Jake autoradio?
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Jake autoradio?
Vzhledem k tomu, ze mi dnes bylo odcizeno autoradio a sance na dopadeni pachatele je velmi blizka nule, mam to poteseni investovat cast uspor do noveho radia. Nicmene jsem se o tohle nikdy nezajimal, tak jestli nekdo muze doporucit nejaky model/znacku, ktery bude slusne hrat a bude za primerenou cenu... Mam puvodni reproduktory a "do hudby" investovat rozhodne v budoucnosti nechci, na konektivite mi taky moc nezalezi... Diky!
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
co je "primerena cena"...??
Jako zastance ////Alpine bych rozhodne vklidu doporucil neco z jejich nabidky. Mam rad jejich zvuk, jednoduche ovladani, prehledne displeje postradajici kolotocarske saskarny jinych znacek...
Mel jsem od nich uz pres 8 radii a nikdy zadny problem.
Ta "primerena cena" je v mych ocich neco mezi 8 - 10 000.
Pokud je to moc, da se i kolem 6 - 7 000 neco jako je 9882Ri nebo 104BTi, jednak kvuli mp3, druhak kvuli USB, a on treba ani ten BT neni dneska od veci.
Jinak se da koupit i nejakej starsi zachovalej kousek, ted jedu na sestiletou HU 7894R a jeji zvuk je proste lepsi nez u tech novych radii.
Jako zastance ////Alpine bych rozhodne vklidu doporucil neco z jejich nabidky. Mam rad jejich zvuk, jednoduche ovladani, prehledne displeje postradajici kolotocarske saskarny jinych znacek...
Mel jsem od nich uz pres 8 radii a nikdy zadny problem.
Ta "primerena cena" je v mych ocich neco mezi 8 - 10 000.
Pokud je to moc, da se i kolem 6 - 7 000 neco jako je 9882Ri nebo 104BTi, jednak kvuli mp3, druhak kvuli USB, a on treba ani ten BT neni dneska od veci.
Jinak se da koupit i nejakej starsi zachovalej kousek, ted jedu na sestiletou HU 7894R a jeji zvuk je proste lepsi nez u tech novych radii.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
no pro me je primerena cena rozhodne pod 5 000. Hudbu mam moc rad, ale nechci do toho nic moc investovat. V teto cenove kategorii doporucujete jakou znacku?
A co rikate na Pioneer DEH-P3100UB? Georgee je s nim spokojeny a prijde mi to slusne za tu cenu (3500)...
A co rikate na Pioneer DEH-P3100UB? Georgee je s nim spokojeny a prijde mi to slusne za tu cenu (3500)...
ja jsem si ted koupil DEH-2120UB
Ma USB a zelena podsviceni tlacitek, takze pekne ladi k osvetleni budiku aspol. Hraje moc dobre a na zivo vypada o dost lepe nez na fotce

Ma USB a zelena podsviceni tlacitek, takze pekne ladi k osvetleni budiku aspol. Hraje moc dobre a na zivo vypada o dost lepe nez na fotce

.: MX-5_NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino :. [url=http://www.spotreby.cz/mazda-mx-5-bp-ze-103-kw-140-hp-a1377/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_2_1377.gif[/img][/url]
takze zrovna do hadraplanu rozhodne neco co ma trochu slusny zvuk a zesilovace aby to bylo schopny zahrat i pry stazeny strese a dalo se to poslouchat.
Pokud mas limit 5000, tak se da uvazovat o CDE101 nebo CDE102 od ////Alpine, oba ovladany koleckem, prehledny, jednoduchy skrzpanely s mp3skama.
Nebo je tu CDE9882.
Rozhodne bych nekupoval zadny jebky jako jsou ty soucasny sonacky radia, nebo jmenovany sencor apod. Nejsem tak bohaty abych si mohl kupovat levny veci, a myslim ze autoradio je lepsi mit v aute a poslouchat ho, nez s nim behat na postu a travit cas vyrizovanim opakovanych reklamaci (Sencor....)
