Joy Day Meeting akce - letos jim už odzvonilo :-) :-) :-)
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Joy Day Meeting akce - letos jim už odzvonilo :-) :-) :-)
http://www.jdm-performance.cz/
Dnešním dnem byl odstartován tento web. Jelikož jsem tak trochu èuchal už dopøedu, tak jsem základní info vìdìl už asi dva týdny, èekal jsem jen na tento web, který to vše øekne jednoduše za mì.
Možná nemá cenu zaèínat diskuzi o této akci, páè se jedná o nìco podobného jako Mimoòské války (komerce a jen komerce, tisíce lidí, chaos, zmatek)
Ale možná také má cenu se nad tím pozastavit, páè toto je 'možná' lepší budoucnost našeho spolku. Vše ale záleží samozøejmì na nás.
Dnešním dnem byl odstartován tento web. Jelikož jsem tak trochu èuchal už dopøedu, tak jsem základní info vìdìl už asi dva týdny, èekal jsem jen na tento web, který to vše øekne jednoduše za mì.
Možná nemá cenu zaèínat diskuzi o této akci, páè se jedná o nìco podobného jako Mimoòské války (komerce a jen komerce, tisíce lidí, chaos, zmatek)
Ale možná také má cenu se nad tím pozastavit, páè toto je 'možná' lepší budoucnost našeho spolku. Vše ale záleží samozøejmì na nás.
Naposledy upravil(a) Libas dne 15 kvě 2010, 12:33, celkem upraveno 2 x.
-
ViZzi
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
zajimave, na jednu stranu mi to prislo docela povedene (nove napady, pekne stranky, zajimave ceny...), ale nevim jak se jim bude darit plnit ty limity ucasti, precejen 300 posadek a 5000 navstevniku asi taky neni nejmin... Za tu R1 by stalo i tech 500 km, ale ja nikdy nemel na souteze stesti... 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
je to onicem... race s 300 posadkama abys neco vyhral a max 500 posadek
si dela kozy asi borecek, nevidel jsem jeste zadny slusne organizovany race kde by jelo vic jak 150 posadek
IMO nebude o co stat... klasicky tunacky sraz s lepsi tombolou, tot vse. Totalni komerce se vsema plusama (jestli nejake vubec jsou) a minusama (a ze jich neni malo)
btw. otevrel jsem web a hned v druhe vete hrubka
polovina sekci ve vystavbe a tam kde neco je je to tak napul dodelane. Na to jak dlouho lidi na ten web lakal, tak jsem cekal teda neco lepsiho/profesionalnejsiho
si dela kozy asi borecek, nevidel jsem jeste zadny slusne organizovany race kde by jelo vic jak 150 posadek
IMO nebude o co stat... klasicky tunacky sraz s lepsi tombolou, tot vse. Totalni komerce se vsema plusama (jestli nejake vubec jsou) a minusama (a ze jich neni malo)
btw. otevrel jsem web a hned v druhe vete hrubka
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
na webu naskoèilo info o první srazu.
zajímavý je systém øazení do sprintù,jenže tam vidim problém s upravenýma autama,kdy spousta lidí neví jakej to má výkon
Lístkový systém placení nemám rád. Je to jen tahák na prachy
Uvažuje nìkdo,že by vyrazil? Já jedinì,že by se nás tam sešlo hafo,sám od sebe urèitì ne
zajímavý je systém øazení do sprintù,jenže tam vidim problém s upravenýma autama,kdy spousta lidí neví jakej to má výkon
Lístkový systém placení nemám rád. Je to jen tahák na prachy
Uvažuje nìkdo,že by vyrazil? Já jedinì,že by se nás tam sešlo hafo,sám od sebe urèitì ne
sprinty onicem... tohle rozdeleni mi nesediOmnitec píše:na webu naskoèilo info o první srazu.
Lístkový systém placení nemám rád. Je to jen tahák na prachy![]()
listkovy system je stejne jako cela akce ciste komercni vec na ktere chce poradatel vydelat
nejel bych na tu akci asi dal jak 50km a i to bych zvazil... 250 vstupne nevim jestli neni moc na akci o ktere nikdo nic nevi a porada se poprve
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
Já bych tam nejel ani za darmo. Na tuzing srazy nejezdím a navíc jsem mìl tu èest si stím èlovìkem vymìnit nìjaký názory a je to jen namachrovanej hošíèek s velkýma oèima. Navíc už jsem na nìj slyšel i plno dost negativních vìcí tak že tam se neobìvím. A 500 posádek? To je asi nìjakej joke 
2005 Mitsubishi Lancer Evolution VIII 360PS 490Nm - R.I.P. :-(
2002 Mitsubishi Lancer Evolution VII RS Sprint - SOLD
2011 Renault Mégane RS 250 - SOLD
2011 Nissan 370Z GT Edition - SOLD
1998 Mitsubishi Lancer Evolution V GSR
2002 Mitsubishi Lancer Evolution VII RS Sprint - SOLD
2011 Renault Mégane RS 250 - SOLD
2011 Nissan 370Z GT Edition - SOLD
1998 Mitsubishi Lancer Evolution V GSR
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem s tím èlovìkem mìl osobní øeè. Ovšem poté, co mi oznámil, že to bude smìska sraz všehochu, tak prvotní nadšení opadlo.
Necháme se pøekvapit, jak dopadne první sraz, jaké budou ohlasy. Urèitì tam nepojedu ale. MR2 bude v tombole jen tehdy, pokud se prodá myslím 2000 lístkù nebo víc, ted si nejsem jistý tím poètem. Takže taky nic zaruèujícího.
Necháme se pøekvapit, jak dopadne první sraz, jaké budou ohlasy. Urèitì tam nepojedu ale. MR2 bude v tombole jen tehdy, pokud se prodá myslím 2000 lístkù nebo víc, ted si nejsem jistý tím poètem. Takže taky nic zaruèujícího.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
-
Matesz