Lifestyle/aktivity

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Sklenk@
Kontaktovat uživatele:

Re: Lifestyle/aktivity

Příspěvek od Sklenk@ » 11 pro 2011, 16:55

Vavris píše:Ty vole, dke na to všichni berete čas ?!? :shock:

Mám dost problém, abych si vůebc udělal čas na auta. :) No krom ježdění a zušlechťování Mazdy jsem se jednu dobu přiživoval jako motoristický pisálek a už nějakou dobu držíme někde na pomezí života a smrti takový nadšenecký projekt http://www.autickar.cz - a teď nastává znovu období, dky si říkáme - jooooo, povede se to rozjet! :-D

Jinak z těch pravidelnějších aktivit jde zmínit asi už jen squash a teď když jsem po delší době nezadán, tak oprašuju staré (i nové) kamarádky :smt003

Jinak přes práci a bydlení nezbývá na nic čas.

Jo, kolik hodin jsem uz u vas na webu proflakal .... :D...
BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!

Honis kone, jezdis rovne?....

"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza

Pavel260
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel260 » 11 pro 2011, 16:56

tak já mám kulečník, tenis, kolo.. zlatý kolo, to je nejlevnější :D
Mazda Mx-5
Mini Cooper 1.0
[img]http://img121.imageshack.us/img121/482/roadstert.gif[/img]

Cermi_s

Příspěvek od Cermi_s » 11 pro 2011, 18:16

Co já a volný čas? Asi bych mohl zmínit, že jsem od malička hrál fotbal. Jenže pak na to přestal být čas, a tak jsem toho nechal. Nedlouho na to jsem si našel jinou aktivitu a místo tanečků s míčem jsem se začal věnovat standardním a latinskoamerickým tancům. :) Jinak také moc rád fotím, poslechnu si dobrou hudbu...Rád lyžuju, takže doufám, že se letos vypravím někam na hory...No je toho dost, ale času málo.

Jinak fakt dobrý nápad Michale! :)
'95 Mazda 323C
'93 Renault Clio 1.4 RN

jagy

Příspěvek od jagy » 11 pro 2011, 18:30

Dejf píše:potěšil mě jagy, páč jsem až do juniorky chytal v berouně, což neni uplně rybníková liga :-) ale to už je pár let a asi tak 30kilo zpět :-)
Diky, zivit me to uz nikdy asi nebude, ale jako konicek/brigada me to jeste bavi a dokud zdravi (1x meniskus a 1x vazy) vydrzi, tak se snad jeste chvili klouzat budu. :) V Beroune si musel hrat urcite aspon 1. ligu junioru a A-cko je taky tusim stale v 1. lize. :)

U tebe jde videt, ze jsi taky hodne vytizeny a tak to ma byt... na odpocinek bude cas po smrti. :D A rodinku mas peknou. :wink:
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

Lubosh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubosh » 11 pro 2011, 23:51

No tak já dřív jezdil na kole, pak dlouho velký nic, asi před rokem jsem začal fotit, přes rok mám labradora takže chodíme na procházky. Rád jezdím na výlety, takže 3-4x za rok jedeme na den dva někam s pár lidma z H-C. A jinak dělám taxikáře mámě, posedávám po kavárnách a po nocích slídím po FB :-D

Obrázek
fotka loni ze zimy když mu bylo půl roku
GXE10

Tina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tina » 12 pro 2011, 00:42

Sice už mi čas nedovoluje se tomu věnovat tolik, jako dřív, ale na bicykel nedám dopustit..
P1040572jdm.JPG
Cesťák..
Fotografie0446jdm.JPG

A aktuální zimní aktivita.. LFS :smt003
GSR.JPG

RainbowSeven

Příspěvek od RainbowSeven » 12 pro 2011, 09:12

tak já se taky přidám.

neb jsem staršího data výroby, tak už jsem spíš ve fázi "skončil jsem" :smt003 :smt003 :smt003

nicméně....zastara jsem se věnoval kytaře a kapele. tu jsem pak opustil a někdy v roce 2005 jsem začal jen krákat do mikrofonu. čehož jsem ovšem v roce 2007 taky nechal . Paralelně s tím jsem někdy v roce 2004 objevil závodní simulátory na PC a věnoval se nejprve GPL. To ale jen čistě offline, pro sebe doma. Pak přišlo demo GTR a já byl definitivně pohlcen ježděním online.
Celkem mi to šlo, tak jsem si říkal že by to chtělo zkusit v reálu a v roce 2007 jsem si koupil svojí první závodní motokáru. Sice jen 4takt Honda 390 na pochybném rámu, ale nějak se začít musí.
Stihl jsem odjet jeden závod (relativně úspěšně, neb kára pocházela z moravy, kde jsou vynikající ladiči :smt003 :smt003 :smt003 )
Na rok 2008 jsme už ale s Pierrem zakoupili skoro nové podvozky s motory TM 125 a pokusili se o štěstí v královské tříde ICC/KZ2.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Rok to byl neskutečně nabitý, stalo se toho tolik, jak za posledních 5 let. Se slzou v oku na to vzpomínám. Možná nejlepší rok mho života :smt001

Bohužel v roce 2009 přišlo rozhodnutí, že už na káry kašlem a koupili jsme si auta. Pak už na káry vůbec nebyl čas.