Mozna premyslim jinak, ale ja auta s autoradiem neprodavam, takze si radsi koupim autoradio za vic, a nekolikrat ho prendam, ted mam obstarozni 7894 a mam ji uz ve 4tym aute. Koupil jsem ji novou v roce 2002, porad hraje, neskace, ma super zvuk... a je v ni origo mechanika. Zadna reklamace, zadny cisteni, nic...
Pokud mas limit 5000, tak se da uvazovat o CDE101 nebo CDE102 od ////Alpine, oba ovladany koleckem, prehledny, jednoduchy skrzpanely s mp3skama.
Nebo je tu CDE9882.
Rozhodne bych nekupoval zadny jebky jako jsou ty soucasny sonacky radia, nebo jmenovany sencor apod. Nejsem tak bohaty abych si mohl kupovat levny veci, a myslim ze autoradio je lepsi mit v aute a poslouchat ho, nez s nim behat na postu a travit cas vyrizovanim opakovanych reklamaci (Sencor....)
Mozna premyslim jinak, ale ja auta s autoradiem neprodavam, takze si radsi koupim autoradio za vic, a nekolikrat ho prendam, ted mam obstarozni 7894 a mam ji uz ve 4tym aute. Koupil jsem ji novou v roce 2002, porad hraje, neskace, ma super zvuk... a je v ni origo mechanika. Zadna reklamace, zadny cisteni, nic...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
diky za rady a tipy, dneska jsem objednal ten Pioneer DEH-2120UB, myslim ze mi bude bohate stacit. I predchozi radio fungovalo pro moje potreby na 100%, vyborna kvalita zvuku, jen byl problem s MP3 CD, u ktere obcas nechtelo nacist. Jinak jeste jedna zajimavost - zvuk byl "lepsi" (subjektivni hodnoceni) kdyz jsme jezdil bez strechy, takze tohodle se moc nebojim... 
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
-
Johnie_Walker
- Kontaktovat uživatele:
já jsem jako H-Honza zastánce Alpine..
mám miatì origo sound systém s CD bez mp3, což je myslím od Bose, ale mìnit to nehodlám. zvuk super a ty mpš musím oželet..
škoda, že už máš koupeno, býval bych ti doporuèil poohlédnout se po tom orig. rádiu. designovì to je do miaty pecka
mám miatì origo sound systém s CD bez mp3, což je myslím od Bose, ale mìnit to nehodlám. zvuk super a ty mpš musím oželet..
škoda, že už máš koupeno, býval bych ti doporuèil poohlédnout se po tom orig. rádiu. designovì to je do miaty pecka
Honda Civic type R 2004 FL
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Ten system z NBfl prave nema moc dobrou povest, proto jsem o nem neuvazoval, i kdyz designove je pekny. Ale na vsechny pady bych ho asi nesehnal za 2500, a "tolik" penez jsem utratil predevsim za konektivitu s MP3 prehravaci atd., jinak bych koupil nejake pouzite radio za par stovek... 
jeee. ja na tohle vlakno nejak zapomel. Tak to jsem rad, ze sis ho koupil. Myslim, ze za ty penize je to radio naprosto bezkonkurencni 
.: MX-5_NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino :. [url=http://www.spotreby.cz/mazda-mx-5-bp-ze-103-kw-140-hp-a1377/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_2_1377.gif[/img][/url]
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Napisu to verejne
- radio jsem si ukradl spis sam. Nechal jsme otevrenou strechu a sel si koupit piti... Ono me nenapadlo, ze by nekdo chtel krast radio v hodnote 300kc na hlidanem parkovisti (kamery), moje blbost... Nastesti auto nijak neposkodil a dokonce ani palubovku moc neposkrabal a ja se poucil a snad me to usetri do budoucna podobnych zkusenosti. Kdyby mi poskodil strechu, ktera je jako jedna z mala veci na mem aute v top stavu, tak bych si asi hodil masli... 
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele: