.....No vida.....
Moderátoři: Amigo, riderhenry
no tak nevím to BMW je docela naøáchlý.
Já to zkoušel s touringem 328 a dostal jsem
Je fakt, že jsem Hondu vùbec nemìl ještì v ruce, mìl jsem jí ani ne tejden a nepovedlo se mi zaøadit. Dneska už si mysllím, že bych ho o auto na 400m pojel. Ale pøece jen tam mám nìjaký úpravy. navíc e30 je lehèí než touring. No bude to zajímavý.
Jinak na sraz dorazíš jindy no...
Já to zkoušel s touringem 328 a dostal jsem
Je fakt, že jsem Hondu vùbec nemìl ještì v ruce, mìl jsem jí ani ne tejden a nepovedlo se mi zaøadit. Dneska už si mysllím, že bych ho o auto na 400m pojel. Ale pøece jen tam mám nìjaký úpravy. navíc e30 je lehèí než touring. No bude to zajímavý.
Jinak na sraz dorazíš jindy no...
Honda Civic EG6 VTI
A jestli pojedeš sama k tomu sprintu (na sprintu je mi jasné že pojedeš sama), tak sedaèku spolujezdce vyhoï...ta bude vážit taky pár kilo...
Naposledy upravil(a) areuratty dne 10 bře 2009, 23:19, celkem upraveno 1 x.
EX: 200boroSX DORIFTO MACHINE
NOW: PUURE JDM A/T + N/A POWWAHH
NOW: PUURE JDM A/T + N/A POWWAHH
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jste mì moc nepomohli....jsem si øíkala, že mu to natøu a ono to vypadá, že bych si mìla vzít na ten interier ještì vedlejší brigádu...
No což....strèim mu do vejfuku bramboru a to by nebylo abych vyhrála...
Tak zatim je to všechno v plánu( urèitì léto)...s kámošem se snažíme si každej zjistit nìjaký to info o výkonu a možnostech.
Jinak se sprintík bude odehrávat asi na letišti. Když se to dobøe zaøídí...tak vyjde i noèní projížïka a ve finále bych rezervovala hospodu, kam vozím s kámošem striptérky. Po domluvì by byly i holky nahoøe bez,co by roznášely pití a venkovní grilovaèka....kde by jste si ve finále ustlali...to by bylo na Vás....
Vše je ale v budoucnosti...možn mì nìkdo sejme na silnici a bude po...
No což....strèim mu do vejfuku bramboru a to by nebylo abych vyhrála...
Tak zatim je to všechno v plánu( urèitì léto)...s kámošem se snažíme si každej zjistit nìjaký to info o výkonu a možnostech.
Jinak se sprintík bude odehrávat asi na letišti. Když se to dobøe zaøídí...tak vyjde i noèní projížïka a ve finále bych rezervovala hospodu, kam vozím s kámošem striptérky. Po domluvì by byly i holky nahoøe bez,co by roznášely pití a venkovní grilovaèka....kde by jste si ve finále ustlali...to by bylo na Vás....
Vše je ale v budoucnosti...možn mì nìkdo sejme na silnici a bude po...
Kami
Dobrý,píšu si! 3.4. 2009....jinak sázka se týká kompletního èalounìní interieru dle vkusu vyhrávajícího.....Roverman píše:No hele uvidíš. vti jede taky dobøe.
A o co jste se vsadili? jestli to není tajemství nebo jen tak z hecu.
Jinak 3.4. je zase Honda sraz v ÈB u Tesca.
když to projedu,mam co dìlat...4 dvíøko je dražší....
Kami
- witty.cz
- Kontaktovat uživatele:
cože? u teska nee, intersparRoverman píše:No hele uvidíš. vti jede taky dobøe.
A o co jste se vsadili? jestli to není tajemství nebo jen tak z hecu.
Jinak 3.4. je zase Honda sraz v ÈB u Tesca.
kdyžtak detaily a diskuse ke srazùm v ÈB by se mohly øešit v tomto topicu
Tak to urèitì!! Navrhuji srazy øešit zde...witty.cz píše: cože? u teska nee, interspar
kdyžtak detaily a diskuse ke srazùm v ÈB by se mohly øešit v tomto topicu
Kami