nakonec vyhrál, sice arkada,ale pořád předjížděčky,zábava 100%
Obrázek

Butcher

Příspěvek od Butcher » 21 úno 2014, 14:41

shaman: mne neprijde...at jsou gumy jakykoliv, podminky maji prece vsichni stejny a moznost ostatnim ukazat(pokud i stesticko preje) jak dobre mam GT najeto(nebo jak ty rikas "jak dobrej ridic jsem") taky.Je mi jen proti srsti zabit fungujici auto ne-fungujicima gumama :roll:

dj: a co tam delas na tom okruhu?Pojizdnej kuzel?Nebo snad dokonce prekazku na trati? :D

takeshi: ahoj kamo :smt008 Skoda ze jsou vsechny ty auta(krome NSX :smt049 ) tak hnusny.Mohli jsme zalozit TF tym a trochu je pozlobit...
Charlie killerObrázek

DjRaspby

Příspěvek od DjRaspby » 21 úno 2014, 17:23

Butcher píše:shaman: mne neprijde...at jsou gumy jakykoliv, podminky maji prece vsichni stejny a moznost ostatnim ukazat(pokud i stesticko preje) jak dobre mam GT najeto(nebo jak ty rikas "jak dobrej ridic jsem") taky.Je mi jen proti srsti zabit fungujici auto ne-fungujicima gumama :roll:

dj: a co tam delas na tom okruhu?Pojizdnej kuzel?Nebo snad dokonce prekazku na trati? :D

takeshi: ahoj kamo :smt008 Skoda ze jsou vsechny ty auta(krome NSX :smt049 ) tak hnusny.Mohli jsme zalozit TF tym a trochu je pozlobit...

Myslíš že JGTC auto co má 480 koní jsou racing hard gumy nefungující??? Jinak navážet se do mě opravdu nemusíš :evil: . Pokud tě to tak baví, tak si klidně vezmi třeba Fiat 500 a dej si tam racing soft gumy, aby ti ten zážitek náhodou nezabily naprosto nefungující pneu...

Butcher

Příspěvek od Butcher » 21 úno 2014, 20:59

Racing hard jsou ok...byla to reakce na shamanovo "V normalnich zavodech jsou sport medium gumy idealni, tolik "nedrzi" tak se ukaze kdo je jaky ridic a ladic a prijde mi to mnohem zabavnejsi nez jezdit na nejakych racing gumach".Za tu narazku se omlouvam, ale zrejme mame pri jizde na okruhu proste odlisnej nazor na "sheer driving pleasure" :wink:
Charlie killerObrázek

DjRaspby

Příspěvek od DjRaspby » 21 úno 2014, 21:15

Butcher píše:Racing hard jsou ok...byla to reakce na shamanovo "V normalnich zavodech jsou sport medium gumy idealni, tolik "nedrzi" tak se ukaze kdo je jaky ridic a ladic a prijde mi to mnohem zabavnejsi nez jezdit na nejakych racing gumach".Za tu narazku se omlouvam, ale zrejme mame pri jizde na okruhu proste odlisnej nazor na "sheer driving pleasure" :wink:
V tomto případě ale nelze srovnávat hru a realitu...jezdit 500PP auta na slickách v GT5 je až příliš jednoduché, sice najednu stranu je to zábava a jezdí se pila, na druhou stranu je to jízda brzda plyn a není potřeba skoro žádný cit na plynu atd...v reálu bych si samozřejmě rád zkusil slicky..ale to je úplně jiný driving pleasure než když hraješ hru.

Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca » 22 úno 2014, 17:59

Ted se jede v GT6 24h na Ringu, kdy dame? ;)
http://new.livestream.com/accounts/6022 ... ts/2769041

Odpovědět