Pomoc při výběru auta
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
Beaver
Re: Pomoc při výběru auta
Pokud bys měl dostatek peněz a našel zalíbení v Opelu Omega a přitom chtěl zároveň zůstat u Japonců, tak ten správný VIP styl nabízí Lexus GS300 (aka Toyota Aristo). Stejně jako u IS300 to pohání 2JZ-GE VVTi motor a postavit z toho několikasetkoňové monstrum není až takový problém (resp. swap za twinturbo nebo přestavba na NA-T se přímo nabízí). Oproti Opelu to ale bude každopádně automat, leda by se to později přestavělo. Pořizovačka je cca cena Opelu Omega +100k 
to už mě spíš láka RX-8onsad píše: Koupil bych si hodně pěknou MX-5.Na léto se bude cabrio hodit.

No, o Mazdách RX tak nějak nevím skoro nic. Ale co jsem si četl zdejší vlákna s projekty, tak to levné pojištění je fakt ta poslední výhoda Wankel motoru. 
Ale snad se vyjádří i nějaký majitel.
Nissan Primera 96 kW - sešrotováno
Suzuki Liana combi 1,6 76 kW
Neco malo z nej zustalo zachovano v me S13.Xcriss píše:Mluvim o svem PRVNIM 240SXNa to, ze to bylo moje prvni auto a byl jsem mladoch tak jsem si ho uzil dost, rad na nej vzpominam...
Mam to uz takove komunitni auto. Od kazdeho neco.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
- Machbuster
Ahoj, tady majitel několika potvoronsad píše:No, o Mazdách RX tak nějak nevím skoro nic. Ale co jsem si četl zdejší vlákna s projekty, tak to levné pojištění je fakt ta poslední výhoda Wankel motoru.
Hlavní výhodou je ještě relativní mladost RX a možnost sehnat vozy okolo 150k-200k a s tím, že je i motor se zárukou v pohodě, skutečně se dá + 50k ti zbyde na rezervu na sezonu a tak. Zároveň jsou lidé co to umí servisovat dobře a nebo poradí. RX bych se nebál, jako zábavné druhé vozidlo je to super auto a velmi originální svým konceptem i technikou.
Co přesně by Tě třeba zajímalo? Chce to mít známého co o tom ví a pak vybereš dobře s vysokou pravděpodobností... Můžu poradit i dát tip na nějakou RX v prodeji. Většinu můžu i znát nebo vím, která je nejlepší či šance na to být dobrá.
RX8 Titanium Gray (2005) RX8 R3 Sparkling Black (2009) MX5 30th Racing Orange (2019) Swift Sport Pure White Pearl (2019) GS F Sonic Titanium (2016) IS F Starfire Pearl White (2012) "Experience Amazing"
MODS: Racing Beat-ExoticSpeed-Greddy-TOM'S-HKS-SuzukiWorksKurume-Gates-Bilstein-K&N-DBA-MazdaSpeed-Pioneer-Optima-Bastuck
MODS: Racing Beat-ExoticSpeed-Greddy-TOM'S-HKS-SuzukiWorksKurume-Gates-Bilstein-K&N-DBA-MazdaSpeed-Pioneer-Optima-Bastuck
Zdravím,
nemáte někdo nějaký kontakt na někoho spolehlivého, kdy by byl schopný k nám dovézt auto ze zahraničí (EU) ? Aby byl schopen kdyžtak i nějakým způsobem auto prověřit, zkontrolovat atd...?? Díky za tipy
nemáte někdo nějaký kontakt na někoho spolehlivého, kdy by byl schopný k nám dovézt auto ze zahraničí (EU) ? Aby byl schopen kdyžtak i nějakým způsobem auto prověřit, zkontrolovat atd...?? Díky za tipy
Idaho by nedovezl ? Z Honda-clubu vozí Alicante a Rom. vozí hlavně hondy ale myslím si že by nebyl problém i jiný značkyDjRaspby píše:Zdravím,
ja mam s honzou dobrou zkusenost, navic se znate...