Takže mi zbyly jen ty simulátory zas
Obrázek

No a dneska už jezdím z povinnosti i ty :smt003 A jak stárnu, venuju se čím dál méně fyzicky náročným aktivitám...
Jako je saunička
Obrázek
Pokeřík
Obrázek
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale pořád mi největší radost....a asi i starost dělá moje zetečko 8)
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996

marek.dh

Příspěvek od marek.dh » 12 pro 2011, 10:43

Kromě auta a motorky provozuji ještě:

DH - ikdyž už pomalu přecházím spíš na ježdění sám pro sebe, není tolik času, takže enduro, street, skoky všude možně
Obrázek

Výcvik naší psice - ikdyž někdy spíš cvičí se mnou :D
Obrázek

Přes zimu lyže
3 MPS - viewtopic.php?f=6&t=4914
CTR ep3 - viewtopic.php?f=6&t=3303 - prodáno
ITR track - viewtopic.php?f=6&t=3974
R.S.Progress - Racing Support / Promo & společenské akce
http://www.facebook.com/RSProgress

oncek.

Příspěvek od oncek. » 12 pro 2011, 22:40

když ne auto tak...
Obrázek

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 15 pro 2011, 11:02

jagy píše:Diky, zivit me to uz nikdy asi nebude, ale jako konicek/brigada me to jeste bavi a dokud zdravi (1x meniskus a 1x vazy) vydrzi, tak se snad jeste chvili klouzat budu. :) V Beroune si musel hrat urcite aspon 1. ligu junioru a A-cko je taky tusim stale v 1. lize. :)

U tebe jde videt, ze jsi taky hodne vytizeny a tak to ma byt... na odpocinek bude cas po smrti. :D A rodinku mas peknou. :wink:
taky jsem si chtěl párkrát zahrát, ale zjistil jsem, že už se bojim :-) nemůžu si dovolit aby se mi něco stalo... nehledě na to, že jsem končil kvůli zádům a kloubům. letos v létě jsem si vyhodil koleno ( toto už po druhé ) a už se to nemůže srovnat

před lety jsem byl pár týdnů po tom na ledě a dnes po třech měsících to neni cajk, tak že už mám asi smůlu...

v berouně jsem chytal od prcka. do 15 za žáky, to byla liga. dorost a juniorku už to byl jen kraj, ale i tak to mělo úroveň protože to bylo plný kluků z ligy a extraligy ( kousek kolem je praha, kladno, plzeň atd. tak že i kraj byl celkem nabitej )

jinak pro zajímavost, začínal jsem s Karlem Hromasem ( Sparta ) a známějším Martinem Růžičkou ( minulej rok třinec, teď šel do ruska myslim ). ale oni to narozdíl od nás dřeváků někam dotáhli :-)

a co se času týča, tak ho moc neni, ale mám to štěstí, že mám slušnou a zajímavou práci, tak že to jde a s harantama je to taky většinou radost :-)
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

200sxfabi

Příspěvek od 200sxfabi » 15 pro 2011, 14:56

Tak se s Vámi taky podělim o svou druhou půlku mého já :)Letos je to osmý rok, co se věnuji BMX. Hodně let jezdíme z Patrikem (bílá S14), takže kola nás doprovází už dlouho a nissany v poslední letech :D :).
http://www.youtube.com/watch?v=kbc-cE-e ... rs8RrJCrKw
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tmowe

Příspěvek od Tmowe » 15 pro 2011, 16:41

Nemám fotky tak aspoň zběžně, hrával jsem zhruba 11 let fotbal, skončil jsem v Sigmě jakožto bývalý obyvatel Olomouce. K tomu jsem hrával ping pong a jezdil jsem na kole :) Klasika silniční cyklistika :) Při tréningu praskly brzdy a proletěl jsem v 66 km křižovatkou a skončil na předním skle avie. Tím dnem mé sportovní aktivity skončili na doporučení doktorů :) Takže jsem začal psát a hltat jednu knihu za druhou. Co se týče hudby tak žánry se postupem let měnili nyní jsem skončil u elektra respektive electroclash. Občasná snaha něco míchat se mi, ale stále nedaří :) A pak ležím ve všemožných automobilových článcích o mazdě a jiných autech :)

Kousmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kousmen » 15 pro 2011, 17:08

Dřív hodně kolo, ale od doby co jsem je rozbil nejezdím vůbec. Takže teď samozřejmě hrabání v mazdě,
Obrázek
focení,
Obrázek
filmy, hudba a často mě to táhne jako henryho k poflakování, při kterým si udělám třeba VT nebo postprodukci svých fotek...
Původní obrázek - http://img859.imageshack.us/img859/5418/origo.jpg
Obrázek
Teď se chci vrátit ke kolu a začít s downhillem abych neumřel na gauči udušenej křupkou, ale hezky rozpláclej na stromě. :D A být tady dlouhý kopce, tak bych jezdil longboard.

