Subaru Impreza WRX TDI

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

smiley.max

Příspěvek od smiley.max » 03 kvě 2008, 21:58

riderhenry píše:Tak tady mam alespon citaci z jedne diskuze: Za leden a unor se jich prodalo temer 200ks a to jen proto, ze v unoru proste dosly, cekaci doba je ted cca 4 mesice, jde o druhe nejprodavanejsi SUV (takze evidentne diesel nepotrebuje k tomu aby mazda prodavala to co chce, respektive jak rychle dokaze zasobovat trh) takze Zoom Zoom a viva mazda.
odsuzujete auto ktery teprv ma vylitnout na trh-nechal bych se prekvapit ja myslim ze to bude plus pro subaru- kazde auto ma sve chyby !!

Amigo

Příspěvek od Amigo » 04 kvě 2008, 08:52

tak vis jak, po SUV je hlad obecne (to ze vetsina do terenu neni pouzitelna na tom nic nemeni) a me se mazda CX-7 libi a hodne (ale na forestra STi MY 2004 nema ani vzhledem, ani vykonem)... to ze nema diesel je pro me plus :-)
navic temer denne vidavam kremove bilou s cernou kapotou a strechou a fakt vypada dost dobre :-)

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 04 kvě 2008, 11:11

vsak ja CX-7 obdivuju, je to pro me nejlepsi auto ve sve tride, ma skvelej design, interier a udajne i jizdni vlastnosti, o motoru nemluve... :wink: Vsak Joe.ST o tom vi svoje - jednu vlastni, tak se ho muzete optat! :)
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Idaho von Věšín

Příspěvek od Idaho von Věšín » 04 kvě 2008, 13:59

Sensei Jirka píše: To je prodávanìjší než Q7?? Do tìhle statistik nevidim, jen se ptám :wink:
no tak osobne hodnotím Q7 jako jendo z nejhorších SUV :( svezl jsme se v plzni, prostoru méne jak A6 ( pro sofera i spolujezdce ) , podvozek hroznej. Je to jen pøetíženej mastodont ketrej má ukazovat že majitel má na to si takovou drahou a zbyteènou vec poøídit :( Jak se mi líbila z venku, tak z interiéru a jeho zpracování sem málem blil :( proste jedno velké zklamání :(
o využitelnosti v terénu ani nemluve ( jako u vetšiny komerèních SUV )

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 04 kvě 2008, 14:26

Osobne Q7 nesnasim - nelibi se mi ani zevnitr, ani zvenku, ani jeji vlastnosti, alespon co jsem o ni cetl... Pusobi strasne neohrabane a designove ze sebe dela jeste vetsi a tezsi auto, nez ve skutecnosti je... A co jsem cetl, tak umi jezdit opravdu jenom rovne... Fuj... :roll:

smiley.max

Příspěvek od smiley.max » 04 kvě 2008, 15:43

jee uz se prechazi na Q7 a pritom se resil motor tdi ve WRXu :roll: :wink:

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka » 04 kvě 2008, 16:21

Já Q7 taky nesnášim :wink: (to bych nemìl øikat, paè mì dá se øíct živí :D :oops: ). Ale myslel jsem, že v žebøíèku prodejnosti jsou vysoko :wink: O tohle mi šlo.

Jediný, kdy jsem se za Q7 otoèil bylo tady v Plzni, v bílej barvì, na docela hezkejch kolech. Ta bílá jí fakt sluší. Ale celkovì se mi to prostì nelíbí

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 04 kvě 2008, 16:24

prodavaji se hodne korejci, aspon teda Hyundai - a musim rict, ze to jsou fajn auta za ty prachy! Se starym SantaFee jsem najel cca 500 km a je to prekvapive dobry auto. A v lehcim terenu je s tim i sranda... No a potom CX-7, to je ohrana pisnicka... :P

Odpovědět