92' AT180 coupe 77kW || 92' AE101 Si 84kW || 95' MX3 GS 97kW

-
Idaho von Věšín
JJ už jsme s Honzou mluvili, nešlo mu přímo jen o transport, jde mu o to fyzicky oveřit že to auto skutečne existuje a skouknout aby se nejelo zbytečně..shaman píše: Idaho by nedovezl ? Z Honda-clubu vozí Alicante a Rom. vozí hlavně hondy ale myslím si že by nebyl problém i jiný značky
...ale už jsem mu to asi vysvětlil
Jelikoz mam se svym autem momentalne nejaky plany a nechci jezdit do prace mastnou tyci, hledam prave nejaky nizkonakladovy, spolehlivy auto, nejlepe, tak do objemu 1.0. s cenou tak max do 10-15
Zatim mam ve vyberu swift 1.0.
(nejlepe, kdyby to byl japonec)
Je mi vcelku jak to bude vypadat a jestli to bude pobouchany,podreny apod... hlavne ze to splni ulohu dojizdeni.
Cim silenejsi design auta tim lepe.

Je mi vcelku jak to bude vypadat a jestli to bude pobouchany,podreny apod... hlavne ze to splni ulohu dojizdeni.
Nissan Primera - VEcko fplynu
Nízkonákladovost a bezúdržbovost splňuje tak možná felda.
Nissan Primera 96 kW - sešrotováno
Co takhle toto? http://auto.bazos.cz/inzerat/35001269/D ... ruceni.phpSakuL píše:Jelikoz mam se svym autem momentalne nejaky plany a nechci jezdit do prace mastnou tyci, hledam prave nejaky nizkonakladovy, spolehlivy auto, nejlepe, tak do objemu 1.0. s cenou tak max do 10-15Zatim mam ve vyberu swift 1.0.
Je mi vcelku jak to bude vypadat a jestli to bude pobouchany,podreny apod... hlavne ze to splni ulohu dojizdeni.Cim silenejsi design auta tim lepe.
![]()
![]()
![]()
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Nemá to nějak moc vysokej eko poplatek ?
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Nemá, je to tam šalamounsky napsané... do provozu. Auto může být vyrobené třeba 1992, takže Euro I.... Lexus mám taky registrován 1994 a vyroben 1992.
-
Beaver
Starletka je sice nad limit objemu motoru, ale zase by tě to spolehlivě mělo vozit po libovolně dlouhou dobu:SakuL píše:Jelikoz mam se svym autem momentalne nejaky plany a nechci jezdit do prace mastnou tyci, hledam prave nejaky nizkonakladovy, spolehlivy auto, nejlepe, tak do objemu 1.0. s cenou tak max do 10-15Zatim mam ve vyberu swift 1.0.
Je mi vcelku jak to bude vypadat a jestli to bude pobouchany,podreny apod... hlavne ze to splni ulohu dojizdeni.Cim silenejsi design auta tim lepe.
![]()
![]()
![]()
http://auto.bazos.cz/inzerat/35069825/T ... tarlet.php
Zdravim vás, po delší době jsem konečně prodal auto a chtěl bych jít konečně do Japonce. Limit je zhruba 150-200t a auto bych využíval jen na víkendy. V úvahu je spousty japonských aut. Nejvíce by se mi líbilo koupit Civica EG se slabym motorem a kompletně ho předělat (zadní náprava VTI kotoučová, K20 swap k tomu i odpovídající brzdy, podvozek a celkově to sladit tak aby to bylo funkční). Další varianta co mám v úvahu je seriová ITR kterou bych jen udržoval a nechal jí být protože to je auto které není nutné upravovat a už je zábavné v serii, akorát problém že jich teďka na bazaru moc není.. Nebo bylo v úvahu také mx-5tka ale ta se cenově pohybuje furt celkem vysoko a následná úprava by se asi nevešla do mého limitu. A nebo jsem narazil na tohle http://www.sportovnivozy.cz/50751-subar ... -v1-puchov a to mě taky celkem zaujalo. Takže chci určitě japonce, je mi v podstatě jedno co z těhlech aut. Klidně mi pište jiné zajímavé auta. Jde mi hlavně o to aby to bylo zábavné a občas bych se chtěl svést na okruhu. A teď když na to zpětně koukám tak mi nejvhodnější přijde to subaru protože je nejvhodnější na české okresky a za ty peníze je to celkem dost muziky. Pište co vás napadne rád si nechám poradit, a klidně pište na co se u těhlech aut zaměřit při případný koupi. Díky
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Tyvole mit 150-200K a chtit trapit EG Civica je docela hukot
Kup tu MR2 co je v inzerci od Zemiho a budes happy camper
(akorat je to pretaciva svine
)
Subaru asi nebude nikdy spatna volba. Dulezite je asi vedet, jestli chces RWD, AWD nebo FWD... Kazde auto se bude chovat jinak a taky se s nim daji delat jine veci
Kup tu MR2 co je v inzerci od Zemiho a budes happy camper
Subaru asi nebude nikdy spatna volba. Dulezite je asi vedet, jestli chces RWD, AWD nebo FWD... Kazde auto se bude chovat jinak a taky se s nim daji delat jine veci
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
Chápu, hele ta MR2 je moc pěkná ale na mé plány by jí byla škodaXcriss píše:Tyvole mit 150-200K a chtit trapit EG Civica je docela hukot![]()
Kup tu MR2 co je v inzerci od Zemiho a budes happy camper(akorat je to pretaciva svine
)
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz vrazis 150K do stareho Civica, bude z toho urvane stare auto, ktere pojede rychle rovne. Kdyz si koupis nejakou "vyssi tridu" za stejne penize, tak se i hezky svezes. Co tak 300ZX?
