Prosba k nově registrovaným na tomto foru
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Prosba k nově registrovaným na tomto foru
Jelikož se nám množí noví registrovaní uživatelé a u nich většinou 0 příspěvků po měsíci a více od registrace, tak tímto bych je chtěl požádat, aby sem do tohoto topicu napsali alespoň pár vět, a hlavně, proč se sem registrovali. Je dost možné, že dost lidí jsem nějak oslovil já mailem nebo soukromou zprávou někde jinde a vím o koho jde, jen tu jsou pod jinou přezdívkou (nickem). Tuto žádost sem dávám také proto, abych věděl, co od koho mohu očekávat, preferuji hlavně: technická podpora - pomoc, aktivita na foru, aktivita na srazech, focení, točení videa, reklamní věci. Děkuji
-
MajoHclubSK
- Kontaktovat uživatele:
Podla mna je blbost s tymi piatimi prispevkami za mesiac,je tu vela ludi co nemaju co napisat,zatial a su tu,lebo tu chcu byt...Vlastne som zabudol,vy urcujete kto tu bude.
Mozno tu chce byt aj clovek co nema ani japonske auto a rozmysla nad tym,chce si vybrat ake,poucit sa,nieco sa dozvediet aby si dobre vybral,mozno si chce kupit napr.GT-R a len caka na auto,vy ho vyhodite,lebo nema napriklad auto a potom sa na vas vykasle ked si nieco "lepsie"kupi a uz ho budete chciet potom,lebo bude mat masinu...,sami sa obmedzujete,moze sa vam stat,ze prave ako sa chovate odlakate tych co nieco pisu rozumne,kedze pisu rozumne tak aj rozmyslaju a nezda sa im to cele tu...
Ja napriklad nemam Hondu a som registrovany na hondaclube SK,viac ludi tam je co si uz kupili ine auto a nikto s tym nema problem,lebo tu lasku maju v srdci a okrem toho mozno vedia poradit a spravit,pomoct viac hondakom ako niekto kto ma hondu,lebo tu hondu mali dost dlho a maju skusenosti..napriklad.Preto je podla mna blbost to tu obmedzovat,vyhadzovat a triedit...sami si odhanate ludi a obmedzujete sa,aj rozumovo,clensky,prispevkovo...,
Ak tak sledujem ste este na zaciatku vyvoja fora .Tymto sme si uz presli,ale tadial cesta nevedie,odlakate si ludi co vam mozu nieco dat.
Ak chcete zalozit obcianske zdruzenie tak budete musiet mat nejaku koncepciu,pravidla aj tohoto fora ked ho budete prevadzkovat pod hlavickou O.zdruzenia.A verte,ze sa budete musiet chovat absolutne koser,lebo ako obcianske zdruzenie nejde o fazulky,vlastna skusenost.
To co sa tu robi sa mi vobec nepaci,lebo nikto by si nemohol a nemal dovolit vyhodit z fora kvoli nenavisti,reciam,hocicomu pokial neporusuje pravidla v komunikacii ked uz bol prijaty.
Pisem to sem,lebo tema kam som to chcel zmizla co je tiez pre mna zahada...u nas uz by boli vytvorene dalsie temy o tej zmiznutej a tam by sa to riesilo preco zmizla..takto si len odhanate ludi.
Asi sa vam to nebude pacit co sem pisem,kludne to vymazte ked si to kompetentni precitaju,to mi staci.
Mozno tu chce byt aj clovek co nema ani japonske auto a rozmysla nad tym,chce si vybrat ake,poucit sa,nieco sa dozvediet aby si dobre vybral,mozno si chce kupit napr.GT-R a len caka na auto,vy ho vyhodite,lebo nema napriklad auto a potom sa na vas vykasle ked si nieco "lepsie"kupi a uz ho budete chciet potom,lebo bude mat masinu...,sami sa obmedzujete,moze sa vam stat,ze prave ako sa chovate odlakate tych co nieco pisu rozumne,kedze pisu rozumne tak aj rozmyslaju a nezda sa im to cele tu...
Ja napriklad nemam Hondu a som registrovany na hondaclube SK,viac ludi tam je co si uz kupili ine auto a nikto s tym nema problem,lebo tu lasku maju v srdci a okrem toho mozno vedia poradit a spravit,pomoct viac hondakom ako niekto kto ma hondu,lebo tu hondu mali dost dlho a maju skusenosti..napriklad.Preto je podla mna blbost to tu obmedzovat,vyhadzovat a triedit...sami si odhanate ludi a obmedzujete sa,aj rozumovo,clensky,prispevkovo...,
Ak tak sledujem ste este na zaciatku vyvoja fora .Tymto sme si uz presli,ale tadial cesta nevedie,odlakate si ludi co vam mozu nieco dat.
