Dobrý, že je to v HD, ale má to nějaký zásekyshaman píše:Udělal jsem sestřih z NS
GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Je to video editací, je to zkomprimovaný z 1080p 60fps na 720p 25fps. Mám na to málo času, tak jsem to potřeboval zkomprimovat. Příště už to bude lepší 
hele GT ale prý nejede v 1080p (to je jen upscale) prý to je reálně 1280x1024 a je to roztažený do 16:9 pro TV , takže pokud je možnost, tak by možná stačilo nahrávat v HD a bude to v pohoděshaman píše:Je to video editací, je to zkomprimovaný z 1080p 60fps na 720p 25fps. Mám na to málo času, tak jsem to potřeboval zkomprimovat. Příště už to bude lepší
aha, já myslel že to je FullHD když to všude píšou, tak příště to budu rovnou nahrávat do 720p. Můžu zkusit jestli bude nějakej rozdíl v nahraným videu v 1080p a 720p.
To trhání je způsobeno snížením snímků z 60 na 25.
Příště to budu renderovat a exportovat na workstationu v práci a to bude hned proti tomu línýmu NB
To trhání je způsobeno snížením snímků z 60 na 25.
Příště to budu renderovat a exportovat na workstationu v práci a to bude hned proti tomu línýmu NB
No teda...mě necháte po večerech točit videokamerou obraz z televize...a přitom shaman má capture card a ještě to bude editovat v pracovní době...
takže ode dneška mám klid 
Budeme rádi když v tom budeš pokračovat, capture card mám půjčenou a editovat v pracovní dobu nemůžu
Když budu mít čas tak nějaký záznamy ze závodů udělám 
Tak Barthurst zatím za 2:19,5... 
Naposledy upravil(a) DjRaspby dne 07 úno 2014, 21:36, celkem upraveno 1 x.
Jenom aby se to nezakecalo tím šampionátem...tak zítra (v neděli) se jede klasika....4WD 500PP sport medium...začíná se na Bathurstu a dál dle hlasování. 
mě včera dorazila G27 a je to peklo, jen mám trochu problém se zvykem z 180° na 960° ... na kolik jezdíte s G27kou vy?
no pri jazde na okruhu ani velmi vacsi rozsah ako 180 nepouzijes tak ci tak
Vy jste teda trávníkářishaman píše:Udělal jsem sestřih z NS
Na čem jezdí sklenka a takeši, že to tak skáče při zatáčení?
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
jaký máš poměr hp/kg ?DjRaspby píše:Tak Barthurst zatím za 2:19,5...
jsem asi ještě větší dřevo, než jsem si myslel
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
já včera 2:20:1... stím, že na tu trat mám strašně tvrdej podvozek ( ze severní smyčky) hlavně nahoře všech vlásenkách mi poskakuje jak naprcanej kačer

DjRaspby píše:Tak Barthurst zatím za 2:19,5...

jenom se opravím, já dal včera 2:19,5 v onlinu, ten údaj dříve byl z offlinu 
Tak dobrý...jednak máme nový rekord...bylo nás 9, a taky jsme si vyzkoušeli pár věcí do šampionátu...nicméně Barthurst dobrej závod
Příště tedy já nebudu, tak si dejte závody jak je libo...a na ten další víkend zkusíme začít šampionát - viz topic. Jinak za případné ťukance na NS se omlouvám, s Celicou jsem tam nikdy nejel, natož abych si ji tam nějak nastavil (vím o Sklenkovi ale bylo toho asi víc
). Jinak dělám na té replay z Mount Panorama 
v pohodě, já tě taky omylem vystrčil (za ten buthurst se fakt sakra omlouvám) já se omlouvám Meltakovi za lehký vystrčení na severní smyčce ->hlavní rovinka v zatáčce za horizontem na konci..
jinak at si každej řiká co chce, ale dneska jezdily samý best auta ... EVA, stíhačky, luxusní godzilly i celica GT4
jinak at si každej řiká co chce, ale dneska jezdily samý best auta ... EVA, stíhačky, luxusní godzilly i celica GT4
BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
Tak tady je Barthurst : http://www.youtube.com/watch?v=dKXy4nig ... e=youtu.be
Schválně jsem to nechal bez komentářů (jenom intro a konečné pořadí), ale při jednom předjížděcím manévru mi to nedalo

Schválně jsem to nechal bez komentářů (jenom intro a konečné pořadí), ale při jednom předjížděcím manévru mi to nedalo
Ford Focus RS MK2
Most 1.58.74
Brno 2.35
1/4@ 3hod50minut , to mi moc nejde
Most 1.58.74
Brno 2.35
Ford Focus RS MK2
Most 1.58.74
Brno 2.35
Most 1.58.74
Brno 2.35
Naposledy upravil(a) takeshi dne 09 úno 2014, 23:39, celkem upraveno 2 x.
Ford Focus RS MK2
Most 1.58.74
Brno 2.35
Most 1.58.74
Brno 2.35
Hezký video !
koukám že jsem měl souboje se sklenkou plech na plech a jednou jsem ho dokonce podjel
viděl jsi mě sklenko na Bathurstu ?
Takeshi: hezký obrázky
Evo jsem měl pěkně zničený
Takeshi: hezký obrázky
na tom videu to je,koukam do zrcátka a tam létající impreza 6.30DjRaspby píše:Tak tady je Barthurst : http://www.youtube.com/watch?v=dKXy4nig ... e=youtu.be
Schválně jsem to nechal bez komentářů (jenom intro a konečné pořadí), ale při jednom předjížděcím manévru mi to nedalo![]()
Ford Focus RS MK2
Most 1.58.74
Brno 2.35
Most 1.58.74
Brno 2.35
Pěkné fotky...musím skromně uznat, že Celice to na trati sluší velmi (jen kdyby nebyla tak obouchaná
). A létající Impreza? To sem čuměl jak blázen když sem to točil:-D
. No začalo se pozdě protože někteří měli problém s připojením no, což se bohužel stává...Ale jsem rád že se po dlouhé době Turbo zase přidal, dodnes vzpomínám na duel na Motegi alias 10 kol skoro v každé zatáčce vedle sebe, ale ani jeden kontakt