Vavris píše:Tohle téma mě jen utvrzuje v tom, že JDM kultura přitahuje nadprůměrnou sortu občanů. Chlapi fakt koukám...
RainbowSeven: Nekustečné

Ten simulátorový koutek - valím bulvy

Jak ses cca umisťoval v těch kárách? Jaký je třeba rozpočet? (klidně do SZ) Věřím, že to byl neskutečný rok.
tzady máš ještě video. už jsem ho sem dával, ale co
http://www.youtube.com/watch?v=GBHLj5ud ... ature=plcp
Káry..to je problém. My jsem do toho spadli jako jelimani, utratili, dle mě zbytečně, hodně peněz. Mít dnešní zkušenosti, pořídil bych to levněji a efektivněji.
Měli jsem skoro nový rámy (+- 50 000) ale motory který nebyly řádná špice (taky +- 50 000,-) K tomu doplňky, jako telemetrie, chladiče a spoustu jinýho haraburdí a káry vyšly něco kolem 115 - 120 000. Tak aby byly schopný závodit. Což je řacha neuveřitelná. Závodní víkend, pokud se nic neposr...tak vyšel na 10 000 - 15 000. Startovný, benzín, doprava na místo...prostě sakumprásk. A to nepočítám tu děsnou dřinu, ale v zápalu entuziasmu to člověk nevidí. V té době se jelo 6 závodů během sezóny, do rakouska jsme ale nejeli, takže 5. Do nákladů před sezonou samozřejmě člověk musel započítat nákup vybavení, pak taky dodávky, i když tu jsme měli velice levně a nutný speciální nářadí....
já bych řekl že mě tahle sranda přišla na něco kolem 250 - 300k. Ale zážitek stál za to

Ale další rok už jsem si prostě řekl, že auto bude pro mě trvanlivější zábava.
JInak moc úspěšnej jsem nebyl. Jezdili jsem tehdejší hobbycup, což je pohár amaterských jezdců, kde ale jezdí prakticky celá špička z republiky jako trénink, jen jsou bodovaný zvlášť, takže jsem měli srovnání s nejlepšími. Odhaduju že nemít smůlu, kterou jsem měl. byl bych někde kolem 8-11 místa mezi amatéry, ze třiceti.
každopádně si ten rok budu setsakra pamatovat