JDM trika
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Re: JDM trika
Tak to rád slyším buřtíkumaca píše:tak triko super a to XL je mi akorat
jj tobe bude taky fajn, ne jen na mestsky burtiky ale i na poradny vesnicky chasniky jako jsi ty 
GXE10
taky sedí...ještě jednou díky metanovi 
dneska tady jsem cca do jedne ale zitra uz klasicky do tech ctyrFIRE píše:Na Jiřák to mám kousek, do kolika hodit tam býváš ?
lubosh: jeste nevim jestli pojedu vlakem nebo feldou
radep: jasne, pribalim je... v ostrave budu vikend a jako hlavni stanoviste bych to videl na hospodu šatlava na fifejdach v sobotu vecer. uz jsem to napsal dalsim dvoum lidem, cili tam byste si mohli dojet. budu tam na pivu.
spokojencum: kdyz se vam bude chtit tak muzete udelate nejake frajerske pozy abychom se tim mohli chlubit na hlavni strance
zbytek lidi co mi pisete, nezoufejte. jen co zjistim o kolik mne natahne posta, budu vas dale kontaktovat s konecnou castkou, cislem uctu a poslu
93´Rx-7 FD
metan: triko je super a sedí takže ještě jednou díky moc 
Race car: Subaru Impreza Type R 1999 (testing)
Daily car: Seat Ibiza 1.9 TDi sport 2001
Sold: Subaru Impreza GT 1996
Summer: Suzuki GSX-R 600 1999
Daily car: Seat Ibiza 1.9 TDi sport 2001
Sold: Subaru Impreza GT 1996
Summer: Suzuki GSX-R 600 1999
super, sem rad, ze to sedi.GeorgePB píše:metan: triko je super a sedí takže ještě jednou díky moc
odskrtavam te tedy
pro ostravaky a prilehle vesnice, v sobotu navecer budu zde http://www.mapy.cz/#x=18.263172&y=49.83 ... 0341_1&t=s je tam hospoda šatlava.. vemu ho tem, kteri si napsali, takze kdo by mel jeste zajem si tam pro nej prijet, piste!
93´Rx-7 FD
lehky bump pro ty, kteri jeste nepostrehli.
dneska odnesu na postu prvni balicky, ocekavejte tedy takoveho bubli obalky

zaroven zadam dalsi, kteri se jeste neozvali tak mi piste na mail grafikalandt@gmail.com co svama
dneska odnesu na postu prvni balicky, ocekavejte tedy takoveho bubli obalky

zaroven zadam dalsi, kteri se jeste neozvali tak mi piste na mail grafikalandt@gmail.com co svama
93´Rx-7 FD
Dorazil mi bublající balík. Byl to teda fofr a padne parádně
Děkuju
Děkuju
Jasně, tak já se pro ty trika určitě stavím, od kolika hodin tam tak budeš?MeTaN píše: radep: jasne, pribalim je... v ostrave budu vikend a jako hlavni stanoviste bych to videl na hospodu šatlava na fifejdach v sobotu vecer. uz jsem to napsal dalsim dvoum lidem, cili tam byste si mohli dojet. budu tam na pivu.
MX-5 NB 1.8, LSD, 1999, http://mx-5.biz/viewtopic.php?f=19&t=663
-
Kubosh
- Kontaktovat uživatele:
Všechno v pořádku přišlo. Díky moc.
Tak triko doslo, super, pritula rekla ze mi slusi. Je sice trosku vetsi, ale ja nechtel aby ty svaly co jsou podtim byly tak videt 
Toyota Celica GT ST202
- Raven
- Kontaktovat uživatele:
ták poslušně hlásím že předání dnes v Prostějově proběhlo bez problému rád sem tě po dlouhé době zase viděl Metane a jinak triko na lehce obtloustlém Ravenovi sedí parádně opravdu spokojenost ještě jednou díky moc 
93' Honda Civic Vti (EG6)
"Hodnotu života určují okamžiky, které se dotknou vašeho srdce" (Soichiro Honda)
"Hodnotu života určují okamžiky, které se dotknou vašeho srdce" (Soichiro Honda)
tak triko vyzvednuto, díky
je o chloupek větší, ale na léto super
Mazda MX-3 V6 prodáno...
Mazda MX-5 1,8 NBFL
Mazda MX-5 1,8 NBFL
- marko daytona11
Cus, ak sa da este objednat, tak poprosim bile M a L. A ak by sa dalo dozadu Asi rovnakou velkostou, alebo trosku vetcou RX8 .taky to
- Přílohy
-
- 3596_rx-8.jpg (22.52 KiB) Zobrazeno 7762 x
DAYTONA racing

- marko daytona11
ak by si to mal a mohol poslat tak mi daj echo na 722 212 866. napisem adresu. a napis aj kam bubaky poslat, alebo ci pri dobierke. dik 
DAYTONA racing

marko to triko ti muzu udelat ale nebude to hnedka, chci at se pozbira alespon 10-15trik.
takze pokud mas zajem pockat tak te pripisu na seznam viz prvni prispevek tady...
RADEP: asi od sedmi tam budu.
takze pokud mas zajem pockat tak te pripisu na seznam viz prvni prispevek tady...
RADEP: asi od sedmi tam budu.
93´Rx-7 FD