Ak chcete zalozit obcianske zdruzenie tak budete musiet mat nejaku koncepciu,pravidla aj tohoto fora ked ho budete prevadzkovat pod hlavickou O.zdruzenia.A verte,ze sa budete musiet chovat absolutne koser,lebo ako obcianske zdruzenie nejde o fazulky,vlastna skusenost.
To co sa tu robi sa mi vobec nepaci,lebo nikto by si nemohol a nemal dovolit vyhodit z fora kvoli nenavisti,reciam,hocicomu pokial neporusuje pravidla v komunikacii ked uz bol prijaty.
Pisem to sem,lebo tema kam som to chcel zmizla co je tiez pre mna zahada...u nas uz by boli vytvorene dalsie temy o tej zmiznutej a tam by sa to riesilo preco zmizla..takto si len odhanate ludi.
Asi sa vam to nebude pacit co sem pisem,kludne to vymazte ked si to kompetentni precitaju,to mi staci.
www.HondaClub.sk
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Beztak to byla technicka zavada!
Taky se mi to teda dvakrat nelibi...
Co se tyce mazani uzivatelu - kdo se zaregistruej a nesplodil od sve registrace jediny prispevek (dejme tomu po mesici), tak je mu ta registrace k nicemu - prispevky cist muze a ocividne se mu nic psat nechce, tak proc si to tady zas*rat? Nechapu...
Co se tyce mazani uzivatelu - kdo se zaregistruej a nesplodil od sve registrace jediny prispevek (dejme tomu po mesici), tak je mu ta registrace k nicemu - prispevky cist muze a ocividne se mu nic psat nechce, tak proc si to tady zas*rat? Nechapu...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
-
MajoHclubSK
- Kontaktovat uživatele:
Zasierat sa to bude ked niekto bude musiet nasilu nieco napisat a pisat.Napise len cau a potom uz to bude fajn
?Uz tu mozo byt,ale potom budete urcovat ci do mesiaca napisal nieco rozumne
...
To,ze nebude prvy mesiac pisat nic neznamena ,ze nemoze byt uzitocny a prinos pre toto forum v buducnosti.A to je najdolezitejsie,znizujete sance zbytocne a komplikujete to.
Dovodov moze byt viac preco nic nenapise prvy mesiac,...ale opakujem zbytocnymi restrikciami,vyhadzovanim,mazanim nepohodlnych veci a inymi blbostami odhanate aj tych rozumnych...a verte rozumni ludia chybaju na kazdom fore...
To,ze nebude prvy mesiac pisat nic neznamena ,ze nemoze byt uzitocny a prinos pre toto forum v buducnosti.A to je najdolezitejsie,znizujete sance zbytocne a komplikujete to.
Dovodov moze byt viac preco nic nenapise prvy mesiac,...ale opakujem zbytocnymi restrikciami,vyhadzovanim,mazanim nepohodlnych veci a inymi blbostami odhanate aj tych rozumnych...a verte rozumni ludia chybaju na kazdom fore...
www.HondaClub.sk
Tak ten dotyènej,když bude mermomocí chtít pøispìt,tak mùže pøispìt jako anonymní a pod to se podepsat ne? Pøece je zbyteèný aby tady byl bùhví proè nìkdo registrovanej a za pùl roku nenapsal ani èárku. Souhlasím stim že by tady nìkdo mìl udržovat poøádek.MajoHclubSK píše:Zasierat sa to bude ked niekto bude musiet nasilu nieco napisat a pisat.Napise len cau a potom uz to bude fajn?Uz tu mozo byt,ale potom budete urcovat ci do mesiaca napisal nieco rozumne
...
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

-
MajoHclubSK
- Kontaktovat uživatele:
...JDM..
Zdravím
jsem Pavel, mám rád japan auta a jsem hodný. Po koupi Integry jsem se nezastavil s prací na ní, komentovat to nehodlám, Libas ví, oè jde, ale nechá si to pro sebe
JDM styl se mi velmi líbí a už jsem skoro hotový, snad se bude líbit
Vìøím, že se nìco novýho dozvím a taky i nìkdy pomùžu, když budu nìco vìdìt
Opatruj te se a na Renocar pokecáme
jsem Pavel, mám rád japan auta a jsem hodný. Po koupi Integry jsem se nezastavil s prací na ní, komentovat to nehodlám, Libas ví, oè jde, ale nechá si to pro sebe
Vìøím, že se nìco novýho dozvím a taky i nìkdy pomùžu, když budu nìco vìdìt
Opatruj te se a na Renocar pokecáme
Sold: Honda Prelude H22A JDM VTEC 200+hp, weight 1060kg
Now: Citroen C2 VTS, brutal žabrožroutích 92kw, Federal RS-R, KONI fáhrwerk...