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
Neco to spolkne, ale da se z toho udelat solidni kladivo na rezy a eva.
http://www.sportovnivozy.cz/57914-nissa ... lsar-lukov
Nissan Primera - VEcko fplynu
Tak já myslím že i z civica se dá postavit funkční auto na okruhy a občasné projížďky. Spíš než 300zx jsem měl v úvahu také 200sx/240sx ale nebráním se ničemu
.
Bráchá má právě sunníka 1.6 SR a celkem se mi to i líbí, jde o to v jakém je to GTIRko stavu no.SakuL píše:Neco to spolkne, ale da se z toho udelat solidni kladivo na rezy a eva.http://www.sportovnivozy.cz/57914-nissa ... lsar-lukov
spis kladivko 
92' AT180 coupe 77kW || 92' AE101 Si 84kW || 95' MX3 GS 97kW

-
Idaho von Věšín
logger píše:Zdravim vás, po delší době jsem konečně prodal auto a chtěl bych jít konečně do Japonce. Limit je zhruba 150-200t a auto bych využíval jen na víkendy. V úvahu je spousty japonských aut. Nejvíce by se mi líbilo koupit Civica EG se slabym motorem a kompletně ho předělat (zadní náprava VTI kotoučová, K20 swap k tomu i odpovídající brzdy, podvozek a celkově to sladit tak aby to bylo funkční). Další varianta co mám v úvahu je seriová ITR kterou bych jen udržoval a nechal jí být protože to je auto které není nutné upravovat a už je zábavné v serii, akorát problém že jich teďka na bazaru moc není.. Nebo bylo v úvahu také mx-5tka ale ta se cenově pohybuje furt celkem vysoko a následná úprava by se asi nevešla do mého limitu. A nebo jsem narazil na tohle http://www.sportovnivozy.cz/50751-subar ... -v1-puchov a to mě taky celkem zaujalo. Takže chci určitě japonce, je mi v podstatě jedno co z těhlech aut. Klidně mi pište jiné zajímavé auta. Jde mi hlavně o to aby to bylo zábavné a občas bych se chtěl svést na okruhu. A teď když na to zpětně koukám tak mi nejvhodnější přijde to subaru protože je nejvhodnější na české okresky a za ty peníze je to celkem dost muziky. Pište co vás napadne rád si nechám poradit, a klidně pište na co se u těhlech aut zaměřit při případný koupi. Díky
kup mx- z DE, kolem k euro, s přihlásením a dovozem seš do 50ti. potom rozhodit, vyztužit a opravit kastli, dat do toho motor ( pokud to nebude stačit seriová 1,8 ) a kolem 150k z toho máš příjemné auto do 200k z toho mas příšeru
Co si myslíš o téhle? http://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda ... oFrom=list nevypadá špatně, jsem z Prahy tak na ní asi zajedu mrknout. Třeba by nebylo fakt od věci ten swap 1.8čky.kup mx- z DE, kolem k euro, s přihlásením a dovozem seš do 50ti. potom rozhodit, vyztužit a opravit kastli, dat do toho motor ( pokud to nebude stačit seriová 1,8 ) a kolem 150k z toho máš příjemné auto do 200k z toho mas příšeru