Váš názor na JDM forum
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Váš názor na JDM forum
Je to super forum, nejlepší které znám
. A pro mě jakožto ,,zelenáče´´ i přínosné

Ono srovnání s H-C je trochu zcestné, protože H-C je hodně o lidech, a nedrží se striktně jen technických věcí. A díky šílenýmu kvantu lidí to tam trochu upadlo. Ale furt se vymýšlí něco novýho, má to pěknej design, je tam garáž, tím že je tam spousta lidí seženete v bazaru skoro všechno,....
Tady je to takový komornější, nic moc se tady neděje, ale zase je to všechno k tématu. Mě se to tady líbí
edit: A když se nad tím člověk zamyslí, tak dřív byl jen jeden hondaclub.cz, ale pak se skupinka trhla a vzniknul honda-club.cz. A proč se to stalo? Ten bez pomlčky byl víc o novikách ze světa, o technických věcech, ale byli tam i lidi co chtěli dělat srazy, atd. bylo to pár lidí kteří se důvěrně znali a tak se thli, vzniknul web, fórum, potom nový fórum spojený s webem do ojednoho. Jsou tam člákny, fotky "honda dnes", sekce novinek z hondasvěta, eshop s hadrama atd. atd. Mě se tam líbí, i když musíme poslední dobou docela často krotit něktterý jedince a rozdávat varování potažmo bany
Tady je to takový komornější, nic moc se tady neděje, ale zase je to všechno k tématu. Mě se to tady líbí
edit: A když se nad tím člověk zamyslí, tak dřív byl jen jeden hondaclub.cz, ale pak se skupinka trhla a vzniknul honda-club.cz. A proč se to stalo? Ten bez pomlčky byl víc o novikách ze světa, o technických věcech, ale byli tam i lidi co chtěli dělat srazy, atd. bylo to pár lidí kteří se důvěrně znali a tak se thli, vzniknul web, fórum, potom nový fórum spojený s webem do ojednoho. Jsou tam člákny, fotky "honda dnes", sekce novinek z hondasvěta, eshop s hadrama atd. atd. Mě se tam líbí, i když musíme poslední dobou docela často krotit něktterý jedince a rozdávat varování potažmo bany
GXE10
honda-club to ma fakt pekne spravene.. sice tie obrazocky pri temach su troska detske.. ale to je detajl.. ale pacia sa mi tie clanky.. to by som bral aj tu.. nieco pocitat ako na tuning.sk alebo tak.. to je pekne:D tu sa ta uvodna stranka za posledne mesiace nezmenila
ale toto je zatial moje najoblubenejsie forum.. ak nieco treba, tak odpoved nenecha na seba dlho cakat.. a nesu tu dementi a nespamuje sa tu ako inde.. paradicka.. mozno by to este chcelo obcas enjaku zmenu temy, alebo moznost farebnych skal.. ale viem, ze to je troska tazsie poriesit.. ale aj tak tutti-fruti 
Za mě
nemám co vytknout
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja bych se taky pridal
Ale nic noveho necekejte
Jedina chyba tohohle fora je, ze jsem se sem regnul tak pozde
Hlavni prednosti jsou fajn lidi, pohodova atmosfera, zadni haters, JDM,... Proste parada
Jen bych byl vdecen, kdyby mi nekdo prozradil, kde se da nastavit, aby mi automaticky chodilo upozorneni na novy prispevek u tematu, kam jsem napsal jestli to jde =) Dik
Ale nic noveho necekejte
Jedina chyba tohohle fora je, ze jsem se sem regnul tak pozde
Hlavni prednosti jsou fajn lidi, pohodova atmosfera, zadni haters, JDM,... Proste parada
Jen bych byl vdecen, kdyby mi nekdo prozradil, kde se da nastavit, aby mi automaticky chodilo upozorneni na novy prispevek u tematu, kam jsem napsal jestli to jde =) Dik
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
ja bych mel jeste jeden namet pro zlepseni a to pridat okno pro rychlou odpoved

Mas to tamWinie píše:ja bych mel jeste jeden namet pro zlepseni a to pridat okno pro rychlou odpoved
Teď už jsem 100% spokojený, když jsem se skoro po týdnu mohl přihlásit na forum
- forum přehledné
- hodně pohodový lidi
- srazy, který jsem si zkusil dát teď naposled a byl výborný
- informace, které bych těžko někde hledal a mám je zde jak na dlani ( akce, rady, tipy, články, inzerce, fotky ) ....
Díky hoši
- forum přehledné
- hodně pohodový lidi
- srazy, který jsem si zkusil dát teď naposled a byl výborný
- informace, které bych těžko někde hledal a mám je zde jak na dlani ( akce, rady, tipy, články, inzerce, fotky ) ....
Díky hoši
Sold: Honda Prelude H22A JDM VTEC 200+hp, weight 1060kg
Now: Citroen C2 VTS, brutal žabrožroutích 92kw, Federal RS-R, KONI fáhrwerk...
Now: Citroen C2 VTS, brutal žabrožroutích 92kw, Federal RS-R, KONI fáhrwerk...
Mám námět: Nechcete zjednodušit Partnerskou sekci fóra do jedný složky? Funguje to tak např. na aeu86.org pod názvem "komerční prodej". Připadá mi, že větší část místní Partnerský sekce moc nežije.
Spolu s tim by mohl fungovat i systém, kdy do takový komerční sekce budou moct přispívat prodejci za nějakej poplatek třeba v řádu pár stovek za rok a tim by se rovnou vyřešilo placení hostingu a podobně. Já osobně bych si tam místo klidně zaplatil.
Jo a sorry jestli to úplně nepatří sem, nějak nevim kam jinam to dát...
Spolu s tim by mohl fungovat i systém, kdy do takový komerční sekce budou moct přispívat prodejci za nějakej poplatek třeba v řádu pár stovek za rok a tim by se rovnou vyřešilo placení hostingu a podobně. Já osobně bych si tam místo klidně zaplatil.
- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat
neni to spatne, otazkou je, kolik aktivnich partneru sem chodi prispivat a zda to nebude moc "otravne" 
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
.....
Naposledy upravil(a) RAptor dne 31 srp 2014, 22:47, celkem upraveno 1 x.
Nezní to špatně, je fakt že by to bylo jednodušší a každý kdo by měl do této sekce přístup by založil téma např. přímo k jednomu druhu zboží zajímavýmu, u toho by mohla být diskuze atd. Je fakt že takhle to nějak upadá na to jak je to složitý. Udělám něco takovýho. Díky za námět.Spitfire píše:Mám námět: Nechcete zjednodušit Partnerskou sekci fóra do jedný složky? Funguje to tak např. na aeu86.org pod názvem "komerční prodej". Připadá mi, že větší část místní Partnerský sekce moc nežije.