RainbowSeven

Příspěvek od RainbowSeven » 16 pro 2011, 12:55

Vavris píše:Tohle téma mě jen utvrzuje v tom, že JDM kultura přitahuje nadprůměrnou sortu občanů. Chlapi fakt koukám...

RainbowSeven: Nekustečné :-D Ten simulátorový koutek - valím bulvy :-D Jak ses cca umisťoval v těch kárách? Jaký je třeba rozpočet? (klidně do SZ) Věřím, že to byl neskutečný rok.
tzady máš ještě video. už jsem ho sem dával, ale co :smt003
http://www.youtube.com/watch?v=GBHLj5ud ... ature=plcp

Káry..to je problém. My jsem do toho spadli jako jelimani, utratili, dle mě zbytečně, hodně peněz. Mít dnešní zkušenosti, pořídil bych to levněji a efektivněji.
Měli jsem skoro nový rámy (+- 50 000) ale motory který nebyly řádná špice (taky +- 50 000,-) K tomu doplňky, jako telemetrie, chladiče a spoustu jinýho haraburdí a káry vyšly něco kolem 115 - 120 000. Tak aby byly schopný závodit. Což je řacha neuveřitelná. Závodní víkend, pokud se nic neposr...tak vyšel na 10 000 - 15 000. Startovný, benzín, doprava na místo...prostě sakumprásk. A to nepočítám tu děsnou dřinu, ale v zápalu entuziasmu to člověk nevidí. V té době se jelo 6 závodů během sezóny, do rakouska jsme ale nejeli, takže 5. Do nákladů před sezonou samozřejmě člověk musel započítat nákup vybavení, pak taky dodávky, i když tu jsme měli velice levně a nutný speciální nářadí....

já bych řekl že mě tahle sranda přišla na něco kolem 250 - 300k. Ale zážitek stál za to :smt003 :smt003 Ale další rok už jsem si prostě řekl, že auto bude pro mě trvanlivější zábava.

JInak moc úspěšnej jsem nebyl. Jezdili jsem tehdejší hobbycup, což je pohár amaterských jezdců, kde ale jezdí prakticky celá špička z republiky jako trénink, jen jsou bodovaný zvlášť, takže jsem měli srovnání s nejlepšími. Odhaduju že nemít smůlu, kterou jsem měl. byl bych někde kolem 8-11 místa mezi amatéry, ze třiceti.

každopádně si ten rok budu setsakra pamatovat :smt005
Nissan 350Z - 2004

RainbowSeven

Příspěvek od RainbowSeven » 16 pro 2011, 13:04

ještě bych ale podotknul, že káry KZ2, neboli 125 cc - 6ti kvalt, pro mě bylo a myslím že i bude nejdrsnější svezení v mým životě.
akcelerace mi zpočátku až obtěžovala. plus samozřejmě úroveň gripu. Káry na měkkých gumách umí krátkodobě až 3G.

Akcelerace v GT-R byla proti tomu...jak to říct..taky zážitek, ale jaksi naředěný. Káry jsou pravý brutál. A doufám že ještě někdy si aspoň sezónu, dvě, dám. Vřele doporučuju každýmu zkusit. Káry se dají i pronajmout.
Nissan 350Z - 2004

Awatar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Awatar » 16 pro 2011, 15:03

Káry sou fajn, podle těch cen co si napsal, to oproti automobilovým závodům stojí zlomek. :-) A přitom se zážitek vyrovná.
SIDEWAYS.cz
S15 - JDM
@awatardk

petan_250

Příspěvek od petan_250 » 17 pro 2011, 10:31

Moc pekne tema :) Se take pridam:

hrabani v Mazde:

Obrázek

kdyz je prilezitost neco pekneho vyfotit kor ted kdyz jsem si uz konecne koupil fotak (muj prvni):

Obrázek

nekdy si zazavodit :D

Obrázek

hrabat se v motorce, doufam ze jednou bude takto vypadat (aktualni foto radsi nemam :) )

Obrázek

o obcas nejake to pokoreni limitu :D

Obrázek

A samo, pritelkyne, kamaradi, pivo, slivka a vse kde je dobra spolecnost :)
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?
Obrázek

Odpovědět