Now: Citroen C2 VTS, brutal žabrožroutích 92kw, Federal RS-R, KONI fáhrwerk...
plne suhlasim s Majom, nasilne prispevky od ludi co pre tuto chvilu nechu este pisat (chu postavit auto aptom nas ohurit:-) alebo sa nepovazuju za natolko skusenych aby zatial pisali ci maju ine dovody sa mi nezda konstruktivne k zlepseniu kvality fora. Ked autor myslienky konstruktivne vysvetli mozno nam to nechapavejsim dojde naco je ten napad dobry
Inak otvorenie tohto topicu sa mi paci
Inak otvorenie tohto topicu sa mi paci
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
A co udelat "komercni sekci", kde by byly jen ruzne nabidky? Osobne bych byl rad, kdybych nemusel nic hledat a mel nejake odkazy primo "na rane", ale nevim jak je to realizovatelne atd. Navic by se tam objevovaly urcite i veci, ktere tam nemaji co delat... Nechal bych to asi na tobe, zadne reseni nebudu kritizovat! 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
-
MajoHclubSK
- Kontaktovat uživatele:
Na nasom fore mame komercnu inzerciu uplne zakazanu,lebo postupne ked to spekulanti objavia tak od cinskych xenonov az po veci ostatne budu sa snazit predat a zarobit a preco by mali zarabat niekde kde to niekoho tiez nieco stoji,uz len cas straveny vytvorenim a spravovanim nehovoriac o poplatkoch.
Neda sa urcit co je rozumne este povolit predavat a co uz nie tak sme to stopli uplne a vytvorili dve sekcie na komercnu inzerciu(rozumej predavat vo vacsom,zarobit a zarabat na niecom co niekto predava,vybavuje a podobne).
Partneri a vip inzercia.
V partneroch si mozu robit reklamu,ale musia nieco ponuknut pre clenov,vacsiou zlavy.Samozrejme po dohode a schvaleni.
Vo VIP inzercii sa normalne plati na mesiac.
Konercnu inzerciu uplne mazeme z"obcianskej"inzercie a celeho fora,ak chce niekto nieco vo vacsom predavat musi nas kontaktovat,je zakazana aj skryta reklama,reklama v podpisoch a podobne.
Kazdy inzerat sa snazime preverovat,uz trosku pozname kto nieco skusa,kto si "robi"svoj biznis a kto naozaj len napr.rozpredava nieco co mu zostalo a podobne.
Neda sa urcit co je rozumne este povolit predavat a co uz nie tak sme to stopli uplne a vytvorili dve sekcie na komercnu inzerciu(rozumej predavat vo vacsom,zarobit a zarabat na niecom co niekto predava,vybavuje a podobne).
Partneri a vip inzercia.
V partneroch si mozu robit reklamu,ale musia nieco ponuknut pre clenov,vacsiou zlavy.Samozrejme po dohode a schvaleni.
Vo VIP inzercii sa normalne plati na mesiac.
Konercnu inzerciu uplne mazeme z"obcianskej"inzercie a celeho fora,ak chce niekto nieco vo vacsom predavat musi nas kontaktovat,je zakazana aj skryta reklama,reklama v podpisoch a podobne.
Kazdy inzerat sa snazime preverovat,uz trosku pozname kto nieco skusa,kto si "robi"svoj biznis a kto naozaj len napr.rozpredava nieco co mu zostalo a podobne.
www.HondaClub.sk
Zdravím,menuju se Dominik,pod stejnou pøezdívkou mì mùžete potkat i na drift-foru nebo RX-7 foru,je mi 20(kdyby to nìkoho zajímalo) a zajímám se skoro o cokoliv co má motor a kola(kola nejsou podmínkou),mám rád fonkèní vìci takže s 200kg repreákù v kufru,mraèítkama a "super"doplòky z benzínky u mì nezabodujete.Na drift závodech mì taky nepotkáte(ono 115hp a obyè diff není to pravé oøechové).Svezu se rád a rychle ale v rámci bezpeènosti(rád bych se dožil svých dìtí
) Nevím jak èasto tu bud psát pøíspìvky ale 5 za mìsíc jich asi nebude 
Bývalý majitel Rotační Babičky RX-7 SA
MX5 se šnekem...
MX5 se šnekem...